jag vill gå hem med dig

Kollade igenom bloggen och hittade ett utkast på ett inlägg... Detta har gjort mig mycket starkare, men mer aktsam.
 
 
Utkast från 6/12 2010
Nu är jag mest förstörd över att en människa jag spenderat all min energi, kärlek och omtanke på, som jag trodde jag kände innan och utan, och som jag skulle vara med föralltid, på en hundra dels sekund gick till att bli en främling. Men man ska aldrig ångra något som en gång fått en att le.

Fixar dag

Hektiskt schema denna veckan! Är helt slut. En hel termin med uppsats har gjort att jag glömt hur det är att vara på föreläsningar och speciellt hur man pluggar! Känns jätte konstigt att vara tillbaka i skolan och föreläsningsstadiet. Vi har typ inte haft föreläsning på två terminer egentligen för termin 4 var nästan bara praktik...

Inatt har jag sovit tolv timmar, lite stört. Tror min kropp behövde få sova ut ordentligt. Försöker komma ikapp med disk, städ och tvätt. Det var ingen annan som tvättar idag så har tagit två tvättider och kör igenom allt nu. Skönt att kunna tvätta utan att stressa och att alla kläder hinner bli torra :)

Infektion

Dragit på mig en ögoninfektion i båda ögonen. Fråga inte hur för jag vet inte! Vaknade med igentorkade ögonlock... De hade varat under natten och torkat! Köpt en salva som ska vara bakteriedödande, men den kan man nästan bara ha på natten. Så nu under dagen baddar jag ögonen med ljummet svart te :p Huskur från Chile :) Det börjar bli mkt bättre nu. Gör inte så ont och som ni ser på bilden så är det inte jätte synligt nu :) Skönt! För igår såg jag ut som jag gråtit i flera flera timmar! Folk tittade ganska mycket på mig när jag gick på stan igår med knallröda ögon, haha!

Middag

Tjejmiddag med brudarna från klassen. Fisksoppa och sorbet! Mums!

Händelserik

Haft en otroligt händelserik natt. Ena ögat började göra ont, blev helt rött och geggigt! Ska åka och köpa salva så det går över... Hoppas på bättre tider!

Fattar trögt!

Vad är det för fel på universum? Det måste seriöst fatta trögt. Jag har bestämt mig för att detta året ska vara awesome! Vad händer?!
Jo, jag blir dunder sjuk!
Vi måste slava som tokar för att komplettera uppsatsen.
Känner mig allmänt glad och pigg! Den känslan dödas av ett enda sms...

Men det är fredag!
Jag har världens finaste bästa mamma och vänner som stöttar mig! <3
Jag har fixat egen mys med hemmagjord pudding och vispgrädde :D
Ska titta på någon mysig film eller serie, i sängen, i pyjamas!
Tjing på er

...

Börjar bli friskare, men det går långsamt. Jag tycker att massage examen gick bra igår. Idag ska vi diskutera uppsatsen vi ska opponera. Oss emellan tycker jag att vår uppsats är bättre än den vi ska opponera på ;)

Grötfrukost är gott! :)

Damned

Idag är sista lektionen på massagekursen. Det är obligatorisk närvaro och jag är fortfarande sjuk. Hostar som en tokig! Har inhandlat hostmedicin och nässpray. I natt hade jag den bästa sömnen på länge! :)
Håller ni tummarna för mig att jag klarar av att hosta minimalt under hela dagen och klarar av den praktiska examinationen i massage?
Tack, vad söta ni är! :)

07:39

det är 23 år sedan lilla tösen på bilden föddes! Den tösen är jag :) Vad jag minns så har jag aldrig kunnat sova natten till min födelsedag :$ Sover alltid räv när familjen kommer in. Är vaken till runt 4 på morgonen, när jag var liten var det ju för pirret över alla presenter... Jag hoppas innerligt att det genom åren blivit en vana och att det inte är samma ytliga orsak! Haha!

Usch

Att man kan må så här dåligt! Helt otroligt! Snörvlar, hostar, svettas och fryser... Tidigare idag så hostade jag och rosslade väldigt. Rösten blev fuckad, lät som fan. Harklade mig så slemmet i näsan bubblade, men inget hände! Höll på i fem minuter minst för att kunna prata ordentligt och främst andas! Helt sick! Känner mig minst lika snygg som jag ser ut på bilden :p Unnat mig film hela eftermiddagen nästan! Och en liten powernap, som nu gör att jag inte är så sömntrött. Men kommer nog drunkna i slem och snor i natt ändå ^^
Hoppas att ni andra har det betydligt bättre och haft en fin första bakisdag :p

Nytt år, nya möjligheter

Som de brukar säga nytt år, nya möjligheter! Kände att det var dags att uppdatera bloggens utseende lite grann nu :) Fyller ju ändå 23 år om tre dagar. Herregud, då måste man ha en ordentligt snygg och stilren blogg ;) Så folk tror man har sin act together liksom. Kunde dock inte fixa till signaturen så ni får leva med prinsesskronan ett tag till :p
Ska försöka ta en ny headerbild också, den jag har nu är inte fruktansvärt snygg direkt.
 
Har ett genomsnitt på 60 läsare nu, vad tycker ni om den nya designen vänner? :)
RSS 2.0