Note to self:

Jag har insett att det här med att jämt se saker ur en negativ synpunkt, eller att alltid förvänta sig det värsta i en situation inte alltid är så jättebra. Det är ju skönare att gå runt och vara glad än att gå och förvänta sig att himmelen ska falla ner på en! Jag vet att det är så, men ändå så vill inte min hjärna arbeta på det sättet. Jag mer eller mindre måste ha en plan B, jag måste veta hur jag ska skydda mig själv på bästa sätt mot all ondska i världen. Okej, okej till och med en knäppgök som jag vet att det är omöjligt att skydda sig mot allt! Men med tanke på att jag är specialist på att älta och överanalysera ALLT så är det ett plus att vara ett steg före. Men när man som jag inser att man tror att alla i ens omgivning har en dold agenda, att alla är ute efter en, då har det änna gått lite för långt... Men sedan jag flyttade hit så har detta blivit värre, då jag faktiskt upplevt dolda agendor från olika håll, jag är säker på att detta sker överallt! Inte bara här och absolut inte bara mot mig, men hur mycket ska man stå ut med? Inte mycket är rätt svar. Därför är mitt mål att sluta bry mig! Vill folk få mig att må dåligt så visst, försök! Ge det ert bästa anfall, men problemet med att jag inte får må bra ligger inte hos mig utan hos personen som lägger energi på att försöka förstöra för mig :) Detta har min kära överanalyserande förmåga kommit fram till.

Alla dolda agendor, folk som ljuger en rakt i ansiktet har ju satt sin inverkan på mig också så klart. Jag kan oftast inte bestämma något med en kompis utan att ha en plan B. Utifall att denna personen ska ställa in vår "träff" så kan jag fylla den nyfunna lediga tiden med denna aktivitet. Jag får även upp spydiga kommentarer i huvudet som ibland även gör mig rädd! Oftast är det kommentarer i stil med "näe men passar det inte så skit i det då!" Som kommer upp, men inte alltid. Så under detta året ska jag försöka trappa ner på dessa bitch-fits som jag kallar dem :) Fast jag vet inte om jag kan sluta veta om att folk avsiktligt är elaka.... Vet inte om jag vill försöka låtsas att jag inte vet heller för den delen.

Detta inlägg är mest menat för mig själv. FÖr att se hur långt jag hinner komma i min lilla utveckling ;) hehe

Blommorna kom fram! Tack pappa de är jätte...

img_9065 (MMS)

Blommorna kom fram! Tack pappa de är jättefina :)

Examinationen igår gick utmärkt! Godkänd m...

img_4062 (MMS)

Examinationen igår gick utmärkt! Godkänd med en stjärna i kanten. Skönt! Imorgon är det fyra andra examinationer... Suck.  Idag däremot är det min födelsedag :) Har redan firat med min familj hemma, så det känns inte så speciellt idag faktiskt. Men mysigt! Hämtat in posten och hittade en present i lådan. Te och choklad från Sofia :) Blev riktigt glad! Öppnade kortet från farmor och farfar imorse. Nu väntar jag på ett blomogram, de ringde tio över ett och sa att de kommer nu... Jag vet inte riktigt med er, men för mig är inte "nu" över 1.5 timmar senare....

Glöm dem som vill sänka dig

Första morgonen tillbaka, kändes väldigt konstigt att vara ensam igår, i en helt annan stad än den jag vaknade i. Men jag ska ju snart tillbaka till Trollhättan :) Så hoppas på att det inte blir några problem i längden. Då det är nytt år, så åkte den nya vägg almenackan upp, köpte en Fire department of New York kalender i somras ;) Hehe, men upptäckte att den inte har hållare eller hål för uppsättning på väggen, så efter lite trixande så sitter den nu på väggen :)
Låg vaken till halv ett och läste på till dagens examination, KAD. Hur man sätter kateter för er som inte vet vad jag snackar om ;) Ska läsa igenom papprena en gång till eller två innan examinationen börjar 11:15.


Suprapubis Kateter - Bilden
Jag hoppas på att det går vägen, man får veta direkt om det gått vägen eller inte. Nu kör vi!

Hemma i Karlstad nu. Kollade posten och ha...

img_1078 (MMS)

Hemma i Karlstad nu. Kollade posten och hade fått fyra julkort, lite roligt med tanke på hu många julkort det finns, att två av de fyra jag fick är likadana :p Hehe, tror de försökte vara originella med pingvinen... Uppskattar verkligen korten iallafall :) Tackar och bockar!

Idag är sista dagen för denna gången i Tro...

img_7187 (MMS)

Idag är sista dagen för denna gången i Trollhättan och sista dagen på mitt "jullov". Imorgon börjar allvaret igen och om två dagar är det min födelsedag! Min fina underbara familj väckte mig med sång och paket i morse :) Hur mysigt som helst!

Nytt blogg år

Välkommen till ett nytt blogg år allihop!
Nej, jag orkar inte med ett mega långt inlägg om varför jag inte bloggat eller om vad jag hållt på med under den tiden... Jag ska däremot försöka, med väldig betoning på försöka att uppdatera bättre och lite mer i jämntakt med det jag gör ;)

Imorgon bär det av tillbaka till Karlstad, lite blandade känslor inför det. Men något jag ser fram emot är alla serier som har premiär nu! Har så checkt lagt in dem i min kalender på iPhonen, så jag får en påminnelse om vilken serie som har premiär den dagen :) Men kom ju på halvvägs igenom alla serier att jag la in påminnelse på datumet de visas i USA :p Men jag kan ju inte se det förrän dagen efter... Jaja, sånt är livet! Imorgon är första premiären :) Så efter min examination den 3e ska jag hem och se det avsnittet! Det är ABC Family's serie "Pretty Little Liars" som börjar. Älskar alla serier jag kollar på, så det ska bli kul att allt kommer igång igen! Har ju haft serietorka i typ flera månader! PLL tog paus redan i augusti! :/


Bilden


Bilden


Bilden


Bilden

Om ni inte redan spanat in serien tycker jag ni ska göra det nu! Pretty Little Liars alltså ;) Vill önska alla läsare ett gott nytt år, god fortsättning och ett STORT lycka till med alla era nyårslöften!
RSS 2.0