Skönt!

Hej, hej bloggen :)
Nu är jag hemma från jobbet. Skönt. Är super trött, ska lägga mig och vila max 1 timme innan jag sätter mig med Arvikajobbet :p Mitt hår är inte på min sida för tillfället. Vad jag än gör med det så är det platt och fult!
Har ni några tips på fina lätta sommarfrisyrer?

Hej, hej Bloggen:)

dsc01460 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Förstår ni hur ensamt jobbet inom hemtjänsten är? Okej, jag träffar vårdtagarna men det är ju mest snack om vädret liksom:p Känner mig gött opepp när jag är så trött! Nej, nu blir det jobba vidare:) bara 2 timmar och 15 minuter kvar nu;) längtar!

God morgon Bloggen:)

dsc01459 (MMS)

God morgon Bloggen:) Är på jobbet nu. Sov jätte dåligt i natt, fick bara runt 4 timmars sömn:( jag skulle kunna somna stående! Tänkte slänga in en bild på mitt minne från Skara Sommarland:p Fatma frågade mig igår 'vad var det för någon jävla mördar karusell?' haha;) Jag är väl den enda som lyckas få blåmärken på benen av en berg och dal bana!:)

FUCK

Hejsan, svejsan bloggen och alla läsare :)
Imorgon är det jobb igen, 07:30-15:00. Så upp 05:30 då :( Sen när jag kommer hem måste jag sitta och jobba Arvikajobb! Jag VILL INTE mer! Kom hem från Fatma typ kvart i tio ikväll :P Satte mig och tittade igenom/svarade/fyllde i alla mina 35 olästa mail! Nu är klar, måste verkligen sova nu!
Har på mig min tröja jag fick av Fatma i Örebro :D Super skön! Funderar på att pimpa den lite ;)

Hej hej Bloggen:)

dsc01458 (MMS)

Hej hej Bloggen:) Nu är jag och världens bästa Fatma ute på gaddesanna. Jätte mysigt, med pepsi och frukt:d åt min första biggarå;) blatte-utbildningen fortsätter!

Hur är han som pojkvän?

God morgon alla glada :)
Jag älskar horoskop! Vet inte varför men det är den delen av tidningen jag ser mest fram emot att läsa :) Knäppt kanske? I en av alla mina tidningar jag köpt (köper verkligen en ny varje gång jag handlar på sommaren) så hittade jag en lista på hurdan pojkvän alla olika stjärntecken är :) Sånt gillar vi!
Stenbock: Han är traditionell och en riktig förhållande kille, men han lättar inte på plånboken för vem som helst.
Kräfta: Det här är en känslig kille som letar efter den stora kärleken. Han kan vara ganska svartsjuk och är lite av en dramaqueen.
Vattuman: Han letar först och främst efter en kompis... som han dessutom kan ligga med. Han är lite av en slampa.
Oxe: Oxen är inte rädd för att visa världen vem hans hjärta tillhör. Romantik är hans signum - åtminstone i början av förhållandet.
Skytt: Det är inte lätt att fånga honom, han tappar snabbt intresset. Han älskar sin frihet och stannar bara om du verkligen älskar honom.
Vädur: Hans playboyimage är bara yta, egentligen är han en gammeldags gentleman. Han är ego men fin mot den han älskar.
Jungfru: Den här killen gör inget halvhjärtat. I smyg kommer han ta reda på allt från din favoritparfym till dina föräldrars mellannamn. Bli inte rädd. (tydligen ska jag vara attraherad av jungfrur, om de allihop ser ut som Chad så why not?)
Fisk: Han kommer föreslå namn på era framtida barn på första dejten och fira en veckasjubileum. Bli inte rädd. (undra varför killen som passar mig bäst kommer med uppmaningen "bli inte rädd"?)
Våg: Han har inget emot att låta dig betala för första dejten. Och andra. Och tredje. Men i gengäld gör han gärna dig till en del av sitt liv.
Tvilling: Han älskar kärlek och tror stenhårt på "och så levde de lyckliga"-slut. Om du inte gillar klängiga killar kan det bli tufft.
Lejon: Han är sällan singel, helt enkelt för att han är så underbar. Åtminstone tycker han det, så räkna med att vara tre i förhållandet: Du, han och hans ego.
Skorpion: Han faller inte så lätt, men när han gör det sätter han dig gärna på piedestal och plockar bara ner dig för kinky sexlekar. (enligt stjärnorna är det ju skorpion jag ska vara med)

Vad kan jag ha köpt?

Hej, hej bloggen :)
Kanske inte världens smartaste drag att vara uppe så här sent och vända på dygnet när jag ska jobba igen på onsdag :P (imorgon, eftersom klockan är tisdag nu) Men men har suttit och haft djup diskussion med Jenny :) Kan ju berätta att jag beställt en "bara för att jag älskar dig" present :) Längtar redan nu (beställde den 02:47) tills den ska komma så jag får ge bort den! Det kommer bli så kul! :D Passade på att köpa en till mig med, för liksom hallå jag älskar ju mig själv ;)
Här får ni en ledtråd på vad jag köpt:
Så sätt igång och gissa nu :)

Design, Design

Hej, hej bloggen :)
Hade värsta energin och inspirationen att skriva ett fint långt och kul inlägg om min första riktiga dag. Men den försvann. Känner inte att jag kan vara rolig just nu. Är helt död! Höll på att ställa in smörpaketet i diskmaskinen efter maten :o Kom på mig själv precis innan jag släppte det :p OMG liksom... Har bara suttit på golvet i mitt rum och lyssnat på Håkan's nya album, samtidigt som jag designat om Fatma's blogg :) Kommer bli så sjukt snygg när vi fotat nya header-bilden på torsdag ;) Har även fixat små klant-missar på Sabina's blogg :)
Ska lägga mig och tänka ut hur jag vill ha min "nya blogg", som jag ska fixa typ snart :) Orkar inte med blogg.se riktigt längre... Folk kan inte alltid kommentera mina inlägg. Vissa inlägg publiceras aldrig osv. osv...

Hej, hej Bloggen:)

dsc01457 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Första riktiga dagen på mitt första riktiga sommarjobb! För att hinna hit till Alingsås när jag börjar 07:30, måste jag gå upp 05:30 :( Jag brukar vara riktigt duktig på att gå upp tidigt, men den senaste tiden har jag knappt märkt av mitt eller andras alarm! Var grymt nervös över att sova igenom mobilalarmet, så jag ställde även min digitalklocka:) den är fan omöjlig att sova förbi;) Men jag klarade av att vakna till mobilen och klev upp ur sängen innan det andra larmet gick igång:) Det ni! Nu sitter jag i en av vårdtagarnas tvättstuga och väntar på att få vika tvätt:p har bara en till att gå till innan lunch. Hon är väldigt hård på att vi kommer halv 11. Kommer man tidigare skickas man ut igen! Eftersom det är första gången för mig där, känner jag att det är bra om jag håller mig till reglerna;):) Hörs senare!

Alingsås

God kväll bloggen :)
Imorgon börjar sommarjobbet i Alingsås :) Är lite lätt nervös faktiskt. Tänk om jag inte hittar?! Panik, liksom. Men jag hoppas på det bästa :) har ställt både mobil-alarm och väckarklocka för imorgon, jag tänker inte försova mig! Jag lär uppdatera under dagen imorgon, via mobilen då :) Så ha tålamod mina vänner!
Tålamod är en fiskares bäste vän :D (det måste bli väldigt ensamt det, om man tänker efter)
Sov gott mina små :)

Behöver verkligen en ny nu

Hej, hej i eftermiddags solen :)
Det är i alla fall underbart väder här i Trollhättan idag :D Love it!
Har suttit och jobbat lite (några timmar så där) på förmiddagen, men sen vid halv fyra satte jag mig i bikini på altanen och stekte i eftermiddags solen ;) Bränner mig sjukt lätt, men jag tror fan jag klarade mig idag :) Körde utan kräm idag, det är ju ändå eftermiddag nu :p Börjar nästan kunna säga att jag fått färg ;) Har en egenhet av att bara kunna bli "viss" brun. Alltså jag kan bara få färg till en viss gräns, sen är det slut liksom... Helt stört! Men så är det, varje år inbillar jag mig ialla fall att jag blitt lite brunare än förra året ;) hihi^^
Sitter och drömmer om en ny super-snygg bikini :) Som till exempel den ovan, eller kanske denna:
Är i stort behov av en ny :p När jag var på Skara Sommarland upptäckte jag att min underdel blir alldeles enormt stor i vattnet att den lätt trillar av när jag rör mig :o
Någon som har tips på snygga bikinis?! :)

the quileutes

Hej, hej alla :)
Har typ precis köpt biljetter till premiären av eclipse :D Skulle se den i Göteborg var tanken, men när jag skulle boka blev det tekniskt fel hela tiden, så jag och Jokke ska se den i Vänersborg istället :) Det viktigaste för oss är att vi ser den ihop och att det är på premiären! ;) Annars kan det ju nästan kvitta! Längtar som bara den till onsdag nu! ser fram emot att se the quileutes springa runt med bara överkroppar ;) mohahaha!

Vadå var han gay?

God morgon alla :)
Igår kväll låg jag och myste till "Brudens bäste man", helt okej film :) Hade ju sett den en gång på bio tidigare ;) Men så vart den så billig på affären att jag slog till :) Jag verkligen älskar film! Det är super kul, på alla sätt och vis.
Hur som helst runt 02:00 knackade bror min på dörren. Han hade tråkigt, så vi pratade en stund :) Jag hade fortfarande på dvdn och på tv:n visades "Deleted scenes" menyn.
Bror: Vilken film är det du har sett?
Jag: Brudens bäste man.
Bror: Jaha, vadå var han gay?
;) Någon gång ska jag ta och skriva ett inlägg om varför gay-killar är ett sånt STORT ämne i min lilla blogg :) Hoppas ni har en fin söndag allihop :)

Titta vad jag hittade

Satt och tittade runt på bluebox :) haha och då stötte jag på denna produkt! :) Så jävla kul! :D
Ett litet paket innehållande 8 bitar tuggummin förpackade i en ask med två riktigt läckra, barbröstade ’hunks’ och texten ’Gay Gum´. Tugga dom stolt! Tuggummina har en smak av frukt

Skara Sommarland!

God kväll bloggen :)
Idag har varit en underbart bra dag! Vaknade 08:10, sprang runt och packade. Sen smsa Bobe och vi bestämde att de skulle hämta mig på Överby's parkering :) Sen for jag, Bobe, Mirre och deras föräldrar till Skara Sommarland! :D Helt underbart kul! :D
Kalle tyckte vi var fega som inte åkte de ritchbanor som krävde hjälm! (OMG) Men jag är feting nöjd med allt vi åkte. Till exempel den på bilden ovan "Racing Hill", Mirre berätta att hon kunde höra både mig och Bobe skratta hela vägen ner ;) haha...
Precis innan parken stängde åkte vi den nya attraktionen "Tranan" herregud vad läskig den var! Inte läskig som i att man inte skulle våga åka, utan för att man satt så konstigt, "vagnen" lät som om den skulle gå i tusen bitar och sen den kraftiga och häftiga bromsningen som pajjade mina ben :(
Men jag tror nog ändå att vi spenderade mest tid i denna "vågpoolen", som ibland satte igång sin vågmaskin och man hoppade runt som ett poppande popcorn :) hihi^^ Det var även här i plaskade, kittlade, skvätte klängde och hoppade runt med varandra som mest! :D Bobe och hans "Jag är en boll" :P Jag VET att man måste vart där för att förstå det sjuka och enormt roliga med den kommentaren ;)

Stjärnornas Horoskop

God morgon allihopa :)
Usch, vad dåligt det var att sova ensam i natt :( "Sängen" jag sover i här hos pappa är ett skämt! Saknar min sovplats och sovkompis i Sfl (=Säffle, för er som inte hängde med där!) ;) Så här på morgonkvisten (då vi inte har någon mat hemma) tänkte jag förgylla er dag med att berätta om när Bobe läste "Stjärnornas Horoskop" för mig :)
Stjärnornas Horoskop * En handbok i modern astrologi :)
Om jag ska vara ärlig så minns jag inte hur vi kom in på det, men vi låg och pratade om något och Bobe frågar om han kört detta på mig. Jag svarar att "nej, det tror jag inte att han har". Så kör han igång att "läsa upp för mig hurdan jag är" som han så checkt kallar det ;)
Det blev många skratt den kvällen ;)
Eftersom jag föddes 07:39 den 4e januari 1990 är jag Stenbock.
Min planet är Saturnus
personer födda under Saturnus har ett melankoliskt och depressivt temperament. Utseendemässigt har de små ögon och dålig hållning. Boken berättar även att jag "lider av" misstro, rädsla, pessimism, tillbakadragenhet och sorgsenhet. Men den säger även att jag är arbetsam, har ett gott minne och är traditionsbunden.  Som avslut står det att jag antingen blir arvtagare och förmögen eller tiggare och medellösa.
Alltså kan de framställa mig som en mer tragisk person än detta, då blir jag överraskad! Sen om jag själv får välja så skulle jag helst bli arvtagare och förmögen ;)
Bobe läste vidare...
Stenbocken
Även här fortsatte positiviteten att flöda.
Stenbockar har stora ögon (ahja, kanske boken är lite motsägande) verkar lätt sorgsen och är ganska högväxt. Kritiska kroppsdelar är benen, knäna och lederna. (eftersom jag har ont till och från i knän och leder kan jag inte annat än att hålla med). De faller ideligen och skadar sig eller utsätts för törnar som ger blåmärken (jag är praktiskt tagen oförmögen att få blåmärken, om jag inte tex ramlar i trappen, men knappt ens då).
Stenbocken  har en entusiastisk, stridslysten läggning, är ihärdig, envis i sin vägran att ge upp en sak, har sinne för planering i detaljer. Stenbocken har en medfödd drift att blanda sig i andras göranden för att hjälpa. (huvudet på spiken, någon annan som håller med?)
Lämpligaste make är Fiskarna eller Skorpionen. Försiktighet tillrådes gentemot Väduren och Vattumannen (här dog vi båda två, då Bobe är Vattuman och mitt förra lilla span är Vädur!) Stenbocken blir lättare förkyld än de flesta och förkylningen sätter sig gärna i magen. (Hur i helvete kan en förkylning sätta sig i magen?! Hur är det liksom?)

För att summera upp allting som står i boken drog vi slutsatsen så här:
Jag kommer gifta mig många gånger, men bara få två barn, som jag försummar eftersom de skadar min ställning. Jag är en hårt arbetande bibliotekarie, som skyndar sig hem efter jobbet (till takterna av marscher eventuellt Kina's nationalsång, instrumental då) för att få lyssna till Mozart och bygga modellflyg, som tydligen ska vara min stora passion här i livet!

Bobe "gästbloggar"

Vad gör jag när Jessica är hemma hos mig?

1. Vaknar på morgonen och petar lite på Jessica :) Hon mummlar något konstigt, så ja försöker med att sparka på henne :)
2. Sätter mig å bussen och smsar, men inget svar, eftersom Jessica sover minst 4 timmar till :)
3. Väl på jobbet sitter jag vid datorn och försöker desperat få kontakt med Jessica via alla sociala medier som finns, men då sitter hon och äter å sminkar sig.
4. Smsar sedan med Jessica runt 13-tiden för att meddela när jag kommer hem. Hon svarar att hon längtar :D det gillar vi! (Ibland kommer det även ett mms, som visar hur långt hon kommit med väggen eller att det går bra med Arvikajobbet. Då blir man sådär extra glad) :D
5. Medan ja gör allt detta, så längtar ja såå mycket hem, att ja skiter i bussen, och springer hem till Säffle. Jessica väntar trots det på stationen, och vi åker lyckliga hem till mig för en spännande, sen eftermiddag/kväll :)
(Världens sötaste Bobe skrev denna kommentaren på mitt inlägg om vad jag gjorde när han jobbade ;) skrattade gott åt den :) Så här fick ni också ta del av den :) )
PS. Är för övrigt tillbaka i Trollhättan nu! OCH har lyckats återuppliva min Mac :D

Här kommer alla känslorna

Hej, hej alla :D
Vill bara erkänna att jag mår hur bra som helst nu! :D Vill bara springa ärovarv runt huset ;) Känner sommaren i kroppen och glädje strömma genom ådrorna! Hur skönt som helst. Depressionernas tid är över för nu!
Jag som hade tänkt fixa iordning mitt hår idag, så att utsidan av mig stämmer överens med insidan :) Ah, jag tog ju inte med min egen plattång eftersom Bobe är värsta plattångs nörden! Plattången har legat på hallgolvet hela veckan... Tror ni inte att just idag tog han med den till jobbet :( SKIT också! Ahja, vad man göra?!
(sorry Bobe, men du kan inte lämna mig ensam med en iMac och tro att jag inte kommer använda den :P )

Vad gör jag när Bobe jobbar?

Hej, Hel alla :)
Sitter vid min pappa's mini PC som jag fått låna med mig upp hit till Säffle :) Den får mig att inse hur mycket jag älskar MAC! Ingenting vill ju fungera på PC :( Helst skulle jag vilja slänga skiten ut genom fönstret, men tror inte det skulle uppskattas så mycket av varken pappa eller Bobe's familj :p hihi^^
Till alla er som undrar vad jag gör medan Bobe är på jobbet kan jag ju berätta det :)
  1. Vaknar till när Bobe redan klätt på sig och säger hejdå :)
  2. Sen sover jag typ 4 timmar till :p Kliver upp runt 11 och äter mat!
  3. Klär på mig, borstar tänderna och sminkar mig ;)
  4. Sätter mig i datorrummet och kollar min Arvika-mail.
  5. Svarar på mail, fyller i dokumentet för bokningarna samt skickar ut bekräftelsemail till alla som bokat rum. :)
  6. Eventuellt drar jag på mig min målar-tröja och kladdar lite på Bobe's väggmålning ;) Den blir skitbra! :D
  7. Medan jag gör allt detta sitter jag ju sjlävklart och saknar Bobe ;) :P
  8. Sedan runt 18 kommer älsklings-Bobe hem och ja, då avslutas dagens "vänta-på-att-Bobe-ska-komma-hem" mode ;) haha!
(förra årets Arvika-festival, precis innan Mando Diao spelningen :D )

Hej, hej Bloggen:)

dsc01448 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Sitter nyduschad och äter kokta köttbullar:p alltså inte frikadeller utan vanliga (kyckling) köttbullar, fast kokta;) riktigt sjukt gott! :d I måndags var vi i Karlstad och pratade med Macfolket om min dator... killen sa att det var bäst att testa installations skivan, igen! Jag blir galen på den snart. Jag tycker inte att datorn ska bli sämre av att man formaterar om den. Jag ska fortsätta min kamp mot mörkrets mac-makter när jag kommer hem:) Jag ska rädda den! Jag lovar!

Hej, hej Bloggen :)

dsc01446 (MMS)

Hej, hej Bloggen :) Befinner mig nu i Säffle, hos världens underbaraste Bobe! Detta är vad jag gör medans han är på jobbet;) Jag har saknat att måla något så jävulskt! Riktigt skönt och avkopplande:) men jag kan inte riktigt slappna av pga Arvikajobbet... Som jag för övrigt måste ta en halvtimme åt ikväll:( Funderar på att ta en av muffinsen vi bakade igår och ha som jag sällskap i bilen när jag åker till karlstad om typ 50 minuter:p låter det som en plan?

20e juni



God morgon alla :)

Satt uppe igår igen till 02:40, jag ser ett icke så uppskattat mönster bildas. Åh fan! Var så cp trött i slutet där att jag skickade bekräftelse mail för Regina Spektor till han som har hand om Chromeo :P haha... Känner mig så duktig så! Satt och chatta med Annie och Andreas under tiden jag jobbade :) Kul! Men sen när de gått och lagt sig satt jag ju uppe ett bra tag till och jobbade :( Men jag känner att jag inte kan göra mer än vad jag gjort hittills. Det är mer dem jag mailar som kunde göra mer eller något överhuvudtaget! Vissa är jävligt trevliga :D

Senare idag ska jag bege mig till Säffle och sötaste Bobe ;) Måste packa nu...

19e juni

Hej hej bloggen :) Det är juni månad alltså sommar, det är lördag som för många betyder PARTYkväll. För Jessica, nej , nej inget party. Jag sitter uppe hos mamma i Björndalen alldeles själv och jobbar :( Är faktiskt stolt över mig själv att jag bara satte mig ner och fixade klart det förlorade dokumentet på 2 dagar! :D Det ni ;) Skickade iväg dokumentet också till Eric, som är chef över ett av boendena jag bokar in artisterna på :) Så nu har han någonting att göra han också :P Hihi^^ Sitter och lyssnar på MUSE, datorn här hos mamma gillar inte blogghemsidan :( Så jag kan inte göra allt det jag egentligen kan... Typ länka fint ;) Men men. Ska hur som helst sitta här ett tag och skicka ut bekräftelsemail till en massa agenter och tourmanagers ;) Det är vad min lördag-kväll består av :) Mysigt va?

God morgon alla:)

dsc01445 (MMS)

God morgon alla:) Ja, vaknade för typ 10 minuter sedan av att Bror knackade på dörren och sa att Becks vill ha tag i mig... Jag hade stängt av mobilen för natten så Becks kunde inte ringa mig:p Det visa sig att alla utslag kommit tillbaka, så jag ska agera sjuktransport till vårdcentralen. Så snäll är jag:) ska även sitta med och vänta:) Hoppas bara de inte tror det är jag som behöver hjälp :-o med tanke på hur aweful (stavas?) Jag ser ut idag! Nu ska jag slänga i mig yoghurt, hörs senare.

Hata sig själv

Hej hej alla :)
Nej, jag är inte död. Men man hade lätt kunnat tro det, med tanke på den dåliga uppdateringen. Denna gången har jag faktiskt en riktigt bra anledning. Jag har klantat mig totalt! Som ni alla vet vid det här laget har jag ett jobb för Arvikafestivalen i år. Och som jag berättat tidigare så försvann ju ett av mina program från datorn bara så där!!! Jag fick ialla fall för mig att leka Macdoktor och köra installationsdisken igen. Men dumma korkade jag raderade ALL INFO på hårddisken min när jag gjorde detta och då försvann ju ALLT! Så mitt bokningsdokument PUFF BORTA! Tur var väl det att jag hade skickat en gammal upplaga av den till min chef... Så jag hade inte förlorat allt!!! Men ändå, hade jag gjort det jag skulle i onsdags hade jag haft den riktiga på min mail! Men så klart inte... Ibland HATAR jag mig själv! Tänkte hur som helst bara tala om för er vad som händer så ni vet varför jag kanske är lite off eller irriterad nu de närmsta dagarna :P Det enda positiva som hänt med datorn nu är att jag fick tillbaka programmet... Får ju försöka se det så :)
Tänk bara, om jag inte kört skivan hade ni gått miste om den fina bilden ;)

Twist and shout

Hej allihop :)
Ber om ursäkt till er som inte kommer förstå så mycket av detta inlägg :p
Nu har jag gett upp! Känner verkligen att jag gjort allt som står i min makt. Nu är det upp till Universum att flyta på så får jag se vad som händer... Försöker stålsätta mig så mycket jag bara kan, ut-i-fall-att liksom :p Jag vill inte behöva känna mig strandsatt om allt bara går åt pipsvängen! Det är därför jag kommer ha små sommar-projekt nu :) Så jag kan ta tankarna bort från "de onda och jobbiga" ;) Sen har jag ju jobbet i Alingsås och för Arvikafestivalen som kan hålla mig upptagen emellanåt :)
Önskar bara att livet kunde vara på min sida när jag behöver det som mest! Har ju sett fram emot allt det roliga nu innan allt jobb, men så blev det inte, nej... :(

Donkey

Hej, hej bloggen :)
Igår kväll somnade jag till Shrek. Älskar alla Shrek filmerna :D Men igår fick jag en hemsk tanke under filmens gång! Jag är fan Åsnan! Den otroligt irriterande jäveln man bara vill ska dra åt helvete, men som aldrig fattar vinken!!! :o Jag som alltid trott jag är Shrek :( Aja, inte konstigt att allt är åt helvete i mitt liv jämnt. Ingen vill ha Åsnan!!!!

God morgon

God morgon bloggen :)
Ja, precis som ni förstår så vaknade jag nyss. Hur är det möjligt att sova i 12 timmar och fortfarande vara trött och ledsen? :( Jag som hade hoppats på pigg och glad! Tusan också... Aja, bara att tvinga sig upp och möta dagen. Ska tvätta alla kläder från Sweden Rock idag hade jag tänkt. Kanske baka muffins med, som jag kan straffa mig med!
Puss på er!

kasta

Hej, hej bloggen
Mår inte så bra för tillfället... :( Tänkte säga att jag lever men kastar snart in handduken för idag :(

Hej, hej Bloggen :)

Hej, hej Bloggen :) Det visade sig att min utbildning är längre än jag trodde! Vi ska vara här till 15 :p haha. Jag trodde 12, nu är det ialla fall lunch, så jag ska försöka hitta något att äta:) Puss på er!

God morgon världen

God morgon alla pigga och allerta :)
Nu sitter jag här vråltidigt och dricker kallt kaffe igen... Vad kan detta betyda om inte att jag alldeles snart ska bege mig mot Alingsås? ;) Om ni undrar varför jag alltid dricker kaffet kallt när jag ska dit, så kan jag tala om för er att det finns två anledningar
  1. Om kaffet är kallt kan man halsa det utan problem om tillfälle uppstår :)
  2. + att jag alltid har cirka 1 del kaffe 4 delar mjölk ;) Orkar inte alltid värma/vispa/skumma mjölken klockan 6 på morgonen :)
Jag ska inte jobba idag utan gå på introduktions kurs. Som i princip är en kurs i att vara snäll och trevlig mot vårdtagarna :P Som at jag inte redan är det mot dem när jag kommer?! Men men vad gör man inte för jobbet? ;)
Nu ska jag försöka få i mig min yoghurt så jag kan åka iväg någongång :)
Vi hörs senare
Puss på er!

Vid sidan av

Hej hej alla glada :)
Jag har tagit på mig ett kul projekt vid sidan av allt annat jag håller på med :) Jag designar Sabina's (Fatma's lillasyster) blogg :D Den blir riktigt snygg tycker jag. Hoppa in på hennes blogg och tyck till om designen :D
Att designa andras bloggar inspirerar mig att uppdatera min egen design lite... Vi får se vad som händer :) Ni lär ju märka när jag gör någonting nytt här.
Nu är det dags att sova, ska upp tidigt på kurs i Alingsås :p
Sov gott allihopa :)

Hem ljuva hem!

Hej alla :)
Kom hem sent igår och gick direkt in i duschen! Jag har världens bästa bror :D Han hade köpt balsam, laktosfri jordgubbsyoghurt, godis och pepsi MAX åt mig :D Blev så glad så :)
Vaknade vid 11 då städerskan kom... STÖN! Jag som ville sova mera!!! Men bra var väl det så jag kunde bege mig upp till mamma på berget och jobba lite för Arvikafestivalen :P Dog lite när jag såg att jag hade 32 olästa mail! :o Har nu blivit klar för idag ;) Ska bara chilla nu... Kanske baka lite muffins ;) Saknat det faktiskt!
(mitt program jag tar bilder på datorn md har försvunnit spårlöst!)

Hej, hej Bloggen:)

dsc01443 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Jag befinner mig nu i Nyköping! Vi körde hit inatt, Karin är på sin intervju för utbildningen hon vill gå till hösten:p Jag och Annie flummar runt i centrum under tiden. Vi har sovit typ 3 timmar med Kenny;) Handlat vatten och ätit lunch:) Mina fötter har svullnat upp så mina sandaler inte passar just nu:( Snart ska vi köpa glass:o Puss på er!

Hej, hej Bloggen:)

dsc01439 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Denna maten har jag och Karin fått 2 dagar nu... Jag åt ju älg idag;) men ändå! Äckligt är det, med torra räkor och räkornas ben finns överallt i maten så om man ens hade fått för sig att tro att det var gott hade det inte gått att äta:p Puss på er!

Hej, hej Bloggen :)

Hej, hej Bloggen :) Nu är det sista dagen på Sweden Rock:d Äntligen! Längtar härifrån på riktigt nu... Det har blivit storm, så det blåser som fan. Kallt också :( så inatt vid 1 sprang jag och Annie runt tältet och satte upp linorna så det inte skulle blåsa omkull! Alla partytält flög omkring på campingen! Helt sjukt ju! Jag är den enda av oss som jobbar idag:( slutar 12, det är typ ingen som kommer för att lösa in sina biljetter. Förståligt:p Det enda värt att se idag är Guns n Roses;) Puss på er!

Hej, hej Bloggen:)

dsc01438 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Nu sitter jag och Annie på en brygga i Norje, doppat fötterna i Östersjön:d och konstaterat att jag aldrig varit på denna sidan Sverige, så här mycket söder ut;) Bytte pass med Karin, så jag jobbar med Annie ikväll och sedan mitt pass imorgon klockan 9-12:) efter det ska jag och Annie på upptäcksfärd i Sölvesborg:p Puss på er!

Hej hej Bloggen:)

Hej hej Bloggen:) Här hos oss på Sweden Rock bara regnar och regnar det... Börjar bli lite lätt less påt nu efter en 5 dagar! Pappa tog med sig värsta varma filten åt mig så nu är det varmt och skönt om natten:d ikväll blir det Billy Idol;) puss på er!

Hej, hej Bloggen:)

dsc01437 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Så här fräsch är jag på festival;) jag kan ju erkänna att jag saknar att duscha ganska mycket vid det här laget:p men tänkte duscha ikväll:) fan vad skönt, säger jag bara! Igår kväll såg jag och Annie på Aerosmith! :d episkt! De var asgrymma live:d tänker ladda in mer av deras musik i min ipod när jag kommer hem;) puss på er!

Hej, hej Bloggen:) Nu står vi och tittar p...

dsc01435 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Nu står vi och tittar på Michael Monroe... Jobbade imorse klockan 8. Sen var min arbetsdag slut 12, men Karin och Annie jobbade 16-20. Vad ska jag göra ensam på en rockfestival? Så jag hjälpte Karin på jobbet;) cheferna blev ialla fall väldigt impade :) fick 'pris' för det:d då blev jag glad! För övrigt så orkar jag inte med mig själv just nu... Jag bara förstör för mig själv hela jävla tiden! Vill bara sova nu och fram till jag får åka hem :(

Hej, hej alla :) Jag måste bara få säga...

Hej, hej alla :) Jag måste bara få säga att denna festival känns väldigt oplanerad! Ingen har koll på något ju. Och nu när vi fått våra armband säger gate människorna att de armbanden vi har inte kommer gälla i ingången till vårt område! Vad fan!!! Samordnare borde vara tvungen att ha erfarenhet! Tacka vet jag Arvika festivalen! Och min chef Malin:d

Hej, hej Bloggen:) Dag 2 här på festivalen...

dsc01434 (MMS)

Hej, hej Bloggen:) Dag 2 här på festivalen. Vi började jobba 8 imorse, efter en mardröms natt för mig! Vi la oss runt 1 och det var skitkallt! Fick krampattack av kylan :-o till slut behövde jag gå på toa, då tog jag på mig tjocktröjan som jag sedan sov i och ändå frös jag. Vaknade lite innan vi skulle upp av att massa fåglar flög och skrek över tältet... Vildvittror kallar vi dem;) nu har vi paus till halv 4... Ligger och vilar i tältet tills dess :) puss på er!

Fika;) Erik hade köpt kakor och bryggde k...

Fika;) Erik hade köpt kakor och bryggde kaffe när vi kom:) jättemysigt att sitta där och små prata. Vi fick en karta utskriven så nu borde vi hitta;) vi tittade även upp numret till vår kontakt i sweden rock :) vi kommer komma fram sent som as! Jag hoppas bara att Annie fick med sig tältpinnar och spikar... Hon kollade inte det innan vi åkte. I värsta fall måste vi köpa ett jävla tält! :-o Hoppas allt är bra med er! Uppdateringen under veckan lär bli knas, då jag bara Bloggar från mobilen;)

Nu är vi på väg:d Jag körde första biten t...

dsc01433 (MMS)

Nu är vi på väg:d Jag körde första biten till Borås, där vi stannade och åt på McDonalds. Nu kör Karin, hon var jätterädd för att köra min bil:p men jag visste att det skulle gå galant:) Kenny är ju så snäll så:d Är ganska trött nu, det regnar oxå så det kommer vara kallt som fan i tältet i natt :( Jag tror vi ska vara framme hos Erik snart:) puss på er!

mitt i natten

God mitt-i-natten bloggen :)
Jag har nu hunnit packa allt här hemifrån mamma :) Riktigt bra om jag får säga det själv ;) Har spenderat stor del av dagen med att göra en Awesome spelningslista att lyssna på i bilen på väg ner ;) Gissa vad som händer när jag kopplar in iPoden i datorn? Jo, den hakar upp sig! Fan oxå, så nu måste den ladda u sig innan jag kan göra någonting! Och den har fett mycket batteri den lille jäveln :( Jag vill ju hinna ladda in spellistan och ladda upp batteriet innan vi ska fara 13:00 från pappa... Vi får hålla tummarna ihop :)
Jag har spenderat typ en timme åt att maila människor som vill ha boende, de ger inte fullständig information ju! Måste säga att min engelska är osm bortblåst nu. Får mail från utländska artisters tour manager, det är riktigt dålig engelska de får svar på. Men sen är det ju mitt i natten också ;) Jag är bättre på att prata än att skriva!!! Men jag ha upptäkt (igen) att det ena hotellet är fett överbokat en dag. Medan det andra har ganska många rum kva :) Så det blir till att flytta över folk till det hotellet... Men nu ska jag sova :P Ska upp 10 så jag hinner duscha och lite sånt innan jag ska möta Annie. Ska verkligen försöka att "glömma" bort Arvikajobbet under Sweden Rock nu :) Så ska jag dyka ner i det igen runt den 14e juni när jag kommer tillbaka igen ;)
God natt och puss på er allihop <3

Hur ska jag hinna allt?

Hej, hej bloggen :)
Känner mig lite stressad nu. Jag bara måste packa klart allt innan jag lägger mig, annars kommer jag inte kunna sova ordentligt och glömma en massa viktigheter. :o Arvikajobbet ger mig magknip, folk hör fortfarande av sig om att de vill ha rum inför festivalen... Lite sent tycker jag, men tydligen inte. Så jag bara måste kolla hur många lediga rum det finns på våra tre boende alternativ, även det måste fixas innan jag sover! KUK
Är lite rädd att resan ner till Sweden Rock inte kommer bli så kul som jag hoppats på :( Jag kommer vara stressad över Arvika (+ att jag vill att vi ska ha så kul som möjligt!) Karin kommer stressa över sin presentation (hon kommer vara den som sovit minst) Annie kommer stressa över sina tentor hon gjort, så det kommer vara "glada" gänget i Kenny imorgon :p Förlåt alla för min negativitet, men sån här blir jag när jag är stressad! Då känns livet helt meningslöst och otroligt negativt!

Festival-sommar

Hej, hej alla glada :)
Förra året var en riktig festival-sommar för mig :) Först var jag en vecka som funktionär på ARvikafestivalen. Åkte hem sov en natt i min säng (duschade rejält!) Sedan bar det av en vecka som festivaldeltagare på Hutsfredsfestivalen :D GÖTT! Detta året ska bli minst lika kul, det har jag bestämt :) Imorgon Sweden Rock och i mitten av juli blir det Arvika :) Är funktionär på båda festivalerna i år ;)
Arvikafestivalen -09
Bobe & Daniel kept me alive :D
Hultsfredsfestivalen -09
Mikkah & jag tältade oss tillsammans! <3

6e juni

Hej Hej bloggen :)
Igår var för er som inte vet den 5e juni 2010, alltså precis exakt 1 år sedan jag tog studenten! Så här får ni en bild från det :)
Har bestämt mig för att sy om min student-klänning, så jag kan använda den igen ;) Inte balklänningen utan den som jag hade på flaket... Den är en tubklänning och jag vill kunna ha bh under, så ska inhandla ett fint svart linne och lite svart tyll :) Så ska ni få se på grejer sen :D
Nu är jag tillbaka i Trollhättan :) I morgon bär det av mot Sölvesborg och Sweden Rock Festival! Så hej festival-sommar-Sverige säger jag :p
Håller på att försöka börja packa inför den kommande veckan i tält, men måste vänta tills Kalle kommer hem, så jag kan fråga vilken väska jag kan använda (suger röv att ALLA här ska ut och resa nu, så inga väskor finns kvar)
Puss på er!

Puh:p är super sleten nu. Jokke hittade ma...

dsc01431 (MMS)

Puh:p är super sleten nu. Jokke hittade massor av snygga kläder :) Valde ut ett par shorts åt honom på h&m, sånna jag tycker är as snygga på killar;) fastän han var väldigt skeptisk till dem så köpte han dem efter att jag sagt 'men jag tycker de är skit snygga ju':) love it! Pojken måste ju ha shorts liksom, och det är han faktiskt medveten om själv;) mina fötter värker! Har ialla fall tagit mig till lägenheten nu och lagat lite pasta:) måste hela tiden påminna mig om att göra mindre mat än jag vill... Har en skev bild av hur mkt jag faktiskt behöver äta:p Hoppas ni har en fin dag ni med:)

Green day:d Ja, jag vet att jag tjatar, me...

dsc01432 (MMS)

Green day:d Ja, jag vet att jag tjatar, men detta är fett coolt! Jag och Annie sitter på pappas kontors takterass och ser/lyssnar nu:d nyp mig! (Är egentligen inte ett green day fan men ändå!) Nämnde för Annie att det hade varit as grymt om vi kännt till denna terass när u2 var här och spelade! Nu tror jag det börjar!!! :d puss på er!

Ullevi Gick förbi ullevi nyss... Green Day...

dsc01430 (MMS)

Ullevi Gick förbi ullevi nyss... Green Day spelar ikväll;) 18:00 börjar förbandet och det är över 20 grader nu... Orka köa nu liksom!

5e juni

God morgon bloggen :)
Idag ska jag ner till Göteborg med Jokke ;) Ska hjälpa honom handla kläder ;) Det gillar jag. Sen ska jag möta Annie på stan där någonstanns för vi ska sova i "lägenheten" i natt :D hihi^^ Om vi hinner ska vi även lyssna på Green Day från pappa's kontors takterass ;) Så idag känns som en riktigt mysig dag :D
Här kommer bilderna från i torsdags :)
Låter bilderna tala sitt eget språk :)
(kommer inte ha internet i gbg, men bloggar från mobilen ;) )
Puss på er :)

Stressad till MAX

Nu börjar jag få små panik inför sommaren här då. Får ont i magen varje gång jag tänker på ArvikaFestivalen, varför varför varför sa jag ja till det?! Med tanke på att jag åker till Sweden Rock på måndag så känns det extra stressigt. Jag behöver ju tillgång till datorn i mitt jobb för Arvika :O Får tvinga min bror att logga in och svara på mejl åt mig varje kväll typ :( För det lär ju vara fett många "sista minuten" grejer... Jag måste ialla fall få tag på Hotell Oscar Statt, för att prata med dem om hur många rum de har till oss under festivalen (det ena hotellet är ju full bokat nu...) och för att säga att det är till mig de ska ringa eller mejla om de undrar/ vill något :P Hur ska jag hinna det innan 13:00 på måndag? Jag antar att den personen som har hand om kontakten mellan festivalen och Statt int jobbar på helger, men jag kan ju ha fel :P Kanske kan ringa i morgon eftermiddag?

4e juni

Hej, hej alla :)
Skulle egentligen laddat upp bilder från igår nu, men orkar inte rota fram kamera sladden ur packningen just nu :p Ni får dem imorgon istället :)
Ja, det var då meningen att jag skulle kommit till Trollhättan tidigare än vad jag gjorde idag. Så att jag skulle få leka med Freja :) Men de hann åka till Falköping långt innan jag var framme! Så nu när de kom hem mös jag med Freja :D Jag fick långa långa kramar och hon sa att hon har saknat mig :) SÅ SÖT ä hon!
Freja tyckte det var jätteroligt med min kamera i datorn, men eftersom den låter när den räknar ner, så lyssnade hon mest och skrattade efter bilden tagits...
Hon skulle visa alla sina leksaker för mig och lyssna på Manboy, Timoteij och Abba :)
Sen var det på med pyjamas, tandborstning och sagoläsning :) Jag älskar att läsa saga!

Bebis-sång

Hej, hej bloggen :)
Har lite dåligt samvete för att uppdateringen blir sämre när vädret blir bättre :( Men jag antar att ni också har för er massor av spännande saker i solen :)
Åkte med Jokke till Maxi nyss för han ville handla ;) Så när jag gick för att hämta en scanner så sprang en liten pojke fram till mig och kramade om mina ben :D ÅH, mitt hjärta brast i bebis-sång då! :) Jag längtar efter familjelivet :) Med man och barn :D

Solen är här :d

dsc01429 (MMS)

Solen är här :d Jag blir alltid så glad när solen är framme. Idag åkte vi från Säffle runt halv 12:p så jag har varit i Trollhättan ett tag nu. Jag har inte orkat packa ur bilen än, men Jokke har lovat att hjälpa mig senare idag:) Ligger på altanen nu och lapar sol B-) eftersom jag antagligen inte kommer kunna sola så mycket i sommar då jag jobbar ganska ofta under förmiddagarna:p så jag får försöka få lite färg nu innan jag börjar jobba;) De få bilder jag tog igår kommer upp senare ikväll:) hoppas oh står ut tills dess:)

3e Juni

God morgon bloggen :)
Jag hann packa rejält mycket igår, vilket är bra, men orkade inte gå ut med det i bilen. Så nu efter frukosten (gick upp 9 och diskade) så ska jag köra in bilen på gården och så ska vi lasta som fan! Känns lite jobbigt nu när min packning blev mer och större än vad jag inbillat mig :p Jag har ju en skev bild av hur stor min lilla bil är! :o Jag tror den r mycket större när jag tänker på den ;) Hihi, det är väl önsketänkande skulle jag tro :)
Nu är det frukost :)
Ha det bra tills vi hörs igen :D

Energilös

Hej, hej bloggen :)
Det är en utslagen, men mätt Jessica som skriver nu... All energi bara försvann när jag klev innanför dörren nyss. Ojsan typ :p Skulle helst vilja pissa och gå och lägga mig ;) Men jag kan väl inte sova nu?! Innan klockan ens är 7 på kvällen :o Plus väntar på svar på mobilen ;) Hallå, Hallå liksom! Får göra lite te och försöka packa klart :) Så jag med gott samvete kan titta på "Grey's Anatomy" klockan 21 :)

Hej, hej alla :)

Hej, hej alla :) Sitter nu på örebros universitet och väntar på att Fatma ska skriva ut något papper. Är super-uttråkad på riktigt! Jag vill bara bli färdig packad och att det ska bli imorgon så vi kan åka! Jag längtar efter min lilla Freja! Jag saknar henne jättemycket nu :'( hoppas hon är på kramhumör när jag kommer;)

2a juni

Hej, hej alla :)
Klev upp 09:40 idag :) Var nästan pigg då! Hihi^^ Men bara nästan. Behöver ju vända tillbaka dygnet till imorgon ;) Kan ju inte hålla stackars Bobe vaken hela natten :p haha... Mission Impossible skulle jag vilja kalla det. Men att vända tillbaka dygnet är inte svårt alls  :) Det finns för många fördelar med att vara vaken på dagen och sova på natten ;)
Har packat alla kläder jag behöver med mig hem i sommar, diabetes-grejerna och scrap booking sakerna :) Det går ganska långsamt, men det går åt rätt håll med packningen ialla fall :) Jag tänkte packa in allt i bilen i kväll, så det inte ligger i vägen för när vi ska städa innan vi åker :) Fatma har inte börjat packa ännu, jag ska göra mitt bästa för att hålla mig utanför hennes packning :p Onödig stress kallas det om jag blir inblandad! :)

Novell

Hej, hej bloggen :)
På lördag släpps denna boken ;) Som är en novell om en av "the newborns" andra liv ;) Den utspelar sig under Eclipse tiden :) hihi^^
Nu ska jag göra popcorn och titta på en mysig film :) Hoppas ni andra har det bra i natt :)

1 rum?

Hej ,hej alla :)
Jag är medlem på kbab.se, som är en sida som man hittar lägenheter på :) Man samlar även poäng på något halvspeciellt sätt! Men jag är så aktiv jag bara kan, så jag ska ha massor av poäng till i höst, då jag ska flytta till Karlstad ;) Hursomhelst så får jag då mail med tips om lediga lägenheter som passar min "profil". Detta fick jag idag :p Kul tycker jag :) Haha, visst låter det frästande med 1 rum och kokskåp! :o My god liksom!!!

I <3 Shopping

Hej, hej alla glada :)
Det vart en tur ut till Marieberg. Dock fick inte Fatma någon ny sladd till hennes dator, de ville skicka sladden på service! Och efter 3 veckor skulle hon kunna hämta den här i Örebro (vi frågade om de kunde fixa så hon kunde hämta ut den i Trollhättan istället, eftersom ingen av oss ska hit upp under sommaren, men nej klart att de inte kan det!)
Så det bidde en tur till Panduro för lite scrap book papper, apoteket, h&m (men hittade inget på Marieberg, så det blev en tur till stan oxå ;) ) samt BikBok där jag hade spanat på en fin klänning jättelänge och nu tänkte "om den finns kvar så köper jag den" Då fanns den på rea! :D I min storlek, så jag köpte 2 stycken en vit och en rosa! det är en sådan klänning som på bilden ovanför ;) Söt va?

Strömavbrott

God förmiddag bloggen :)
Klev upp innan 11 idag, riktigt duktig känner jag mig nu ^^ SKa ut till Marieberg för att hjälpa Fatma få ut en ny batterisladd till hennes dator på garantin... Så är det 10% på H&M tills imorgon ;) SJälvfallet ska jag handla någonting när det är rea :D Behöver lite sommarkläder nu när det börjar bli varmt :)
Vid midnatt gick strömmen här i Varberga :O satt och tittade på Sex and the city på tv och så dog ALLT! Hela området var dött, skitläskigt... Drygt 1.5 timmar senare slog det i gång igen, skönt kan jag säga :)
RSS 2.0