Ghost

Blev körd ner till pappa och hämtade bilen. Mitt American Express "försvinner" imorgon, Jokke ska få ett istället. Så jag var effektiv nog och tankade bilen ikväll, så jag är beredd ifall jag får några late time plans. Älskar sånna =)
Har köpt Karin's present nu. Världens bästa present, om ni frågar mig.
Har även köpt lite grejer som är bra att ha när jag flyttar. Tex toalettpapper, pasta och dusch-kräm =)
Näh nu ska jag göra en kopp te och mysa ner mig i sängen (har fortfarande pyjamasen på) och titta på Ghost =)
Hörs senare

Karon Beach

Vaknade efter 13 idag. De höll på att laga "middag" där nere när jag kom ner. Lite spejsat ändå. Mamma undrade om jag sovit enda till nu. "ah typ." svarade jag. Har inte direkt något att göra idag. Tråkigt!
Ska fixa Karin's födelsedags present imorgon tror jag. Hon fyller år på tisdag, men ska ha sitt firande i Norge, vilket jag inte kan komma på. Om vi inte kan träffas innan lördag, så vet jag inte riktigt hur hon ska få paketet. Får försöka flirta upp någon som ska dit och övertala dem om att ta med mitt paket också. Det får lösa sig längre fram helt enkelt.
Är så trött på att all musik ska handla om kärlek! Finns det inget annat att skriva om eller? Därför spelas "Hej hej skiva" här hos mig just nu. De är GLAD musik om roliga saker. Inte bara kärlek.
Längtar tillbaka till värmen i Thailand och Karon Beach!

Tusan

Jag har kommit på en grej...  Orkar inte, vill inte, men tror nog jag vet vad som händer. Typ...

Dang

Jag har insett att det inte finns så mycket glad musik! I alla fall inte i mitt liv. Vart finns all denna glada musik någonstanns? Vem har gömt den? Eller är det bara så att mina krav är högre? Att låtarna måste vara extra glada för att jag ska märka dem? Snälla någon kan väl ge mig något tips på lite glad musik? Är så trött på samma låtar hela dagen lång!
Fick ett negativt besked från firman jag sökte jobb hos! Dang!!! Ah ja, jag får väl överleva...

Hollywood temat

Ja, då vart man hemma igen från Karlstad. Hade en väldigt fin kväll igår. Världens bästa Bobe fyllde år!
Temat på festen var Hollywood, who to be but Johnny Depp, Mr hot himself!
Allas vår favorit kändis, anlände i limmo =) What else?
Sen vart det kramkalas på röda mattan
Välkomsts tal och Nej-lek... Fick ihop 7 gummiband, vinnaren slog mig med 15 stycken fler!
Ejub of Hollywood

Tåg 666 Karlstad

Tänka sig att jag är vaken så här tidigt! Har inte sovit så där jätte great. Så det blir intressant i att se hur jag kommer uppföra mig idag! Haha, man har ju en tendens av att vara konstig när man är trött! Låg i soffan efter att Annie åkt hem och jag hade packat klart. Tittade på komediserier och csi :) åt kvällsmat också. Men sen när jag skulle sova fick jag plötsligt en puls på 92 bpm! Hur då? Och varför? Helt onödigt... Det gick ju fasen inte att göra något annat än att vara vaken och lyssna på hjärtat när de slog... Obekvämt! Nu ska jag till resecentrum och möta Karin för att ta tåg 666 upp till Karlstad ;)

Puh...

Fick nästan en hjärtattack! Jag har precis skrivit klart mitt nya personliga brev, klistrat in en bra bild på mig själv och finslipat mitt cv. Så jag klickar in på företagets hemsida. Vad finner jag då? Jo, att de tagit bort mailadressen för ansökningar! Höll på att börja lipa! Tack gode gud för google! Där kunde jag hitta en sida där adressen fanns, så nu har jag mailat iväg min ansökan. Sista anmälningsdagen är ju imorgon GOD DAMN IT! De kan ju inte ta bort adressen innan sista dagen!
= bra bild på mig själv...

God Morgon-Torsdag

God morgon alla glada!
Ja, jag vaknade nästan nyss. Låg uppe ett tag i natt, kunde inte somna efter Chocolat, så det blev Vingar av glas också. Låg och virkade samtidigt, det är nog inte allt för lång tid kvar på den halsduken, hoppas jag.
Håller på att tvätta nu...
Ska skicka in min jobbansökan idag och hyra släp. Är lite rädd för att jag ska packa för mycket, så att Fatma får flipp på att mina grejer finns överallt! =P
Nej, nu blir det En vampyrs bekännelser =)


Depp-kväll

Nu är det dags för lite mys. Har bunkrat upp med choklad och Pepsi MAX. Jag ska nämligen titta på "Chocolat", Johnny Depp är verkligen super het! Till och med när han inte är menad att vara het är han det. Samt när han verkligen försöker vara "ful"...
Chocolat


kommande filmen "Alice in Wonderland" som The Mad-Hatter


Just hot, hot, hot!

Så det kommer bli mycket trånande ikväll...

Pyssla

Blev precis klar med Fatma's födelsedags present. Det är kul att pyssla =) Mindre kul att städa efter att jag pysslat. Tror jag ska bege mig ut ett tag, handla lite Pepsi MAXMaxi och bära in flyttkartongerna från bilen. Ska göra mitt bästa för att börja packa här hos mamma imorgon. På kvällen kommer Annie hem till mig. =D
Sen på Fredag morgon 07:45 ska jag möta Karin på resecentrum och åka till Karlstad. Vilket påminner mig om att jag måste testa min utklädnad ikväll, i fall det är något som inte funkar vill jag ju ha tid att fixa till det.
Måste bli bättre på att ta kort. Hur kul är det att bara få säga att man gjort det eller det. Jag vill ju ha bilder! Det är roligare att minnas med bilder...
Börjat sakna mitt långa hår!

Freja

Är inne i en förnekelse period. Puttar bort allt jag vet att jag borde/måste göra. Gör ingenting i stället, har spenderat mycket tid med att sitta och stirra i väggen. Nej då inte riktigt alltid så bokstavligt.
Tittar väldigt mycket på film nu igen. Har sånna perioder också, ibland är det ingenting, ibland är det allt jag gör. Nu är det allt jag gör!
Borde börja packa på riktigt. Men det är bara så jobbigt, jobbigt att ens tänka tanken. Måste ju åka fram och tillbaka mellan mamma och pappa med alla saker. Välja ut det bästa av allt jag har. Får lite separations ångest gentemot mina kläder! Vilket i sig är väldigt stört...
Haha, försöker suga i mig så mycket Freja som möjligt. För henne kommer det vara svårast att inte sakna. Alla andra kan jag smsa eller ringa, men Freja gillar inte att prata i telefon! Vilken liten skit unge... =P



















Hej Hopp

Var uppe redan 07:10 imorses. Körde bror min till skolan (Portalens gymnasium, Uddevalla=) riktigt trevligt! Kul att få se vart hans skola ligger också. Efter att jag släppt av honom körde jag vidare till Torp och handlade lite på Maxi där... Bland annat murgröna. Sjukt trött fortsatte jag mot Göteborg och IKEA =) Satt en stund på parkeringen och bläddrade i Sofi's mode, för jag kom 20 minuter för tidigt...
Hursomhelst gick jag ett tag inne på IKEA, köpte den smala bokhyllan att ha på toa i Örebro =) Risk att jag och Fatma drunknar i skönhetsprylar där inne annars... Köpte lite annat smått och gott också. Sedan bar det av till Plantagen och köpte lite växtprylar som till exempel en vattenkanna och hjärtan för mina murgrönor att klättra på.
Har legat mycket i sängen idag också, sen jag kom hem. Jag tittade på Svanprinsessan, precis lika bra som när jag var liten! (kom på att det är samma röst till Odette=Svanprinsessan som till Belle i Skönheten och Odjuret!)
Sen vart det till dagis och hämtade Skruttan, hon hade Minisim idag. Så jag körde ner henne till badet där mamma väntade. Efter det var det ännu mer prinsess-film, denna gång Disney's Isprinsessa. Vet inte vad det är med mig, men är helt såld på feel-good-snyftis-plutti-nutt filmer! Har hur många som helst!!!
Just nu går Andreas Grega om och om igen på Spotify =)
Är kär i Andreas Grega!
Den låt som spelas mest är "Världen är elak", ni bara måste lyssna på den! Helt underbar. Drömmer hans låtar. Somnar nynnandes och vaknar nynnandes =) Wonderful!

Nu är det på riktigt

Idag har varit en produktiv dag! Det uppskattas må jag säga. Jag har idag hunnit med:
  1. Tvätta, tvättkorgen var lite full tyckte jag. Så nu har jag tvättat två maskiner, den ena tvättmaskinen är knäpp så jag fick köra två omgångar i den som fungerade.
  2. Lagt upp min låda full med skol-barn-grejer på vinden igen.
  3. Struttat runt i Hollywood-skorna nästan hela dagen.
  4. Hämtat ner flyttkartonger från vinden.
  5. Jag har packat min första flyttlåda idag! Nu är det på riktigt, jag håller på att flytta =)

IKEA bokhyllor

Funderar på att åka till IKEA en sista gång innan flytten. Det är någon av dessa jag tänker på, Fatma!
40 cm bred

80 cm bred

Båda bokhyllorna är 106 cm hög och 28 cm djupa.

PS. Detta är inlägg 150. DS.

Två år sedan?

Det är lite roligt att varje gång som pappa går på sitt pulver (då han inte äter utan bara dricker shakes) så ska han envisas med att laga mat. Han lagar ju inte mat speciellt ofta när han själv får äta. Är det kanske så att han inte gillar sin egen mat? Haha... Nu har han börjat hets baka också. Han näst intill tvångs matar mig med kakor! Hemskt! Jag vill inte äta en massa kakor! Vill inte, vill inte, vill inte!
Det är ju meningen att jag ska vara vuxen och göra saker på rätt sätt. Välja rätt och allt det där. Då kan jag ju inte gå tillbaka i utvecklingen. Eller? Känns nästan som om det är två år sedan igen...
Detta får inte bli vardagsmat igen Never again

Inga drömmar

Jag tror jag har listat ut hur det kommer sig att jag inte minns mina drömmar nu. Det kan ha något med att jag är uppe till 4 på morgonen oberoende på när jag går upp på morgonen. Är ju helt cp, är typ död fast inte sugen på att sova! Vad i hela friden är det frågan om liksom?

Lost

Som jag tidigare sagt i bloggen är denna veckan till för att komma på ett nytt bloggnamn. Har kammat ner det till två olika. Får väl köra det vanliga och singla slant =) Det är min nya livs-teori. När jag inte kan besluta mig för något så singlar jag slant. Väldigt effektivt och totalt underskattat!
Jag har hursomhelst laddat ner den svenska versionen av WordPress. Jag kan stolt tala om att jag är helt totalt lost! Det finns en beskrivning av hur jag ska "installera" programmet. Men den beskrivningen hade lika gärna kunnat vara på Tjeckiska... Fattar INGENTING! Skulle fan ha läst webbdesign alltså! Aja, alltid lätt att vara efter klok...

Brister

Läste systers nya inlägg. Det bara brast inom mig!
Känner igen mig så väl i en del av det hon säger. Jag är rädd, jag är inte ens i närheten av att vara lika stark som henne. Om hon verkligen måste kämpa, då kommer jag gå under!

Tid

Med all tid jag haft på senaste har jag spenderat en del till att komma på saker. Det mesta som jag kommit fram till är nyligen, ofta så nyligt som denna veckan faktiskt.
Jag har bland annat kommit på att:
  • Jag egentligen inte gillar att vara ensam.
  • Jag är min egna värsta fiende.
  • Det är omöjligt för mitt rum att vara städat längre än 2 dagar.
  • Jag är världsbäst på att svammla.
  • Svenska musik är bra!
  • Jag kommer sakna att kunna baka scones till frukost.
  • Man vill inte reta mig när jag är trött.
  • Jag har ett temprament.
  • Godis är inte gott, men jag äter det ändå.
  • Jag är en Ericsson tjej.
  • Hatar att vara en sista minuten människa.
  • Vet inte hur jag ska överleva utan Jokke!
  • Älskar äventyr!
  • Är rädd för mörker på kvällarna.
  • Tror på monster och spöken på natten...

Ingenting

Usch, idag är en riktig ris dag! Både ser och känner mig risig... Har passat en sjuk Freja. Hon har tittat tv och jag har legat död i soffan, typ sten sovit från och till. Vaknat när hon slagit sin tå och blåst på den och kramat henne.
Ska nu svälja en Ipren och göra lite kaffe... Måste se respektabel ut nu när jag ska vandra bort till Mikkah snart. Så det blir en snabbdusch, även om jag vill ha en lång varm skön dusch....
Näh, nu får jag se till att sätta i gång annars händer väl ingenting!

=)

Åkte till Göteborg idag. Mötte Annie utanför Stora Teatern =) hihi... Vi sprang runt och handlade props till min utstyrsel för tema-festen... Nu när det bara saknas 1 grej, som egentligen är överflödig, längtar jag så jag blir tokig! Jag vill ha fredag 29e NU! Ja precis exakt nu! Eller kanske inte exakt... lite tid att fixa iordning mig behövs ju =P Haha, jag tänker inte avslöja här eller på facebook vem jag ska komma som. Men som alla kanske redan räknat ut kommer jag komma som en man! Fatta vad roligt! jag har aldrig (vad jag kommer ihåg) klätt ut mig till man och gått runt i kostym! So there's a first =)
Ligger vaken om kvällarna nu och tittar på William Sledd's youtube videos. Jag älskar William! Han är en sån glädje spridare!
Behöver verkligen börja gå ut och gå igen, känner hur jag sjunker ner i mitt forna mörker igen. INTE BRA! INTE OKEJ! Jag måste, måste, måste! Jag SKA gå ut redan idag (onsdag) på kvällen. För klockan 10 ska jag hämta upp Karin. Vi ska ha en tjejkvälls-dag =) Med mys och hemma spa =)

Grattis till Mando Diao som vunnit både Grammis och P3 Guld för "ÅRETS LÅT"

bild från Arvikafestivalen 2009

Vackra

FAN I HELVETES JÄVLA SKIT! Hade skrivit ett jätte långt och bra inlägg, men ack så raderades det! FUCK!!!
Får göra mitt bästa med att försöka få till de igen...
Jag tänkte jag skulle sätta mig och komma på mitt nya blogg namn i veckan...
I morgon ska jag möta Annie i Göteborg och shoppa lite ;) JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA! Om jag fick välja skulle jag shoppa varje dag, hela dagen!
Jag fick en elvisp av pappa i födelsedags present, så nu ska jag skriva min muffins-receptbok. Mest för min egen skull, göra en söt lite bok med recepten på alla mina egna muffins. De som blir bra alltså... Vilket de flesta blir! Jag är bäst på att baka muffins. Mina blir både finast och godast! Det känns bra att ha kommit på vad jag är bra på. Lite trist dock, att jag inte tycker det är lika kul att äta muffinsen som jag tycker det är att baka dem. Skulle kunna ha hela köket fullt av muffins jämnt. Men det är ju lite onödigt om ingen äter dem! Gillar att ge bort dem, och se andra bli glada över dem och se dem äta upp dem. Är det konstigt? Känns lite weird...
Hur som helst så hjälpte Kalle mig sätta på en ny berlock på armbandet. Seriöst, det kommer vara fullt av berlocker till sommaren om jag fortsätter som jag gör nu! Men jag älskar det!
Har en nedstämd och ledsam period nu. Allt som händer skjuter stora hål inom mig... Har Lasse som sällskap. Hans sånger blir så himlans vackra när jag är ledsen. Texterna får en helt ny innebörd. När jag är glad är de riktiga power låtar men nu, nu är det bara ruskigt vackra!

Fluga

Idag är det sjukhuset som gäller. Första gången jag måste betala för mitt besök... Jag hoppas att värdena inte blivit sämre i alla fall, det orkar jag inte med! 6.7 var det senast. Sedan är det städning av rum. Måste städa innan jag åker ner till pappa... Är inte på städhumör riktigt. Funderar på att köpa en fluga idag:)

Modell

Okej, tillbaka i Trollhättan igen. Även tåget ner var försenat.... Orka! Jag blev så jävla sur. Sen sov jag och Freja från Säffle och hem =) Har träffat Fatma, som åkte hem igen idag. Det var så mysigt, även om vi bara sågs i typ 3 sekunder... Svårt att tro att jag om tre veckor bor i Örebro!!! Får ta och börja packa lite tror jag...
Var ju i Göteborg och modellade mig med Karin och Annie. Här kommer bilderna från det =)






Savvy?

Sitter i Karlstad nu. Efter många om och men. Tåget skulle gå 07:56. fatta att jag var uppe tidigt med Freja och så blir tåget försenat och senare och senare... Kom 1 timme och 15 minuter försent!
Tittar på Let´s Dance, eller tittar utan se... Försöker tänka och sortera mina tankar lite. "fikade" middag med Bobe idag. Mysig och kul, som alltid. Muffinsen blev en succé =) Älskar att baka mufiins alltså. Exprimentera fram nya varianter. Inga är de andra lika. Kanske borde skriva ner alla som blir "mun-orgasm" bra, och sätta ihop i ett häfte?

Vi var på Leklandet idag. Grymt kul! Så klart är jag puckad nog att skada mig! Tusan också jag måste verkligen speeda ner...

Gick vilse i Karlstads centrum idag, när jag skrev sms! Haha, tittade upp och kände bara "var fan är jag nu?" Sen när jag ställt mig vid busshållsplatsen, läste jag ett sms som jag fått tidigare. Så jag ser inte att bussen fått för sig att stå vid en annan kur än den jag står vid! Grymt irriterade! Så när jag sen kommer tillbaka till torget för att ta nästa buss till Becks, ja ska bussen ställa sig vid den hållplatsen jag stod vid innan! vad var det liksom?

Har kommit på BÄSTA idén till kändis att vara på Bobe's fest! Awesome, need I say savvy?

Spännande

Känns som jag är uppe med tuppen. Ska iväg till Göteborg med Karin och Annie för att testa på hur det är att vara modell för en dag. Ska bli kul. Imorgon bär det av till Karlstad super tidigt med Freja. Spännande!

Klar

Nu är jag klar med min första högskolekurs! Fan vad najs!

Hollywood-skor

Okej, nu är jag färdig med både skriftlig och muntlig del av examinationen. Ska träffa gruppen halv nio i morgon bitti och kolla igenom en sista gång innan redovisningen. Så det känns skönt. Vi ska försöka vara först med att redovisa så vi blir av med det.
Har sovit över 14 timmar inatt. Grymt skönt. Gick och la mig tjugo över sju, innan Freja (som är 3 år) och ställde klockan på 10. Trodde inte själv att jag skulle sova så länge, men ställde klockan i fall att. Vaknade någon gång för att gå på toa, sen vid tre var blodsockret lågt. Annars sov jag hela tiden! Grymt super skönt alltså. I natt blir det nog lite mindre sömn. Ska till Åsa snart, på hennes "hejdå party". På torsdag flyttar hon till London som Au Pair! Hon kommer ha det sjukt kul tror jag =)
Var på Överby nyss och inhandlade mig ett par "Hollywood" skor. Ska gå in dem, gjorde det misstaget med mina balskor att skita i att gå in dem. Jag tänkte "hur viktigt kan det vara?" VERY visade det sig. Så ny har jag tagit på dem. Har inte gått så långt, men har lyckats snubbla två gånger. Blir väldigt lång i dem! Får nästan svindel...
Hollywood-skorna

I Love You, Man

Sitter och väntar på att pastan ska koka färdigt. Jag och Bror lagar köttfärssås och pasta =) sen blir det film. Bror börjar skolan imorgon igen, så vi ska sörja att hans lov är över... Mysigt, mysigt. Har skrivit klart min redovisning, blev så där... Ska till skolan tidigare än jag trodde. Så det blir lite pest. Men när jag är klar på skolan ska jag skriva klart examinations texten. sen på kvällen ska jag och mamma titta igenom den tillsammans =) Hoppas på att det inte är så mycket hon kan rätta.
Det blir I Love You, Man ikväll

Den var knepig

Hmm, det blev inte så hemskt mycket skrivande idag ändå. Så med andra ord, jag är inte klar med det skriftliga än... Kasst! Ville verkligen, men som vanligt kommer en massa andra saker emellan. Jag har varit på vinden och hämtat ner min låda och lagt ner mina arbeten från sista året på gymnasiet, samt mina Nils Johan knivar. Hittade även fina söta små vita kaffe koppar med matchande fat =) trevligt trevligt.
Sen kom Becks hit och åt frukost. Så vi satt i soffan och åt, pratade och tittade på MTV. Sen skrev jag pytte lite på min uppgift. Resten av tiden har jag kollat internet, haft en lax på handen för jag bränt mig på mitt te som jag spillde över mig! Klantigt!!! Ont som av bara helvete gör det....
Resten av dagen har jag pratat med Fatma i telefon, vi har planerat min debut roman. Den kommer bli så otroligt bra! Längtar efter att få börja skriva på den i stället för på examinationen. Vill börja nu! Men den som väntar på något gott....
Daniel åkte nyss här ifrån. Vi har legat och tittat på "Inglourious Basterds". Den var knepig!

Tecken

Jag skickade blommor åt Fatma igår, för hon fyllde år. Men det kom aldrig några blommor åt henne. Fan vad arg jag blev! Ringde kundtjänst, men de hade stängt. Vaknade några minuter innan de stängde idag, men de hade stängt när jag ringde. Jag får helt enkelt maila dem idag och fråga vad fan de har gjort av blommorna. Ifall hon kan komma till dem och hämta dem istället eller nåt. Jag har ju betalt för dem och valt ut dem till henne. Klart jag vill att hon ska få dem! Jag drömde till och med om blommorna inatt slog det mig nu. Haha, vad patetiskt!
Här är blommorna jag valde
Är det någon som vet vad detta tecken betyder?
Bara nyfiken om ni vet, jag vet, men lärde mig så sent som för tre år sedan =)
Ska göra mitt yttersta för att bli klar med examinations uppgiften idag. Den skriftliga. Ialla fall all texten, sen om jag inte orkar/hinner lägga in alla referatmarkeringar är inte hela världen. Det kan jag göra på måndag i så fall, för jag måste jobba med den muntliga delen imogon. Vi har möte på måndag om den muntliga och då ska jag ha skrivit klart mitt lilla manus och punkter till powerpointen! Bäst att sätta igång nu på en gång med andra ord.

Fint

Armbandet nu med alla berlocker på

Haha

Allo, Allo.
Sitter och skriver lite smått på min examination. Väldigt kul, eller inte. Fattar inte varför jag inte bara kan få det gjort! Helt otroligt vad jobbig jag är. Haha, fast det är ju okej ändå tycker jag. Att det är jag som tycker jag är jobbig och inte någon annan.
Var på skolan skit tidigt idag och mötte upp min grupp. Så nu är vi lagom organiserade att vi vet vad vi ska jobba med till på måndag, då vi ska träffas igen. redovisningen och inlämningen är nu på onsdag! Känner lite stress krypa i benen, hjärnan och magen redan. Men försöker dränka den känslan i Pepsi från Freja's söta Nicke Nyfiken glas från MAX.
Mamma visade mig lite smycken igår kväll, då kom vi på att jag har en silver ros (tysk släkt smycke) som jag kan ha på mitt nya armband. Hittade den hos pappa. Så nu har jag även en ros och ett fint J sitter på plats också. Lite fiffligt att sätta dit berlockerna med tänger och mest med vänster handen! Har bestämt att inte ta av det! Och har jag bestämt mig, så har jag bestämt mig! Kom inte här och kom liksom....
Snart ska jag på middag hos min moster. Väldigt trevligt. Hon är super kul!
Funderar verkligen på att skaffa en WordPress Blogg istället. Kommer ju ialla fall ha tid till det när kursen är slut. Har nästan inte kunnat sluta tänka på det sen Bobe nämnde att man kan. Haha... Det kommer gå så himla dåligt i början! Kan verkligen inget om html-koder och skit! Jokke sa en gång vad som blir svart.... Men det har jag glömt. Demens:en kommer, jag känner det på mig!
Bobe, jag tror jag nästan har kommit på vad jag kan komma som! Fast det innebär en kraftig ökning av självförtroendet skulle jag tro... Och en sy-stund.
Har idag skaffat ännu fler vuxen-poäng genom att beställa ett blommogram! Om körkort är 1 miljon poäng är blommogram 100 poäng då?
Har på sista tiden haft en återkommande tanke, så funderar starkt på att bara sticka ner till Fairlane och få det överstökat...

Födelsedag

Hade världens finaste födelsedag! Underbara Bobe kom ner för att fira mig =) Hade ett rosa prinsess party med inslag av Disney. Alla fick en varsin rosa mini-tårta, sen spelade vi TP Disney, jag och Bobe vann!! I slutet fick alla en varsin godispåse med lite smått och gott i. Det var jätte mysigt och skoj.
Jag och Bobe låg och pratade till 5 på morgonen efter... Sen myste vi bara tills Bobe var tvungen att åka hem igen... Alldeles för tidigt tyckte jag =( Fick jätte fina presenter hela dagen =D ÄLSKAR mitt "prinsessa" armband!
Fick "Jul i Kapernaum", presentkort, glas, Scrap book-kit, prinsesskrona och ett armband.
Scrapbooken var lite opersonlig när jag fick den. Så nu har jag "Jessica-fied" den. Blev riktigt nöjd =)



Mitt super duper fin-söta "prinsessa" armband =D
Det syns lite dåligt på bilden, men det är en hjärt-berlock med ordet "prinsessa" på.
Ramlade i trappan och gled super långt på rumpan. Har nu ett läskigt blåmärke på rumpen =p Det gör ont, så jag får vara försiktig med att sätta mig ner, eller göra annat som gör att blåmärket rör på sig!
Köpte denna klänningen speciellt för mitt kalas =) En härlig prinsess-klänning!

Blott 19 år

Här sitter jag nu blott 19 år. Har skrivit klart texten till fråga 1 i min uppgift nu. Väldigt skönt, ska nog kunna njuta av min födelsedag utan att tänka på den uppgiften =) Ska lägga mig och mysa till "The Holy Grail" som jag köpte idag...
Har på mig mitt nya söta och mysiga linne från Monki =) Köpte ett likadant i rosa också!
Ursäkta handen på bilden, ser lite missbildad ut =P

Tusan också

ÅÅÅH GUD VAD IRRITERANDE!
Nu har mms bloggningen lagt av IGEN! Har bloggat från Göteborg den senaste tiden, men så har inte de kommit upp! Det är ju så man vill slå någon...
Ah ja, har hur som helst varit i Göteborg i en lägenhet på Vasagatan. Very vuxet tycker jag. Kom dit (med världens största och tyngsta väska) i måndags kväll.
Fick hjälp att bära väskan till perrongen av en snäll herre! Sånt uppskattas verkligen, höll på att ramla ner för trappan typ tusen gånger och sen skulle jag ta mig levande upp för en trappa.... Hade aldrig gått ju. Sen när jag kommer fram till Göteborg C är det en annan herre som vill hjälpa mig av med väskan =) Ibland så , haha... Fick typ mitt livs chock när jag kom av tåget. HELA perrongen, spåret och typ hela centralen var FULL av Värmlänningar! Haha, hur jag vet att det var värmlänningar?! Jo, alla hade grön-vita tröjor på sig och de skrek "VI ÄR FÄRGESTAD" Så ja, värmlänningar, plus att tåget hette Värmlands någonting... Jag kunde inte annat än att le. De var så mäktigt! Typ en miljard människor som sjunger och ropar i kör. Kastar gröna rökbomber och vajar med banderoller. Kämpade mig fram med min väska och rundade folkmassan, på "fel" sida av kravall-poliserna i och för sig men men...
På avenyn sen mötte jag Frölunda fansen, inte lika mäktigt =P men ändå kul! Det visade sig vara Frölunda-Färgestad den kvällen, så jag fick ta en omväg till lägenheten... Jobbigt! Det var Europeiskt publikrekord på den matchen över 31 000 personer! Förstår ni då at det var mycket folk på perrongen? Det var några verser av både "Hata Göteborg" och "Älska Göteborg" samt en ny version "Krossa Karlstad"...
Det har blivit mycket kaffe från Espresso House denna veckan, men det är ju nyttigt =P Haha... Har börjat väldigt smått på min skriftliga examinations uppgift. Den ska jag fortsätta på idag hade jag tänkt. Sen ska det handlas inför mitt födelsedagskalas imorgon. Tänka sig att jag fyller 20 år imorgon! Gudars vad vuxen jag är... xD Sitter och lyssnar på Disney låtar på Spotify! Kommer nog aldrig vara "vuxen" alltså. i alla fall inte om det betyder att ge upp allt det härligt barnsligt roliga i livet!
RSS 2.0