Andra Julaftonen

Åhoj allihop!
Igår var en ganska bra dag ändå. Har kommit på att godis inte är så gott ändå! Skönt, men vad ska man äta då när man vill "festa till det"? Haha, anyway, Jokke fixade fram Harry Potter och Halvblodsprinsen igår. Så vi låg i hans säng och tittade på den. Bästa filmen på länge alltså, skrattade skit mycket!!
Så börjar min andra julafton idag.... Är sjukt stört trött. Har haft mardrömmar inatt, men minns inget om vad jag drömt. Hoppas innerligt att det är mat snart, har inte ätit något ännu! Älskar min familj här, de är så underbara. Gissa vad vi ska äta för jullunch idag? Oh nej inte julmat! Haha, ärtsoppa och skinka och en massa annnat =) Ska bli så gott. Lite konstigt är det dock att de lyssnar på musik från Lejonkungen =P men inte mig emot!
Hoppas ni andra har en riktigt mysig juldag!

God Jul

God Jul människor =)
Har idag varit tomte för första gången i mitt liv! Det var kul =)
Vi har ätit julmat, kollat Kalle Anka och fått julklappar! Bror och jag gav varandra samma sak i julklapp =D Var sitt exemplar av "New Moon" soundtracket.... Jokke fick samma soundtrack av Joanne också, så nu har han två. Typiskt liksom! MEN det är ju inte mitt problem =P Haha
Sötaste Bobe kommer komma hit på min födelsedag! =) log så mycket att munnen nästan sprack när jag fick veta det =P
Hoppas alla har det jätte bra och mysigt!
Julkramar i mängder!

Tack Universum

Jag måste tacka universum för att jag kom in på denna stresshanteringskurs! Mitt liv är lite lättare att stå ut med nu. Har fått tillbaka den där "jaha, och?" känslan som jag hade under Mänsklig Historia, Annie tror du minns den perioden ;) Du var nog minst lika chockad som jag över mitt besynnerliga beteende =)
Lite små irriterande är det ju att min grupp fortfarande inte har hört av som om vilket ämne vi ska redovisa om den 13e januari! Jag vill ju kunna jobba med det så jag slipper sitta den 12e och ha panik! Jag har mailat dem med mitt förslag men inte fått någon av deras... Börjar bli otålig. Tänkte att jag skulle hitta och skriva ut "reglerna" för hur min examination ska se ut, så jag kan börja skriva på den efter julfirandet =) Svårt att slappna av när jag tänker på de saker jag måste fixa efter allt julmys...
Ser fram emot den 26e december med pulka åkning och varm choklad =D

Death Star Canteen =)

Jag är nog också lite kär i Eddie, Becks!

Uppdatering

Det skulle ha vart en tripp till Gekås idag med systra mi. Men när vi kom hem från Göteborg igår så beslöt vi oss för att "Ullared finns ju kvar" och sov istället. =)
I lördags åkte jag och hämtade Sofia och så begav vi oss till IKEA. Älskar IKEA, hade lätt kunnat både leva och jobba där! Efter IKEA åkte vi in till "stan" i Göteborg och åt =) Väldigt trevligt, god mat och okej kaffet var gott =P Sofia har ett lugn över sig som direkt sköljer över mig. Skönt!
Eftersom jag nu under jul bestämt mig för att läsa Twilight serien (det går inte att bara läsa en bok! måste börja med Twilight och sluta med Breaking Dawn) så ligger jag uppe längre än jag vågar erkänna för min mamma.... (som för övrigt läser bloggen, så ingen annan för reda på det heller =P )
Jag och Becks skjutsade vår pappa till Säve igår morse otroligt tidigt för att vara "min tid". efter det försökte vi ta oss till IKEA för frukost. Vi körde lite fel, men beslöt oss för att åka och hämta Rebeccas kompis (vår förra granne och barndoms vän Maria) som bor i närheten där vi körde runt.) Så vi tre åkte till IKEA och åt frukost och pratade och skrattade. Riktigt mysigt! Sen var det hemåt som gällde och jag stendog i sängen i 4 timmar! Sedan var det mot Göteborg igen och se Mr Eddie Izzard! Helt sjukt, han är för bra! Skrattade jätte mycket!!! ÄLSKAR EDDIE! Skulle lätt kunna lyssna på honom resten av mitt liv!
På väg mot bilen efter Eddie pratade vi lite och kom på att det är ju sjukt! Att en man kan fylla Scandinavium, och inte för musik utan för att vi vill höra honom prata!
Bara en man och en microfon.
Det är mäktigt!

Förändringslista

När man som jag har näst intill ingenting att göra om dagarna, så känns varje dag som lördag. Det kvittar vad du gör och när du gör det. Du kan sova till 3 på eftermiddagen eller handla mat klockan 7 på morgonen. Men när ens syster sitter med ett gäng tjejkompisar och partar i köket en fredag kväll, och du själv planterar om en krukväxt! Då får du perspektiv på livet.
Vuxen-poäng säger Kalle. pensionärsvarning säger jag.
Det är tur att det snart är nytt år (då jag verkligen blir vuxen!) och att jag får en "fresch start" när jag flyttar om drygt en månad. Då ska jag få rätsida på livet!
Drastiska förändringar HERE I COME!
(får göra en förändringslista =P)

Krukväxten!

New Moon läsning

Håller på att läsa "New Moon" igen. det är läskigt hur påverkad jag blir av de böckerna! Går omkring med nedstämdhet inom mig... Känner av ett litet hål i bröstkorgen och jag orkar inte riktigt planera så mycket av min framtid. Inte heller vill jag tänka över vad som hänt i det förflutna. För er stackars arma satar som inte läst denna bok, sorry att ni inte förstår att detta faktiskt är helt normalt att känna när man läser Meyer's böcker. Men det ändrar inte känslan av att det är lite läskigt ändå.
Boken är lite inspirationskälla till en julklapp =) så jag har papper och penna med mig när jag läser denna gång.
Passade som sagt Freja imorse. Mamma väckte mig halv nio och då hade jag väl sovit i sex timmar =P typ dog i soffan nere, och Freja lät mig sova! Efter 2 timmar vaknade jag och gjorde makaroner åt oss till frukost. Sen har jag legat på soffan och läst och Freja tittat på Barnkanalen. Efter ett tag tröttnade hon, men hon lät mig läsa ut kapitlet jag var på, så bakade vi lite för att kompensera att hon bara fått vänta på mig hela tiden...

Bakade chokladbollar med Freja ida

10289e3e4e24020313ff908cf6bf1348.png

Kolla varifrån!

Bakade chokladbollar med Freja idag:) passade henne så mamma kunde gå till skolan och Kalle till jobbet. Tänka sig vad snäll jag kan vara ibland, när jag har lust...

Me and my new do!

Var och klippte mig imorse =)
Super sweet!

Vecko Revyn i all ära, men hur faa

0-5044439a7ad5c7849c2af72382bdf2c0.png

Kolla varifrån!

Vecko Revyn i all ära, men hur faan blev klockan 3 på natten medan jag läste? Alltid lika spännande läsning:)

MMS bloggning

YES! Nu har jag fixat mms bloggningsfunktionen! Äntligen, nu finns det inga ursäkter för dagar utan blogg inlägg =P

Det här är min kompis Lasse:)

-8b6c35d0a36339a4b321d63040ef9b3.png

Kolla varifrån!

Det här är min kompis Lasse:)

I Balans

Var på spinningen igen idag, efter cirka en månads uppehåll. det var väldigt skönt, må jag säga. Har mesta dels legat inne med diverse kurslitteraturer det senaste nu, så skönt att få komma ut och röra på sig!
Andreas hörde av sig igår igen och berättade att det löst sig, så nu ska vi åka upp till Örebrotorsdag förmiddag =) Det ska bli så himlans kul, har inte sett honom sen jag kom hem från Berlin. Sofia har jag inte träffat på en månad! Fatma var det också länge sedan jag såg! Lasse såg jag senast i juli =P Gudars vad kul jag kommer att ha denna helgen. Ser verkligen fram emot det.
Imorgon kommer det stor främmat till mig! Vi ska mysa och baka och titta film är det tänkt. På tisdag morgon ryker mitt hår =) Då har jag klipptid, ska bli så in i helvetes skönt att bli fin i håret =) haha...
Kan för övrigt stolt berätta att jag läst ut kurslitteraturen till imorgon nu! fattar ni vilken lättnad? De andra böckernas deadline var ett helvete. Av de tre böckerna vi ska ha läst tidigare har jag läst 1.... Skamligt jag vet, men jag är en typiskt skjuta saker till imorgon människa.
Denna boken jag läste nu var verkligen bra och givande. Lärt mig mycket om mig själv faktiskt, hur jag är utifrån de steiotyper som redovisas i boken. Ett tips till alla människor där ute: Läs Giorgio Grossi's "I balans" löjligt bra, och inte bara för att jag läser stresshantering, utan den är verkligen bra för alla att ha läst!

Julkorts dag

Idag har jag utsett till min julkorts dag =) Ska se till att alla julkorten är skrivna och frankerade. Räknade precis ut att jag kommer skicka 20 stycken! OMG liksom.... Fett många tycker jag, sen finns det säkerligen många som skickar fler. Med tanke på min lilla släkt så är det ju fan rekord! Haha, kom på att jag glömt skriva upp 2 viktiga personer =P Så nu är det 22 kort. Ska iväg och inhandla fler kort, ungefär 16 stycken. Ingen får likadana kort, vad är det roliga i det liksom?
Har samlat på mig fina kort under åren, som jag skickat till viktiga personer. Letade upp dem igår, det var bara 6 stycken kvar.... Tråkigt, men de är så himla fina och söta =D
Älskar kort, brev och paket! Det är både kul att skicka och att . Haha, gillar julen med alla julkort, men det är inte så många som skickar vanliga kort längre, det tycker jag är synd =(
/>

Julpynt

Varje fredag är det städ-dag hemma hos mamma. Men eftersom det bara varit jag och Jokke hemma sen i torsdags, så städade vi idag istället. Jag har till och med hunnit diska, tvätta (handtvättade min lila kofta också) och julpynta =) Mamma har fått mig att rensa i mitt julpynt de senaste åren, så det finns inte så mycket kvar.... Jag gör det bästa av vad jag har!

jag har en ängel i mitt fönster varje jul!


Även jul-sängkläderna är en återkommande faktor i julstämningen =)
Har även en liten stjärna över sängen...

I caught myself

Ett klipp från Paramore konserten =) I caught myself från Twilight!

TOK

Röstade som en tok i Idol! Haha, kände mig som värsta fjortisen.... Men jag tänker fan i mig inte sitta och kolla en final med 2 kassa deltagare =P
(ja jag röstade på ERIK, avslöjar inte här hur många gånger)

Kan ju glädja omvärlden med att säga att jag faktiskt började på min kurslitteratur =) Den här boken är faktiskt ganska bra, har ju redan hört näst intill allt jag läst hittills (vilket är siså där 40 sidor).... Men det är ju bra med upprepning, för då sätter det sig ju ialla fall.
Fick lite dåliga nyheter från Andreas dock.... Men det löser sig, bara en dag mindre tv-spelande =) Men det fixar sig allt!
Imorgon (senare idag) blir det mer pluggande, ska nog slå till med att söka några jobb jag hittat =)

Bra dag

Idag är en bra dag =) Det känner jag på mig. Ska möta Annie på badhuset klockan 14 och simma lite, känns verkligen som att jag behöver röra på mig lite.
Det viktigaste jag har att göra idag är att börja läsa kurslitteraturen för nästa veckas lektion. Jag läser ju faktiskt Stresshantering! Inte fan kan jag då sitta varje tisdag kväll/natt och stressa sönder för att jag puttat allt till sista minuten! Det fungerar ju inte, jag måste ju lära mig något av kursen också, annars är den ju totalt meningslös...
Ialla fall så blir det frukost nu och "Saw III" =P

Kiss AND Tell

Okej, det brittiska bandet heter "You Me At Six" och är helt sjukt bra!

=P

Paramore konserten var helt totalt awesome! Precis som jag visste att den skulle bli =) ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA! Ska ladda in bilder (blev inte så många eller bra) blev även ett litet ljudklipp från "I caught myself"
Ett av förbanden var helt sjukt bra, ska se om det finns något med dem på iTunes =) om jag fattade det rätt heter de "U Me and 6", ett band från The UK som de sa hela tiden, de hade en fining cover på "Pokerface", ringde Daniel när de spelade den, men den muppen ville ju inte svara.... =(
Aja, känner mig ungefär lika het och pigg som när jag kom hem från Hultsfred (efter att ha jobbat på Arvika festivalen veckan innan) i somras, folk som såg mig under den perioden förstår nog hur trött jag är =P
RSS 2.0