Bloody Hell

Jaha, nu är Rupert Grint i Trollhättan och spelar in film. Medan jag är i Karlstad! Hur orättvist som helst att typ ALLA från Trollhättan laddar upp bilder på sig och Rupert. Jag har fan drömt om dagen då jag ska få träffa honom och få en kram sedan första filmen med Harry Potter! Ja och hur orättvist är inte detta?! Daniel ringde mig när jag satt på tåget mot Karlstad och sa att han va där och satt på Strandgatan och åt! Men han vågade inte gå fram och ta en bild åt mig :( Så jag gav uppdraget till Sabina istället :) Det är egentligen en bild på henne och Rupert, men det gick allt bra att klippa ut honom ur den bilden :) Tror seriöst jag blivit galen! För detta really bugs me! Men nu har jag iallafall en fin bild på the man, the myth, the legend that is Rupert Grint!
Hur gullig är han inte?! Skulle typ offra min arm för att få höra honom säga "Blaj me" in real life ;) Hahahaha, älskar när kändisar inte är så försiktiga av sig och bor på Swania :D Hihi!

Insåg att jag är rosa galen! Haha, när jag...

img_0075 (MMS)

Insåg att jag är rosa galen! Haha, när jag såg mina rosa tofflor på min rosa matta, bredvid min rosa pyjamaströja och mitt rosa datafodral :p Hehe :blush: passande att jag har en rosa sängkappa, rosa sängkläder och att hela rummet ser rosa ut för jag har en rosa rislampa :p ooops! ;)

I'm on the right side

Åh vad glad jag är att se att ni läsare börjar hitta tillbaka :) Hihi...
Jag är tillbaka i Karlstad nu, hann med att skriva klart tentan. Det var svårt när vädret var awesome och jag hellre ville sova och vara med kompisar :p Men jag lyckades och med marginal till och med :D Skit stolt över det, då jag vet att flera har suttit hela dagen idag...
Jag har surfat runt lite och hört av mig till lite ställen om att eventuellt jobba extra i höst :) Känner att det hade vart skönt faktiskt :) Fick mitt anställningsbevis på posten, de vill att jag skickar tillbaka det så fort som möjligt, men jag väntar på att Skatteblanketten ska komma. Tänkte slippa skicka flera brev och lägga pengar på porto i onödan :) Så blir bara att skicka iväg kontoblanketten för Skatteåterbäringen i morgon, och sen efter skolan blir det plugg med Silvana :) Kommer bli en bra dag har jag bestämt!

girls like cars and money

Ja, fråga mig inte hur jag kom att tänka på det, men det slog mig att jag inte innan detta lagt upp mina filmer från när Annie var hos mig i Karlstad och hälsade på :) Förlåt för detta Annie. Här är vi med Kenny på Universitetets parkering, vid Ingenjörshuset ;) Och byter till vinter däck den 21 oktober 2010 :)
Enjoy!
Eftersom jag var koncentrerad på annat, stängde jag av filmandet istället för att pausa :p Där av två delar ;)
Okej, måste medge att nylonstrumpbyxor och kjol INTE är de ultimata däckbytar kläderna :P

Hello, oh, oh, oh

Jag har försökt att inte marknadsföra det allt för mycket, men jag är nu i Trollhättan över Påsk :) Har dock feting hemtenta att göra, började på den idag och den ska in på torsdag klockan 10:00. Sitter hemma hos Jokke i den nya lägenheten, får filma den oxå sen ;) Den är jätte lik den förra, men den känns så konstig :p Haha. Känner mig verkligen som en gäst här nu! Hemma hos pappa brukade vara som en lite fristad, men nähäpp då var den tiden slut tydligen.
Flytten skulle vara klar förra fredagen, men med tanke på att det typ bara är en tredjedel av alla saker som finns i lägenheten nu, så tror jag att de missade deadlinen lite :S Det är deras typ hyresvärd som skulle flytta åt pappa, eftersom han är ute och jobbar. Han skulle hjälpa till att flytta allt, borra upp tavlor, montera upp lampor och sånt. Ja det har ju inte gått så bra. Tror ingenting har kommit hit sedan jag var här senast, vilket var dagen innan deadline :p Då satte jag upp gardinerna åt Jokke. Smsade till pappa och sa till, eftersom han antagligen vill veta vad som försig går. Tror inte Jokke har en kastrull här ens! :o Jaja, inte mitt problem! Något som blivit mitt problem är att det är glapp i lysröret på toaletten, så lampan tänds liksom aldrig :S Lite läskigt tycker jag ...
Jag ska flörta med Fatma att hjälpa mig formulera min text om människosyn till tentan, har fastnat. Upprepar bara det som står i böckerna, men det får jag ju inte göra! :( Plagiat är olagligt... Så ja, jag ska göra mitt bästa :D Ska åka dit nu snart! Hörs senare allihop! GLAD PÅSK PÅ ER!
Hello

På promenad i det fina påsk-vädret :D

img_4544 (MMS)

På promenad i det fina påsk-vädret :D

hem kära hem

Tänkte ni ville se hur jag har det i Trollhättan :) Kommer bilder på husets utsida senare ;)

there will be no

Ååååh, vad jag känner mig irriterad och på stridsstigen! Brukar inte vara en person med kort stubin, men nu blir jag irriterad på småsaker. Fast ändå likgiltig samtidigt :o Värsta konstigt beteende jag vet, men kan inte rå för det :s
Idag på min fältstudie var handledaren sjuk, så fick gå med en annan sjuksköterska som var jättetrevlig :) Kunde dock inte sova på bussen dit, så var lite mos i huvudet. Fick sluta tidigt eftersom de skulle ha inventering typ... Så i Karlstad skulle jag ta bussen hem, tänkte ja men 3an åker ju via Kyrkan, så då kan jag gå därifrån. Men just den 3a som jag tog åkte inte den vägen :( Så fick åka ut till ändhållplatsen och bli ombedd att kliva av och sedan 5 minuter senare kliva på och åka tillbaka igen... Pinsamt och jobbigt! :blush:
Nu blir det en liten nap :)
Out in the fields
Tack Freja och mamma för det fina Påsk-kortet :) Blev väldigt glad!

Palace Station

Kul att se att folk hittat tillbaka hit! :D Ni gör mig så glad!
Denna vecka har vi fältstudier med skolan, jag har blivit placerad i Munkfors på ett Servicehus. Munkfors ligger nog egentligen inte så långt bort, men med buss är det svårt att ta sig dit. Det går typ aldrig bussar varken dit eller därifrån och tydligen är inte tidtabellen på nätet korrekt :( Så det går typ 2 bussar hem på en dag, den ena 12:45 den andra 16:10... KUL! Eller inte :p
Imorgon är det dags för dag nummer två i Munkfors. Hoppas på lite mer action än att titta å när sköterskan delegerar dosetter (lägger rätt tablett i medicinasken typ) och omläggning av ett nageltrång :p Bussen går hemifrån 05:43...
Palace Station

Förklaring till strulet!

Jag hoppas att ni fortsätter försöka komma in här på bloggen :) Jag har ju pekat om min blogg, så jag slipper ha blogg.se i mitt domännamn :) Fick fakturan på mail och så klart glömde jag ju bort den. Vilket gjorde att de stängde av domänen, hade råkat radera det mailet. Men idag fick jag svar från Binero som håller i ompekandet ;) Så imorgon åker pengarna in hos dem och då borde bloggen vara igång igen ;) Så jag hoppas att jag har några läsare kvar då :)
Kärlek till er alla som hittar hit! :D

hold your breath

Igår var det inflyttningsfest hos Cilla på kvällen :) Men på morgonen åkte jag till Vårdcentralen och tog lite blodprover. 4 stora rör tog hon sjuksköterskan och jag tycker att de som jobbade det passet var rätt så otrevliga! Sjuksköterskan typ våldtog mitt blodkärl! Gjorde skit ont hela dagen :( Men blev inget blåmärke iallafall, så det är ju bra! Jag har lågt blodtryck 110/60, eller ja lågt och lågt, det är väl precis på gränsen mot lågt, men mitt blod vill ju inte lämna kroppen precis, så hon lirkade med den där nålen i armen ett antal gånger och jag ville bara dö ;( Usch!
I skolan var det färdighetsträning :) Så vi fick hjälpa varandra vid maten, soppa, mjukt bröd och dricka :) Det var inte så lätt som det låter ska jag tala om... Men det gick allt bra och vi lärde oss mycket, vi skrattade jätte mycket jag och Sabina för vi sjukar oss så mycket ;) Vi fick oxå borsta tänderna på varandra och ta på och av tröjor. Mycket givande lektion faktiskt :D
Efter skolan åkte jag in till stan och mötte Silvana och köpte presenter till Cilla som precis flyttat in i nya lägenheten och till Johanna som fyllt år :) Vi åt middag på stan och gjorde oss i ordning hos mig sen :) Festen hos Cilla var jättekul! Kankse fick lite för mycket att dricka dock, men mår prima idag ändå :) Så jag är nöjd! När jag vaknade i morse hade jag 13 missade samtal och typ 9 sms :S Hehe... Ooops! Men det löste sig det med :)
Don't hold your breath

Cillas inflyttningsfest :) Beer-pong! :D

img_9174 (MMS)

Cillas inflyttningsfest :) Beer-pong! :D

Jaha, då är det dags att dra mig till Vård...

img_9328 (MMS)

Jaha, då är det dags att dra mig till Vårdcentralen på fastande mage för att ta lite blodprover :p Ser mer ut som åderlåtning med den feta listan!!!

send me on my way

Det har vart riktigt skönt att vara hemma lite :) Sällskap typ varje sekund av dagen! Jättemysigt! :D
I måndags passade jag Freja en stund medan mamma var ute och sprang. Sen åt vi middag alla tre och jag nattade Freja sedan med en bok om djur :) Riktigt lärorik, mamma sa att den tydligen var min! Haha, all den infon har på nåt sätt försvunnit ur hjärnan sedan jag hörde den sist ;) Hihi...
På tisdagen åkte jag till Överby och kollade runt lite :) Köpte ett nytt headset till mobilen :) Skullcandy ;) Rosa så klart! Sedan fick jag sallad hos Fatma på hennes pappas pizzeria. Den godaste salladen jag ätit i år! :D Kunde inte sluta tugga. På kvällen var det middag med mamma, Kalle och Freja. Första gången som jag inte gillade deras mat. Matkorn med pesto var inte så gott tycker jag... Efter maten mötte jag Annie och vi kollade på The kids are all right. Och jag fick se pappas eller ja Jokkes nya lägenhet :) Känns lite konstig, för den är super lik den gamla!
Så igår åkte Daniel, Fatma och jag till Gekås, Ullared! :D Var helt hyper och handlade för 1707 kronor där :) Hehe, bland annat en jumpsuit och Sunes jul på dvd ;) Vi åkte från Trollhättan vid 08:30 ungefär och kom tillbaka 19:30, helt slut var vi allesammans. Jag har träningsvärk i benen idag :p Vid 21 mötte jag Andreas på Mejeriet och pratade lite :) Vi ska försöka och tajma in hans nästa besök så vi inte har en massa skolarbeten då och att folk är hemma! Så vi kan gå ut och köra järnet och att han får träffa alla ;) Agnes tyckte alla mina KSD-are var underbara :D
Send me on my way

to bring me back to life

Tjo och tjim :)
I morgon ska jag åka hem till Trollhättan. Bara en snabbis måndag till torsdag, men ändå super skönt!
Nu i fredags hade vi våra första färdighetsträningar :D Fick ha scrubs (sjuksköterskekläder) på mig ;) Kände mig jävligt viktig i dem :) Hihi! Lite jobbigt att byxorna var för korta :( Men drog ner dem lite, så såg det ju bättre ut i alla fall.
Sedan på kvällen gick jag hem till Cilla, som bjöd över Pontus (som bor på hennes våning) och Henrik som går ingenjör, så satt vi till sent och pratade och tittade på Brudens bäste man :) Super trevligt och kul! Älskar sånt där spontant som blir awesomeness!
Sedan i går fikade vi några stycken hemma hos Cilla, jag drack bara kaffe så var lagom hungrig när vi gick därifrån! Haha, men Anton, Silvana och jag åkte in till stan och åt på restaurang :) Fick äntligen Carbonara som jag längtat efter, speciellt sen farmor smsade från Thailand och sa att de skulle äta det på den restaurangen hon och jag åt på där! Där var den super god, det var den ju här också ;) Hehe, efetr maten gick vi och tittade på I am number four, som visade sig vara del ett av två :p Blir lite knäpp på alla serie-filmer nu...! Men filmen var asbra! :D Och jag hade väldigt kul och trevligt! Efter bion dissade Anton oss för biljard... Så vi gick hem och pratade och sov inne i stan, sov bättre än jag gjort på ett bra tag! Undrar om jag behöver sällskap för att sova bra? :o Får ragga hit lite folk då och då i så fall ;) Hehe...
I need a doctor

but I'm bigger

Idag hade vi den föreläsning som vi egentligen skulle haft innan vår hemtentamen om Kunskap och lärande :p Lite onödigt att ha den efteråt, när vi redan gjort arbetet och allt tycker jag. Hur som helst så fick vi tillbaka tentorna också och tur nog hade jag klarat mig :) Hon hade markerat flera saker i min text som hon tyckte var bra, så är nöjd med det! :D
Fick höra att det finns en fönstertittare här i det området där jag bor! Har tydligen vart på nyheterna och sånt... Lite läskigt eftersom mitt köksfönster är ut mot loftgången och dörren till loftgången är öppen fram till 21 på kvällen... :o Lite creepy!
Bigger

Detta används kurslitteraturen till :) Byg...

img_4692 (MMS)

Detta används kurslitteraturen till :) Bygga IKEA möbler ;)

that should be me

Det tog lite längre tid att laga mat än jag trodde :p hehe, men nu ska jag äta dagens första mål: Chicken Tikka Masala :D Lagade extra matkorn (tack mamma för paketet! Är jätte gott!) så jag kunde lägga ner i två andra matlådor som bara hade protein i sig :) Så nu har jag lite matlådor i frysen att plocka av. Ska prata med Cilla och ge henne ett ûber bra förslag enligt mig själv ;) Skriver ut det efter att jag pratat med henne.
Tänker att jag ska ta ett röj i helgen :) Slänga sånt jag inte använder längre, men som jag av någon anledning sparat! För jag känner att det är dags att lätta lite på lasset ;) Blir lättare att flytta sen, när det är dags för det nästa gång om några år :)
Ska även ta en titt i garderoben, synd bara att alla jag känner här är så himlans små! Annars hade de kunnat adopterat lite kläder :) Har klänningar som jag inte använder och så... Blir att åka med det till Myrorna eller nåt :)
Tänkte att jag kanske ska börja länka till låten som jag använder som rubrik :)Vad tycker ni om den idén?
That Should Be Me

down to earth

Okej, det kanske inte räknas som fullt ut spontana resor om vi bestämt innan, men vi har bara bestämt resmål :) Inte datum eller så ännu, så lite halv spontant blir det ju iallafall ;) Thihi!
Är inne i en ond cirkel med mina drömmar om natten :( hade en bra dröm natten till lördag, sen har det bara vart skit! Läskiga, konstiga och jobbiga drömmar :( Inte alls kul, jag inbillar mig om att man inte blir lika utvilad om man drömmar mardrömmar... Har fortfarande ont i ryggen från när jag brottades med min kudde :s
Ringde sommarjobbet och sa till att de har dubbelbokat mig, samt att jag inte kan komma på den ena kursen för vi har tenta då :p De skulle höra av sig imorgon med nya tider...
Ska traska över till Cilla och Viola i eftermiddag och skriva lite på tentan ihop :) Men nu ska jag laga lite mat ;)

vad skulle vi annars göra?

Nu har planerna för min och Brors resa till USA i sommar börjat! :D Tjoho, blir att hälsa på pappa i Georgia, han bor i Woodstock ;) Thihi. Sen blir det som det ser ut nu, två spontana resor i USA också :) En till New York, New York och en till Orlando, Florida! ;) Awesome! Ska gå och fixa pass snart också, då mitt gick ut i september förra året :p

my lips are

Igår var det vårfest på Campus :) Riktigt trevligt! :) Men gick hem ganska tidigt ändå, festhumöret dog ut lite på den sista timmen... Drömt mardrömmar om (talanade) mördarhundar och bombningar :( Skitläskigt! Mår lite illa idag, kanske ett tecken på att festa så mycket som jag gjort de senaste två veckorna inte är bra för mig? :p Men ska se till att få i mig något, sedan duscha av mig allt från igår och ikväll ska jag till Cillas nya lägenhet ;)

It's not so fluffy!

Let's do this!

Som vanligt har jag haft massa annat för mig och låtit det bli otroligt rörigt runt om kring mig.... :p Om cirka 12 timmar kommer pappa och hälsar på, då vill jag att det ska se bra ut här :) Tror fasen jag ska ta och röja lite nu och sen sova till typ 10-11 och fortsätta då ;) Typ disk, tvätt och skräp kan jag ta hand om idag :) Börjar med disken, så hinner den bli klar medan jag gör det andra! Awesome, kopplar in högtalaren och kör lite pepp-musik! Let's do this :D
RSS 2.0