Hatar att tvätta!

Åh, vad trött jag blir! Jag lyckades boka en tvättid idag, för klockan 19. Så jag packar ihop mina tvättpåsar och traskar ut i slaskvädret... När jag kommer dit ser jag att min tvättstuga lyser och maskinerna går för fullt! FUCK! Tänker jag bara, jag öppnar dörren och där står två killar och tittar på mig, de frågar om jag är nummer 89. Jag säger ja och de förklarar att de bokat den tiden jag har förra veckan, men nu när de kom hade deras lås ramlat ner och lagts uppe på, (jag såg att det låg ett lås uppe på schemat när jag bokade min tid) jaha liksom. SÅ nu tvättar de, för de hade redan lagt in sin tvätt, men han sa att han inte hade så mkt kläder att tvätta att maskinerna är klara vid 20... Då har jag två timmar på mig att tvätta istället för 3... Åh vad förbannad jag blir! För jag kan ju inte göra nåt åt det! killen sa att han inte kan få ut sina kläder heller, men det vet jag att han kan och jag vet hur man gör! Hade lätt gjort det om han inte visste vem jag var!!! GRR och MORR på den här dagen!!!!

walk through it

Tvättkorgen är överfull igen! Jag tycker det är riktigt tråkigt att tvätta. Tvättstugan ligger i ett litet hus på andra sidan gården :p Så det tar som emot att gå dit och kolla upp en tid... Men Nu är det dags, när korgen blir ful läggs kläderna på andra ställen.
Bara på med mjukisbrallorna och traska över :) Sen ska jag lägga mig i badet, ser ut som om jag vart i slagsmål! Haha och sedan gömt mig under en sten i tre veckor ;)
Har beslutat mig för att för 5e miljonte gången sluta bita på naglarna. Vill ju ha fina naglar, men lyckas aldrig hålla dem från munnen :( Så nu ger vi det ett försök igen ;) Önska mig lycka till!

it's all been done before

Det har varit en galen natt i natt :p Jag har brottats med kuddarna i ängen så vilt att jag har ont i ryggen :s Vaknade när jag kastade en av dem i golvet... Hehe! Hade fler konstiga drömmar, till exempel så drömde jag att jag och Annie jobbade ihop på ett sjukhus, där det inte gick riktigt rätt till... Fick haffa ett paket ångestdämpande medicin av en medarbetare och ge till chefen som sa "Ja, du kan få ta sånna här när du börjar jobba i sommar..." Jag bara eeh okej :s
Sedan var jag helt plötsligt ute på någon slags medeltids festival i regn och åt mat med Petter, sångaren Peter alltså :p Och vi bodde i en borg, Jokke var där också och vi försökte komma på hur vi skulle bryta en förbannelse och smita ut utan att bli förföljda av en varg som höll oss där :o Antar att det där sista av drömmen är för att jag har värsta Vampire Diaries abstinensen!!!
Ja, jag har aldrig sagt att jag är normal ;)

Renovering

Fick lite damp på att jag haft samma design i tusen år! Så nu blev det ändring på det ;)
Tackar Sofia för inspirationen på designen och renoveringen av bloggen :)

Damn Damn Damn

Avslutat ett kapitel i livet, nu börjar resten av alla äventyr jag kommer vara med om.
Föreläsningsfridag imorgon :) Den kommer spenderas i badkaret! Hårinpackning, ansiktsmask och The short second life of Bree Tanner ;) Spelar mycket Avril på Spotify igen nu för tiden :) Hennes nya "Goodbye Lullaby" album är riktigt bra! Ni bara måste lyssna på det :) What the hell går varm här i lägenheten :)
Hade inte varit fel att ha en sådan där klänning ;) Thihi! Pappa ska ta med sig mitt piano hit på lördag :) Det ser jag fram emot! :D

Firework!

I filmen Tangled finns en scen, då jag tycker Rapunzel reagerade precis som jag och vissa andra jag känner skulle reagera ;) Speciellt om vi vart tecknade också ;) Thihi!
Lite kul att så många reagerade över mitt förra inlägg :) Ja, Rider hade vart en heting IRL Annie, fast han hade vart en sån där dryging som vetat om det ;) Haha! Jag ska försöka hitta den braiga länken åt dig Fatma! :) Karin, jag vet inte varför namnet försvinner... Men Blogg.se har gått ut med att de har lite strul med publiceringen just nu, kanske är det som spökar? :p

Rapunzel knows best

Låg vaken i natt och tittade på Disney's Tangled! Hur bra som helst :D Riktig mys-film. Behövde lite mys-pys kände jag :) Jag vet att man ska vara anti animerade filmer, men jag är inte det! :) Jag tycker om dem ändå ;)
Den var verkligen rolig, mysig och extremt bra!
Vart så glad att jag hittade en länk med bra kvalitet på både bild och ljud :)
Det är alltid så fina färger i animerade filmer också :p Höjer stämningen lite ytterligare!

ouh oh!

Hallå allihopa :)
Idag lyser solen i Karlstad, super skönt! Var på ögonmottagningen imorses och tog ögonbottenfoto. Silvana var super-söt och följde med mig, eftersom min syn blir suddig och jag blir ljuskänslig av vätskan de droppar i ögonen. Vi gick in till stan efteråt och köpte kaffe och smörgås på Espresso House ;) Mysigt!
Sen fick vi en "håltimme" och då drog vi ett gäng in till stan igen och kikade i butiker och åt lunch :) Riktigt roligt!
Ska kolla igenom mina skåp i köket och se vad jag kan koka ihop av maten som finns där, onödigt att köpa massa nytt hela tiden! Kan ju äta upp det jag har först liksom ;) Det gäller att tänka åtminstone lite ekonomiskt, iallafall ibland :)

though you want to

Det var ett litet tag sedan jag uppdaterade här nu. Har ingen egentlig orsak. Känns mest som att det inte händer så mycket som skulle roa er ;) Hihi. Men imorgon kommer min allra finaste underbaraste Agnes hit! :D Ska bli så himlans sjukt kul! Sitta i pyjamas och prata i tusen år :) Har saknat det. Kommer bli awesome, så ska vi till Tempel på fredag och se Tove Styrke. Inte för att jag verkligen vill se henne, men vill ut och dansa :)
Var på Musikcaféet i Karlstad idag :) Det är underbart kul! Kom till och med på andra plats i quizet ;) Innan sommaren ska jag fan ta mig vinna över Oscar! Fattar inte hur han kan kunna så mycket för!!!!! Grr på det!

Mozilla gillar inte min blogg

En sak jag upptäckt när jag kommit hem till mamma och ska blogga är att Mozilla programmet inte gillar min blogg! Den fattar inte blogg.se, sidan ser helt fucked up ut! Och jag kan inte använda alla funktioner eller se statistiken :( Men självklart har jag ju alltid med mig min egen dator också, men inte alltid jag orkar sitta ensam uppe i mitt rum och knappa på tangenterna ;)
Sitter nu i köket vid mammas dator och sidan ser ut som skit!




Hehe, men får leva med det helt enkelt. Efter nästa veckas tenta och besök, så ska jag säta mig och fixa iordning min nya blogg :) Kommer typ se likadan ut som nu, fast att alla kinks som finns på denna sida är borta :D Det kommer bli skönt!




Igår kom jag och Fatma på vår låt <3 :) Fint att ha en sådan tycker jag :)
Agnes ringde tidigare idag, blev jätteglad! :D Så ska ringa henne efter träningen och se vart hon håller hus och komma förbi en sväng och krama om henne lite :)
Nu ska jag fixa mig och mentalt förbereda mig för jobbintervju ;)

just shout whenever

Befinner mig nu hemma i Trollhättan :) Var meningen att jag skulle på två jobbintervjuer inför sommaren, men den ena lämnade återbud. de vill träffa mig nästa onsdag klockan 9. Då har vi läkemedelsberäkningstenta I, så det går ju inte. Men de i Vänersborg är så himlans positiva :) Så ska dit imorgon klockan 13 och träffa dem och prata igenom lite saker :) Hoppas det går vägen nu, behöver erfarenheten och pengar är ju inte fel heller ;)

igår träffade jag Daniel och Annie och såg på filmen som Annie och jag var statister i sommaren 2009 :p Haha, den var väldigt udda... Men känns ändå okej att ha sett den :) Fick en sminksäljnings genomgång av Daniel, så nu har jag beställt en mascara ;) Ska bli spännande! Annie hade blivit klar med min tavla oxå! Så underbart fin! :D Älskar den! Det kommer komma en fin bild på den senare ;)
Idag så åkte jag till Fatma, hon hjälpte mig ordbajsa lite och komma igång och en bra bit på väg med hemuppgiften. :) Gött! Ska skriva på den imorgon innan mötet ;) Vi var också och lämnade min kära kamrat (bilen) Kenny hos min Farbror Anti. Så nu är Operation Sell Kenny i full gång! Lite jobbigt är det allt, men kommer bli bra det här. Kommer behöva röra på mig mer nu när jag inte har lyxen med bil :p Röra på fläsket lite ;) hehe. Så kanske man kan ha en smutta bättre självkänsla när man går i bikini i sommar.... :)

Är det någon som vet om man kan få sitt paket inslaget på Posten? Jag har en sak jag vill posta, men har liksom ingen kartong hemma som passar... Kan de paketera åt en? :p

laugh, cry, run and hide

Det går inte så bra som jag hade önskat med min basgrupp. Sabina är underbar :) Gillar verkligen henne, men det är lite svårt att få igång ett effektivt arbete ihop med resten av gruppen, just nu iallafall. Men jag hoppas på att det ska bli bättre med tiden :) Vår grupp fick beröm av vår handledare, han har 4 grupper att ta hand om och vår grupps arbete om genus var bäst av de 4 han hade :D Vi hade klarat av referatmarkeringarna och referenslistan bäst! :) Tack Jan! :D Haha, fast nu är det ju ett helt nytt system vi sk alära oss, vi skriver efter en mall som heter Harvard. ;) Innan skrev vi efter APA... Så det är lite knepigt, vet ju inte om så jag vill göra är godkänt eller inte. Stönigt att behöva kolla efter jämnt. Typ får jag göra så här? Hehe...
Intervjun i Alingsås har blivit inställd, så nu satsar jag järnet på den i Vänersborg istället :) Men de vill verkligen ha mig, hon jag pratar med fick lite panik när jag sa att jag sökt på andra ställen också. Så jag sa att jag helst vill jobba hos dem i Vbg, vilket är sant :) Orka pendla mer än jag behöver! Jag vill ju kunna ha ett liv också i sommar, inte bara äta och sova hemma... :)

how to....

Tjenare :) Titta vad jag hittade på youtube! :) De är bara för sköna :D

Riktigt roliga fast ändå sant ju ;)

monster mash

Nu har jag försökt få tummen ur och städa min lägenhet i typ två veckor :p Det går väl inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Men idag så måste det städas! Får besök imorgon, två olika besök och det måste ju vara lite fint då :) Plus att det känns lagom kul när det är stökigt och speciellt när det är grusigt i hallen :p
Först gå på toa, sen bära ner tom-lådor i källaren ;)

don't forget

Kollade läget på H&Ms hemsida, så klart kan jag inte besöka den sidan utan att beställa något :p Hittade en sängkappa där! Super fin rosa ;) Hade beställt från Jotex, men de är ju så himla sega. Den skulle komma i maj liksom! Beställde den i början av februari, så avbeställde den hos Jotex och köpte den i rosa på H&M :D
Beställde även denna snygga väska från H&M ;) Kommer komma väl till pass vid halv-spontana övernattningar och alla underbara shoppingturer i vår :)

I need somebody

Usch, så här tidigt ska man inte gå upp! Okej, jag vet att jag gått upp 06:50 värsta länge, men 20 minuter tidigare gör STOR skillnad. Illamående till max, men heldags grupparbete idag! Bara att härda, ska ju redovisa på fredag, så känner att vi måste bli färdiga idag. Åtminstone så pass klara att powerpointen är klar, alla har vart sitt område att prata om. Sen är det mer eller mindre upp till var och en att läsa sig in djupare på det området, samt skriva ett manus som tar mellan 5-6 minuter att babbla om :p Så det kommer ju definitivt bli en sväng till skolan imorgon och finslipa allas manus, så de passar bra ihop...
Upp och hoppa! :) Måste ha kaffe, jag dööör annars :s

violence in the street

Idag var det redovisning av databassökningen, nemas problemas :) Jobbigare var det med grupparbetet, känns som om vi inte kommer någonstans! Det är så mycket som händer just nu att jag inte hinner med allt. Jag blir tokig :S Är helt slut när jag kommer hem att jag somnar direkt, sover i 40 minuter och sen går jag och äter lite. Känns som att det är nåt som inte riktigt stämmer :( Men men, upp tidigt i morgon för att jobba med gruppen 8:15! Känns lite som självplågeri just nu. Hoppas på en bättre morgon dag.

Har ju märkt vilka klippor till vänner jag har här! Tusen tack mina sötnosar. Speciellt vilken underbar person J är :blush: Är det okej att vara både ledsen och lycklig samtidigt?

let me wonder

Att ha blogg har allt sina fördelar måste jag säga :) Om man som jag har lätt att glömma bort saker, så kan man söka på sin blogg och hitta svaret ;) Tittade upp när det var jag och Cilla var på middag i Karlskoga :) Snart 2 månader sedan! :bigeyes: Tiden går fort må jag säga.... ;)

La mig för att vila lite när jag kom hem efter skolan idag. Sov så sjukligt dåligt i natt. Kom på att jag var ensam och då gick det bara inte helt enkelt :( Sov i nästan 2 timmar :blush: Ooops! Men nu är jag piggare iallafall ;) Ska ta mig något att äta :)

Ringde förresten världens bästa farbror idag, fick lite uppgifter av honom, så fort jag mailat över svaret på dem så sätts operation sälja Kenny igång :) Ska ändå bli skönt att få det gjort faktiskt. Ledsamt men skönt!

please don't tell

Ja, då var jag tillbaka igen :) Jag hade världens bästa, finaste och mysigaste fredags kväll :D Fia-spelande, sconesbakning och Paranormal Activity! Jag var förvånansvärt lugn under filmen, annat kan man ju säga om mitt sällskap ;) Haha, fick allt skydda honom lite :) Men det var så gulligt! Och super mysigt! Ville ju verkligen inte sätta mig i bilen hem sen....
Men det gick bra att köra. Mötte ju en kille utanför porten, var tvungen att gå mot där han stod för att komma till Kenny :p För det är världens snövall precis där man vill gå! Killen ropade efter mig och ville låna min telefon. Min hjärna bara "Jessica, du har en iPhone 4. Det syns på tusen mils avstånd att det är en exakt sådan du har i handen nu. Låna för helvete inte ut den till en främling!" Så jag ljög och sa att jag inte hade några pengar på den, skrapade rutan fort och hoppade in i Kenny och låste dörren fort som bara den ;) Haha...

Jag måste säga att jag skäms över hur det ser ut hemma hos mig för tillfället. Shhh! Säg det inte till någon ;) Med tanke på hur mycket vi är i skolan nu och att jag är helt död när jag kommer hem, så hinns det inte med att städa och diska och gå ut med soporna :( Jag vet, jag är skit dålig! Men i går så tog jag tag i vissa saker :) Bokade tid för tvätt, blev om en vecka så jag tog den tvättstugan som har tre maskiner ;) Lär behövas! Jag gick ut med sopor och källsortering, samt beställde systers födelsedags present :) Så känner mig lite bättre idag. Men det ser fortfarande ut som helvete här! Så nu har jag ett röj! Slänger skräp, diskar, plockar undan saker till sin riktiga plats och sätter upp lite tavlor på väggarna :D Öka hemtrevnads känslan lite iallafall :)

move away

Jag blir så ledsen, upptäckte en jobbig, tråkig, ledsam, dålig och allmänt irriterande grej idag. :( Jag håller ju på att bli TJOCK! ;( Hur fan hände detta då?! Näe, nu blir jag förbannad ju! Grrrr!
Jag längtar till våren, då jag kan ta långa promenader i solen och cykla omkring bland alla fina gröna löv :) Köpte ju Zumba, men har inte testat det ännu :( Skräll, jag vet! Men jag har ju inte tid och har jag väl tid så är jag helt slut. Men jaja, det är la fan bara att bita i det sura äpplet och börja antar jag :p Lördag-morgon kör jag full fart i vardagsrummet! Sedan plugg resten av dagen, tjoohooo!

Längtar som fan till efter föreläsningen och till vi är klara för dagen med nästa grupp arbete :) Så ska jag åka iväg och spela Fia ;)

Idag blev vi för övrigt klara med den första grupparbetet som egentligen ska vara inne imorgon :) Skönt! Men fick höra att man skulle ha fått ett bekräftelsemail från hemtentan. Det har inte jag fått :( Så fåck gå och prata med lärarna, som sa att det verkade vara ett problem med urkund och med studentmailen. Så jag fick maila igen, från hotmail och nu har jag fått bekräftelse :D Känns gött nu iallafall, att det kommit fram :)

hail your sunny day

Shit, My God vad trött jag är idag. Ställde klockan 1 timme innan jag egentligen behövde gå upp, så att jag skulle hinna skriva lite i det word dokument vi ska börja med nu i gruppen. Vi ska bland annat skriva om en konflikt någon av oss i gruppen haft och ingen annan ville dela med sig av en konflikt, så då gjorde jag det. Eftersom det bara är jag som vet hur konflikten löd, så tänkte jag spara lite tid och skriva ner den innan vi möts idag, men det känns inte som att det kommer hända. Vi ska mötas 09:15, jag behöver gå hemifrån om typ 45-50 minuter för att vara där i tid. :p

Ikväll blir det till att lägga sig i anständig tid! För jag vill inte somna hemma hos någon annan på deras soffa, mitt under ett samtal liksom :s Det hade vart lite lagom pinsamt! Speciellt om personen inte kan med att väcka mig. En tjej i klassen berättade att hon somnat, i och för sig hemma hos sig själv, men ändå. Hon hade haft en kille på besök, och så hade hon somnat och han hade inte vågat väcka henne förrän han behövde gå hem. Så hon hade legat där mot honom i soffan och sovit i drygt en timme! :o Herregud, bara det inte händer mig! För det kommer ju inte vara hos mig och det är en timmes bilresa hem sen.... Kaffe och energidryck kommer bli min räddning ;)

on my way

Första mötet med vår handledare idag :) Tycker han verkar som en skön lirare, prata kan han iallafall ;) Han kommer från Seattle, men har bott i Sverige i 20 år! Så hans svenska är GRYM! :D Ingen Tony Irving här inte :) Började med vårt grupparbete idag också, det gick rätt så bra. Är lite orolig dock över att vi ska ha samma grupper i 15 veckor! :p Första arbetet ska in på fredag morgon 09:00, nästa börjar på fredag eftermiddag. Det ska redovisas på tisdag nästa vecka.... Databassökning :rolleyes: Kul.....

I am a volcano

Jag har ju mina moments ibland, som de flesta där ute är väl medvetna om ;) Skickade sms till Karin, Daniel och Annie igår, så istället för att öppna smset med hälsningsfrasen "Tjenis Penis" ändrades det utan att jag själv märkte det till "Turkos Penis" :blush: HAHA Rätt så klockrent ändå! Älskade att de inte riktigt visste hur de skulle reagera, trodde det var ett internt skämt eller en svordom :p Hihi.... Skrattade gott för mig själv när Annie uppmärksammade det för mig :D Haha!
Ja, nu är det så att jag dragit på mig en liten pinsam halvt omedveten vana :s Jag går och nynnar och sjunger för mig själv, som värsta schitzo personen! Inte så där hemma ensam i lägenheten, nej nej, självklart inte! Jag fortsätter sjunga halv högt på låten jag lyssnade på i bilen, när jag klivit ur den.... Jag sjunger på strofer som fastnat i huvudet, nynnar egna truddilutter när jag blir nervös, rastlös eller när jag tycker att det inte ska vara tyst :p Upptäckte detta själv för typ några dagar sedan, när jag sjunger utanför Maxi och en tjej sneglar lite på mig.... Den låten som dyker upp i hjärnan jämnt är just I am a volcano.... Så om ni hör om en galen tjej som springer på stan och mumlar att hon är en vulkan, ja då kan ni lugna den drabbade genom att säga att jag inte är så galen som jag verkar ;)

feel it with your heart

Tog mig en liten pause igår, från bloggandet. Kände att det inte fanns energi till det riktigt. Hormoner pumpar runt i överflöd i kroppen och spökar med mig. Så låg och sov vid 15:00 :p Helt utslagen, seg, ont i kroppen, tryckande dunkande smärta i huvudet :( Någon slags 5 timmars feber :s Fötterna var is och resten av kroppen kunde man lätt steka korv på! :bigeyes:

På lektionen igår delades basgrupperna för resten av terminen ut. Alla ville byta hit och dit, men då var man tvungen att byta med någon i den gruppen man ville till. Den enda person jag visste vem det var i min grupp bytte till en annan direkt. :p Så försökte komma i en grupp där jag kände någon, men det gick inte. Till slut hade allt fuckat sig för alla grupper och några var för få, medan andra grupper var för stora! Visst ingen är perfekt och ja, jag ville vara med någon jag kände också, men det blev så jävla löjligt till slut! Ingen ville vara medgörlig, så jag räckte upp handen och frågade hur många det var i min gupp. Vi var för många, så då sa jag "Men flytta mig till en grupp som det är för få i då." Kvittar vilken liksom... Fick gå fram och titta igenom alla grupper jag hade att välja mellan och kände igen namnen på två i en grupp, så tog den. Sabinas grupp var också sex, så hon flyttade också över till min nya grupp :)
Så nu när vi kom till föreläsningen, hade läraren fått mer ändringar på mail, samt att folk hade flyttat från grupper utan att hitta en ersättare till sin. Så nu helt plötsligt var det samma problem igen! Att två grupper var 3 medan en var 7 och resten typ 6, vi ska vara 16 grupper med 5 i varje och så är det typ två eller tre grupper som blir 6! Kom igen liksom. Så till slut eftersom inte någon annan vill byta, för alla vill att andra ska lösa problemhelvetet! Gick jag fram igen och löste det med hjälp av min då varande grupp. Jag och Sabina flyttade till den gruppen, som efter att de tittat över problemet igen var de enda som var för få.... Så då var de fem istället för 3, så pratade Lisa i gruppen med en grupp som var 6 och raggade över Sonay, så räddade vi alla övriga 80 pers i klassen! Kände bara sån frustration att jag var tvungen att skriva av mig lite här ;) Antagligen ingen som läst allt, men mitt syfte var att lätta lite på trycket!

Sofia: Just nu läser vi en kurs som heter Omvårdnad, håller på med tusen miljoner grupparbeten genom hela kursen. Nya examinationer varje vecka. Samt några hemtentor. För tillfället är det gruppdynamik, självkännedom och genus :) Ska ut på fältstudier, som basically betyder att vi ska vara på praktik, fast leva efter regeln "se, men inte röra" :(  Vad är det för medicinkurser ni läser? :)
RSS 2.0