This is Halloween

Hej, hej :)
Det vart en tripp till Säffle igår, för Halloweenfest :) Det var skitkul! Verkligen jätte skönt att få släppa loss lite ;) Min utklädnad var den här :
På Pizzerian efteråt var det en familj som kom fram och frågade hur det var med mig och om de skulle ringa ambulans :p hihi^^
Folk gillade min klädsel ialla fall... :) Själv tyckte jag att den ägde!!!
Vad tycker ni om den? ;)

sleep through the summer

God morgon
Känns lite lagom kul att behöva ställa klockan på en lördag :( Men pappa kommer på besök idag, så jag måste plocka undan lite. Det är ganska stökigt, eller inte stökigt, men det står disk där det inte ska vara någon disk! Kommer ju inte orka eller hinna diska innan han kommer, ska ialla fall ställa det i diskhon, så ser det inte lika illa ut :)
Eftersom Bobe sa att han kommer till stan halv elva, elva tänkte jag satsa på att vara inne kvart i elva. Så vi kan ta det här på en gång. Japp, jag är nervös, men det kommer allt gå bra :) Hoppas jag... Det får gå som det går helt enkelt. Orkar inte tänka på vad som skulle hända om det går åt helvete. Jaja, nu är det läge att börja sätta igång och plocka undan.

wonderwall

Hejsan :)
Tänkte nu ta mig en snabb dusch, sen om cirka 10 minuter är det date i tv-soffan min :) Med Olle så klart ;) hihi...
Skulle lätt kunna pussa denna man varje morgon :)
ehrm, ja jag är medveten om att jag är besatt av snygga män :P Är det något fel med det?! va, va, VA?!

eller kommer att säga

Tjenare
Gud vad mycket saker det finns som jag måste göra. Blir trött och opeppad bara jag tänker på att jag måste göra någonting alls! Jag vill bara sova lite, ligga i sängen, bli hålld, kramad och sova :) Fy fan vad mysigt det låter! Annars så måste jag göra detta:
  • Duscha! Håret börjar se lite skabbigt ut...
  • Slänga skräp
  • Gå ut med källsorteringen
  • Diska!!!
  • Bädda rent i sängen (tvättade lakanen, men orkade inte lägga dit något nytt :p)
  • Spika möte med Bobe
  • Och självfallet PLUGGA

Åh vad jag behöver sluta ta åt mig och lyssna på Magnus Weideskog's ord. Jag kan ju inte ta råd från sånger heller! :p Även om de flesta av hans låtar talar rätt in till mitt hjärta :) Men jag tänker inte sluta njuta av hans vackra musik! Bara sluta ta det så bokstavligt ;)

var jag hör till

Tjoppsan
Fy i satan vad jag är sleten idag. Höll på att somna typ tusen gånger i skolan, men den föreläsaren vi har nu är så underbar :D Hur mysig som helst! Och det allra bästa är ju att hon ska ha oss i Patofysiologi senare :) Härligt. Tror jag håller på att bli sjuk, eller så är det bara min kropp som säger till mig att den behöver ladda upp batterierna :p
Hur som helst, så vart jag in till stan för att hitta grejer till min utklädsel. Ska på Halloweenfest imorgon kväll ;) Kom på BÄSTA utklädnaden ever! Kommer lätt vara ensam med den utstyrseln ialla fall. Ringde Systra MI för att be om en åsikt. Hon tyckte det lät som en bra utklädnad, men att jag var sjuk som ens kom på något sånt :) Självklart kommer det komma upp bilder, både på mig och de andra.

Dagens Bästa: Behöver en badboll till min utstyrsel. Gick till leksaksaffären, killen kollade lite konstigt på mig och sa att de kommer in igen i mars någon gång. :p FAN oxå liksom. Jag tänkte kanske, kanske, kanske att en resebutik kan ha. De brukar väl ha sånt i fönstret? Så jag letar upp Resia, inge bollar i fönstret. Tänkte nästan ge upp, men åka ut till ICA, ICA har allt liksom ;) hihi... Så rundar jag hörnet och ser att en kille står i kontors-fönstret och rättade till en BADBOLL! Hoppade in i den lilla butik och frågade killen i kassan (som btw såg väldigt bra ut ;)) om det var deras kontorsfönster som var precis där bakom. Och i fall jag kunde få köpa en av deras bollar :) Blinkade lite och log med hela själen ;)
Han hoppade in bakom och kom ut med en sprillans ny ouppblåst och sa att jag fick den, gratis! :)
Ibland är jag fan ta mig bäst!!!

Karpar's Kalas

Hej, hej :)
Bovärden fixade toan! Jag är nästan överlycklig över det :) Jag hoppas bara nu att lukten försvinner och att fogningen fungerar. Hoppas, hoppas. Imorgon är det sista föreläsningen innan tentan. Det känns lite i magen må jag säga.
har inget ätit sen lunch vid 12, så är fan hungrig nu! Tänkte dra iväg och handla lite... Sedan ska jag lägga mig, imorgon blir det plugg med Marlene efter skolan :) Vet inte hur mycket hjälp jag kommer vara för henne, men kanske jag får något gjort av det ;) hehe.....

Vill skicka ett stort tack och en massa kärlek till Annie och Karin <3 TACK TACK TACK för idag :D Behövde verkligen det!!!

jämna steg

Hejsan, hejsan :)
Sitter nu och häckar i vardagsrummet. En av bovärdarna är här, han ska titta på mitt badrum och frysen. Tro ni inte då att frysen låter normalt istället för det ljud den kör mot mig? :p Skit frys! Men Bovärden höll med om att det luktar avlopp på toa, så han ska foga eller vad det var... Och så öpnnade han toan och tog ut allt som fanns där inne, under spolknappen då ;) Kommentarer som "den här ser inte riktigt ut som den ska." och "Ja, den här läcker ju och är sönder." Dök upp, så han stack igen och hämtade nya grejer till den :) Så jag flyttade min hylla medans han var borta. Nu har han ju hållt på ett tag, hoppas det blir awesome!

the band

Hejsan hoppsan
Sitter och Facebook chattar med världens finaste Eken :) Ett bra pepptalk och pick me up ;) Awesome!
Thanks Dude.

Prins Ali

Hej hopp
Ifall någon där ute för anteckningar så kan jag ju säga att jag känner mig tom. Ensam och tom. Tom och ensam. Vet inte om allt är mitt fel, jag önskar att det inte är det. Men jag kan ju inte veta helt säkert. Tycker synd om Fatma, som får stå ut med att agera psykoterapeut. Jag ska inte ljuga för er, förlåt lite för min ärlighet här, men jag behöver få "prata av mig lite". Den tomma känslan känns inte, men den skadar mig och jag känner mest ett sug att skära upp armar och ben och bara låta tomheten rinna ut! Jag vet ju att det inte fungerar så, men det är så jag känner...
Funderar på att bara be efter mina saker tillbaka och sedan klippa alla band och bara försvinna från Jordens yta. Dra någonstans Gud vet var och sen aldrig komma tillbaka mer. Skicka ett brev till Fatma och ett till min familj och säga om jag mår bra eller ej. Men inte vart jag är eller vad jag gör, inget som gör att de kan förstå vart jag är... Bara puff, så vart jag borta liksom...
Tyvärr så fungerar inte livet så. Fan också!

jag är kärleken

Tjenis
Har nu vart på Sjukhuset. Helt annat upplägg än där jag var innan. Mycket var bra tycker jag :) Till exempel min läkare! Typ skit snygg, snäll, trevlig och lättsam. Blev nästan lite kär :blush: hihi...
Men tydligen har mitt Hba1c gått upp lite. Det är inte dåligt, men det är inte lika underbart bra som det var sist. :( Trist tycker jag. De är extra noga med alla följdsjukdomar som diabetes kommer/kan ge mig. Så han kollade allt! Till och med mina fötter! Haha, det var lite skumt :p Men jag klagar inte, känns bra att de vill hjälpa mig. Jakob berättade att om jag vill så kan jag operera bort sköldkörteln, men nej tack :) Tydligen har jag en stor hals... Läkare har en tendens att reagera på det :| Och de kollade ju kolesterolvärde på mig med, det låg precis i överkant, men han ville inte göra något åt det nu. Om det blir värre eller inte går ner ska jag börja ta ett piller för att hjälpa det. Herregud, jag kan ju inte ta sånna vid 20 års ålder! :bigeyes:
Läkaren tyckte även att det kan vara bra att försöka börja komma in i en rutin att kolla över mina fötter, eftersom det kommer komma en dag då jag måste göra det om jag vill behålla dem...

ta mig hem

God morgon
Jag är i stort behov av en natts underbar sömn. Bara en, snälla, snälla! Idag är det onsdagen den 27e oktober, vilket betyder att jag för första gången någonsin ska på läkarbesök här i Karlstad. Första gången jag ska på läkarbesök någon annan stans än NÄL. Har kommit på mig själv med att säga att jag ska till NÄL flera gånger. Hihi^^ Gamla vanor och allt det där :p
En annan speciell grej med denna dagen är att om du inte är homofob eller på annat sätt inte accepterar bi- och homosexuella människor, så ska du dra på dig något lila :) En halsduk, armband, tröja eller skor spelar ingen roll vad det är, bara det syns ;) Själv har jag en lila tröja med en rosa klänning och en lila roset i håret :)

I think that she knows

Nej, men hej
Var ju som bekant till optikern. Glasögon är DYRT vill jag lova. Eftersom detta är en present till mig själv, för att gratulera mig att jag kom in på min utbildning, så är det ju jag själv som betalar. Kan ju säga att det blev närmare 4000 kronor, till och med efter 20% rabatt på bågarna :( Så dessa glasögon ska jag använda mycket, ofta och samtidigt vara oerhört rädd om!  De ska vara klara om 2 veckor ungefär. De är mycket snyggare och har större glas än mina förra. Lite åt nördhållet, fast gulligt och stilrent ;)

Postade även min bostadsbidrags blankett. Så nu hoppas jag att de tar tag i mitt ärende så snart de fått in blanketten :) Önska går ju ialla fall.
Har precis haft mitt första gråtande samtal hem till mamma. Är faktiskt riktigt imponerad över att jag klarade mig så länge. Trodde jag skulle fått flipp för länge sedan över att bo ensam :) Så mitt lyckorus höll i sig till 18 ungefär...

bländad av storstaden

Tjong på Er
Nu är det snart dags att dra sig in till optikern. Är nästan lite nervös, haha, men bara nästan. Vet inte varför, det behöver jag ju inte vara. Jag har ju gjort detta förr liksom :p Kommer bli så skönt sen när glasögonen är fixade. Då kommer jag inte vara lika trött i ögonen som jag blir nu, när jag läser eller ser på tv. Fett jobbigt är det ialla fall.
Sitter nu med alla mina skolböcker i soffan, lite trångt är det... Har skrivit ner lite viktiga saker om skelettet nu, känner att det är lättare att göra så här. Skriva ner de allra viktigaste punkterna. För att sedan bara läsa igenom dessa anteckningar.
Nej, nu får jag ta och fixa iordning mig så jag kan fara till stan :)

another stranger

Tja ;)
Måste få säga att idag är livet bra underbart ändå. Inget speciellt har hänt, ingen är här med mig. Sitter i soffan med Tingeling filten över axlarna, nytvättat hår och precis ätit mig mätt och nöjd :) Hoppas detta håller i sig ett tag, åtminstone tills jag ska lägga mig ikväll. Vore gött att vara glad ett tag, som lite omväxling ;)

heartshaped glasses

Hejsan :)
Idag är Jessica glad :D Blev väckt imorse av att bovärden (finns typ 4 stycken) ringde mig. Så han ska komma hit på torsdag och titta över frysen och badrummet :D Äntligen! Hoppas bara att han fixar det också ;) hihi^^ Nu blir det mat och skelett-plugg!

lämna allt tillbaks

Hejsan hoppsan :P
 
Inga föreläsningar imorgon, så det blir stenhårt pluggande av skelettet! Fram tills klockan tre, då är det dags för mig att gå på synundersökning hos optikern :) Nya glasögon hade jag tänkt mig. Har haft 4 par redan, men tycker inte att de passar mig...
de första paret vart ju snyggast, men jag ramlade när jag åkte sparkcykel hem från skolan i 4an :p och då vart det en liten, ack så liten men cursed sten som slog i bågen över näsan, så sen när jag torkade av glasen på kvällen knäcktes bågen mitt i tu! :o Haha, fett roligt så här i efterhand. Man tror ju inte sånt händer på riktigt! :P hihi, men det gör det allt... Ialla fall om man heter Jessica ;)
 
Jag har kvar de andra tre paren :)
Dessa var de andra paret jag skaffade, de är militär gröna... Need I say more?
 
Sen vart de dem hära. Guldbågar med strass :rolleyes:
 
 
de här vart ju ändå snyggast av dem alla tycker jag :) FCUK bågar (Nej inte FUCK bågar, utan French Connection United Kingdom), bruna i både plast och metall. Men glasen är för små för min ansiktsform... Precis som de andra.
Någon mer än jag som ser ett mönster i glasögonbågs valet mitt?

hela världen sjunger

Hej, hej :)
Åh, vad jag längtar efter att min nya superblogg ska bli klar och up and running :) Kommer vara så fett najs ju! Inget strul, inget knussel, inget dåligt allt är bara super! :D Fan vad jag längtar!!!
Skulle önska att den blev klar innan julafton, eller ialla fall innan årsskiftet :p Får försöka puffa på min kära super snälla, gulliga och snygga webdesigner lite... Kanske får muta med något. Funderar på om det funkar med choklad och sex... :question: Någon som har lite mut-tips?


PS. Mamma, du kanske kan låta bli att kommentera detta inlägg? ;) hehe... DS.

periferi

Tjosan
Det vart en härlig eftermiddag med Systra Mi :) Tänk vad en försovning kan göra ;) hihi... Tog mig till henne, kopierade mitt papper och gick en sväng med William innan hon kom tillbaka från bilverkstaden. Så vi drog oss ut till IKEA och åt pannkakor med spenat och ost! Underbart gott :D
Efter det så åkte vi ut till tjotahejti, även kännt som Edsvalla ;) och Överskottsbolaget. Seriöst, det var helt stört där ute! Värsta byn ju. Dog av skratt när vi kom fram, då det första vi ser är två pojkar som går från ÖoB och den ena av dem har pyjamasbyxor på sig. Okej, okej, det är inget fel med pyjamasbyxor. Har ju själv på mig det ute bland folk när jag hämtar pizza i Brålanda till exempel ;) hihi^^, men den här pojken som btw var runt 12 - 14 år hade för små tjej pyjamasbyxor!!! Det har man bara inte! :p

Köpte lite bra saker ändå :) Bland annat:
  • Propplösningsmedel
  • Diskhandskar (då proppmedlet är starkt frätande!)
  • Julkalender (jag vet slå mig för att jag handlar sånt nu!)
  • Kycklingleverpastej :)
  • Ansiktsmasker
  • Födelsedagskort/Fars dagskort
  • Laptopbord (mer som en vinkel egentligen, som gör det bättre för händer och armar att sitta vid datorn ;))
  • Ram till kärleksväggen
  • En pidestal, att ha min nyckelskål ala The Big Bang Theory på :)

Hihi^^ här i Karlstad verkar alla ha gått ...

dsc01580 (MMS)

Hihi^^ här i Karlstad verkar alla ha gått i scouterna. För en liten sån här beskrivning ser man inte överallt;)

varning för ras

Hej, Hej :)
Vips så satt det 5 nya tavlor på köksväggen :) Min Kärleks-vägg börjar ta sig nu. Men upptäckte att jag nästan bara framkallat liggande bilder. Får se hur detta kommer gå, i värsta fall blir det till att framkalla några fler stående, för att skapa balans ;) hihi^^ Är det bara jag som ser allas vår kära Jan stå och göra balanstecknet, varje gång jag hör ordet balans? :p Måste ju faktiskt erkänna att jag saknar honom ibland :blush:

Jaja, ialla fall. Ska pallra mig över till Becks nu, kopiera mitt hyreskontrakt för att kunna skicka in bostadsbidrags blanketten :) Sedan ska vi ta en tripp till Överskottsbolaget, som ligger mitt ute i tjottahejti :) Så jag sminkade mig inte helt i onödan idag ändå :D Det gillar vi!

hello, hello, hello

Hej, hej :)
Klantgenen i mig har vart framme igen. ibland blir man bara så jävla trött på sig själv! Här försöker jag vara ansvarsfull och vuxen, men det kommer typ alltid tillbaka och biter mig i rumpan :( Det slog mig att vi snart ska gå över till vintertid. Jaha, tänkte jag och tittade på min Mando Diao kalender från Tyskland, som det inte står någonting förutom veckodag och datum... Det slog mig att det bara måste gå att googla :) Fan vad bra tänkte jag. Och ja, som ni kanske redan listat ut så stod det fel jävla datum på den sidan jag hittade! Så här sitter jag nu, "försovit" mig till skolan och är lite bortgjord! Men, men nu har jag ju en hel dag att plugga :)
Man måste se det från den ljusa sidan ;) Bäst att ställa tillbaka tiden på mobilen igen....

with love

Tjing tjing :)
Gud vad jag känner att jag inte är ämnad för att plugga. Det går inte så bra, jag orkar aldrig börja. Kommer aldrig någon vart och med ett prov så här stort, så minns jag inte det jag pluggade på för bara en dag sedan, eftersom man satsar vidare. Informationen sitter inte kvar jue :( FAN OCKSÅ!

when I'm rippin' it

Hej :)
Håller nu på att baka bröd, första baket i mitt nya hem! Hihi, köpte ett förkläde i fredags, det kommer användas flitigt nu i höst :) Vill så gärna baka pepparkakor och lussebullar när jag ser förklädet mitt :) Så underbart!
Eller vad tycker ni?
Det ser lite ut som en klänning, så tänkte visa att den är öppen i bak :)

come down, down

Tjo
Ja, tidsinställda inlägg fungerar :) Blev riktigt glad åt det faktiskt. Som vanligt blev det lite sent igår, kan ju inte sluta se på Grey's Anatomy :p Haha, så jag klev upp runt 1... Inte det bästa kanske, men ändå. Passade på att göra en ansiktsmask direkt. Har ju haft den liggandes ett tag och tänkt använda den, men aldrig riktigt fått tummen ur. Huden blev sjukt len av det ialla fall.

Nu blir det plugg. Skola imorgon, men ledig på tisdag :) Då ska jag till optikern!

testing, testing

God Morgon allihopa :)
Idag är det söndag, en värdelös men ack så underbar dag. Värdelös för det finns nästintill ingenting att göra på en söndag. Affärer är stängda (ja,ja inte alla men de man verkligen vill besöka), det finns egentligen ingen riktig anledning att lämna lägenheten, knappt ens sägen! Men underbar eftersom man behöver den då man ofta vart uppe lite för sent på lördags natten :p Man vill inte gå tillbaka till den trista vardagen och det brukar oftast gå mysiga serier och bra filmer på tv:n på söndagar ;)
Mina söndagskvällar i höst kommer att bestå av en timmes mys framför Gossip Girl



Har ni sett, Robyn kommer vara med i serien :) KUL!

fresh beers

Jag vill bara slå ett slag för Dagens Bästa! :) Det var att komma in på blogg.se och se att de fixat en tidsinställda inlägg funktion :) Lovely. Hoppas den fungerar också ;)

din mamma

Hej, hej :)
Idag är det tvättdag. Glömde slå på torkskåpet innan jag lämnade tvättstugan, så jag fick gå en extra tur :P Fett onödigt! Men är man klantig så får man skylla sig själv, antar jag. Fick förfrågan om jag ville med ut idag. Men eftersom jag inte får någon ytterligare information, så ger jag upp det gänget. Orka springa efter någon som vill ha med en ut. det ska ju i så fall vara omvända roller! Så big nono på det...

Blir nog en tripp till ICA när tvätten är klar. Köpa lite lördagsgodis, sätta mig och plugga in venerna och sedan mysa i sängen till en film :) Det tycker jag låter bra faktiskt!
puss på er!

bed of fire

Hej, Hej :)
Nu har Annie åkt igen, känns lite ensamt faktiskt. Har verkligen vart skönt att ha någon här. Någon att prata med liksom. Annars är det ju tyst hela tiden! :p Vi skulle ju då på premiären av filmen vi medverkat i, men då visar det sig sen att den typ bara går i Stockholm och Göteborg ;( Fett dåligt! Vi hade ju värsta kollat upp när den hade premiär och att den gick i Karlstad och sånt... Helvetes SF-hemsida som är missledande!

Så det blev att vi gick på "The Last Airbender" istället. Det verkar som att ALLA vet att den baseras på Mangaserien Avatar, men jag hade ingen aning om det förän efter vi sett filmen :p haha, för jag tittar inte på manga. Vi såg den i 3D, fett bra! Filmen var jättecool och bra! Älskar att Jackson Rathbone är med :D Kul att se honom som någonting annat än Jasper ;)

En film som denna fick en att tänka på om man själv hade haft kraften att kontrollera ett element vad hade det vart då. Jag och Annie diskuterade lite efter filmen. Mitt tankemönster gick lite som såhär:
Eld måste ju vara det sugigaste elementet att kunna kontrollera, då du inte kan starta eld utan bara kontrollera den. Men de som är firebenders tycker själva att de är bäst, de är lite som USA. De tycker de ät störst och bäst och att de ska styra alla. Men de är ju inte alls bäst, eftersom om de skulle battla med vatten, så vinner ju vatten. Battlar de med vind så vinner ju vind och jord kan sätta upp en skyddsvägg av jord, så de förlorar ju mot alla! Men då detta bara var Book one:Water, så fick vi liksom inte se så mycket av earthbenders. Men liksom om de ska battla vind, så skulle de ju bara få jord i ögonen :p hihi^^ Är det två som battlar mellan vatten och jord, så lär det ju bara bli geggamojja :p och vem kontrollerar gegga liksom?! Vi kom fram till att valet står mellan vatten och vind. Det är ju dock svårt att döda folk med vind, men inte omöjligt, medan det är lätt att döda folk med vatten. Men om man har kontroll över vinden kan man ju flyga! :D Så jag hade lätt valt att vara en airbender! ;)
Vad hade ni valt?

Tjejer kan!

Hej, Hej :)
Nu kom vi hem från däckbytes äventyret ;) Vart och kollat lufttryck i däcken och köpt mat. Nu ska vi kolla på film och allmänt mysa! Awesome! Vi körde med fingervantar under bytet, men som ni kanske ser på bilden blev våra händer rätt sketna ändå ;)

Tja tja:) är iväg och byter till vinterdäc...

dsc01575 (MMS)

Tja tja:) är iväg och byter till vinterdäck;) jag och Annie hjälps åt på universitets parkering :d önska oss lycka till:p

om du lovar mig

Halli Hallå :)
Drömde cp-drömmen i natt. Var fast i Säffle och någonstans irrade Lasse runt. Jag ville ju hitta honom och hjälpa honom, men hade Karin, Sofia, Anna K och Annie med mig. Fatta inte alls vad som hände, till och med i drömmen vart jag helt förvirrad av alla händelser. Hamnade på en toa med stora, stora fönster, så hela området kunde se en där inne :p Haha och det fanns en balkongdörr också visade det sig, för helt plötsligt vart det typ 6 främmande tjejer där inne med mig :o Ja, som sagt cp-dröm.

Idag får man fin besök från Trollhättan :D och imorgon är det meningen att vi ska på premiär av filmen som vi var statister i :p Men SF motarbetar oss ganska mö. Så vi får se hur det blir... Nu blir det ialla fall att kliva upp, tåget kommer klockan 14 :) Längtar!
vilken konstig färg mitt hår ser ut att ha :o

vi är yviga pojkar med för stora gitarrer

Tja fan ;)
Jag vill ta upp ett litet fenomen :) Gitarr + kille = heting! Det är nästan så att vilken kille som helst som bara håller en gitarr automatiskt blir super snygg! Jag vet inte vad det är med gitarrer, men Jesus Kristus Amalia! :D hihi^^
Självfallet har jag bildbevis som styrker min hypotes :D :P
Magnus Weideskog
Olle Hedberg
Lasse
Björn Dixgård <3
Gustaf Norén
Andreas
Jonas

Sen skadar det ju inte direkt om man är snygg redan innan man tar upp gitarren.
Vad man har för gitarr spelar ju också lite roll.
Denna är ju 2 die 4! Älskar den verkligen så jävla mycket. Fast bara om den är i körsbärsröd eller blank svart ;)
Kan ni gissa varför? :p
Ett plus är ju om man kan spela gitarr också ;) Men det är helt ärligt inget krav :)
Någon som inte håller med mig? :P

alla minnen som ni har

Tjolahopp :)
Har precis tagit mig en mysig middagslur. Tänkte göra lite te och smörgås, sedan titta efter hur många artärer som sitter sen igår :) Vore underbart om de 31 av 35 som satt innan jag la av igår fortfarande sitter idag. :p Vi får helt enkelt se hur pass bra mitt minne är ;) Sedan ska jag väl försöka kolla upp vart i kroppen de sitter också. Men jag är bara så sliten, för jag kunde inte sova ut ordentligt i natt :(

Samlar kraft ur orden Magnus säger till mig varje dag:
du försöker hitta skäl att stanna kvar, han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar. han vet saker om dig som ingen annan vet. så du blundar och låtsas att du inte ser, att alla brister som han har bara blir fler. du ska veta att du är värd så mycket mer. han ljuger för dig och han sårar dig, så lämna honom nu. jag vet att det är svårt att vara själv, men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu. <3

Little Miss Fairy

Hej, hej
I lördags firades Agnes 20 års dag med maskerad :) Väldigt trevligt! Tänkte ni kanske ville se vad jag gick som?
Någon som är förvånad över mitt val? ;) hihi^^

screenager

Hejsan
Ser på Facebook att det tydligen ska snöa här till imorgon! :o Det vill jag inte. Det är oktober, inte fan ska det snöa nu! ;( Jag har inte ens ordentliga vinterskor! NEJ, NEJ, NEJ till snö!

Just nu sitter jag och tvingar mig själv att plugga, (tog pause för att gå på toa och passar på att blogga innan dess ;)) nöter in de 35 artärer vi ska kunna. Dock bara namnen, men det är en början :) Har klarat av 21. Imorgon blir det venerna, för jag tänker se Desperate Housewives klockan 21 ;) Eller i och för sig så kanske jag hinner börja på venerna ikväll ändå? Ja,ja vi får se hur det blir!
Back to the books now :p

city of delusion

Hej på er
Är så himlans oinspirerad idag :( Fryser och är trött. Det regnar ute, jag är hungrig. Måste orka plugga in lite skelettdelar idag också. Imorgon är det labb. Klockan 8:15, var död när jag skulle upp idag och då sov jag till 08:40! Jobbigt!!!

my way

Hej, Hej :)
Är inte alls så pigg som jag hade hoppats, men nu är det ialla fall dags att gå till skolan. Hösten är här på riktigt nu, det är kallt och regnar nästan hela tiden. Så det blir till att flitigt använda gummistövlar och raggsockar ;) Det är även högtid att satsa på att ha mössa på huvudet :p Hej statiskt hår! Men bättre det än att frysa sönder varje morgon...

Not real

:)
Okej, nu ska jag fan ta mig i kragen och läsa om respirationen :) Befästa från dagens lektion, imorgon blir det ju ett nytt kapitel :p Har diskat, ätit och tittat på tv... Inte okej Jessica INTE OKEJ!!!
Dyker ner i boken nu.

Jesse's Girl

Hej, hej på Er!
Tittade på de sista delarna av andra säsongen av Grey's Anatomy igår kväll. Fan vad jag lipade! Trodde jag skulle torka ut, snorade som en liten unge ;) Fast det var änna skönt. Har inte riktigt gråtit på ett tag. Rensa ur systemet lite.
Gick sedan upp vid 7, för att pallra mig till Vårdcentralen innan skolan. Gött att kunna ta det lite lugnt på morgonen ändå :) Brukar alltid få stressa iväg. Det gick väldigt smidigt på Vårdcentralen ialla fall, de tog 4 ganska stora rör med blod. Sjuksyster som tog proverna var väldigt trevlig :) Pratade på och det kändes inte ens när hon stack in nålen! Det brukar alltid göra svinont, så hon var riktigt skicklig ;) och jag fick ett nytt provrör med mig hem mamma! De var inga problem, hon hade precis tänkt fråga mig om jag skulle ha ett när jag frågade efter ett :) haha...

Annars har jag bara vart i skolan. Vi gick igenom respirationssystemet, det vart inte så mycket vi ska kunna faktiskt. Skönt! Med tanke på att det är fett mycket på alla andra kapitel. Snällt av dem att skära ner på något ialla fall ;)

Drömhunden Oscar

Tjenis Penis ;)
Back in Karlstad igen :) Efter att ha haft så mycket folk och liv runt mig nu några dagar känns det väldigt konstigt att komma hem till en tom lägenhet :( Ifall det inte hade vart så att jag verkligen inte skulle palla det, så hade jag lätt skaffat en hund :) Men jag skulle inte orka med det... Jag har dagar då jag bara är, då jag inte lämnar lägenheten, knappt ens sovrummet :p Sånna dagar kan man inte ha med en hund. Hundens liv är mitt ansvar. Jag hade blivit tokig! Men om jag hade skaffat en hund, så hade jag köpt en söt liten fransk bulldog ;)
Antingen mörk med något ljust parti, eller en ljus med mörka fläckar. Och så hade jag döpt honom till Oscar :D Är lite allergisk mot djur som blir döpta till Morris, Sotis, Skruttis osv!

Kenny och Agnes

dsc01574 (MMS)

Tja tja :) Agnes vart underbart snäll och hjälpte mig att fylla luft i Kennys däck;) Awesome! Hade inte klarat det själv... Jag lovar för jag har faktiskt testat. :p hihi

Natteravn

dsc01573 (MMS)

God natt på er:) hej på er som fortfarande är vakna;) ni borde sova fan! :p går hem genom halva stan ensam med min systemet påse... Halv flaska rosé och dö cider blev över. Och mina vingar ligger däri med:) en för övrigt lyckad hemmafest! :d riktigt trevlig! Blir ju rätt pussig och kramig när jag dricker så det blev lite pussar på en bög i natt:p haha^^ Nu är det enda som håller mig varm en rysligt kall natt som denna att 1.jag får användning av min minificklampa som Jokke sa var så onödig:p 2.reklambild på snygga killar som dessa;) but I bet you they are gay, but at This hour I honestly dont mind:p

is anybody home?

Tja, tja och god morgon :)
Är ganska trött, fick ställa klockan idag med. Men ska ju iväg ikväll på födelsedagsfirande, så jag måste ju hinna snygga till mig innan. Nu menar jag inte att det kommer ta hela dagen att göra det :p Men funderar på att åka och shoppa lite, behöver halsduk nu när det är så jävla kallt hela tiden.

Igår sågs det på Idol. :D var det bara jag som älskade Olle's version av "Från och med du"? :) Berättade för pappa att jag tänkte gifta mig med Olle, frågade om det gick bra :P Han sa att Olle fick allt komma och be om min hand, annars var det lugnt ;) Nu ska bara Olle övertygas, hihihi^^
Efter Idol var ju Minority Report! Så det tittades också på, den slutade värsta sent eftersom kanal5 älskar reklam! :( Så det blev ganska sent i säng ja. Och sen så fanns det inget täcke så jag fick leta fram 3 filtar för att inte frysa ihjäl :o Till råga på allt så drömde jag mardrömmar ;( Värsta jobbiga!
Ahja, nu ska jag gå och göra chili con carne till brunch :) Undra om någon annan är vaken här nu...

samma Marlboro

Tja fan :)
Jag tänkte bara att jag skulle meddela Sverige om att jag gått och blivit kär! Olle heter han ;) och ser ut så här:

Little fat kids

Tjabba!
Igår var det film-mys :) Vi såg "The invention of Lying". Hur bra som helst! Skrattade jätte mycket, men den var även väldigt fin :) Så det blev lite tårar i slutet... En perfekt film helt enkelt :D Se den!
Underbare Ricky Garvais har huvudrollen ;) Need I say more? :p

ger upp

Fick som ett sug att gå in och se hur min hemsida ser ut för tillfället. Hur många av er tror att jag kommer ihåg hur man loggar in? :p haha, så det dog ju rätt snabbt. Men idag så fick jag för mig att jag skulle testa att se hur den ser ut för "vanliga" besökare.
Behöver jag säga att jag blev besviken?
när jag möttes av det här:
wtf?! Lamm? okej, okej. Kan ju informera er om att bilden på lammen byts ut med jämna mellanrum. Den byts till en bild på strandade sjöstjärnor! :| Ursch!

what I do

Tjenis
Vart ju till tandläkaren idag. Det var inte så farligt ändå :) Inget hade blivit värre, det kändes skönt! För det betyder att jag inte behöver komma tillbaka så snart igen. Det är ju inte direkt billigt! 490 jävla kronor ville de ha :o Helt sjukt ju...

doing anything

Tjena
Har spenderat morgonen med att skriva ut alla skolpapper jag behöver till att plugga :) Nu när äntligen kopiatorn/skrivaren fungerar! Passade även på att skriva ut mina bostadsbidrags papper. Tror ni inte då att jag läser igenom dokumentet och ser att de vill ha en kopia på mitt hyresavtal. Det har jag ju inte direkt med mig hit :P Så ja, där sket det sig... Får flörta in mig hos syster och låna hennes kopiator sen, när jag kommer tillbaka till Karlstad igen :) Vill ju ha bidrag ju!

Ikväll är det filmmys som står på schemat :D awesome! Ser verkligen fram emot det. Något jag inte ser lika mycket fram emot är tandläkarbesöket jag har om cirka 2 timmar. Jo, tack jag vet att mina tänder suger! Jag behöver inte få det bekräftat 2 gånger om året. Blir ju lätt deprimerad varje gång ;(

Nu ska jag ialla fall laga lite mat :) Sen dyker jag ner i alla papper jag skrivit ut. Tror jag satsar på hjärtat idag.

seni seviyorum

I may not have found the love of my life, but you are my soulmate Fatma <3

Princess-Moments

Tjing :)
Ja, alltså det vart ju inget House idag :( Det var en fett onödig fotbollsmatch istället. Nej, jag tittade inte på den! Men såg lite på eftersnacket, när det var pause på kanalen jag tittade på ;) Vad har hänt med svenska landslaget?! Vi suger ju tydligen mer än någonsin. Jaja, tur att man inte hejar på dem då :P hihi... Men jag tycker fortfarande att det är fel att spela fotboll när det är så här kallt! Okej, nu vet inte jag vart de spelade någonstans, men när kommentatorn behöver ha halsduk på sig, tycker jag det är dags att gå över till hockeysäsong!

Blir till att masa mig upp ganska tidigt imorgon. Massor av saker jag måste få avklarat innan skolan :) Diska, packa och kanske till och med städa lite ;) Man vill ju komma tillbaka till ett rent hem! Ska ialla fall orka ta med soporna ut när jag far :) Det kan gå riktigt illa annars...

Berättade jag att jag fixat iordning mina Princess ramar? Fick ju en rosa Princess-ram och köpte en vit i Luleå i somras :) Satte mig och pysslade ihop dem, så nu sitter de uppe. Fett fint, om jag får säga det själv :D
Älskar dessa bilder! Framkallade dem speciellt för den här ramen :) Det är käraste Fatma som tagit bilderna, under två av våra Photoshoot dagar hemma hos pappa!



Ja, det är bara gamla bilder i denna ramen. Men det är från riktiga Princess-moments ;)
Högst upp till vänster är från den kvällen för 2 år sedan då jag var höggravid, gift och drack sprit ;) hihi, under den är en bild från Skottland 2006, med min första Starbucks :) Bredvid den är oxå 2006 när jag och en kompis var i min pappa's jobblägenhet i Gbg över en helg för att handla julklappar och dricka cider :) Och högst upp tillhöger är från nu i våras :)

path

Hejsan hoppsan :)
I morgon är det labb som gäller i skolan. Vi ska labba om blodgrupper, läste igenom labbkompendiet och det låter inte som att vi ska testa på vårt eget blod :( Vems blod ska vi då använda liksom?! :o haha, jag hoppas att jag missförstått det, för jag vill ju få reda på om jag är Rh positiv eller Negativ :) Enligt testet på naturkunskapen förra året så är jag negativ, men mamma berättade att nästan alla på hennes sida släkten är positiva (det är dominant) så det är nästan omöjligt att jag skulle vara det. Plus att grejerna vi använde inte var så där jätte bra... Men jag vet säkert att jag har blodgrupp 0 :)
Jaja, nu är det House som står på schemat ;) Ja, jag har blivit helt insnöad på sjukhusserier :p Konstigt? haha

we're hit

Hej, hej :)
Har köttbullar på kokning och har vart och pantat flaskor. Kapitlet jag skulle ha läst idag, visade sig vara på 50 sidor. Jag klarar inte av att ta in så mycket information på en och samma gång :( Men som sagt imorgon blir det på allvar, då jag kan få ut sidorna, så jag vet vad det är som är viktigt! Onödigt att lägga massor av tid och energi på att lära mig sådant som jag inte behöver kunna och då missa sånt som jag ska kunna :P Ja, jag tror ni fattar ;) Ska ändå läsa lite till i boken innan jag ger mig för idag. Typ 4 sidor kan jag nog få till tror jag.
Nu tillbaka till mina köttbullar!

can you check

Hej, hej :)
Inbillar mig att allt kommer bli bättre imorgon. Hoppas på att jag får ut informationen om allt som ligger uppe på studentsidan, tycker det är lättare att ha information och läsa från papper än från en datorskärm. Tänk att imorgon kan jag plugga på riktigt. Det finns någon att vänta på om eftermiddagen :) Någon som kommer hem, någon att prata med. Någon att skratta med!
Slippa spela musik för att hålla borta känslan av ensamhet och de nya obekanta ljuden från grannarna byts ut mot bekanta, mysiga och trygga ljud :) Åh, nu längtar inte alls till imorgon kväll :P Inte alls, nej då....

moonshine fever

Hej, Hej :)
Har precis kommit på världens farligaste uppfinning, den som hitta på den måste vart en ond människa! Denna hemska uppfinning ä inget mindre än snooze knappen på alarm :P Man kan ju hålla på hela dagen med att trycka på den där knappen jue. Helt stört jobbigt. Det värsta är ju när man trycker av larmet och på med snoozen i sömnen! Trevlig överraskning när det ringer nästa gång då liksom :o
Ligger nu och väntar på att ögonen mina ska sluta rinna, så jag kan gå upp på riktigt :) Är nästan pepp på plugget idag :) Hjärta och kärl som gäller!

Vill bara säga att jag fortfarande står på mig i mitt beslut, Fatma och Karin tror jag är de enda som vet vad jag syftar på :) och ja, jag hatar när folk skriver kryptiska saker på sina bloggar jag med. Men idag så får jag faktiskt göra det! ;) Så det så

might be far away

Hej, hej :)
De små förändringar jag gjort på bloggen verkar tydligen ingen se, så det är ju både bra och dåligt kanske :P De är ju som sagt väldigt små, jag har centrerat om texten i inläggen, bytt typsnitt och färg på vissa ställen samt ändrat om i länkarna.... Nothing big liksom :) Så nu vet ni det.

Eftersom det annars är olidligt tyst i lägenheten min, kör jag Spotify nästan hela tiden. ibland är det faktiskt skönt att det är tyst också ;) Har insett att jag inte är lika Mando tokig längre, men de är ju fortfarande bäst ändå! :D Så jag spelar deras musik nu, inför tentan. För det känns bra. Blir lugn och glad :) Och inser hur mycket jag faktiskt förändrats som person. Har ju minnen till alla låtar och det känns fantastiskt bra att kunna säga att jag är en bättre version av mig själv nu än jag var när jag började lyssna ;) 2006 närmare bestämt...
Dagens Bästa:
I'm much wiser now

what people say

Hej, hej :)
Idag ska det pluggas immunförsvar. Måste sätta lite hårdare disciplin på mig själv, mina pauser är lite för långa. Bättre med flera korta då ;) Jag kan ialla fall hur och var både röda och vita blodkroppar bildas, vad de olika sorterna heter och de rödas huvudsakliga uppgift. Nu om immunförsvaret kommer ju de vitas uppgift :) Har dock inte riktigt förstått grejen med antikropp/antigen. Men jag ska prata med mamma och Kalle om jag inte förstår det utifrån anteckningarna från Mr L. Pongo's lektioner :p Mamma har ju redan läst detta liksom ;)

Nu blir det frukost, med en stor kopp kaffe :) Sen i min första pause ska jag nog våga mig på att sätta upp min ena spegel i sovrummet :) Det börjar ta sig nu, men behöver fasen fler tavlor. Har för mycket vägg :(

India Love

Hej, hej allesammans :)
Tänkte bara snabbt innan jag ger mig in i pluggandet igen passa på att lugna er alla som fortfarande har lite ångest över mitt kommentarsystem :P Jag får alla era kommentarer :D Blir så himlans glad över allihop! Tack för att ni skriver :) Det verkar vara så att det finns en fördröjning bara, så när ni har skickat er kommentar så kanske den inte syns direkt, men hittills har alla kommentarer kommit fram :D
Tack alla sötnosar som skriver så fint! <3

this is the modern

Hej, hej :)
Sitter med plugg fortfarande :( Ska rita upp stegen i bildningen av blodkroppar, de steg vi ska kunna då. Och namnet på dem... Sen blir det till att läsa blodgrupper och Rh-faktor :p Sen ska jag se på Gossip Girl på tv! :) Som lite bonus till mig själv.
Sedan innan jag ska somna, blir det till att läsa igen... Så det är färskt och kan processeras under natten :)
Hej och hå, vilket kul liv ändå!

Min lägenhet!

make me laugh, make me shiver

Hej, Hej allihopa :)
Vaknat, duschat och klätt på mig nu. Ska försöka komma på något att bli sugen på, kanske lite bruna bönor skulle sitta fint? Jag får ju äta det som finns hemma liksom, det funkar inte att åka och handla mat varje dag heller ;)
Satt och gjorde några små förändringar här på bloggen igår :) Vad tycker ni om det? Feedback, Feedback tack! Som sagt så är det plugg idag, vi lär ju höras senare :P Man måste ju ha pauser ibland.

you'll waste your life expectancy, you'll throw away your hopes and dreams

samma trasor på

Hej, hej allihopa :)
Förvånade att jag ligger vaken så här sent? Nej jag trodde väl inte det ;) Idag, söndag blir det nya tag med pluggandet! Ska sätta upp ett litet schema, så jag vet vilket kapitel som gäller vilken dag :) Om jag har det uppskrivet så borde jag hålla mig till det, eller jag hoppas det ialla fall... Lär bli mycket kaffedrickande de nästkommande tre dygnen. Så jag håller mig allert nog att läsa typ 18 timmar om dygnet :p

Nej, men nu är det dags att försöka träffa John Blund :) Kanske drömma om att besöka inredningsbutiken "Ediths", vill verkligen hinna dit efter skolan på onsdag :p Så jag kan köpa ett till dekorations hjärta till mitt fönster. Skapa lite symmetri ;)

deep blue sea

Hej, hej allihopa :)
Dum som jag är så glömde jag pappret med alla skelettdelar vi ska kunna hemma hos Rebecca... :p Typiskt! Tog ialla fall med mig min cykel därifrån :) Så nu kan jag cykla till skolan istället för att gå, det kommer ju inte direkt vara så stor skillnad, men ändå!

Imorgon ska jag läsa hela mitt kapitel på engelska om blodet :) Så jag förstår allt! Ska skriva upp hur vitablodkropparnas struktur är och sånt... Ska ge mig fan på att trycka in all information om blodet imorgon, så jag kan hoppa på nästa del någon gång. Blir så trött på mig själv, när det kommer till pluggandet.
Men nu ska jag sätta på en film tänkte jag....

I want your drama

Hej, Hej allihopa :)
Sitter hundvakt nu hemma hos Systra Mi :) Tackar för att de gick på långpromenad med William, för han är värsta lugn nu. Super skönt! Han skällde knappt när jag kom heller. Ska sitta och plugga här istället har jag tänkt. ;) Kanske går bättre då... Man vet ju aldrig. Men jag ska satsa järnet nu tills jag ska iväg nästa vecka :) Så jag kan skriva ut de sidorna med information jag har lyckats skriva tills då :P

Jag antar att några är nyfikna på min kväll igår :) Jag hade jätte trevligt. Robin kom vid 7 på kvällen. Jag lagade mat till oss två, wok med lax :) Gott, gott, fick lagom med mat så det räckte till brunch idag plus två matlådor! Awesome :D
Sedan satt vi i vardagsrummet, tittade på Idol och pratade en bra bit in i natten :) Sen dog jag i sängen, är alltid så trött på kvällen. Är egentligen trött hela tiden, håller väl på att bli förkyld eller nåt :(
Ser fram emot flera liknande kvällar :)

come here

Hej, hej allihopa :)
Var helt död när jag gick upp i morses, ögonen slutade inte rinna och jag orkade inte ens tänka på att äta frukost. Fick panik när jag kom på att jag skulle hålla mig vaken på föreläsningen. Det skulle bara inte gå! :o Så jag tog av mig kläderna igen, ställde alarmet på 11:35 och stängde av telefonen ;) Vaknade kvart över 11...

Pratat med Fatma idag :D och igår ;) hihi... Mår alltid lite bättre efter att ha pratat med henne. Men nu tror jag faktiskt att jag håller på att bli sjuk :( Låter konstigt när jag pratar och jag har ont i huvudet, trött och är VARM! Har öppnat fönstren här nu. Tagit Ipren och dricker vatten, vatten och åter vatten. :p

Har försökt städa undan lite och diska. Ska ju få besök ikväll :) Då kan det ju inte vara värsta stökigt! Inte för att det är så jätte fint nu, vissa saker kan jag inte få undan eftersom de ska upp i hyllor eller på väggen :P
Ska ner med skräp nu och sedan åka och handla lite mat :)

the DJ is my bodyguard

Hej, hej allihopa :)
En sak förstår jag inte. Så fort jag pratar läsare med Fatma, så går mitt antal ner. Vad är det där om liksom?! Haha, är det någon som tjuvlyssnar och bestämmer att folk ska låta bli att läsa just den dagen? Eller vad är det om? :p
Okej, så det går bättre att plugga idag, dock inte så bra som jag hade önskat :( Tänkte att jag nu ska visa er vad det är jag sitter och arbetar med :) De flesta jag pratat med verkar inte riktigt förstå hur mycket det är vi ska kunna på tentan ;) Så ja, här är det jag ska kunna efter att ha läst kapitel 19 som handlar om Blodet:
  1. Beskriva de viktigaste komponenterna i blodet och deras huvudfunktioner och identifiera var på kroppen blodprovtagning sker och ange basala fysiska karateristika i blodprover som tas från dessa platser
  2. Ange sammansättning och funktion av plasma
  3. Ange egenskaper och funktioner hos röda blodkroppar och beskriva strukturen av hemoglobin och ange dess funktioner och beskriva återanvändninssystemet för åldrade eller skadade erytrocyter och beskriva erytropoiesen
  4. Förklara varför blodgruppering är viktig på basis av AB0 och Rh inkompatibliteter
  5. Kategorisera de olika vita blodkropparna på basis av deras struktur och funktioner och ange de faktorer som reglerar produktionen av varje klass
  6. Beskriv struktur, funktion och produktion av plättar
  7. Ange mekanismerna som kontrollerar blodförlust efter en skada och beskriva reaktionssekvensen som ansvarar för blodets koagulering


Visst verkar detta kul? :) Har svarat på 1 fråga. Har ju bestämt att jag ska svara på allihopa innan jag får lägga mig, vi får änna se hur det går med den saken. Är hur som helst jävligt glad över att ha en bok på svenska också, för vissa saker är obegripliga på engelska!

goes back

Hej, Hej allihopa :)
Kom hem till ett inkassobrev! WTF?! Öppnar det och då visar det sig att det är kära Adressändring som klantat sig, igen! Jag beställde ju adressändring till den första lägenheten även känd som Bunkern ;) Men jag avbeställde den och då skulle jag ju inte betala för den.
Efter ett tag får jag en påminnelse om denna betalning, då de lägger till 50 kronor i påminnelseavgift. Jag ringer och pratar med en kille på Adressändring och säger vad fan får jag denna för när ni sa att ni tog bort min beställning?! Han säger att jag inte ska betala den, för min beställning är borttagen. Men eftersom jag inte betalat har ju detta då gått till Inkasso ;(
Ringde Adressändring för femtioelfte gången sedan jag flyttade hit :p Hon ringde Inkasso direkt och de har nu tagit bort den, hennes ord var "den finns inte kvar och har heller aldrig funnits hos Inkasso" och att de kommer komma ett papper från Inkasso som bekräftar detta, så OM det skulle bli några problem har jag ett intyg liksom :)
Fett bra! Nu blir det Pyttipanna och ägg (om äggen mår bra) sen ska jag sova middag och sen ska det pluggas tills jag dör! ;)

you're a murderer

Hej, hej allihopa :)
Kul att så många tittat på min lilla vlogg :) hihi^^ och ja, det kommer komma mer! Självklart ska jag visa min lägenhet, men för tillfället är det lite stökigt och det vill jag inte föreviga här på bloggen ;) Håll ögonen öppna ialla fall för flera fin fina vloggnings inlägg :)

Jag har beslutat mig för att inte längre berätta allt för alla. För jag får nästan aldrig höra någonting av vad som händer i vissa andras liv. Så varför ska jag spill my gutts för dem i så fall? Bara onödigt tycker jag, så därför från och med idag så blir det ändring på det :) Självfallet kommer jag ju prata med dem jag vill prata med ;) Så Karin tro inte att du kommer undan mina små attacker ;) hihi...
Det är speciellt 2 småttingar som detta gäller. Den ena är ett energislukande svarthål och den andre är en glädjedödare, i vissa sammanhang ialla fall :P Så no more, I say! Jag hoppas på att detta gör mig mer välmående :) För jag tänker om jag inte säger vad som sker i mitt liv, kan jag ju inte bli så paff när det händer saker med/hos dem som de inte berättat för mig om ;) Eller hur?

Replay

Hej, hej allihopa :)
Här med lovar jag att jag ska plugga sönder imorgon! Jag ska svara på alla frågor om blodet och ett kapitel till, innan det är okej att göra någonting annat :)

Har kollat igenom frågorna eller ah, det är inga frågor egentligen utan en lång lista på allt vi ska kunna till tentan :p Har äntligen lyckats hitta den. Får lite panik faktiskt... Det är rätt så mycket och jag motarbetar mig själv genom att bli värsta anti. Jag blir alltid sån här innan prov, men detta är ju fett stort och viktigt! Så jag kan inte vara anti! Därför måste jag tvinga mig själv att göra det. Imorgon efter skolan, så ska jag sätta mig tills jag blir klar fan!
I CAN DO THIS!

think it means "I love you"

Förlåt om ljudet är dåligt, vill inte kolla igenom det för jag gillar inte att höra mig själv :p Säg gärna till om ni tycker att jag pratar lågt, för då kan jag prata högre nästa gång ;) Haha... Och nej jag vet inte varför kvaliteten på videon blev bajs, när Fatma använder en likadan mobil för att filma och hennes blir bra :( jaja...

be like falling asleep

Hej, Hej allihopa :)
Jo tack jag vet att jag borde sova nu :p Börjar klockan 8:15 imorgon... Men slutar 12, så det är lugnt. Har kollat upp lampor på IKEA, tänkte dra ut dit och köpa lampor till min hall, samt en våg till toa :) Vill ju se hur det går med kampen mot fettet ;) Behöver verkligen lite ljus nu när det blir mörkare hela tiden :(
Efter lamp-shoppingen ska jag försöka bestämma vart lite tavlor ska sitta och eventuellt köpa en matta till vardagsrummet...
Vi får se vad som händer och sker :)

PS. Är det någon som vet om man kan köpa en sådan där "sovljudsmaskin", som de har i vissa filmer? En maskin som spelar ljud medan man sover... Man ska kunna välja mellan lite olika. I en film har de grodljud :p Jag vill inte behöva spela musik hela natten. Jag vaknar ju till när det kommer annorlunda ljud i vissa låtar :P Vill ha ett surr eller nåt...

I've got to

Hej, hej allihopa :)
Vart och hämtade ut mina tavlor idag :) Tror att Graz's teckning är lite för stor för att sitta på köksväggen. :( När jag får besök nästa gång, ska jag be om hjälp att sätta upp lite tavlor. Behöver någon som håller i tavlan så jag får se hur det ser ut ;) hihi...

Eftersom mjölken gick ut idag blev det ett kok med stuvade maccaroner :P Ska nog ta lite efterrätt nu, chokladpudding ;)

Titta vad som äntligen sitter på väggen :d

dsc01567 (MMS)

Titta vad som äntligen sitter på väggen :d

when the waves are

Hej, Hej allihopa :)
Igår var det första tvätten här. Lite läskigt var det allt... Ska komma ihåg att inte ha tvätt så sent, för det blir värsta mörkt ute! och det finns bara lampor precis utanför portarna, så om de som har sina lägenheter däremellan inte har tänkt är det fuck så mörkt :o Ogilla!

Eftersom skolan börjar om 35 minuter känns det inte som att Bovärden kommer hinna ringa innan dess och på lektionen kan jag inte svara... Visst jag kan springa ut och svara, men skulle känna mig så jävla dum då. Får väl ringa tillbaka om han nu ringer idag.
Det är jobbigt att bli vuxen må jag säga!

Veckans höjdpunkt

Hej, hej :)
Sitter självklart bänkad framför tvn nu, det är måndag klockan är "Lite Sällskap" dags :D Fan vad det är kul! Skrattar ju så jag gråter :D
"Lite Sällskap" är ta mig fan höjd punkten på veckan ;)
Ja, Stellan är min favorit, han är som en liten hundvalp i sättet... :) Fast med en kropp som en Grekisk Gud! Man blir ju alldeles till sig och stirrar/dregglar i soffan :p hihi^^

Genom eld

Hej, hej allihopa :)
(min sovrumslampa :) Äntligen lite ljus i tillvaron ;))
Gick upp lite tidigare än jag behövde idag, så jag skulle slippa stressa till skolan. Bra gjort tycker jag. Då hann jag kolla upp kontakt uppgifterna till min bovärd. Så under lektionen idag så mailade jag min "felanmälan" till dem. Fick svar ganska snabbt ändå :) han skulle ringa så fort han har tid, troligtvis imorgon. Hoppas att han ringer innan jag har lektion vid 13:15, men jag skulle nog tippa på att han ringer tidigt på morgonen :P Vore underbart att få det fixat så snabbt som möjligt.
När jag väl pratar med honom ska jag passa på att fråga när de tänkt byta namn vid porten, i trappen och på min dörr ;) Kan vara bra att det står rätt :D och fråga hur jag ska göra för att porttelefonen ska bli kopplad till min mobil och inte den förre hyresgästens :P Kul att slippa springa ner och öppna porten om någon kommer på besök :)

Ska ta ett knäckebröd och sedan vila en halv timme, så jag orkar plugga lite (inte för att jag vet vart jag ska börja, men måste ju sätta igång nu!) och sen är det tvätt som kallar :) Missade ju förra tiden när jag gick på en spontan tjejkväll :)
PS. Tack Jokke-Poki's fin fina vänner för kommentarerna ;) haha!

the best thing

Hej, Hej :)
(mobilsmycket är en liten Barba-pappa, Barba-Flink :) Han är en liten turbringare, fick honom när jag pluggade Naturkunskap B och Barba-Flink's specialitet är Naturkunskap och vetenskap ;))

Min lilla mobil börjar ge med sig. Orkar inte med den! Varför kan den inte bara vara top-notch hela tiden istället? Jävla skit liksom. Om den dör helt, då har jag dödat chansen för folk att kontakta mig och för mig att kontakta någon... Panik det kommer bli! :o Vill ju ha en ny mobil, men hade tänkt vänta tills april då mitt abonnemang går ut och jag kan få en lite sweetare deal ;)
Kanske kan prata med Jokke och se vad som hände med hans gamla...? För om den bara ligger och "skräpar" kan jag ju kanske få låna dn tills jag skaffar en ny :) Skadar ju inte att fråga ;)

or is it stupid?

Hej, Hej allihopa :)
Jag börjar nästan tro att jag håller på att bli sjuk :( Det har jag ju inte tid med nu heller. Är trött jämt, går bara och gäspar. Och min kropp klara inte av att hålla rätt temperatur. Ena stunden är det varmt som satan, så jag ta av mig och sen blir det så kallt, så jag måste ha dunskorna och filt :p Hallå liksom?!

Jaja, nu ska jag inte klaga allt för mycket ;) Ligger med dunskor och filt i soffan och myser lite. Imorgon börjar jag 10:15, så jag ska nog bada sen :) Jag klarade ju tentan för helvete! Och detta är min belöning till mig själv ;) Bada badkar :D

is it any wonder?

Hej, Hej allihopa :)
Igår fick jag hjälp av min snälla syster och hennes Björn :) Det var ändå lite knepigt att få hem hyllorna, men det gick ju fett mö enklare än om jag skulle gjort det själv :p Syster fick sin lilla present också, hon blev väldigt glad! Senare på dagen kom Bobe hit och vi åt mat och tittade på film. Sen bar det av en snabbis till Bergvik för lite godis ;)
Under kvällen dracks det vin och så bestämde vi oss för att bygga hyllorna :P De blev riktigt bra faktiskt! Skönt att ha det klart också. Nu ska bara sakerna upp i dem med. Bobe var världens sötaste och satte upp min taklampa i sovrummet :D fett fint blev det!

Vi tog en runda på stan innan Bobe's tåg skulle gå. Köpte en hammare och leggins :D När vi haft ett litet kram-kalas (Bobe har bitit av sig halva läppen typ, så man får inga pussar ;() vid tåget, drog jag ut till Bergvik för att kolla lampor till hallen, men jag hittade inget snyggt :( Tittade även på en tavla att ha på den väggen med bokhyllorna, men de hade ingen så lång, funderar på om jag kanske ska köra på fler små. Alltså typ 2 eller 3 medel stora tavlor bredvid varandra. Vad tror ni om det?
Köpte sånna där upphängnings anordningar för betong väggar, så nu kan jag hänga tavlor ;) hihi

Ps. Bobe brukar alltid prata i sömnen. Men i natt så blev det inget med det, blev nästan orolig ju :rolleyes: Jag brukar alltid bli kall om natten, därför har jag fetaste termostäcket ;) Men i natt var Bobe som ett element! Han osade värme, så det blev rätt så varmt under täcket mitt... Misströsta icke, jag vaknade allt till några gånger ändå, utan prat i sömnen. Hoppas att det bara är en engångs grej (även om detta hänt förr), för i natt har jag vaknat av att Bobe armbågar mig i ansiktet! :( Mindre skönt...
Nu kommer väl Bobe försöka prata bort detta med sitt "men du sparka mig i pungen" nonsens! That is a lie! A lie I tell you! Men jag älskar honom ändå <3 :love: DS.

Down in the past

Hej, hej allihopa :)
Fick mail från Mando Diao igår :) De ska släppa ny skiva och dvd iår! :D Fett med najs ju! Jag som saknat dem så. Vet att man inte får säga så här, men har liksom tröttnat lite på dem. Fast jag älskar dem ändå! Så jag ser fram emot att få köpa nya grejer ;) Detta som de släpper är material från en unplugged splening i Tyskland (where else?), som MTV gjort :) Lite surt är det ju då jag inte vart inne på min Mando sida på typ tusen år och när jag gick in i förra månaden, så såg jag att jag hade kunnat få gå på inspelningen av dvdn! Sitta i publiken och vara där och se dem LIVE! Gratis! Hade ju fått betala resa och boende, men sedan få vara där under hela inspelningen och träffa dem (vilket jag redan gjort, men de är ju för snälla, trevliga och allmänt AS-HETA)! :love:
Förstår ni vad ledsen jag blev? ;( För jag hade missat sista anmälningsdatumet! Åh, vad jag ville slänga datorn i golvet :(

Hur som helst så finns denna video att titta på så länge! De släpper denna låten som singel 22e oktober :)
(ja, det är unplugged och av gamla låtar :) så det är inte riktigt nya grejer, men ändå! Jag har velat att de ska släppa en LIVE cd sedan jag såg dem LIVE...)

stop and stare

Hej, Hej :)
Kom nyss tillbaka från en fin lite tjejkväll på Campus. Tacos coh Idol :) Fast vi missade ju att se själva finalen då :p haha... Inte för att jag är ledsen för det. Imorgon blir det IKEA med Systra Mi och Björn, som så snällt ska hjälpa mig få hem mina möbler!

har en fin liten present till Becks också :) Ni får en bild på den efter att jag gett den till henne ;) Hon läser ju bloggen min... Vill ju inte förstöra överraskningen helt!

it's gonna be

Hej, hej allihopa :)

 

Okej, hade sista nerv-lektionen idag :) Lite krångligt tycker jag allt att det blivit... Vet inte riktigt vad som hände med pluggträffen, för alla bara skingrades efteråt, så jag gick hem. Bokade tid för tvätt, det var skitsvårt! Fattade typ ingenting! Jävla touch-skärm :p Jag hoppas att jag har tvätt ikväll ialla fall, lite jobbigt blir det annars, då tvättstugan är i trappuppgången bredvid. Så jag måste liksom bära min tvätt ut på området och in i nästa hus :| Har införskaffat mig ett litet system :) Vit-tvätt och underkläder i en IKEA påse (den är heltäckande, så ingen kommer se mina underkläder när jag går med dem ;)) och andra kläder i min tvättkorg, som är av nät... Har ju typ 1000 stycken IKEA påsar, så det är ju bra att de kommer till användning :) hihi...


Jag fick ganska mö med pikar för mina skärsår i fingrarna igår... Mest pikar fick jag ju för att jag inte har plåster på dem. De är ju ganska djupa sår (fråga inte hur fan jag lyckades) så jag vill inte riskera att få sepsis, därför hade jag inte satt på något. Men som sagt, det är ju smartare för ja det gör inte lika ont :) Jag kan göra saker med fingrarna nu ;) typ skruva upp korken på min drickaflaska :) Jag hatar när Bobe out-smarts me! Så fucking irriterande :tired:

Mest irriterande är ju för att han alltid kläcker sina smartheter, när jag gått och tänkt fett mö på mitt "problem", man känner sig sådär lagom dum då ;P


Such a geek

Hej, Hej allihopa :)
Efter skolan idag, ska några av oss sitta kvar och plugga lite :) Det behövs kan jag säga!
RSS 2.0