Alan, what did you do?!

Tjenare, Tjenare :)
Nästa vecka är mitt sista seminarium för denna terminen. Känns konstigt och lite stressigt. det är ett gigantiskt seminarium och jag är inte alls redo! Jag hoppas det går vägen ändå :)
Igår var pappa här och hjälpte mig slänga MASSOR med saker. Skönt att bli av med allt skit! :) Vi åt lunch i stan, fikade med Rebecca och Björn :) Pappa köpte ett nytt repskydd till min iPhone ;) Han tyckte det jag hade såg ut som en virushärd. Vilket det gjorde, men jag ville ju inte repa den! På eftermiddagen gick vi och såg på Baksmällan del II :D Den var hur bra som helst! Alla måste se den, sjukt kul!
bild från google

Gröna festival Foppa-tofflor

Gud vad jag längtar till sommaren!
  • Jag vill slippa gå på lektioner
  • Jag vill ha lite mer rutin
  • Jag vill ha filmkvällar med Jokke :D
  • Jag vill sitta på Överbys parkering mitt i natten och äta paj med Daniel och prata om livet, folk och om killar!
  • Jag vill spendera tid med min soulmate på srtanden och drömma om framtiden! <3
  • Jag vill se alla Harry Potter filmerna i rad och sedan dra på premiären av allra sista delen på bio!
  • Jag vill läsa min underbara sommarkurs i litteraturvetenskap <3
  • Jag vill flytta till min nya studentlägenhet
  • Till sist vill jag åka på semester i 3 veckor hos Pappa i USA :D
Sa jag förresten att jag vill att det ska bli sommar NU


Bild från förra sommaren, med Karin och Annie på Sweden Rock Festival!

ain't fair

Igår bar det av mot Trollhättan :) Ska på läkemedels kurs för mitt sommarjobb ikväll i Vänersborg. Igår kväll läste jag på karlstads hemsida att de bara lagat vattenläckan provisoriskt (varför inte bara göra det rätt på en gång?!). De hade tydligen tänkt byta ut röret eller nåt under dagen, men inte hunnit innan lagningen spruckit och det börjat läcka vatten IGEN! Vad fan är det för inkompetenta personer som håller i det där med lagningen? Hallå eller?!
Så nu ska jag ta mig till Harald Nyborg och köpa en vattendunk och släpa med mig vatten från Trollhättan, för det lär ju fan inte finnas vatten när jag kommer tillbaka på onsdag kväll... Jag förstår verkligen inte vad de håller på med. Tydligen är inte detta första gången som dessa rör går sönder heller. Skulle det inte löna sig att byta ut den sträckan som läckan är på då? Jag tycker ju det skulle det, det kan ju inte löna sig att brandmännen ska stå och spola vatten i dunkar hela dagarna!
Bara fixa rören så vi i de 15 000 hemmen kan leva som vanligt igen! Spola på toa, laga mat och duscha JA TACK!
För det känns mer värt att vänta utan vatten, när man vet att de gör ett bra jobb. Inte ett ja men det här gör vi så länge tills det spricker igen....

we're gonna make it

Igår var det fest hemma hos Adam :) Herre Gud vad fint han hade hos sig! OMG! det var allsång, när vi tjejer kidnappade Adam med gitarren in i sovrummet och skrällsjöng :D Sedan avslutades kvällen med knäckebröd hos Natalie.
Vaknade till en mardröm i morse då vattnet i hela mitt område är avstängt! För det är en vattenläcka någonstans, som de ska laga. Har vart utan vatten hela dagen :( Fick gå till Kronoparkens Centrum där brandmän står och delar ut vatten ;) Hihi, men man var ju tvungen att ha med egna kärl att bära hem vattnet i. Men vem har en dunk?! Inte jag iallafall, så det blev min stora vattenflaska. Så köade i typ 20 minuter för 1 liter vatten... De sa vid 15 att vattnet skulle vara fixat till innan 17. Men nu är klockan mer än 17 och fortfarande inget vatten! :(
När nu vattnet kommer tillbaka, så vill de att man ska koka det innan man dricker det. Orka! Men vill ju inte bli sjuk så måste väl göra det... Men det spännande är ju att Universitetet ligger i mitt område, så då kan man alltså inte dricka deras kranvatten heller... Men det är ju bara folk i Stockfallet, Kronoparken och delar av Rud som är drabbade, så de som inte vet nåt om vattenläckan kommer ju dricka! :o Hoppas de sätter upp skyltar om det, men skulle inte tro de gör något sånt snällt faktiskt...

yo ho, yo ho, a pirate's life for me

Natten till onsdag spenderades med Natalie, Oscar, Amanda, Silvana, Anton, Adam och Pontus på SF :) Vi gick på nattpremiären av Pirates of the Caribbean: On stranger tides ;) Awesome film, men lite onödigt många lösa trådar på slutet.... Verkar som att vi alla såg olika filmer, med tanke på hur vi tolkat vissa scener :p Haha
Ni bara måste se den! :D

blogg från sjuksängen

Natten till igår var en riktig skräck natt! Vaknade mitt i natten och fick springa in på toa och spy, hade sedan en hink vid sängen hela natten.... Gick ju inte direkt att sova, men fick lite sömn då och då. Vågade inte äta något så drack massor med vatten och liten juice, för att få i mig något. :( Pappa tvingade mig att ta värktabletter för min feber var skyhög! Så under Eurovision låg jag och svettades som en idiot! Ett tips är att låta bli att bli sjuk så länge man bor själv, det suger verkligen! ;(
Idag är det lite bättre, klarar av att kliva ur sängen, men inte så långa stunder. DÅ mår jag illa, men magsjukan håller på att försvinna tror jag. Ska iallafall testa att äta lite idag, utifall att det är att magen är tom som jag har ont och mår illa... Man vet ju aldrig.
När jag blivit frisk ska jag rensa min garderob, frågade några tjejer som sagt att de gärna kollar innan jag slänger, men de verkade inte intresserade nu. Så jag tänkte lägga upp en annons här på Bloggshoppen :) Så kanske jag kan få en slant fört :) men lägger bara upp de nyare och finaste av de jag inte kan använda eller har tröttnat på ;) Resten går till klädinsamlingen på sopstationen.
Vad tyckte ni om Eurovison igår? Var det rätt låt som vann? :)

crazy cool

Idag är det filmkväll på schemat :) Folk från klassen kommer hit så ska vi se på Shutter Island! :) Ja, jag har redan sett den, men den är ju jätte bra! Skadar inte att se en gång till ;)
Tidigare idag cyklade jag med Natalie till Lidl, visade henne vägen :) Det var riktigt kul, satt i gräset och pratade lite efteråt och nu känns allt lite bättre :) Härligt härligt! Mindre härligt är att solexemen har expoderat över händer och fötter!!! :o MY GOD vad det kliar ;(

Esperanza

Jag vill slå ett slag för en ny smyckesblogg :) esperanza-smycken, där 30% av vinsten går till Action Aid! Super snygga smycken och inte alls farligt dyra :D Helt perfekt! Då sitter shoppingglädjen kvar lite extra länge ;)
Själv har jag beställt denna senilkedja till mina solbrillor :)
samt en version av den här ear cuffen ;) Hur söt som helst!

till the world ends

Har tagit mig en liten mini avstickare semester :) Väl behövlig, med tanke på all drama i Karlstad. Behövde komma bort en stund och bara få vara, med nära och kära och rensa huvudet lite :) Super skönt!
Joinade även jakten på Rupert Grint som pågår här i Trollhättan. Såg honom up close redan i fredags när jag kom hit! Skit kul :D Så jag är fett nöjd! Inte många som får göra det. längtar tills filmen Comrade de spelar in här släpps, typ nästa år... Jag och Annie tittade på en av Ruperts andra filmer :) Wild Target heter den! HUR bra som helst! Så jävla rolig! Ni bara måste se den :)
Det är en brittisk film ;) Vilket gör den ännu bättre tycker jag :D
Till the world ends

singing in the rain

Fått reda på att filmen när jag och Fatma sjukar oss i regnet i Örebro inte längre går att se på Facebook, så jag tänkte dela med mig av den här :)

Jag har tagit ut mina frustrationer i köke...

img_3573 (MMS)

Jag har tagit ut mina frustrationer i köket :) Vart lite produktiv och lagat matlådor :) 4 stycken med kok fisk, sås, ärtor och potatismos, 1 med   pasta, kokt fisk, sås och ärtor samt 4 stycken med spagetti och köttfärsås med morötter i :) Blev riktigt nöjd själv! :D  Ett gigantiskt plus är att jag gjorde tillräckligt med mat att jag har till middag idag, utöver mina 9 andra matlådor :D Awesome!

beautiful like a rainbow

Jaha, så var det maj igen :) Hörde på vädret igår att det ska bli kallare nu! Varför då liksom? Det ska till och med snöa på några ställen i Sverige. Hoppas innerligt att det inte snöar här i natt. Då tror jag att jag avlider :(
Att det är maj har också fuckat upp min Spotify ;( Ja, jag vet att man kan uppgradera, men har fan inte pengar att lägga på det! Så har blivit medlem på en annan sida och kör där istället ;) Awesome!
Måste bara få säga att jag verkligen starkt ogillar personer som beter sig som skit! Jätte snälla för att sedan nästa sekund skita i en totalt! Att de bara är ens kompis när det passar dem. Orka hålla uppe en sådan fasad! Så nu skär vi ner på tiden jag läger ner på dem :) Friendship is a two-way street! Man måste fan ge också, inte bara ta hela tiden. Så fuck you!

Det blev en bra Valborg igår :) Massa folk...

img_9385 (MMS)

Det blev en bra Valborg igår :) Massa folk ute på Gubbholmen, satt och prata i solen :) Vi hittade faktiskt Snygg-Tysken! :D Vet inte om jag berättat om honom innan, men det var när jag och Silvana skulle till Tempel på Sekes sommarfest :) Så klev det på ett gäng killar på bussen, som var typ smockfull av studenter. En av killarna (som var super snygg) luta dig fram till mig och fråga om jag pratade engelska. Jag bara yeah, så fråga han varför det var så mycket folk just idag. Jag fick hjärnsläpp och fråga Silvana vad ingenjör heter på engelska, och förklarade sedan för honom att det var ingenjörernas studentförening Seke som anordnat festen på Tempel ikväll. Han hade världens finaste engelska dialekt, hördes inte någonstans att han kom i från Tyskland! :O Jaja, så klart vågade jag inte gå fram till honom igår, vad tusan ska man säga till någon man bara träffat på bussen liksom?!  Hur som helst, på Gubbholmen var det ett pucko dom skulle sätta sig och prata med Silvana på vår picknick filt, när han skulle ta sig förbi mig så sparkade han mig på knät skit hårt. Jag reagerade ju genom att säga AJ! men idioten sket fullständigt i det. Och jag som har problem med knäna redan innan! Det är hans spark som gjort blåmärket och det röda märket på knät :( Ärret hade jag sen innan ;) hehe

RSS 2.0