nothing on the future

Andreas kom ju hit på besök i fredags :) Var riktigt kul att ha honom här över helgen! Prata om livet och ha det awesome :D Vi satt uppe sent och prata, åkte till stan och strosa. Tog lunch på IKEA, på Andreas initiativ faktiskt ;) Lagade tacos och var på bio :) Vi kom överens om att se den verklighets baserade 127 Hours. Gick med på den om det var okej att gömma mig mot honom när det blev äckligt! Väldigt behövligt faktiskt, men filmen var sjukt bra! Äcklig som fan då i en scen, men resten helt sjukt bra gjord. Plus att James Franco är ju snygg! :D Haha...

Nu har Andreas åkt. Han är hemma i Trollhättan sedan några timmar ;) Vi såg på Bröllopsfotografen imorse också :) Riktigt skön film! Och Andreas utbrister "Men det där är ju Tunhem! (då det är en Film i Väst film såklart) ;) Dog lite där, för han tog det på lite träd, någon sten och grönt fält :D HAHAHA!

Hemtentan är nu inskickad i tid :D Jag hoppas att den blir godkänd nu också, men är glad att den blev KLAR! Nu ett glas mjölk, sedan sängen! Upp vid 7 imorgon och gå till skolan, då den nya kursen börjar 8:30! Tjoo freaking Hooo!

if I don't live today

Suck och stön! Det snöar som bara den ute nu :( Mindre kul att trava runt i stan och visa Andreas runt :p Men vi ska nog klara oss ändå ;) Han blev lite sen hit igår, dumma SJ som inte kan komma i tid! Men sen vart det mat, prat och skratt till mitt i natten :)
Gick upp vid 10 själv, duschat och lite sånt. Andreas ligger ju kvar och sover fortfarande, kan inte riktigt med att väcka honom ;) Får titta lite i skolböckerna så länge, men vid 12 får jag nog putta lite på honom :p

singing my song

Igår var det studenttorsdag och vi drog till Tempel, Silvana och jag. :) det var egentligen meningen att massa annat folk skulle med, men en efter en fick förhinder. Detta var utan tvekan den bästa utgången jag haft i Karlstad! :D Sjukt bra musik, asglad hela kvällen! Vi var på samma nivå ;) Dansa, skratta, dricka vatten, gå på toa :) Allt var awesome! Mer sånna kvällar JA TACK! :D Kände ett lyckorus i kroppen när jag hoppade och skrek med i låtar som "Livin' on a prayer" och "Mmmbop" ;)
På bussen in till stan var det sjukt mycket folk! :p Lite innan stan klev det på 4 killar. Jag och Silvana dog när vi hörde att de prata tyska, för ALLA pratar tyska om de inte är svenska! Åtminstone runt oss. Så börjar en av killarna prata med oss, med perfekt engelska och sån där amazing brittisk dialekt! Han fråga först om vi prata engelska, sött... Han var hur jävla sjukt snygg som helst! Blev lite tagen... Kunde knappt prata, alkoholen i min kropp hjälpte ju inte till. Fick ordbrist, jag bara "vad heter ingenjör på engelska?" till Silvana, så prata vi lite med honom till vi skulle av. Såg honom där inne också, men prata inget mer. Jag hade fullt upp med att vara glad och dansa :D men ser jag honom på universitetet ska jag definitivt gå fram och hälsa :) Vill ju veta vad han heter och vad han läser för något ;)

Förfest at My place.... :) Dock ingen Anto...

img_8090 (MMS)

Förfest at My place.... :) Dock ingen Anton, din lilla partypooper! :(

think of me

Idag kände jag mig rätt mobbad när jag vaknade. Har typ bara snurrat i sängen hela natten, så ringde klockan vid 8! Suck... För Tv reparatörerna skulle komma mellan 8 och 9. La fram en tröja och mitt diadem, sov i en tajt klänning och orkade inte krångla på bh, när jag knappt är vaken :p Diademet var för att min lugg ser värsta mobbad ut idag ;)
Kvart över 8, precis när jag slocknat på sängen igen, ringer och knackar det på dörren. I ren panik slänger jag på mig tröjan och diademet och öppnar dörren. De båda reparatörerna kommer in och fixar. Höll mig undan till de var klara :) Tröjan slutade precis under rumpan och gick barbent, de måste trott jag var psykiskt störd som öppnade medan jag drog ner tröjan lite till över rumpan ;) Haha... Men det är fortfarande bättre än att öppna i trosor och täcke! ;)

Fick 2 samtal från ställen jag skickat sommarjobbs ansökning till :) Ett i Alingsås, där jag fått bokat intervju och ett från Vänersborg :) Hon fick kontakt info till där jag jobbade förra sommaren, typ alla chefer som jobbade med mig har slutat :( Så gav numret till Enhetschefen för mitt arbetslag och hoppas hon har någon information till Britt (som kvinnan hette). Vänersborg ska ringa igen, när de pratat med Alingsås och så ska de ge mig mer information. Båda kvinnorna jag pratade med verkade så himlans trevliga och glada! :D I Alingsås är det ett behandlingshem och i Vänersborg är det hemtjänst :) Det är i Vänersborgs centrum, så hon sa att det är ganska lätt att hitta även om man inte vart där så mycket :)

everything's magic

Det var Läkemedelsdag idag i skolan. Riktigt tråkigt. De sa typ ingenting viktigt alls! :p Kunde stannat hemma och skrivit istället ju :( Men men, det får jag göra nu ikväll och imorgon istället :)
Efter skolan åkte Cilla, Viola, Louise och jag på shoppingtur :) Kom precis hem! Super trevlig dag! Är helt slut :D Fast på ett skönt sätt ;) Ska ta mig en kopp kaffe och titta på senaste avsnittet av Glee :) sedan blir det Hälsopsykologi till sena natten. Imorgon bitti kommer Philips killarna och ska kolla på min tv vid 8-9.... Blir till att sova i pyjamas, så jag kan öppna åt dem :p Utan att flascha mig ;)

Jaha, här står jag i hallen och klär på mi...

img_2854 (MMS)

Jaha, här står jag i hallen och klär på mig. Vad ser jag inte utanför fönstret om inte en korglyft?! En tom tack och lov ;)

falling down on my knees

När Facebook uppdaterade till den "Nya Profilen" togs min automatiska uppdatering av blogginlägg bort :p Lite drygt, men samtidigt bra! För nu har jag lite folk som vänner, som jag helst inte vill ska hitta hit :blush: Skriver ju bara av mig liksom :) Det är jätte kul, men jag vill inte behöva tänka så mycket på vad jag skriver :) Ordbajsa är som lite min grej ;) Hihi....

Igår öppnade ansökningen för Sommarkurser 2011 :) Sökte två stycken, för att man får lite bidrag även på sommaren då :) Och om det skiter sig med sommarjobb i år, så får jag iallafall någonting ;) Jag sökte följande två kurser på vardera 7.5 poäng:
  1. Harry Potter och hans världar
  2. HBO och det samtida TV-dramat
Båda två kurserna är på distans och ortsoberoende, men hålls av Linnéuniversitetet :) Lite kul att få läsa någonting man är intresserad av. Visst de kurser jag läser nu på mitt program behöver jag och jag är väl intresserad av dem eftersom jag vill jobba med detta sedan. Men man är liksom inte lika peppad och "YEEES" över kurser som heter "Hälsopsykologi", "Patofysiologi" eller "Omvårdnad" :rolleyes: 

no longer your slave

Nu när det är mycket läsning och mycket sitta framför datorn tänkte jag att det är dags att vänja sig med glasögonen :) Glömmer ju bort dem hela tiden! Så nu ska här vänjas ;) De sitter inte riktigt 100%igt, men får ta med dem in till stan nästa gång och fixa så de inte glider av näsan hela tiden.... Men stylisten sa att jag precis som henne har en sådan näsa som glasögon gärna glider på mer än vad de sitter kvar :( Så vet inte om det kommer gå att göra dem perfekta, men iallafall bättre! ;)

the new boy

Det slog mig igår precis innan jag skulle somna att jag har tandläkartid imorgon i Trollhättan! :p Så ringde dem nu på morgonen, upptaget i typ en halvtimme :o Men nu har jag avbokat och sagt att jag ska ringa tillbaka när jag fått mitt schema ;) Hehe, har inte tid att åka dit ner för tandläkarbesök heller. Tror jag måste ge upp dem och flytta över hit. Men jag vill egentligen inte! Men det blir ju bättre än att åka över 20 mil för att någon ska titta lite på mina tänder och sen ta typ 500 spänn för det!

Vaknade 5 i 8 idag, riktigt bra :) För det är heldag imorgon, så då måste jag lägga mig i tid. Silvana ringde mig från bussen från Åmål. As bra, för då vaknade jag på riktigt :) Vi bestämde det igår innan vi somnade ;) Ska möta upp henne och Cilla på Universitetet och plugga lite :) Men först ska jag läsa igenom lite här hemma, så jag kan diskutera och skriva när jag kommer dit. Så ska jag passa på att lämna in mitt retur paket till H&M också, för det måste lämnas på Pressbyrån vid skolan :p Och kommer inte ha tid till det innan lektionen imorgon, så lika bra att få det gjort nu!

Karin: Nej, jag vet att jag egentligen inte kan sälja Kenny. Men jag har inte skillz till att laga honom, inte plånbok till det heller... ;( Så jag måste skiljas från honom nu :( Det skär i hjärtat, men alla andra klarar ju sig utan en Kenny, så jag får försöka lära mig det jag med :(

work up

Jag kollade schemat för resten av terminen, vi gör vår sista dag den 9/6. Ganska lagom tycker jag, men den kursen vi har då kommer vara så jävla mycket! Vi har grupparbeten i basgrupperna och tre och tre, individuellt arbete, fältstudier, examinationsuppgifter och massor med seminarium :( Kommer ju typ dö! :o En ny examinationsuppgift i veckan typ! Så det lär inte bli någon tripp hem på ett tag.... ;( Speciellt nu när fläkten i bilen lagt av också! Så det tar tusen år att bli av med is och rutorna immar igen :( Har frågar Farbror om hjälp att sälja bilen.... Det skär lite i mig, men nu havererar han ju på riktigt! Och jag har verkligen inte några skillz för bilreparationer :p

hela livet var ett disko

Jag verkar ha otur med tekniska prylar just nu :( Mitt Spotify-konto lever sitt eget liv, fett irriterande. Den bara VÄGRAR att connecta med mitt Facebok konto, jag connectade dem för tusen år sedan, men nu har den disconnectat helt själv! GAH! Mailade Spotify's typ kundtjänst, men de sa att de får så mycket frågor att de är tvingade (ja det stod verkligen tvingade) att prioritera Premium användare....! Bajs då!

things I never had

Som vanligt när lilla jag mår bra, så kan jag inte somna! :p Haha, kan som inte riktigt slappna av när gladheten pumpas runt i kroppen :) Hihi!
Fixade till gardinen för dörren, så nu är det ännu snyggare ;) Om det nu är möjligt! Det passar perfekt där, det är meningen att tvn ska vara mitt framför, men dvd är för bred för att stå i en av hyllfacken, så för tillfället är det lite special ;)
SKa tvinga upp mig själv vid halv nio imorgon, I've got stuff to do ;)

someone like me



En ganska dålig bild på hur det blev med tyget, men ändå en bild :p

Mamma:
Ja, just nu mår jag jätte bra! :D PS. Du får fylla i Namn kolumnen om du vill ;) När du skriver en kommentar, det är bara kul :) Om du kryssar i "Kom ihåg mig" Så behöver du aldrig fylla i det få nytt ;)

never ever did

För någon vecka sedan köpte jag ett nattduksbord, som sedan dess stått i sin förpackning i hallen. Men nu imorse (runt halv 2 ;) haha) så kände jag att det var dags att bygga ihop det. Vill ju inte ha kaffe i hela sängen :p Så nu står det ett svart litet bord här! Skit bra :) Ska leta fram min duk och ha på, för det är ett metallbord, jobbigt att ha mobilen där på, kommer ju låta as läskigt när man får sms och så... Ska försöka sätta upp tyget jag sydde till vardagsrumsdörren också :) Så det blir lite ordning här :) Även om det blev mycket bättre igår, det hjälper med pressen av att få besök ;)

Slängde ihop en sats med scones till fruko...

img_9121 (MMS)

Slängde ihop en sats med scones till frukost :) Scones, kaffe och titta på Grey's Anatomy i nattlinne :) Perfekt söndagsmorgon ;) hehe^^

Jaha, varför ska det vara lätt, när det kan vara svårt?

Vad trött jag blir... Det är ju inte precis en hemlighet att huden min inte är den bästa :p Så jag tänkte, ja nu satsar jag en sista gång på att köpa någon hudvårds serie från Apoteket. Tänkte att alla som har problem blir alltid rådda att använda Basiron, så då får jag testa det. Har ju fan testat ALLT annat, så why not liksom? ;) Ja, kära läsare vad händer om inte det att det visar sig att jag är allergisk mot Basiron! Visste inte ens man kunde vara det! It's just my fucking luck liksom! Så nu är ansiktet lagom rodnat, det sticker, kliar och bränns något kopiöst i ansiktet och huden torkar ihop och fnasar sig. Mest fnasas det runt munnen och hakan, så det ser ut som att man borstat tänderna och fått tandkräm kvar i halva fejset och så har det torkat in där.... Känner mig så otroligt snygg just nu :( I värsta fall tror jag att jag har allergitabletter hemma i Karlstad... Men varför just nu, när jag faktiskt ska träffa någon viktig också?! TYPISKT! ;(

Lekland 1

Det tar ganska lång tid att ladda upp de till synes korta filmklippen.... Men här har ni det första!
En glad liten Skrutta som hoppar studsmatta :)

exceptable fame

Ber lite lätt om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår :p Men umgicks med Annie, har inte träffat henne sen oktober typ! Hon var tre månader i Costa Rica, men nu var vi båda hemma i Trollhättan. Så då blev det kaffe hemma hos henne i hennes kök :) Sedan åkte vi och köpte färg, Annie köpte oljfärger och jag köpte massa akryl :D Fråga inte när jag tänkt mig att jag skulle ha tid att använda dem, men alltid bra att ha ;) Sen på eftermiddagen tog vi med oss Freja till 3stads Lekland! :D Hur kul som helst! Hihi, har träningsvärk i rumpan idag :p Thihi.... det kommer komma upp lite filmsnuttar senare här :)
Fick ett fint specialgjort armband av Annie i försenad födelsedagspresent! Hur fint som helst och väldigt Jessica-aktigt <3 it!

Say what?! Vattentoalett  hos Annie?! Oh y...

img_2217 (MMS)

Say what?! Vattentoalett  hos Annie?! Oh yes indeedio! :D

Min Skrutta :) Äter glass framför SVT ;) U...

img_3537 (MMS)

Min Skrutta :) Äter glass framför SVT ;) Utbrast "Jag älskar Minuten" när programmet började :) Så söt!

only you

Yes, då var man tillbaka i Trollhättan. Det är alltid lite konstigt att komma tillbaka, jag går som in lite i min gamla roll. Blir lite störd på mig själv då! Men jaja, hur som helst!
Kom hit igår vid 21, då stannade jag till på Fatma's jobb :) Fick med mig pizza, de gör de godaste pizzorna i världen där! :D Men fick räkor på min, fast jag inte beställt en pizza med räkor :question: Åkte hem till mamma efter att jag släppt av Fatma hemma hos sig. Ställde klockan för att vakna och kunna gosa med Freja innan hon skulle till dagis. Hon och jag låg i puffen framför tvn och tittade på barnprogram, när helt plötsligt inget mindre än Mysteriet på Greveholm börjar! Haha, blev super glad! Men kan inte förstå varför de visar den i mitten av februari :s Haha! Freja låg och höll om mig hela tiden, la huvudet på min mage och på min axel om vart annat. Super söt är hon!

Drömde förresten sjukaste drömmen på länge! Tror jag kollar för mycket på serier :( FÖr jag drömde at jag var gravid, fast det var inte mina barn, fast ändå var de det. Var någon slags surrogat mamma, till Calie och Mark i Grey's Anatomy :p Thihi... Skulle ha tvillingar, ingen aning om könen (vi diskuterade det i drömmen nämligen, varför jag inte ville veta könen på barnen), var iallafall på väg mot förlossning, för jag började få värkar. Men vattnet ville inte gå, var kissenödig på riktigt, så är glad att "vattnet" inte gick ;) Haha... Iallafall, blev tillsagd av min pappa i drömmen att gå och packa för att åka till sjukhuset, men hade ju ont, så det gick väääldigt långsamt. Plus att istället för att ha vart gravid i 9 månader vart det bara 1.5 månader :s så jag hade panik över att vi inte hade några kläder till barnen! Haha och där gick jag runt själv i ett big ass hus, där tydligen hela familjen bodde... Monica min pappas ex-fru var också där. Hon visste nte ens att jag skulle ha barn, så hon var lite chockad och ledsen... Emma, Christian (min halvbrors fru) hade inte heller fått träffa mig, det hade ju gått så snabbt, så jag var lite ledsen med. Och så visade det sig att barnen låg fel, kände det inom mig, de låg och tröck på revbenen på högersida. Tänkte bara detta kommer göra så jävla ont! Haha... Ingen där hemma i drömmen brydde sig om att de låg fel.... :o
Ja som sagt sjukaste på länge! ;)

go for the night

Ja, som vanligt är jag super seg på att komma till skott! Fan att jag inte ska lära mig... Nu har jag iallafall städat lite, fast det knappt märks. Diskat, fast det finna mer disk kvar :( Men nu ska jag fan åka! :D Jag vill ju komma fram ordentligt! ;)
Visst fan! Höll på att glömma Oscars burk totalt! Haha, det hade ju vart lyckat. Komma till Åmål utan burk! Thihi :p Tokigt det hade vart!
har en nervös känsla i magen också... Obekvämt!

Här är den! :)  Den super fina tavlan jag ...

img_8672 (MMS)

Här är den! :)  Den super fina tavlan jag fick av tjejerna igår :)

take me for a ride

Det blev lite scones kvar efter igår :) Så fick varma scones till frukost! Mysigt :) Nu är det dags att sätta igång, har ganska mycket att göra idag, ärenden och sånt :p Gillar det inte, men det måste göras. Tänkte ta sånt som ska göras på datorn med mig hem till Trollhättan ;) Men ska ringa TV folket här hemifrån, för de kommer fråga en massa och be mig testa olika saker för att se om TVn mår bättre då, I doubt it... Men värt ett försök :) Vill ju ha en fungerande TV liksom. Ska även banka upp lite tavlor och dammsuga, samt diska. det är inte kul att komma tillbaka till en rörig lägenhet ;) Men ska svänga förbi Silvana i Åmål på vägen hem, så har inte all tid i världen.... Dags att röra på sig då!

Vill hälsa Kimona välkommen hit! :D Tack, för de fina orden! Läser allt din blogg ibland också ;)

you got me losing

Vart vaken till 02:50 och fixade. Blev ju inte helt 100% klar, men tillräckligt! Tog ut soporna imorse innan skolan, men lite kartonger och papperspåsar finns kvar. Gömde dem och alla tomma flyttlådor i klädkammaren ;) Var väldigt skrattig i skolan sen :p Hihi...
Efter lektionen så gick jag, Natalie och Anton hem till mig :) Oscar och Louise kom sen med, så började jag baka scones. Oscar hjälpte mig sätta upp tavlor i köket, för de ville inte sitta på krokarna när jag försökte :blush: Anton hjälpte mig stänga fönstret i vardagsrummet ;) Om ni läser detta, så tusen tack igen! :D Vi fikade lite scones och te, så kom Viola, Sabina, Silvana, Cilla och Louise B också. Av dem fick jag en super fin tavla, i inflyttningspresent! Av alla tjejerna alltså ;) Vi prata och skratta ett tag, innan alla skulle gå igen, så nu är det tomt!
Mitt under bakandet kom mitt nya kylskåp! Skönt ;) Louise fick med sig lite scones till Alex som skriver tenta :) Jag håller på och väntar in att ett avsnitt av Grey's Anatomy ska buffra klart.... Så blir det bubbelbad, med nåt nytt bös jag köpte på ICA :p Ingen aning om vad det ska lukta, men det hette nåt med relax och love ;) Så det kör jag på nu när det är Alla hjärtans Dag och allt :)
Bild på tavlan kommer senare ;) Nu ska jag chilla i badet!

best memories

Nu är det slutspurt i uppackningen. Jag SKA bli klar till imorgon! Kan ju inte få hit tjejerna och så ser det ut som fan! Med lådor högt och lågt. Men jag är ju rädd för att gå ner i källaren själv :blush: Får ta tag i mig själv och görat ändå! Kommer ju vara stolt som tuppen när det är fint här :) Och slippa skämmas eller komma med ursäkter, när folk kommer :p Hatar sånt! Kommer ju dock inte kunna dammsuga, men det måste de ju fasicken överleva ;) Haha...

Min nya mys/joggingdress :D Hur fin som he...

img_6322 (MMS)

Min nya mys/joggingdress :D Hur fin som helst ju! Och skön ;)

like I'm a hot

Jag vet att många förväntar sig en slags uppdatering här, men tyvärr det kommer inte bli någon! Inte om det iallafall ;) Ni får hållas ett tag till tycker jag, tills jag själv vet vad som händer :p Haha
okej, igår var det födelsedags fest för Alex. Alex är louise i klassens fästman :) Louise och Alex bor två våningar ovanför mig :) Det var ett glatt gäng som spelade music-quiz när jag kom :) Hihi, sen blev det MASSOR med alkohol... råkade smsa lite där också, men det brukar jag ju alltid lyckas med ;) Typiskt jag liksom!
Men jag kommer lösa det där med smsen ;) Thihi... Råkade säga liite för mycket i ett eller flera :s Men men gjort är gjort och bättre ut än in liksom! Nu ligger det i luften och vi kommer prata ut om det, jag och Andreas. När han kommer hit och hälsar på mig :) Ska försöka få hit folk då ;) Så han får träffa mina kompisar här, det kommer nog inte vara några problem! Folk gillar att festa ;) Hihi
Nu blir det super röj, för imorgon kommer tjejerna hit efter skolan på te och scones! :D

we got wings, you got a halo

SHIT vilket drag det var på Louise och Alex fest! Jösses Amalia! Haha, kom hen för ett par minuter sedan... Upp vid 12 imorgon för att hämta Natalie vid kyrkan klockan ett och sedan Silvana kavrt över ett i stan och sedan bär det av mot IKEA linch med Cilla och hennes kompis Mikael... Sen ska vi ttiita på Oscar, Anton  och Magnus när de spelar innebandy :) NAJS söndag... :)
Kan hända jag skickat förklaring på mitt mission på Hultsfredsfestivalen 09 till Andreas i natt, men han har slutat svar, bra tror jag....
Lära sig sluta skicka sms när man är litte påverkad är nummer ett på min "saker du borde lära dig nu när du är VUXEN Jessica" lista ;) haha, sov sätt alla fina läsare ;)

the thanks I get

Nervositetsnivån är oväntat låg :) Gött! Ska ut och skotta fram bilen :p Det finns en skyffel på parkeringen ;) Smidigt! Ska testa om jag kommer ut, utan att skotta först. Sedan stanna till på Pressbyrån och hämta paket och posta lite brev och paket ;) Köpa mat på ICA och sen mot Kristinehamn och Cilla :)
Är det någon som vet om man kan få tag på en brevkorg någonstans? En sån man kan skruva på dörren, så breven landar där, istället för på golvet i allt smältvatten :p Thihi!

don't bring flowers after I'm dead

Det är ett under att jag faktiskt kunde somna igår kväll :) Skönt! Men vaknade kvart i nio sen :p Haha, typiskt... Somnade om efter ett tag, men då var jag ju helt död när alarmet gick. Så klart!
Jag har försökt ta hand om min tvätt, men allt var inte torrt ännu. Jävla skit! Men finns inget att göra åt saken nu, torkställningen får stå ett dygn till nu :) DÅ jävlar blir det torrt! Jag börjar faktiskt bli lite rädd för mig själv när jag ser min garderob. :bigeyes: Den här klädkammaren jag har nu är typ mer än dubbelt så stor som min gamla, och då passade jag på att handla lite kläder ;) Nu när de får plats liksom :) Hihi, men det börjar ju bli fullt! :o Hur lyckades jag med det? Så mycket kläder har jag ju inte köpt! Och rensa går inte! För precis ALLT är jätte fint, skönt och sitter perfekt! :D Så det så!
Nu är det breakfast-time... Är rädd att bilen blivit insnöad! :( Hur ska jag ta mig dit då?! Äger ju inte en skyffel...
PS. Fick värsta Julia-flashbacken nu! Lyssnar på Erik Hassle... Gud vad jag saknar tokiga kommentarer som "Vad vill du ha för blommor på din grav?" osv ;) Julia om du läser detta, kan du inte skicka några tokisar i repris till mig på Facebook? :blush: SNÄLLA?

Svar till Systra Mi

Rebecca: Hello Kitty klistermärkena på kylen och frysen är dumma, eftersom jag hade fått ta bort dem... Men nu när jag får nytt så är de inte dumma mer :) Thihi, ja jag har ställt in, men de han börja packa detta paketet innan jag ändrade, så det kom till den vid skolan! Störande! Men hämtar det på väg mot Cilla ;)

Min nya sovrumslampa :) Tog typ 45 min att...

img_8522 (MMS)

Min nya sovrumslampa :) Tog typ 45 min att sätta upp! Men super fint blev det :D Stolt att jag klarade det själv också ;)

tatueringar

Bild från Google

När jag var typ 16 år ville jag tatuera in denna på handleden :) Fast utan de långa svarta krummelurerna nertill och krummelurerna upptill ;) Är glad att jag lät bli och körde på den jag har i nacken. Men man blir ju sjuk av att göra en tatuering, jag vill bara ha fler!!! Hihi, lite kul att en tjej i klassen har exakt den här fjärilen i nacken, fast helt svart :) Den passar henne, tror inte jag hade kunnat bära den så bra...
Men det är ännu ett tecken på att världen är liten!

how am I

Det var till att ställa alarmet för att komma upp i någorlunda tid. Men jag har inte orkat kliva ur sängen ännu :p Magen skriker efter mat, så det är ju definitivt dags ;) Det är trista snövädret är en av bovarna i dramat. Jag hoppas att det slutar snöa till 16, när jag ska ut över gården för att komma till tvättstugan! Orka gå i snöstorm liksom...

Ja, jag önskade jag hade mer roligt att säga än att idag ska jag packa upp lådor ;) Men nej, jag kan inte säga annat. Eller jo, jag ska åka och handla :p Haha, men det är nog på samma rolighets skala det. Fick sms om att ett paket från H&M finns att hämta efter 15:00, så ska packa in tregginsen som jag fick som satt värsta konstigt och ta mig dit vid 15 då :) Så lite kul blev det allt :) Kanske kan åta mig att ta lite bilder på de nya kläderna ;) Ni har ju inte fått så mycket bilder nu det senaste, känner mig lite dålig för det :(

Nej, nu är det dags för frukost-mys i soffan :) Med Grekiskt lantbröd från Maxi's Happy Hour <3 (Förlåt Fatma att jag Happy Hourade mig utan dig... ;( )

Tvättning av min super fina turkduk :) Spi...

img_4357 (MMS)

Tvättning av min super fina turkduk :) Spillde mjölk på den :( Insåg snabbt att det absolut är handtvätt på den, så nu när jag sorterade tvätt för tvättiden hittade jag den och satte igång. Kommer uppgradera dess hedersplats till vardagsrums bordet :D Mindre risk för spill där också ;) Thihi! Nu blir det kamomillte och ett avsnitt av One Tree Hill :)

(GO!)

Vid 20, så tänkte jag att jag var tillräckligt vilad att åka och handla lite. Behöver frukost mat till imorgon :) Men det tog för lång tid att få ut bilen på vägen, så när jag kom dit hade affären stängt :( Så det blev en tripp till ICA istället ;) För bröd och yoghurt. Imorgon blir det billiga affärstrippen, ska handla lite extrapris grejer! De rear ut BRAVO juice imorgon! :D Hihi, älskar juice <3
Ligger i sängen efter att ha tittat på serier. Lyssnar nu på MCR nya album :) Riktigt bra. Inte lika mega super som deras gamla, men gillar detta soundet också :) Ska höja ljudet och packa upp lite till. Tog ut lite skräp förut, så nu är det mer plats i hallen ;) Hihi

want your love

Usch, vilken dag det vart! Vaknade och gick iväg och hämtade ut tvättnyckeln :) Höll på att spy hela vägen hem, stannade i tvättstugan, fick fixat tid redan imorgon eftermiddag! Gött :) Skrev till Silvana att ta papper åt mig om de delade ut någonting, för jag kunde inte stå upp utan att må dåligt :( La mig och sov typ 6 timmar till, skönt säger jag bara.
Men blev väckt vid 10 av dörrklockan! Fick värsta adrenalinkicken och FLÖG upp ur sängen. Sov ju bara i trosor, så fick linda mitt stora tunga täcke runt mig och sick-sacka fram till dörren. Där står det en kille som ska kolla spis och kylen. Haha, fick lite panik! det ser ju ut som ett slagfält här just nu, lådor, grejer och påsar överallt! Han kommer iallafall in och ser direkt vad problemet med spisen är! :p Det är vreden för plattorna som inte funkar som sitter på fel plats! Hehe, ja det var ju iallafall inte jag som flyttade på dem, men kände mig lite blåst. Han kollade in kylen och sa att han kommer med en ny nästa vecka! :D Thihi! Gött, då slipper jag ju dessutom pilla bort alla dumma Hello Kitty klistermärken!
Åt frukost i sängen vid 14 :p Hihi, och tittade på Pocahontas :) MYS!

paket från Sofia <3

Jag vet inte hur jag kunde glömma bort! I går fick jag min första post hit till nya adressen. 2 eftersända brev och ett paket :) Det var en födelsedagspresent/inflyttningspresent från Sofia! Verkligen super snällt! Blev jätte glad :D Tusen Tusen Tack! Kommer ligga om kvällarna i badet och läsa den, den ser så mysig ut! :)

Vad hade hon Påsse då?

Bild lånad av Karin
Sitter och chattar med goa, söta Karin :) Hur kul som helst! Känns som evigheter sedan! Vi lyckas alltid vara i THN typ precis efter varandra. Trist, men i värsta fall ses vi till sommaren. Skit länge kvar! Men får se det från den ljusa sidan ;) Kommer ju träffa Annie snart! :D

standing on a rooftop

Segis dag idag. Var uppe vid kvart i sju, på min lediga dag! Gick till bovärden med kompletterande inspektionslista, samt för att hämta ut nycklarna. Han ville jag skulle ringa en annan kille och prata om fläckar på väggar och mattor, jag vill ju bara att det ska stå på rapporten, så inte jag blir betalningsskyldig för nåt som gjordes för tusen år sedan :p Ska dit imorgon igen för att hämta den nya tvättstugenyckeln han ska göra åt mig :) Så då ska jag boka tvättid efter skolan! Hoppas det finns en tid typ torsdag eller fredag ;) Så det blir gjort!

det går inte så jätte mycket framåt idag med uppackningen heller :( Har satt på en diskmaskin, och torkat av lite på vissa delar av diskbänken och sånt. Men inte mycket mer. Fick ju upp rätt mycket igår kväll, men jag vill/måste ju bli klar någon gång också. Fick upp alla böcker, cd-skivor och filmer ;) Ställde bokhyllorna där jag vill ha dem :) Ser bra ut! satte upp köksgardiner med, de i vardagsrummet sitter redan på plats. Så det är lite mysigare, men ganska långt i från klart :( SEGT med andra ord.

Trassel

Jag vill verkligen gå och se den nya Disney filmen :D Trassel, verkar ju så mysig! <3
Är det någon änglasjäl där ute som vill gå och se den med mig? ;)

äpple, päron och fläder

Så där ja, efter många om och men har jag fått mitt internet nu :D Super härligt! Så nu är det älskade Spotify som spelas! :) Underbart. Har saknat detta så mycket. Man blir så begränsad utan Spotify musik ju.
Var i väg och pratade med Expert om min nya tv som tjuter :s Fick numret till kundtjänst, så ska ringa imorgon. Ska även till bovärden imorgon, för att hämta ut källar- och tvättnyckel. Behöver verkligen tvätta nu! :o Jösses vad tvätt det blivit... Samt lämna in en kompletterande lista på inspektionen. Det går ju till exempel inte att stänga vardagsrumsfönstret :( KALLT!

Karin: Jag lovar att det ska komma mer bilder när jag får i ordning. Tror inte ni skulle uppskatta bilder på flyttlådor så mycket :p Hihi

God morgon :) Skola idag då. Men bara fram...

img_7449 (MMS)

God morgon :) Skola idag då. Men bara fram till 12, sen ska jag till Expert och prata med dem om min tv, som gör konstiga ljud om man ändrat inställningen från den som redan är till någon annan.  Igår hjälpte Cilla mig att packa upp här. Hon dammsög och jag fixade och donade :) Så nu är det på god väg. Fatma och Cilla säger att mitt mål är att vara klar till helgen ;) hihi. Fick nämligen typ världens finaste sms igår, av Johan. Han var så söt! :blush:  För tillfället är detta hur mitt sovrum ser ut, inga tavlor är på rätt plats ännu, men det börjar te sig nu :) Appropå kommentaren jag fick om varför jag flyttar så mycket, så kan jag säga så här: Först fixade jag en lägenhet här i Karlstad för att ha någonstans att bo. Men när vi var där och tittade så var den pytte liten och svindyr! Så jag letade vidare och hittade den jag bodde i förut, då den var väldigt nedgången gillade jag den inte. Och trivdes inte eftersom dt var grymt lyhört! Samt att grannen envisades med att ha fest torsdag-söndag varje vecka. Vi har tentor på lördagar oftast och då klockan 9 på morgonen, det är inte kul att ligga i sängen vaken vid 1 för att de festar och spelar musik så mina fönster vibrerar! Så därför flyttade jag :) Här trivs jag redan! Mycket lugnare, finare och bättre. Nu gäller det bara att se upp för skottlossning :s Som tydligen var först precis utanför min gamla lägenhet och nu i mitt nya område! SHIT!

Lite pause i vardagen :) Installerat nya t...

img_5936 (MMS)

Lite pause i vardagen :) Installerat nya tvn, ville se på Criminal Minds, men det tog lite längre tid än jag trott :p Så blir slutet på det och sen The Dukes och Hazzard :) Soffmys! Skönt!

Åh, nu är Jessica glad! :D De ringde nyss ...

Åh, nu är Jessica glad! :D De ringde nyss från dolt nummer, jag blir alltid lite hispig då. Det var en tjej som bekräftade att en tekniker ska komma ut på måndag och fixa mitt internet! Hallelujah :D Man blir ju näst intil förståndshandikappad utan internet en längre period. Tacka vet jag iPhone 4 med suverän uppkoppling och fiffiga små Apps ;) Har legat om kvällen och tittat HippHipp på SvtPlay :) Datorn är ju fasen värdelös utan internet! ;) Hihi. Just nu håller de på att packa ihop det sista i lägenheten, så ikväll ska jag möblera i sovrum och vardagsrum samt koppla in min nya tv! Sen ska jag mysa ner mig i soffan :) SKÖNT!

Hej hej allihopa :) Jag vet att det är nå...

Hej hej allihopa :) Jag vet att det är några dagar sedan, men än så länge finns inget internet i min nya lägenhet. Ganska jobbigt faktiskt! Det är massor med små saker som förstör min tillvaro just nu. Bland annat att Adressändring klantat till det så all min post kommer hem till min mamma i Trollhättan! Why?! Ja, jag ringde dem och bad dem sluta, då säger de att det inte finns någon sådan eftersändning. Nej, det är nog Posten som bestämde sig förra veckan att börja eftersända allt till min förr, förr, förr, förra adress. Ja, det är ju logiskt! Jävla helveten!!! De samarbetar med Posten, varför inte bara ringa ett samtal och fråga dem vad som händer? Tydligen är det för svårt för adressändring att göra sitt jobb. Det jobbiga är ju att de är de enda på marknaden dom utför denna tjänst! Så man är tvungen att använda sig av dem. Ifall man inte bara folkbokför sig på rätt adress och hoppas på det bästa :p Ja, sen att internet inte finns ännu, det är ju också jobbigt. Att pappa tog med pluggen som håller upp hyllorna i mina Billy-hyllor till Trollhättan är ju inte heller så lyckat :p Sen är det så mycket saker så jag vet inte vart jag ska börja. Sovrummet och klädkammaren och hallen och köket har saker från den gamla hyresgästen, de ska bort på fredag. Men det betyder att det blir mer omständigt att packa upp och fixa iordning för mig. Suck :( Jaja, nu ska få pengar för hyra på förra lägenhetn och fixa med mina nycklar! :) Ett problem ur världen ;) hihi

RSS 2.0