Universal Remote

Har tröttnat på att batterierna ramlar ur petmojjerna (för de saknar batterieluckor) och att man får trycka extremt hårt på knapparna för att de ska vilja fungera ibland... Vissa knappar fungerar aldrig! Så jag har därför beställt en universal remote =) Ska komma inom en vecka, sen blir det enklare att trycka på knapparna ;) den kommer ju fungera till både tvn och dvdn =P Awesome!
Den är ju inte lika snygg som XBox 360s men den fungerar säkert lika bra =)

Här är en av kjolarna jag köpte på

2e5d8134c6fda3f76d70556cc8067b31.png

Kolla varifrån!

Här är en av kjolarna jag köpte på Monkis sjuka rea :) typ 30 spänn ;) mega snygg och skön!

Jöback!

Jag tror jag har kommit till källan av min "homosexuella män" fascination... PETER JÖBACK! Hallå liksom, han var Aladdin och jag var kär i Aladdin när jag var liten =)
Den som säger att Peter inte är deras typ ljuger!!!! =P NÄSTAN att jag skulle bli man bara för att få vara med honom! Hihi =)
Han är typ allt jag vill ha... fast gay! haha.. om det är logiskt?
Okej note to self, dålig idé att dricka 750 ml 11,5 % champagne själv.... Plus dålig dålig extremt dålig idé att poppa popcorn efter denna champagne och gå och blogga "medans det poppar" för det blir bara svart och os!
Men andra chansen gört, nu blir det popcorn, pepsi och fortsätter titta på "Knocked up"

Hemma igen

Hemma i Örebro igen. Sitter nu bänkad framför Melodifestivalen med mat och champagne! samma sort som sist gång Fatma var i Stockholm. Så super mys helt enkelt!
PS. det är någon som flyttar in i vårt hus nu...

KAU

Oj, fattat att detta är mitt 223e inlägg! Go me! =D Shoppade loss ganska rejält innan jag åkte ut till Rebecca igen. Har halkat runt i mina as dåliga så kallade vinter vinterskor. Känner mig riktigt flumm när jag vart 10e steg halkar till och viftar med armarna. Ska verkligen titta på nya skor när jag åker till Marieberg i nästa vecka.
Imorgon ska jag hjälpa Olle att flytta, kul om jag får se hans nya lägeneht. Vet inte varför men är faktiskt lite nyfiken =)
Sitter just nu i en mediasal på Karlstads Universitet! Shit my God vad fint det är här, och stort! Hogwarts släng dig i väggen liksom!


Köpte bland annat "The Vampire Diaries book 1-2" idag, på engelska of course! Det blir till att börja ligga och läsa istället för att titta på dålig tv =) ÄLSKAR att läsa!

Me like!

Det är helt stört att jag inte ramlat ihop av utmattning än;) haha... Sov i Säffle i natt. Bobe kom och hämtade mig igår kväll och så for vi ner hem till honom. Vi hyrde Mosters vs Aliens och låg utslagna i soffan efter en god middag :) älskar hemmalagad mat! Speciellt sådan som jag inte lagat själv;) vet inte vad det är men det är sådan otroligt god stämning i Bobes hus! Man känner sig hemma på nåt sätt. När jag blir stor ska mitt hus också kännas så;) får fråga vad hemligheten är någon gång... Vi åkte bussen tillbaka till Karlstad halv åtta, vi gena över tågrälsen... I mega hög snö! Såg inte vart jag satte fötterna vi hade liksom 4 minuter på oss! Så jag bara satsa och for fram som en dåre:p Busschauffören försökte sälja nåt pendlar kort till mig:) försökte få honom att förstå att jag inte brukar åka från Säffle till Karlstad! Inte brukar som i att detta var första gången! Följd med Bobe upp till kontoret och fick alla bilderna från när jag och han var på bio och sen hälsa på Fatma :) så imorgon tänkte jag ladda upp dem :) sitter nu i mitt i city och väntar på att allt ska öppna... Lite små mobbat men jag är ju inte ensam, det är mkt folk här det är ju lov;) de spelas just nu Mando så det känns lite bättre;) hihi, låste även in min väska så jag ska kunna shoppa lite! Fick mer pengar än jag förväntat mig! Me like!

dragKing

Åkte hit till Karlstad igår. Vet inte hur det gick till men bussen vart 15 minuter sen och kom ändå fram för tidigt! Haha... Bobe mötte upp mig vid Åhléns och så gick vi för att handla mat. Sedan vart det tacos och filmen "TransAmerica".
Det var jätte mysigt att ligga och prata i mörkret. Hade världens sjukaste dröm! Visste att det var en dröm fast den vart så verklig att jag trodde på den själv.
Efter att jag följt Bobe till bussen gick jag och la mig igen. Vaknade av att William hoppade upp i sängen och slickade mig i hela ansiktet! =) Han är för söt, men han ställde sig på min hals =O
Siiter nu och dricker O'Boy och tiitar på "TopModel" som ironiskt nog har "dragKing Special"! Mohahaha...

När jag letade efter denna bilden så såg jag vem som vinner denna omgång! FAN!

Natasha är min favorit! Jag side-ar alltid med the underdog i TopModel

MD till P&L

Ja, nu är jag lycklig! Fick mail från Mando HeadQuarter, Mando Diao kommer till Peace & Love =D Jippi!

Mando Diao LIVE är den bästa känslan som finns!

Weekend väska

Helvete... Nu har min mms-bloggning lagt av IGEN! Hatar detta....
Jag vart i alla fall ut till Marieberg idag, efetr att ha hämtat ut biljetterna till Karlstad imorgon. Det slog mig att jag inte har något att packa i, så jag besämde mig för att åka till IKEA och köpa en väska =)
Efter många om och men så satt jag hur som helst på rätt buss. Det gick jätte fort att åka ut dit! Blev riktigt chockad. Jag gick runt lite på Mariebergs Galleria först, innan jag beslöt mig för att vandra över till IKEA. Eftersom det är kallt ute och en liten bit att gå så köpte jag en kaffe att värma mig med. Den här jävla snön skymde alla tecken på att det fanns en trottoar att gå på. Så jag gick en bit på bilvägen, tills jag i en rondell såg min trottoar. Jag såg fotspår i snön så jag tänkte att det var lugnt att vandra över den lilla snövallen. Precis när jag sätter fötterna på trottoaren, försvinner marken och jag sitter på rumpan, med min kaffe utspilld över snön! Gud vad jag tycket synd om mig själv då!
Hur som helst så köpte jag lite grejer när jag väl var där ute. Tex två lila kaffekoppar, en kaffepressgrej, en pasta slev och en rosa weekend väska!
Inte världens snyggaste väska, men ändå fin på något sätt =)

Sitter och äter nötter i soffan. Har precis lärt mig lite om curling =) Är super hungrig hela jävla tiden nu! Irriterande!

Det är ju bra att de kan stänga av

2123c3ec3fcd75e2c1b006d8f052d738.png

Kolla varifrån!

Det är ju bra att de kan stänga av takras! Haha...;) om de ville dela med sin kunskap till andra så vore ju inte ras ett problem längre! Haha...

Ja, gissa vad som hände? Är ute på

0-184d5b2e514c367759f4ec25577fa7e7.png

Kolla varifrån!

Ja, gissa vad som hände? Är ute på Marieberg :) skit mysigt... Kom på att jag inte har något att packa i när jag ska till Becks imorgon. Så jag skulle gå över till IKEA. Finns det någon skyltad väg? Nej, så jag går på bilvägen... Ser trottoar, men den är bakom en liten snövall. Jag kliver upp försiktigt och sjunker ner med snö upp till knäna! Ja ja lite snö tänker jag och kliver ur och ner på trottoaren. Och då ramlar jag rätt på rumpan! AJ! Säger jag bara...

Skrattkramp

Gud vad jag längtar efter att få sitta i soffan och mysa och titta på någonting så kul att jag skrattar så hårt att jag inte kan andas! Så hela kroppen krampar och man inte får någon luft... Men det ser ut som om det fortfarande kommer vara en dagdröm än så länge!

Saknar grabbarna

Saknar dessa grabbar!



Detta är för Daniel, Agnes, B och Becks!
och denna är för min skull!

Hoppas att de kommer till Peace & Love!

Fuckade öron

Sov jävligt dåligt inatt! Vet inte vad som hände... Hade till slut dubbla öronproppar i, så nu är mina öron helt fuckade! Känns som att gå omkring med en öronpropp i hela tiden... Sjukt äcklig upplevelse....
Nu ska jag gå och baka bröd.... Börjar bli hungrig!

Karin: Hihi, tack! Jag tycker det är sjukt kul! Jag kanske kan lära dig någon gång =)

Handleds värmare

Håller på att virka handleds värmare åt Jokke-Pokke. Han bad mig för typ tusen år sedan, så nu har jag börjat =) Den vänstra är klar, håller på med den högra nu. Satsar på att vara klar tills jag ska komma ner till Trollhättan.
Har aldrig gjort sånna här, så som vanligt skjuter jag från höften... Men jag måste säga att de är otroligt sköna =)

Melodifestivalen deltävling 3

Vad har hänt med Melodifestivalen? Det känns som om inga av låtarna är så där speciellt bra. =P Ah ja... Jag får väl härda ut ;) Det vart champagne igen ialla fall, fast denna sorten var inte något att ha. Ska köpa samma sort som förra veckan till nästa deltävling =)
Jag tror ialla fall starkt på Eric's låt "Manboy", den satte sig liksom!
Emma: Det är bara 14 avsnitt som visats hittills.... Så vi har sett lika många =)

Säsong 1 slut!

Så okej, ja jag är en vampyr nörd! Jag och Fatma har nu streck tittat på hela första säsongen av "The Vampire Diaries", jag kan väl säga att det är någon slags hat-kärlek jag hyser mot den serien. Den är läskigt förutsigbar! Vi sitter och säger nästan allt som händer innan det händer... Typ, "Ah och så lite vervain i hennes drink, så när han biter henne får han i sig det!" och vips tre sekunder senare... Han biter henne och får i sig vervain! Haha, fast det är sjukt spännande ändå! ( Det bästa var när en av vampyrerna ligger i sängen och läser "Twilight"! Och kläcker ur sig, "I don't get this Bella"... Så sjukt kul! Tjejen han pratar med svarar "Yeah, why don't you sparkle?")
 Vi såg 8 avsnitt innan vi la oss igår =) Tittade på resten idag... Nästan säsong börjar den 25e mars igen i USA, så förhoppningsvis kan vi också börja titta snart igen!
 
Sen så hjälper det ju till att alla killar i serien är snygga!


När vi gick och la oss igår hade grannarna fest. Av bara bas-dunket i väggarna sa jag till Fatma att det låter som Bon Jovi's Living on a prayer. En liten stund senare hör vi ett gäng berusade killar skrik sjunga Living on a prayer! Haha, sedan vart det "Eye of the tiger", kan ju nämna att de inte hade så där värst bra sångröster någon av dem....

Vampire Diaries mys

79d87a13c45af57dd42bd7b64009796c.png

Kolla varifrån!

Vi håller på att laga mat nu. Vår chili con carne:) Efter det blir det mer mys med Vampire Diaries :d har redan sett ett avsnitt mer än resten av svenska folket;)

Bort med snön!

0-381186d9df1918ee462edf4b23ac8681.png

Kolla varifrån!

Nu vill jag verkligen att snön ska försvinna! Funderar på att sätta min plan i verket om att ta in en stor hink med snö om dagen. Och låta den smälta i badkaret;) naturen behöver all hjälp den kan få...

Karlstad på onsdag

Syster ringde idag och bokade min resa till henne =) Ska bli så kul att åka och hälsa på!

Trollhättan Kommentaren

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Jag hade en skön slappar dag... Fatma var ledig, så vi var uppe sent och pratade om livet. Det är alltid lika mysigt att ligga i mörkret i våra sängar och prata om sjuka saker, för det börjar alltid med mysiga saker och sen bär det av utför! Fast på ett kul sätt! Haha...
Vi tittade på "Trollkarlen från OZ", jag gillade inte den så där värst mycket faktiskt. Vi lagade god pizza också på kvällen och mös med "glee" och filmen som gick på trean sen =)
Jag ringde till Annie också, det var jätte kul att få prata med henne! Jag saknar henne, känns som om vi inte träffats på tusen år! Ska så fort jag fått mail igen från Karin skicka in vår ansökan om att vara med och jobba på Sweden Rock ihop jag, Karin och Annie. Jag och Annie ska även söka till P&L =D





Inatt låg jag och Fatma och pratade igen. Det var extra sjukt kul! Jag skrattade så tårarna sprutade. Seriöst, de sprutade! Helt stört! Haha, skit kul! För er som inte vet det, så är Fatma HUR KUL SOM HELST! När hon minst anar det själv =P
Exempel:
J: Kalle säger att jag och Rebecca kommer spendera våra livolyckligt kära i homosexuella män.
F: Varför kommer Rebecca göra det?
J: Ja, alltså hon har ju alltid varit lite bög-fixerad. MEN hallå vänta lite! Haha, tack för den!
F: Hahaha, nej alltså det var inte så jag mena. Du har ju ändå lyckats få några bögar i ditt liv.
J: Haha, ja, jo det har jag. Det där lät ju inte direkt bra! Haha, typ som om det skulle vara svårt, eller "ah, några bögar har du ju ialla fall"...
F: Haha, nej men jag menar du har ju fler bögar än de flesta i ditt liv. Du kommer ju liksom från Trollhättan!
(Det var efter Trollhättan kommentaren som jag dog. antar att som vanligt är det ingen annan än jag och Fatma som uppskattar dessa skämt)

Är och solar. Det är så skönt! För

0-3d2b93eff4e65024624486fa20ef642c.png

Kolla varifrån!

Är och solar. Det är så skönt! Förra gången jag var här var en av dem som jobbar på Sun2 här, hon tipsade mig att inte sola så länge för jag lätt bränner mig. Plus att de satt in nya rör i 'mitt' solarium... Jag sa till Fatma att jag tycker de kunde satt upp en skylt eller nåt om det, nu såg jag att det visst sitter en skylt :p haha... Mitt solarium är nummer 1... Nu vidare till ica!

Strosa runt

Såg imorse att jag fått mail från en person som vill att jag jobbar på Sweden Rock och Peace and Love =) Hihi, skit kul! Har anmält mig att jobba på dessa två, då jag faktiskt får betalt! Och jag har alltid velat gå på P&L och vara i Borlänge! Haha, alla som känner mig vet mitt tjat om Borlänge! =)
Hittade en sida på Blondinbellas blogg =P Där jag kan göra tjusiga kollage =) Det hade inte varit fel att strosa runt på stan i detta i sommar =)
Det hade vart så fint! Jackan är bara i fall det skulle vara kallt =P haha, det andra är jag!

Dessa är mina nya bästa vänner. De

0-790c35bac026ec909045219d919dd401.png

Kolla varifrån!

Dessa är mina nya bästa vänner. De ser inte mycket ut för världen, men de är underbara! Öronproppar av silikon :d otroligt grymma!

promenad?

Har precis tagit ett långt bad och gjort ansiktsmask. Hade datorn på en stol bredvid, för jag lyssnade lite på Lasse. Jag chattade även med Julia =) Det var kul, veta lite ur hon har det och hennes planer för framtiden.
Nu börjar jag bli super hungrig så jag ska göra lite mat =D Funderar på att promenera in till stan... Hmm, får se hur jag känner mig efter maten!

GLADER

Otroligt nog är jag på väldigt bra humör idag! Riktigt kul! =) hihi, ska snart hoppa ner i badet, det är för skönt med badkar alltså! =D
Har fått förfrågan att vara nyckelfunktionär på Arvikafestivalen i år. Fatta vad glad jag blev när jag fick detta meddelande:
Min fråga till dig är om du är intresserad av att ha hand om antingen hotellbokning för artister eller det praktiska ansvaret för Ingesund? Jag gjorde ju bådeoch förra året men iår ska vi ha en nyckelfunktionär på varje position.
Du gjorde ett toppenjobb förra året och det skulle vara jätte kul om du ville vara med igen!
Ställ alla frågor du har och fundera ett par dagar men jag har inte hur mycket tid som helst. Hoppas du hänger på!

Tänka sig, jag är duktig! Haha, blev verkligen jätte glad! Sen ringde Syster Yster och frågade om jag vill vara hundvakt! Är egentligen ingen djur människa, men jag älskar William! Han är bara för söt!
och för er som inte känner igen vad han ligger och sover på, så är det Mando Diao's dvd Down in the past! Vovven har bra smak!

Så där ja

Så där ja, nu har jag packat upp alla mina flyttlådor. =) känns bra, för nu ser det super fint ut här i lägenheten! Man kan komma fram ordentligt och jag har till och med dammsugit =D Super produktiv, om jag får säga det själv.
Nu ska jag värma lite mat och sen fixa i ordning mig och ta en promenad in till stan. Jag har ett 15% rabatt kort på Kicks som går ut idag, så jag tänkte utnyttja det och köpa en ny mascara =)

Det har skickats hit killar

2d9572a7aa4636d648599223a710f09a.png

Kolla varifrån!

 

Det har skickats hit killar som går på taken och skottar snö :) Jag hoppas det ger resultat;)

 

Vampire-sucker

Idag kommer Fatma hem igen. Jag ska åka in till rese och möta henne ikväll. Jag ska göra mitt alldeles yttersta med att packa upp idag, tänkte det kunde vara en trevlig överraskning när hon kommer. Att det inte ligger en massa flyttlådor överallt, att det är städat, diskat och fint =) Vi får se hur det kommer gå med det... Känner mig inte direkt på tip-top städ humör, men det ska nog fixas ändå!
Nu de senaste dagarna har jag skickat ut typ en miljon ansökningar om både sommarjobb och vanligt jobb. Idag fick jag lite mail från några, där de sa tack för din anmälan vi kommer läsa den snart... Så jag hoppas att någon kommer höra av sig och vilja att jag kommer på intervju. Behöver göra något annat än att skicka mail om dagarna =P Det blir lite lätt enformigt och långtråkigt.
Upptäckte igår att "The Vampire Diaries" (som visas samtidigt som "Glee") visas gratis på tv6s webbtv! Sånt gillar vi =D
okej, det har gått 2 avsnitt hittills, och jag vet inte riktigt om jag gillar serien egentligen.
MEN det är ju vampyrer =) Är en riktig vampire-sucker ;) hihi...

Tv-mys

Har inte gjort så där jätte mycket idag... Tittat på sugig söndags tv! Men jag tog ett långt skönt bad med en valentine's badbomb... Hur nu valentine's love doftar?! Nu är det bara bra tv mys och underbar middag som väntar!
Jag hittade min Twilight t-shirt när jag packade =D blev så glad! Så jag tänkte vad är bättre att <3 dag mysa i än den?

Alla hjärtans dag

Sitter i soffan med täcke och lite Pepsi Max... Har sängkläderna jag fick av mamma på alla hjärtans dag förra eller förr förra året! Tittar på en film "Making Mr Right" som började precis när jag slog på tvn =)
Ikväll blir det potatisgratäng och sallad =)
Puss på er!

=P

Jag tror jag har kommit på vad jag behöver... Testosteron! Östrogen är ju lite tråkigt i längden =P eller hur?

Melodifestivalen deltävling 2

Mitt nöd godis! Läkerol, är fan underskattad!
Men man får se upp lite, om man äter mer än 4 askar på två dagar blir man lätt öm i baken ;)
Licorice Persimon är min absoluta favorit!
Firat Melodifestivalen med lite Jean-Louis =) (hrm japp alldeles ensam)
Melodifestivalen var ju inte det bästa idag! Stackars programledare... Haha, smsade med bror, bästa kommentarerna ever! hihi, men som vanligt kunde jag inte låta bli att rösta.. Röstade på Highlights, Andreas Johnson och Eric Saade! För deras låtar var bäst, men även för att de är snygga, hihi... Var det inte Molly Sandén eller vad hon heter som hoppade upp och ner när Eric gick vidare? Faan att alla snyggisar ska vara upptagna! Ahja, hela programmet blev ju bättre med lite champagne och sms.chat med Jokke-Pokke =D
Är som sagt lite lätt påverkad! Livet blir lite roligare då =) Råkade sätta igång Photo Both en gång extra än jag tänkt... Så det blev denna bild!

Ensam hemma

Imorse åkte Fatma till Stockholm, så jag är ensam hemma i typ tre dagar. Vi får se hur det går. Måste säga att hittills har det bara gått bra! Diskat och plockat lite, sen ut på promenad, som jag precis kom tillbaka från. Mer update senare, måste verkligen äta något nu!

Bodensare

Jag letade ju upp en vägbeskrivning för gående till Maxi, imorse skrev jag ner den och tog på mig mina Salomon skor och hoppade ut. Jag var jätte ivrig och gick med raska steg. Kom nästan genast på att vägbeskrivningen inte riktigt stämnde... Jag kan ju inte gå på bilvägen liksom! Jag fick ta en liten omväg, som senare visade sig bli en lång omväg! Fick stanna för nödproviant!!! Men jag har sett nya sidor av Örebro nu =) Haha, till slut hittade jag till den vägen jag skulle vara på, men då orkade jag inte mer. Jag beslöt mig för att gå in till centrum i stället =) Gick i mer än en timma! Och centrum ligger 4 km bort! Hahahaha! Jag kan verkligen inte det här med lokalsinne alltså! Patetiskt! Men nu vet jag ju hur jag inte ska gå
Väl inne i centrum gick jag till apoteket (som bytt symbol och påsar igen) jag köpte en sluta-snarka-låt-mig-sova-grej till Fatma =) Så nu håller vi tummarna här i lägenheten! Bar mig sedan av till Alibaba's livs. Älskar den butiken, verkligen! Även om jag känner mig äkta utstirrad där inne! Vad vet dem, jag kanske är gift med en libanes! SLUTA STIRRA PÅ MIG BARA FÖR ATT JAG HAR LJUS HY! God Damn it! OSJ liksom!!!
PS. När jag väntade på bussen hem kom en farbror fram till mig och sa: " Där uppe i Boden har de eluppvärmda bänkar i busskuren" Jag fick en chock! En Bodensare, här i Örebro! =D Hahaha, han var verkligen söt!

Lovade bilder

Haha, märkte nu att jag faktiskt har köpt fel lip grej! Jag ville ha en annan sak... Får vänta till nästa månad då jävlar! =D
Var så jävla trött i morse, att jag inte följde med Fatma till bussen. Funderar på att ta min promenad till Maxi idag. Köpa lite jäst eller något... Så jag kan baka bröd =) Det är ungefär 4.5 kilometer till Maxi. Kollade upp en vägbeskrivning för gående igår. Det ska ta mig 51 minuter dit tydligen... Men man måste ta värsta krångliga vägen! Jag hade hoppats på att man kunde gå in på en av vägarna här i närheten och bara fortsätta rakt, för vi är på rätt sida av motorvägen nämligen. Men nej, nej, nu ska jag först över på fel jävla sida och sen gå en bra bit och till sist över till rätt sida igen. Det måste finnas en bättre, kortare och enklare väg! Får försöka hitta den när det inte är så sjukt kallt ute att det inte gör så mycket om jag går fel och vilse...
Här är muffins-bilderna jag lovade!
Här är en av present-muffinsarna. Kan tänka mig att de inte såg ut riktigt så här när de kom fram...


Det blev ganska många muffins, fast lite fler hade ju inte vart fel...


Lådan alla muffins låg i. Tyckte den var klockren med den gigantiska muffinsen på =)

Lip-plumper

Letade upp Make Up Store igår och köpte en lip-plumper, den var ganska dyr... Men jag ville ha den =) Hihi och den verkar fungera! Känner mig lite som Angelina Jolie =) Haha, fast det syns nog inte lika mycket som det känns =P

Detta ska egentligen vara.... Men jag tvivlar på't!

Ja, jag har lite brist på sysselsättning just nu... Därför har jag försökt översätta mitt livsmål till olika språk... Eftersom den svenska meningsbyggnaden är den enda jag kan (förutom engelskans) så är dessa säkert grymt kul för de som kan språken =P
Så till er som faktiskt vet vad detta betyder (och det visar sig att jag har rätt och det betyder något hel tokigt) förlåt!
мой цель с жизнь являться быть хорошенькая девчушка (detta ska egentligen vara ryska)
benim hedefi ile yaşam -dir sevimli küçük bir kız (detta ska egentligen vara turkiska)
moj cilj sa život
je slatka, djevojčica (detta ska egentligen vara bosniska)

EVER

Måste bara berätta världens roligaste kommentar ever! Jag och Fatma var inne i "The Body Shop" idag... Fatma tittar på en tvål som hon tycker luktar gott.
F: Vad kostar denna?
J: Vad vet jag?
F: Nej, jag prata bara högt.

(vi skrattade gott åt det ett bra tag efter)

Uppdateringen

Äntligen fungerar det att ladda upp bilder igen! Jippi!
Så okej, förra veckan packade jag mina saker och flyttade hit till Örebro.
Så här ser mitt rum ut hemma hos mamma nu, ganska opersonligt och tomt!
Hmmm, där dog det igen! HELVETE!
Får köra en snabb opersonlig uppdatering då...
Torsdag 4e feb
  • packade ner mitt rum hos mamma...
  • missade att "Glee" bytt sändningstid, så jag bakade muffins istället.
Fredag 5e feb
  • Gick upp tidigt och glaserade muffins, packade ner dem i en stor rosa låda med Betty Boop på och åkte till Värmland =)
  • Lämnade muffinsen hos Bobe, eller ah utanför eftersom paketet var för stort för brevlådan =P muffinsen är en del av Bobe's födelsedagspresent =) (vill bara tillägga att Säffle är ett mysterium för mig, det är omöjligt för mig att INTE köra vilse... Plus att folk vänder sig om och tittar konstigt på mig =O de reagerar på MIN dialekt! haha)
  • Hem och hämtade paket hos mamma, min psykologibok om manligt och kvinnligt beteende hade kommit.
  • Gjorde en massa saker som uppehöll mig från att packa...
  • Åkte och hämtade pappa från flyget, sen iväg till bion...
  • Iväg och hämtade mat med bror, sen pratade jag med Becks tills maten var kall... =P
  • Packade ner allt även hos pappa.
  • Sen satt jag och Jokke uppe till halv fyra och tittade på Vänner =D
Lördag 6e feb
  • Gick upp nära 8 på morgonen och fixade i ordning mig för att börja flytten.
  • Bar min säng från 3e våningen!
  • På en halvtimme va allt packat i släpet och vi körde till Örebro.
  • Alla hjälpte till att bära in allt och vi hängde även upp speglar, gardinstång och brandvarnare.
  • Vi fikade och pratade och byggde en bokhylla.
  • När alla åkt hem igen, åkte jag och Fatma till sjukhuset och hämatde ut insulin och köpte lite saker som B-vitamin brus och öronproppar!
  • Sen myste jag och Fatma med film...
Söndag 7e feb
  • Jag sov skit länge! Typ 3 timmar längre än Fatma =P
  • Vi gjorde ingenting hela dagen, typ duschade och så...
  • Mitt körkort fyllde 2 år idag! Vilket betyder, no more prövotid!!!
  • Sen vid 6 åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg "Avatar", grym film!
  • Vi låg vakna till efter 24 och pratade...
Måndag 8e feb
  • Vi gick upp kvart över 7. Det var skit jobbigt!
  • Jag följde Fatma till bussen, sen gick jag på promenad =)
  • Jag sökte lite jobb i Karlstad =)
  • Mötte Fatma i stan och vi gick och solade, brände mig i ansiktet =(
  • Höll på att somna i soffan hela kvällen, vi tittade på premiären av "Community".
Tisdag 9e feb
  • Gick upp igen med Fatma. Vi missade bussen =( Så jag satt med henne i busskuren tills nästa buss kom.
  • Sedan iväg på promenad =) Gick längre idag!
  • Gjort lite allt möjligt, lyckats packa upp en hel låda! Typ bara 6 kvar nu...
  • Mötte Fatma i stan, gick till McDonald´s, i butiker sen fikade vi på Konditori Vasa =)
Lite förlåt för det långa inlägget... Men det kändes nödvändigt =D

Var ute på promenad i morse också;

3fe4f48eee72f03023d4e2d212a6d08a.png

Kolla varifrån!

Var ute på promenad i morse också;) skönt... Gick längre än igår! Upptäckte att det finns en golfbana en bit bortom vår lägenhet:)

Gah!

Jag förstår inte varför det inte går att ladda upp bilder på min blogg! Jag blir ju så ledsen, inte ens från mobilen funkar det... GAH!

Förlåt

Okej, så den där glädjen jag kände efter jag gått promenad höll inte i sig. Typiskt. Självklart. Och så vidare. Känner mig bara så extremt hopplös. Vad ska jag göra? Hur hade jag tänkt med detta att bo i Örebro? Alltså det skulle vara så jätte mycket bättre om jag faktiskt hade något att göra på dagarna, mer än att bara sitta och tänka och söka jobb. Om jag bara kunde haft ett jobb eller låtit bli att missa antagningsdatumet! Då hade livet varit lite mer värt... Nu går jag bara runt och väntar hela tiden. Gött trist! Får sätta upp mål, små mål ändå, så jag inte blickar så långt framåt (blir lätt att jag väntar då ju), ska nog komma på dessa mål imorgon när jag packar upp lite ur lådorna...

Senare

Det går inte att ladda upp bilder här på bloggen just nu!!! Så uppdaterings-inlägget kommer senare...

Hihi =)

Jessica - a wonderfull name that means "gracious gift from God"

urbandictionary.com

På hedersord

Detta är min första riktiga dag här i Örebro. Lite läskigt fortfarande, men mest kul. Kan bero på att jag nyss vart på en ganska lång promenad i kylan. Alla endorfiner som strömmar genom kroppen, de är härliga.
Det kommer komma ett lite längre "uppdaterings-inlägg" senare idag. På hedersord! Så ni som tittar in innan det kommit upp, titta in lite senare för roligare läsning!
Kan ialla fall säga att vi spådde mig några fler gånger efter det att den bara stod still. Och de senaste gångerna har den rört på sig! Den växlar lite mellan en pojke och en flicka OCH pojke. =)

Flyttat

Nu har jag flyttat. Det känns bra just nu! Sitter och myser i soffan med Fatma, vi tittar på "The Ugly Truth". Den är inte som jag trodde... Hoppas den är bra ändå =)

Fatma kan typ "spå" hur många barn du ska få och vilket kön de kommer ha. Hon komme få fyra barn, först en pojke, sen flicka, sen pojke och sist en flicka. Jag bad henne göra på mig =) Hon "spår" med en ring och ett halsband som ska göra sig på ett speciellt sätt beroende på kön. Spänd sitter jag i soffan och väntar på nyheter om framtiden. Vad händer? Jo, INGENTING! Pendel-fanskapet rör sig inte åt något håll!!! Inga barn alltså! Snacka om att skjuta ens häst alltså!

Jokke

Hann i alla fall packa klart igår (fredag). Nu ska jag upp till Jokke, äta godis, se på film och säga att jag kommer sakna honom JÄTTE mycket när jag far! Är det normalt att gråta så här mycket?!

AAAHHH!

Tror det har varit svårt att undgå men imorgon flyttar jag! AAAAAAAHHHHH! Jag har inte packat klart än! Har inte ens börjat, känns det som... Det måste ju vara fint här när jag drar, vet inte när jag kommer tillbaka hit igen. Eftersom jag tar sängen härifrån kommer jag att bo hos mamma när jag kommer till Trollhättan igen.
Det kommer snart komma upp bilder från vad jag gjorde i morse =) Inte så många, men tänkte att det piggar upp lite.
Näh, nu ska jag börja packa på riktigt. Gå in i "pack-mode" så att säga!

3 sorters muffins

Är nu färdig packad hos mamma. Ska upp tidigt som satan imorgon hade jag tänkt, jag ska iväg på ett litet hemligt uppdrag. Bättre att åka på morgonen än nu mitt i natten. Säkrare!
Det borde inte ta så jätte lång tid att pack här imorgon efter uppdraget. Det som kommer ta tid är att tömma byrån, för vart ska jag lägga allt som ligger i den som inte ska med?
Har fått ett ryck och har den tredje satsen med muffins i ugnen nu =) Alla tre mina egna kreationer! Jag älskar att vara kreativ alltså. Lite werd eftersom jag varken får eller vill äta dem själv. Fast de är ju inte heller meningen. Köket luktar gudomligt kan jag tala om! Jistaness! Om det fanns en parfym som luktar så här, så skulle jag bada i den! =D
Väldigt dåliga bilder, men dessa är super rosa vaniljmuffins med kokos! De är dem som luktar så himmelskt!
De ser ut som skit nu, men de ska glaseras =) De är en kladdkakeliknande muffins.

Dessa är också rosa =) Ska smaka lite jordgubb.

Eftersom jag inte smakar på smeten när jag bakar vet jag inte hur de smakar. Jokke får med sig en av varje till skolan imorgon, oglaserade dock men ändå. Så ska han förhoppningsvis rapportera hur de smakade!

2 dagar!

När jag klev ur hissen på väg ut från pappas hus, blev jag halvt skrämd av en bjässe till björn! Haha, skrek till och med till lite;) små pinsamt! Personen som höll hunden (som det visade sig vara och inte en ondskefull bäst som ville ha mig som andra frukost) hejade på mig, pinsamt pinsamt tänkte jag. Jag trodde ju att han tolkat mitt skrik som en hälsning... Men när jag vände mig om så såg jag att det var min kusin Alex och hans hund Loke:d haha! Kul att se honom. Är nu hemma och försöker packa klart hos mamma så jag kan städa mitt rum:) det måste ju vara fint innan jag åker på lördag! Börjar bli lite fundersam över hur lådor, säng och annat ska få plats på släpet... Men har somnat flera nätter nu medan jag legat och tänkt ut hur vi bör vinkla sängen för att kunna lägga in flera lådor på bästa sätt:) så jag kommer nog på något, hoppas jag! Det är så himla pirrigt nu! Herregud jag flyttar om 2 dagar!

Grey's Anatomy

Lämnade Jokke på skolan imorse. Vi kom iväg lite försent, så han kom till skolan 1 minut över halv nio! Typiskt med alla rödljus!
Jag har bestämt mig för att börja sluta med allt sånt där onödigt igen. Så i dag är första dagen =)
Sitter och tittar på Grey's Anatomy. Det är nog världens mest känslosamma program någonsin!

Jag är faktiskt uppe

Är vaken nu sen kvart över sju. Snart ska jag köra Jokke-Pokke till Portalen, jag kände att jag inte träffat honom så mycket denna veckan. Plus att jag behövde komma upp tidigare än 13 idag för att packa hos mamma....

En bra dag

Igår var en bra dag. Jag åkte ut till Karin och så åkte vi ut till Överby och åt lunch =) Vi hade väldigt mysigt tyckte jag. Efter några små ärenden, som att köpa lim till mina skor bar det av hem till Karin igen. Efter en stund kom även Sofia och Annie! Mackor, te, Facebook, prat och massor av skratt! Kommer sakna dem så mycket!
Vet inte om du läser bloggen Daniel, men tack igen för att du hittade skivan =D Du är bäst!

Fluff

Bakade chokladmuffins med marshmallow fluff idag.
Tog med några när jag var hos Julia's mamma Kicki och fikade. Vi åt smörgåsar, drack te och pratade. Super mysigt! Hängde även tillbaka Julia's signerade Mando Diao kort, nu när Björn skrivit på det är det ju värt en hel del =)
Kicki var så snäll och gav mig presenter för att jag fyllt år =) Blev jätte glad =D
Nu ska jag titta på Scrubs hade jag tänkt.
Tjingeling!

Sommarjobb

Kanske är lite dumt att säga detta på bloggen, för nu kommer ni väl sno alla jobb från mig, men de har lagt ut sommarjobb på arbetsförmedlingen nu. Blev jätte glad! Ska söka ta mig fan överallt! Får väl pendla några timmar om dagen i värsta fall. JAG SKA HA ETT SOMMARJOBB!
Nu blir det matlagning och muffinsbak =)

Sjuklingen

Legat vaken i natt och tittat på komediserier =) Kul, kul.
Vaknade av att mobilen ringde! GUD vilken chock! Jokkes signal är Ignorance med Paramore... Lyssna på den och förstå mitt abrupta uppvaknande.
Vet inte riktigt hur jag lyckades minnas att det var en ringsignal och att det skulle vara Jokke i luren, men svara gjorde jag ialla fall. Han är tvungen att ringa hem om han mår dåligt, så då ringde han mig =) Ska nu gå och titta till sjuklingen.

HJÄLP

Nu har jag börjat skrämma mig själv!
Jag behöver samla styrka, jag behöver någon att prata med, jag behöver hjälp!
Professionell hjälp!

Fråga till allmänheten

En fråga till allmänheten. Varför har man så mycket saker?
Det är ju saker överallt.
Jag trodde man slängde mycket när man flyttar, för det har jag gjort tidigare.
Men kan det vara så att jag kommit till ett stadie där jag inte har något mer att slänga?

Lovar

Har i skrivande stund fått ihop totalt 4 flyttlådor med grejer. Snälla Fatma få inte panik! Jag lovar, det är inte stora lådor eller mycket saker i.

OMG jag är gammal!

Igår när jag tittade på Ghost så låg jag och tänkte på hur otroligt gamla datorerna var. Jag menar skärmen var svart och bokstäverna var gröna! Jag bara "Men gud, den här filmen måste ju vara hur gammal som helst. Titta bara vad folk hade på sig! Så de ser ut!" Vände på fodralet och till min förtvivlan är filmen inspelad 1990!
Den är lika gammal som jag!
OMG!!!
Kul att se den ändå, dåliga specialeffekter dock, men mindes nästan inget av handlingen så det var spännande!

Trådjakt!

Håller på att sy lite;) och vad händer inte då? Jo, tråden tar slut! Hann sy en söm... Så nu ska jag bege mig ut på trådjakt:) först ut är älskade Maxi, så klart! Take care...

5 dagar!

Vaknade med en obehags känsla idag. Men den löste sig ganska fort. Fattar ni att jag ska flytta om 5 dagar? Helt sjukt spännande =) Känner ändå att denna veckan måste gå lagom fort, så jag hinner med allt och inte behöver springa runt som en yr höna på fredag kväll och skrika!
Kom nyss ihåg en av drömmarna jag hade i natt. Haha, jag drömde att jag och någon annan människa byggde ihop den nya bokhyllan jag köpte i tisdags! Knepig dröm...
Nu blir det frukost, pyssel och mer packning!
Ha det bra!

Ny design

Jag tänkte något i stil med nytt år ny design =)
Hope you like it =)
RSS 2.0