avstickare

Hade värsta depp-självmordstanke-dödsångest attacken i onsdags eftermiddag. Vet inte vart skiten kom ifrån! Blev så jävla rädd för mig själv. Försökte ha saker att göra hela tiden, jag diskade och bakade bland annat.

Men besöket i Karlstad igår var verkligen bot mot det. Det är alltid lika kul att träffa min lilla nyckelpiga ;)
Nej, seriöst, jag blir jätte glad! Ser fram emot att få hem dig i "Nils Karlsson pyssling format" =D

(yes, jag vet att jag redan använt denna bild en gång tidigare, men jag glömde bort att jag hade med mig kameran så det bidde inga nya kort!)

Ikväll är det svullo-kväll till Idol. Jag och Fatma ska laga Chili con Carne snart.... Det är fasen bacon fett i chili con carne kryddan från Knorr, jävla skit!

Jag lämnade Sabina på tåget tidigare idag och sen mötte jag Fatma och vi gick på lite äventyr in Örebro City.

Våra kära målare Alfons och Mårten har tagit helg och kommer igen på tisdag....  

Örebro

Hej hej bloggen =)
Sofia
ta det lugnt. Jag lever! Har inte bosatt mig i skogen utan i Örebro under lovet. Har jätte mysigt med Fatma och Sabina. Idag kommer målarna och tapetserar lite i lägenheten... Så vi tre ska ut till Marieberg och shoppa. Vi ska till Ikea för Sabina har aldrig varit där! Eller ah vi var där en snabbis i måndags och köpte chips. Men HERREGUD liksom!!!!

Bloggen vill inte riktigt vara med mig ibland. Ladda upp bilder lever sitt eget datordampiga liv =( fett irriterande... Det är därför det bara finns typ tre bilder från Berlin hittills....

Jo,  fick den glada nyheten om att Andreas ska med och se Lasse i december! Så Sofia vi får en pöjk att dra runt på också. Kan vara bra så inte en massa grabbar hoppar på oss efter spelningen ;)
Jag menar har Örebro nånsin sett två snyggare brudar?!
Hmm, nej skulle inte tro det =D

Berlin 22e oktober

Nu är äventyret över.
Har levt lyxliv i Berlin i två dagar. Är nu mera fattig =( Men flera upplevelser rikare. Vi bodde på värsta fina hotellet, i en liten etta med badrum och kök! Har shoppat, ätit, druckit (kaffe) och myst! Gått har vi gjort massor!!! Sett mycket bombade saker också...
Det går inte att beskriva hur det var i ord!
Så det blir bilder istället =)
22 oktober
Klockan kvart över fyra på morgonen, redo att gå mot bussen
Trollhättan har aldrig varit så här död!
var ganska ensam, kall och trött....

mötte Becks på Arlanda!
Vårt hotell-rum, ûber snyggt!
hotellet

Hey hey Germany here we come!

Okej, två timmars sömn och en promenad klockan halv fem på morgonen är inte att rekomendera! Har nu kommit till Arlanda och checkat in. Väntar på planet till Berlin.... Ska bli hejdlöst roligt! Jag och Becks beslutade oss för att hitta en matvarubutik när vi kommer fram och köpa lite alkohol och fira min julklapp med =) Ûber bra ;)
Hittat parfymen på taxfree´n så jag har sprayat igen... Underbart!
Nu ska jag ringa Daniel =)

Morgonen innan dagen efter

God morgon alla morgon pigga människor!
Idag blir en spännande dag, har så mycket jag måste hinna med innan imorgon.
Jag ska hinna:
  1. Packa
  2. Skriva ut flygbiljetter
  3. Föra över pengar till rätt kort
  4. Posta hyrfilmerna, så jag får nya jag kan ta med till Örebro
  5. Ringa och påminna pappa om att han ska boka hotell
När jag gjort allt det, då kan jag göra det roliga jag planerat in för idag. Jag ska till Åsa eftersom det inte blev något igår. Sen har Annie pratat med Sofia på barnpasset och fixat så vi båda kan vara lediga på söndag, därför ska vi passa barnen ikväll. Efter det så ska vi hem till mig för "True Blood" mys!
Men först blir det en väldigt nyttig frukost och en titt i IKEA katalogen =D

(bara 2 dagar kvar nu)

Ångrat mig

Okej, jag tror jag ångrat mig. Varför ska jag berätta allt jag varit med om i helgen? Det finns inget bra svar på den frågan, så ingen idé att någon försöker heller tycker jag. =) Men förhoppningsvis kommer ni få se lite fler bilder. Jag vill också få se fler bilder. Livet utan kamera är inte lika kul som livet med kamera, har jag märkt.
Länkade till Fatmas blogg i ett inlägg typ nyss och vet redan att hon fått åtminstone en till besökare. Tänka sig att min blogg redan åstakommit nåt sånt, haha! Nej men seriöst nu, livet med blogg är lite små creepy. Jag kan träffa nån jag inte sett på länge och berätta lite om vad jag hittat på sen sist och få kommentaren:
"Ah jag vet, jag läste det på din blogg!"
Gud liksom, vad har jag att prata om då om jag skriver allt på bloggen? Hehe, har ju hört av säker källa att allt leder till snusk. Så jag får väl ta till det samtalsämnet i värsta fall.
Det bidde inget besök hos Åsa, eller träningspass på Friskis idag. Det blev till att sitta  bilen på parkeringen till Lärcentrum i 2 och en halv timme för att vänta på bärgnigsbilen. Kallt som tusan, eftersom det var fel på något så inte motorn kunde hålla igång längre än 3 sekunder.
Så nu har jag åkt lastbil =D As coolt att klättra upp i hytten och åka!

Enkelt

Ska ringa och tjata på Fatma att skicka ALLA bilder från helgen, så jag kan berätta lite mer för er. Ta det lugnt Karin jag ska förklara för dig =)
Ja, idag är dan före dan så att säga åker till Berlin på torsdag morgon! Ska bli så fett kul! Älskar min syster för att hon följer med och är nästan lika uppspelt som jag =D Puss på dig Becks...
Idag är det skolan som gäller först, håller på med genetik. Det är skit intressant, men också väldigt krångligt. Efter skolan ska jag till Åsa och "speed prata" haha =D Ska bli så kul!
Efter det är det spinning på Friskis i mina nya heta träningskläder.
En bra dag helt enkelt.

Trollhättan-Karlstad-Säffle-Örebro-Säffle-Trollhättan

Tänkte berätta lite mer om helgen. Ni får det lite stötvis och redigerat...
Fredag:
Det började med en biltur upp till Karlstad, kollade upp på eniro innan så jag skulle veta hur lång tid det tar att köra upp. Eniro sa 2 timmar och 43 minuter, så jag han simma med tjejerna i en kvart ungefär. Köpte på mig färdkost bestående av Pepsi Max och Choklad. Eftersom jag inte kan några gatunamn förutom den Becks bor på så ställde jag GPSen på Karlstad S, (som lustigt nog är Våxnäs Motet!) GPSen sa att det skulle ta 2 timmar. Jag blev lite störd över det, kunde ha simmat längre liksom... Men bra att jag åkte då för ungefär halvvägs till Säffle var det vägarbete i tusen år, med sänkt hastighet! Trodde jag skulle bli tokig. Visste inte då när bion var, eller vart jag skulle möta Bobe, tänkte bara hela iden att jag skulle komma försent och allt skulle bli bajs!
På väge upp fick jag ett sms som lugnade mig, Bobe skickade ett =) Stannade i Grums för toa-pause, samt passade på att borsta tänderna. Något som tydligen var VÄLDIGT spejsat! hihi...
När jag nästan är framme i Karlstad ringer Bobe, då fattar jag att jag ligger i fel fil. (tydligen betyder inte grönt ljus kör i Karlstad, utan ALLA bilar väntar tills det blir gult innan de kör)
Väldigt mycket plus poäng till mig som lyckades hitta Bobe i Karlstad helt på egen hand =)
(fler bilder kommer senare, när Fatma och Bobe har chans att skicka dem till mig)

Helgen

Har precis haft en underbar helg! Gud vad kul och mysigt det har varit. Jag åkte upp till Karlstad och träffade Bobe =) Vi gick på premiären av "UPP" (letar fortfarande efter lille Lucas, säg till om du hittar vår son Bobe!) Filmen var helt sjukt bra! Man bara måste se den. Älska Kennet och alla andra karaktärer!
"Jag orkar inte gå mer", gud jag tror jag dör så kul den var.
Det är svårt att beskriva helgen, men klart bästa på länge!
Vi drog även över till Örebro och hälsade på Fatma, som har fått mig att lova att ta med Bobe nån mer gång....
Klart att det spö-regnar idag. Måste gå och ringa Tyskland nu....

Kallelse

Ska idag bege mig upp till karlstad. Inte för att träffa syster denna gång, utan Bobe. Ska bli kul, har inte setts sen i juli på Arvikafestivalen! Helt sjukt länge sedan... Men först ska jag till Älvhögsborg och simma med Karin Eva och Annie. Kommit på att jag knappt hinner i vattnet innan jag måste upp igen för att komma iväg i tid.
Fick för övrigt en kallelse till NÄL för att vaccineras mot svininfluensan....

We´re hit

Nu har jag lyssnat på alla låtarna på denna underbara cd! Är kär... We´re hit är as bra!
Synd bara att det inte finns lyrics med =( Vill ju veta vad de sjunger, men men vad finns google till för?
Låg och försökte somna om, då ringer det på dörren. Jag blev lite fundersam, ingen brukar ringa på! Folk bara kliver in =) Skönt ändå, orkar fasen aldrig ta mig till dörren om jag håller på med något. Men hur som helst, jag ligger ju liksom i underkläder, man kan INTE öppna i underkläder!
Så jag lindar in mig i mitt täcke drar fingrarna under ögonen några gånger och öppnar dörren åt en budkille... Tar emot ett paket till pappa....
Budkillen säger god morgon till mig och små skrattar!
Tittade mig i spegeln efteråt, så jag förstår honom =P

Malevolence

Sitter nu barnvakt så mamma kan vara på sin kurs. Känner mig urladdad och trött. Måste till arbetsförmedlingen imorgon och lämna in min först "ge mig pengar" lapp. Känns lite läskigt, är nästan övertygad om att jag fyllt i fel och att de kommer hata mig!
har lyckats göra allt på min lista över saker jag ska göra idag! Hämtade hem Mando´s nya skiva oxå =) Den ska jag lyssna på hela tiden fram tills vi åker till Berlin.

rolig dag

Ställde om klockan tidigare i morse... Men är nu uppe före alarmet. Det känns bra, jävligt bra faktiskt. Idag är en sådan där "massor av viktiga saker att göra" dag. Ingenting så där roligt är planerat... Oj, nu kom posten.
Åh HerreGud! Mando´s nya skiva måste ju ha kommit hem till pappa idag! YES!
Då blev jag genast jävligt mycket mer pepp på att in till stan.
För övrigt ska jag lyckas göra följande idag:
  • Städa mitt rum
  • Städa resten av övervåningen (det är alltid min tur att städa!)
  • Tvätta en maskin tvätt
  • Betala räkningar
  • Posta papper till Försäkringskassan
Visst låter det som en hysteriskt rolig dag?

så himla gärna

Är hemkommen från Karlstad nu. Har jobbat på Friskis själv idag. Självklart så var det många barn, typ 5 stycken på en gång! HJÄLP! Fick lite panik, hur faan ska man hålla koll på alla barn samtidigt?
Pratar med underbaraste Fatma! Vill så gärna flytta så vi bor nära och kan umgås varje dag hela tiden =D
Känner mig lite som en hycklare, men jag tror jag åker till Säffle i veckan... Hoppas det blir jätte kul!
Ska sätta mig och planera mitt liv lite snart. Tex skriva en lista på allt jag behöver i flytta-hemifrån väg.
Vill verkligen shoppa!


Great minds

(great minds think a-like)
Har haft världens mysigaste dag. Sov i nära tolv timmar, helt underbart. Becks och Olles extra madrass är grymt skön och vardagsrummet är svalt och skönt att sova i. Vi åt pizza till frukost, very nyttigt! Sen bar det av till Karlstad centrum. Allt stängde fyra och vi kom dit ganska sent, men vi hann med det viktigaste, nämligen köpa super söta tyllkjolar och lämna in Becks skor på omklackning. Omklackningen tar över 1 vecka! Helt sjukt lång tid... Det är annat i Trollhättan, där tar det 1 timme.


Har lärt Becks att använda specialeffekterna på hennes datorkamera. Vi hade sjukt kul! Skratta så vi grät åt vissa specialeffekter. Vissa är lätt roade liksom... Känns trist att åka hem imorgon... Bara 13 timmar kvar =(


Lite smakprov på alla bilderna. "Titta asiat öga"

"vad gör den här då? XD"


"you have two heads"


"hmm"


"hjärntumör"


"O"


"ooom"


"oj, nu fick vi lockigt hår"

Karlstad

Sitter nu i Karlstad hos Becks. Vi ska baka pizza och muffins och sen se på Idol =)
Det kommer bli en väldigt skön helg.

pris

Vi hade prov från halv ett till halv fyra idag. Jag gick efter 45 minuter. Kändes bra =) svarade på allt! Hämtade ut mitt pris från MotorLotteriet =) En väldigt bra-att-ha verktygs låda.
Jag ska till Julia om 1 timme =) Har bakat fin fina muffins med marsipan och vit choklad!

Prov!

Nu bär det av till Lärcentrum för mitt första Naturkunskaps prov! Är grymt nervös....
Svar till Karin: Jag har inte märkt att det syns mindre. Känns som om det växer fortare istället! Men deon luktar ialla fall extremt gott =)

Döv sångare?

God morgon =)
Har idag varit väldigt duktig och klivit upp 08:35 och läst igenom sidorna till provet en sista gång.
Dagen i övrigt ser ut ungefär så här:
  • Prov på Lärcentrum.
  • Hem till pappa och hämta brev och mina höst-skor.
  • 30 minuters promenad
  • Handla ingredienser till mina magiska muffins.
  • Baka muffins.
  • Åka med mamma och syskon till Överby för kläder och middag.
  • Dra mig till Julia och fika med hennes mamma.
En mysig och bra höstig dag.

Hörde en av låtarna från Tokio Hotels nya album... Tycker det låter som att sångaren är döv men sjunger ändå, med tanke på uttal på vissa ord och så.... Alltså inget illa menat mot bandet eller fans. Bara något jag lade märke till. Bedöm själva.


Sista plugget

Idag är sista pluggdagen innan provet imorgon. Känner att jag måste plugga, men hjärnan och kroppen motarbetar mig. Jag vill göra en massa annat (som vanligt). Tex. vill jag klä på mig och ta en skön promenad i solen. Ska göra det också, men först efter att jag läst igenom mina anteckningar (de tar nästan upp ett helt anteckningsblock!).
Vill prisa Dove´s nya spray deo: Hair Minimising! Den är super skön! Luktar härligt sommrigt och förföriskt friskt... Hihi, älskar den!
Det är ingen alkohol i heller, så huden blir inte uttorkad vilket är ett stort + enligt mig =)
Vet inte hur man vänder bilderna rätt, så ni får leva med att text blir spegelvänd....
Svar till AnnSo:
Jag tränar på Friskis och Svettis i Trollhättan. Det spinningpass jag går på är på tisdagar klockan 18:40-19:40. Ett medel pass med instruktören Cecilia Pettersson.
Ett grymt bra, kul och givande pass!



Min snygga Friskis Funktionär tröja!

Gå och lägg dig

Klev nyss innanför dörren efter spinningpass på Friskis. Fy satan vad det var jobbigt idag. Trodde jag skulle spy flera gånger. Och vad var det för lurendrejeri med att säga att det bara är två låtar kvar, när det var 3?
Kan knappt ta mig uppför trappan så slut är mina ben. Mest knäna är sletna.
Vill bara duscha och gå och lägga mig....

Så här fin är jag efter träningen.


The Grimm?

God morgon bloggen! Känner mig lite lätt preppy idag. Är klädd som en "business-wmoan". Kanske jag får lite mer gjort då? Värt ett försök ialla fall. Eller hur?
Eftersom jag har haft så mycket energi på senaste tiden, går jag på nattpromenader. Ska försöka flytta fram den lite, så jag går på dagen istället. Jag blir ju piggare precis efteråt och om jag då tänkt lägga mig går det minst lika dåligt som innan.
Gårdagens promenad hölls ute i V. Tunhem. Lagom dåligt val, med tanke på att det knappt finns gatubelysning... Inte för att det finns någon "gata" att lysa upp för den delen heller. Är sjukt mörkrädd! Med närmare eftertanke är jag nog rädd för det mesta.
Tex älgar och andra vilda bestar! Haha...
Andreas var snäll och lugnade mig. "Finns inget farligt i Tunhem" sa han. Men ack så fel han hade! Haha, nej då.  Men på väg tillbaka till bilen så dök det upp en liten gubbe från ingenstanns! Seriöst, jag blinkade och där var han. Blev lite skärrad, han var mörkklädd och hade en stor svart hund med sig...
Kanske var det "The Grimm"???
Är det någon mer än jag som lagt märke till att det varit "New Moon" flera nätter i rad nu??

Njut

Är det möjligt att vara för lycklig? Jag tror nästan att jag är det. Har så mycket energi och sprall i benen. Kunde inte sova i natt för jag hade för mycket spring i benen, de rörde sig hela tiden. När klockan var 03:08 gav jag upp. Jag gick upp och tog en Panodil som hjälp på traven.
Jag kan ju inte ligga uppe hela natten heller!
Jag undrar så vart all denna lycka kommer ifrån. Är det för att jag har så mycket energi som jag är så lycklig? Eller är det tvärtom, att jag är så lycklig att jag får en massa extra energi? Hur som helst så är jag både glad och energirik! Jag älskar livet just nu, ändå är det en massa saker som borde tynga ner mig, men som turligt nog inte gör det!
Får nog ta och njuta så mycket som möjligt utav mina lyckliga dagar.
Tänk om jag störtlandar i deppträsket hårdare än om jag hade skippat denna lyckoperiod?!
Nej, Jessica! Nej! Inte tänka så...
Njut, njut, njut istället!


inga bilder

Jag kan inte för mitt liv förstå varför inte Mac har ett uttag för minneskort! Helt sjukt! Jag vill ju kunna ladda in bilder på datorn och lägga ut här på bloggen.... Men icke. Har ingen sladd till min kamera, eller jag har en sladd men ingen kamera och en kamera utan sladd...
Komplicerat? Nej då. Min kamera överlevde inte mina festival veckor, men det gjorde sladden. Får ha pappas klumpiga kamera nu, som det inte finns en sladd till!
Dessa I-landsproblem alltså =)


Gibson Guitar

Mando Diao har lagt ut en tävling på sin hemsida. Man kan vinna en egen "Gustaf" gitarr! Den är så snygg. För att vara med och tävla ska man hitta en bild på den gitarr de lottar ut, som de har gömt på hemsidan...
Gissa vem som hittade den?! Och skit fort oxå :P haha...

Örebro in my <3

Var hälsad kära blogg.
Tog en snabb visit hos Fatma i torsdags kväll. Stannade till i går eftermiddag. Vi hade super mysigt. Satt och prata, åt mat, drack vin... Hon har världens största och finaste lägenhet! Fattar inte att hon är så vuxen, känner mig som lilla flickan i jämförelse och ändå är jag 1 år och 4 dagar äldre! Vi åkte till IKEA och handlade lite saker till hennes lägenhet. Älskar IKEA, var så vuxen av mig att jag ansökte om ett IKEA FAMILY kort. Sög att jag var tvungen att åka hem så snabbt igen. Men jag kommer ju åka upp dit om tre veckor och en dag <3 Längtar så mycket.
Började nästan gråta när jag lämnat parkeringen!
Faan vad jag kommer bränna pengar på resor till Örebro!
Det kommer bilder från resan snart, jag lovar!
Måste bara plugga lite till provet först...

Straffet

God morgon alla underbara snoozare!
Fick igår kväll för mig att det skulle vara en bra idé att gå upp klockan 8 och dra till gymmet. Jag kan ju säga att jag kom i säng halv två och det var ungefär vid den tidpunkten denna briljanta plan kom till. Ställde klockan på 8 ialla fall, men sov förbi larmet. Vaknade typ tjugo minuter senare och tänkte "Det här kommer aldrig gå" så jag ställde om alarmet till 11, då jag senast måste gå upp för att hinna till skolan. Men jag var så rädd att jag skulle försova mig att jag inte riktigt kunde sova ordentligt. Nu tar jag straffet för det! Känner påsarna under ögonen bildas, kunde inte få upp leverpastej paketet utan att göra sönder locket lite. Jag klantade mig 5 gånger när jag skulle göra kaffe!!! Behöver egentligen bara sova hela dagen, men det är ju bara denna och en lektion till innan provet! Jag hoppas Laszlo säger att vi inte behöver komma på tisdags lektionen för han inte kommer gå igenom något nytt, utan bara hjälpa om man är trög och inte har fattat något.... Vi får se hur det blir.

yes, yes och åter yes

Sov dåligt i natt med. Har kommit på att jag inte klarar av att gå och lägga mig. Spelar ingen roll hur trött jag än är när jag lägger mig i sängen, för det går bara inte att somna. Helt sjukt jobbigt.
Har en massa saker som måste göras, men har inte tid att göra dem.
Till exempel så ska jag:
  • Plugga inför mitt gigantiska prov (8 okt är det)
  • Sätta in pengar på VISA kortet.
  • Betala räkningar.
  • Avboka nästa månads "Motorlott"
  • Köpa biljetter till "Lars Winnerbäck" i Örebro.
  • Maila pappa om när vi ska ha bilen till Sollefteå.
  • Tvätta.
  • Städa.
  • Tanka bilen.
  • Hitta min lanyard!
Plus en annan massa strunt som måste fixas... Och på det ska jag gå i skolan, gå 30 minuters promenader varje dag, träna och just det ja: LEVA!
RSS 2.0