on our way from Stockholm

Köpte även dessa ljusstakar :) Sitter jätte bra där i hallen, men tror jag ska köpa en till att ha där i mitten... Nu är det inte så tomt i hallen längre, en byrå, en blomma och kanske en tavla eller två så är det komplett! imorgon ska jag ta mig fan bära upp vardagsrums dörren till vinden. Stänger ju aldrig den ändå och min anslagstavla sitter bakom den ;)
(ogillar tapeten i hallen dock... Så jävla ful, sliten och passar ju inte ihop med någonting! Jävla helvetes skit tapet!)

lay here and chew

Idag efter seminariet (somnade sittandes under rasten!) gick jag till Systra Mi, så åkte vi in till centrum :) Shoppade lite och fikade på Espresso House :) Super mysigt! Min hy är ju som jag sa i morses ganska jobbig. Fick nu tips från både mamma och Sofia om att det antagligen är kylan och den torra luften som spökar :) thihi, tack så mycket för det. Hade faktiskt förträngt detta fenomen, fick lite panik här hemma när jag försökte tänka ut varför den gör så här. Det slutade med att jag smetade olivolja i ansiktet innan jag la mig ;) hehe^^
Men så slog det mig att på Apoteket finns ju Apoliva, som är framtaget med tanke på Skandinaviska klimat ;) SÅ det bidde en sån här ask med produkter för Skandinavisk hud :) Hoppas det hjälper!

shaking that

Satt uppe allt för sent igår med seminariefrågorna, tur att jag införskaffat energidryck! Ska ta den istället för kaffe, kanske inte blir lika kissnödig av det ;) Igår från ingenstans blev huden i ansiktet helt stört torr! Det svider och håller på. Måste handla salva till det för det funkar ju inte att man är så torr att huden rodnar och svider :( Funderar på om det är kosttillskottet som gör det här med huden, men jag tänker att det inte kan hända så här plötsligt. Eller?

santa baby

Inhandlade det första julklapparna idag. Nätshopping blev det :) Till min Bror. Han är alltid så snäll, så han får alltid de bästa presenterna ;)
Ska iväg på ett snabbt ärende till mataffären nu tänkte jag, sen blir det Seminarieläsning och tv-mys :)

tossed it

Idag är det frivilligt grupparbete i skolan. Är skit förkyld! :( Så jag stannar hemma och samlar energi inför morgondagens seminarium :) Aktiv diskussion, så behöver energi att hålla mig vaken ialla fall ;) hihi... Köpte nässpray igår, så jag ska kunna sova. Är inte så tät i näsan egentligen utan det ligger liksom i halsen och precis bakom näsan :p Jobbigt är det ändå, eftersom jag ibland helt plötsligt slutar andas! Det händer som ingenting, jag gör precis som vanligt men inget syre kommer in och inget koldioxid lämnar kroppen :bigeyes: Det som händer är att det kluckar/smäller till i luftstrupen eller näsan. Slemmet hoppar en bit där inne... Creepy!
Aja, nu dags för mat!

just like Christmas

Nu är jag verkligen sjuk :( Hostan högg till idag, hatar hosta! Vart så flumm och disträ det senaste att jag helt glömt att köpa ljus till min adventsljusstake :o Så kan jag ju inte ha det heller. Blir en tripp till IKEA när jag klätt på mig, ska lämna dammsugaren också på vägen :) Skönt med en ren och fin lägenhet ;) Har lite källsortering att slänga, annars är det rent och fint. Blir någon timmes diskning i eftermiddag. Men nu ska jag klä på mig och dra iväg och köpa vinterskor! :p
Psst... Har gjort världens bästa spelningslista med julsånger ;)

lift me up

Så, då var städandet över! Ska lämna igen dammsugaren när jag vaknar i morgon. Ska kurera mig i sängen nu, med ingefärsvatten och soppa :) Titta lite på Grey's Anatomy och sen stensomna ;)
Måste bli bättre på att minnas att jag måste äta mer än en gång om dagen! Sjukligt att hoppa runt och förtränga en tom skrikande mage :o Hur lyckas jag? Det är en bra fråga :p på tal om att hoppa omkring, så börjar knäna värka igen, så det blir till att knarka Omega 3 :(
I allt städande julpyntade jag och kom fram till att jag knappt har något pynt! SKANDAL! Har inte ens 1 tomte :o Herregud! Men eldar mitt Jack Frost ljus för fulla muggar ;) MYS PYS x 100

sing it all night long

Jag hade ju hoppats att jag vid den här tiden kunde säga att lägenheten är färdig städad, men icke. Det går så segt, för att jag är extra noga! Plus att jag är mega förkyld :( Har sprängande huvudvärk och snuva :P Feber till och från som min bästa vän Herr Ipren botar med jämna mellanrum ;)
Håller för tillfället på att fixa iordning sovrummet. Dammsugit och skurat, nu ska jag bädda rent med årets första julpynt: mina jullakan :D De är så fina och så sköna! Äntligen!
Satte även upp detta över sängen :) Väggen där var så tom!

baby from the start

God morgon på er.
Ja precis god morgon, det blev ganska sent igår ;) Var på festande hos Oscar Och Jenny. Oscar går i klassen min och Jenny är hans tjej :) De är super trevliga och snälla. Vi vart ganska många i deras etta till slut, men det var hur kul som helst. Det behövdes verkligen! Oscars kompis Jonas och hans tjej Kristina kom dit, kul med nytt folk och de var skit roliga och trevliga. Kristina visade bilder på sin bror, som är ur söt! När jag skulle gå kom hon fram och sa att hon talat om för sin bror att jag tycker han är söt och att han bad om mitt nummer. Blev väldigt ställd, men sen gav hon mig hans nummer istället :) hihi, så ja, det är vad som händer och sker just nu :p Ska klä på mig och äta innan jag börjar med mitt storstäd inför advent :) Ser fram emot ikväll, när jag städat klart ;) och lämnat igen dammsugaren jag stal...

roaming around

Idag är det fredag och det betyder bara en sak. Världens finaste Olle sjunger ikväll :) Han har verkligen en underbar röst! Hans version av "Use somebody" brings me to tears :blush:

snuff

För några dagar sedan upptäckte jag att det faktiskt har funnits persienner här i lägenheten, men att någon så generöst tagit bort dem. :question: I denna process med att ta bort dem, så har de lämnat två hål per fönster, där snöret man drar upp och ner persiennerna har suttit. Så det strömmar ju in ännu mer kalluft utifrån genom dessa hål :p Hur tänkte han som tog bort dem egentligen?! Ja, jag säger han, för inte en chans i världen att en tjej skulle lämna stora hål sådär ;)
Igår innan jag la mig, tejpade jag ialla fall igen alla hål :) Nu så här nästan 24 timmar senare börjar jag känna skillnad :) Mö varmare! Får se om det håller i sig i morgon bitti :p

peace train

Idag var SJ på Universitetet och tävlade ut presentkort. Man skulle lyssna på 5 olika låtar i 30 sekunder var, för att sedan säga vilken som handlade om tåg :p Kände typ igen 3 av dem jag fick höra, en var en Di Leva låt ;) Och gissa vad?! Jag gissade RÄTT! :D Så jag vann ett presentkort på 160 kronor, samt att alla som tävlade fick en stämpel med en sida där man får rabatt på SJ resor ;) FETT!!!
Hjälpte Viola vinna också :) Så hon kan resa hem till Sthlm billigare ;) Var den första i vårt gäng som vann och den enda som vann hederligt :D hihi^^ Ibland är jag awesome alltså!

the mortician's daughter

Nytt delmoment i kursen idag. Blev ju hypokondrisk av det :o Man kan få infektioner och dö av att bada i en jävla damm! Jösses... :bigeyes:
Btw, så har jag börjat äta kosttillskott, som förhoppningsvis ska hjälpa min jobbiga, eländiga hud att börja bete sig bättre ;) Hoppas, hoppas!
Det är ganska stora kapslar man ska svälja, men har inga problem med det. Sväljer ju mina Omega 3 kapslar, 3 åt gången och de är större :p haha, lite onödigt vetande sådär ;)

shower cap

Legat i sängen en stund och tittat alla avsnitt (som jag inte redan sett) av den nya säsongen av RAW Comedy Club. Så fet alltså! Jag älskar att skratta! :p och det gör man väldigt mö till det programmet ;)
Skulle vilja se det LIVE :) Hade vart grymt!

Guds gåva!

Åh, jag har hittat Guds gåva till människan :D Lokum! <3 Jesus Kristus Amalia (jaja, jag förstår själv det komiska med den kommentaren Fatma ;) hihi) Det är sjukligt gott :) Köpte 4 askar med Fatma när jag var i Trollhättan. Köpte smakerna "plain", jordgubb, banan och ros! :p MUMS! Ska se om man kan köpa dem på "All världens mat" här nedanför mig ;)
Hoppas på det, för de kommer ju inte räcka för alltid och kan ju inte flänga till Trollhättan när de tar slut ;)

svart

Ibland gillar jag inte människor. Ibland är det skönt att vara själv, men just nu är jag inne i en bra period. Bara MASSOR av onormalt trevliga, goa och glada människor vart man än tittar :D Blir så glad! Och så lite bra musik på det ;) hihi... Just nu kan livet inte bli mö bättre än så här :) GÖTT!



Ska ladda upp en liten video till åt er snart :) Från Agnes's och min bonfire vi höll i ;)

Blondes on tour

Från i torsdags :D Bästa kvällen på länge!
You gotta love Trollhättan ;) hehe^^

Good Morning, Thn

Tänkte bjuda på två bilder från torsdagen på Lipz. Senare dyker ett videoklipp upp också ;)
Feting najs kväll alltså :) Blev uppraggad av en Oskar Linnros-look a like ;) hihi^^ men dissa honom rätt hårt sen ändå... Vi var ett bra tag på dansgolvet DJ Nathalie körde på, sen drog vi in till CowBoy-baren. För ja, CowBoy-baren är CowBoy-baren liksom! :)

varje dag

Jag vet att det är en väldig berg-och-dal-bana vad gäller uppdateringen av bloggen just nu :P Snabb uppdatering:
  • Kenny blev inte godkänd vid besiktningen :( Eftersom däcken vart felmonterade! Hahaha, de som satt på höger skulle sitta till vänster ;) hehe... Jaja, samt att flera lampor var trasiga. Bara jag fixar det (på eget ansvar) så är han godkänd! :D Jag och Fatma bytte bakdäcken i förmiddags :P
  • Det var stört skönt, härligt, as kul på Lipz! :D Hade ett bra Buzz och dansade så jag knappt orkade ta mig hem :)
  • Hängt med Agnes och haft mys och prat tid ;) Samt lekt lite pyroman :P
  • Hälsat på hos mormor och morfar i nya lägenheten :) De bor super fint och hade det mer hemtrevligt än jag har i min lägenhet!
  • Legat vaken i natt och tittat på hyrfilm och käkat godis! MUMS!
  • Shoppat, ätit och myst med Älskings-Fatma <3 Blev dock inga skor :( Men hittat flera jag blev sugen på som jag ska kolla upp i Karlstad i nästa vecka ;)
  • Var på bio i kväll :) Med Jokke, Fatma och Sabina :) Vi såg Harry Potter and the Deathly Hallows, blev värsta sena dit, så vi missade introt! :( Men jag och Jokke ska se den igen till jul ;) hehe^^

Kungarna av Tylösand!  Hihi, DJ Natalie oc...

img_0022 (MMS)

Kungarna av Tylösand!  Hihi, DJ Natalie och Miss Cami kommer till Lipz ikväll ;) Fett najs! förfest hos Alex med Singstar :D

ja, varför inte?

På MittiCity huset igår, såg vi två killar öva hip hop dans. Inte nog med att de står och dansar random mitt inne i ett köpcenter, utan de dansar till sina mp3-spelares musik! :D haha, stört skönt!
"Ey, jag vet vad vi gör. Vi drar till centrum och dansar till musik som ingen annan hör!" Haha ;)

akvamarin

Igår när Cilla, Natalie, Silvana och jag var inne i centrum tittade vi in på en meditation och spådomsbutik :) Älskar sånt där! De håller på att stänga ner, så det är 50% på allt! Jag passade på att införskaffa delar till och skapade mig ett personligt väldigt Jessica-aktigt halsband ;)
Stenen i halsbandet är en akvamarin, vars egenskaper bland annat ska:
  • vara psykiskt renande
  • lösa upp ångest
  • lugna och balansera både fyskiskt och mentalt
  • hjälpa mig leva mer i nuet
  • hjälpa till att visa livets glädjeämnen
  • skydda mig vid resor, speciellt över vatten
Känns som den bara gör positiva saker, behöver lite positiv energi tror jag :)

Jag är osäker på om Kenny och jag gillar B...

img_0021 (MMS)

Jag är osäker på om Kenny och jag gillar Bilprovningen. Det är super läskigt ju. Han som tittar hur Kenny mår slår på honom med en hammare! :o

don't worry

Oj oj, idag har det hänt grejer vill jag lova. Vaknade efter en extremt dålig natts sömn! Har bara legat och vänt mig hela natten :( Så jag var inte direkt snabb upp. Men jag tog på mig, sminka mig och fixade håret :D Det var länge sedan jag hade tid och energi till det ;) Hade lovat att möta lite folk i entrén tio minuter innan lektionen började, för att visa vägen. Har varit väldigt disträ det senaste, så kommer på att min parkering går ut idag, när jag står och häller upp kaffe. Sedan tänker jag efter och kommer på att parkeringsbiljetten gick ut igår! Panik, tittar ut på Kenny och ser att det hittills inte ligger någon böter i fönstret. Halsar kaffe och en gnutta yoghurt, innan jag springer ut till parkeringen och köper en ny biljett och skyndar vidare till skolan. :p

Efter skolan, lunch och plugg går Cilla, Natalie och jag hem till mig. Då får jag samtal från pappa som säger att han fått en påminnelse om att jag MÅSTE besiktiga Kenny snarast. Jag får bara köra honom till verkstaden typ... Jag ringer Bilprovningen, som meddelar att den tidigaste tiden i Karlstad och Trollhättan är 4e december! WTF?! :bigeyes: Han killen i luren frågar om det går bra att han kollar Säffle och Sunne också. Jag ber honom kolla Säffle och Vänersborg. Säffle har tid imorgon 07:20 och på måndag klockan 09:00, medan Vänersborg inte har tid förän den 10e december! Jösses! Så det blir Säffle imorgon 07:20... Ska kolla upp vart det här stället ens ligger, innan jag lägger mig. Men jag måste också hinna packa! Diska hinner jag inte göra, ska åka hem till Thn imorgon direkt efter laborationen som slutar vid 12. :P Så det blir upp hejdlöst tidigt imorgon, för att åka till världens håla, hålan som Gud glömde!!! Sitta och ruttna tills de är klara med Kenny, sedan direkt till skolan och laborationen. Där efetr hem till lägenheten och hämta all packning och sedan bege mig ;)
Sov gott mina små älsklingar där ute!

for the first time

Eftersom jag köpte min lilla Kenny (min älskade lilla vita bil) i våras, är detta den första vintern vi har tillsammans :) Det börjar bli rätt kallt ute nu, men det är bara drygt 5-10 minus. Och jag har redan stött på lite problem... Hehe, låset på förardörren är så fruset att jag inte kan vrida om nyckeln och låsa upp, men låsa går :p Jag kan låsa upp passagerardörren, sträcka mig över och låsa upp förardörren, alternativt klättra över till förarsätet ;) hihi, men man för vara tålmodig när man ska få upp passagerardörren, då den fryser fast så man måste ta i med lite våld för att den ska gå upp... Är orolig att jag ska knäcka av dörrhandtaget som lägligt nog är av plast! :rolleyes: Hoppas bara att Kenny samarbetar med mig på torsdag, så jag inte står där med all packning och inte kommer in i bilen! :o

stå i baren och ta en Jäger

Åh, vad jag önskar att det var torsdag imorgon redan. Längtar super duper mycket :D Träffa alla fina kompisar, ha fotosession med både Agnes och Fatma ;) Se på Harry Potter filmen på bio. Köpa nya skor. Skratta, dricka och dansa bort natten! :D <3 Ser fram emot det väldigt mycket!!!
Ta en Jäger och visa vem som äger!

a hard day's night

Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska samarbeta med mitt hår! :) thihi, det blir mö fint också. Mer liv och fyllighet, lite busigt ser det allt ut också ;) Det här är ju inte den bästaste bilden då. Men det är mer liv i håret om jag gör som jag gör nu :D YAY!
på bilden har jag en sned fläta i bak, därför det ser lite ut som att håret är värsta tunt :p haha

tog en kula

Igår somnade jag inte förrän halv 7 på morgonen, sedan vaknade jag vid halv 11. Ändå kunde jag inte somna vid en bra tid i natt. Vet inte vad det är, men de senaste dagarna vaknar jag 10:29! Börjar bli läskigt nu så här 5 dagar senare liksom :o
Efter en välförtjänt dusch, ska jag sätta mig med labbfrågorna för imorgon :) Blir nog lite muffinsbak ikväll också, så jag kan höst-fika till Desperate Housewives :p thihi

Rider omkring

Hej alla glada!
Nu på torsdag bär det av mot Trollhättan, då min käre Daniel håller i världens bästa utekväll! För att ansöka om jobbet som nattklubbsvärd :) Hur coolt som helst! Så alla som kan, kom dit. Lipz i Trollhättan :D Visa ditt stöd till mig, genom att komma dit och stödja Daniel ;)

stand there

Vaknade när Systra Mi kom hem till mig en stund idag. Hon är så snäll! <3 Annars idag har jag mest pratat i telefon, haha. Känns ibland som att jag inte gör annat, men när kompisar smsar och ber en ringa så gör man ju det ;)
Kommer bli fetaste utekvällen på torsdag :D Samt en stor bonfire-ritual och förfest ;) Längtar super mycket ju. Jag vill ha torsdag idag!
Imorgon ska jag sätta mig och svara klart på laborationsfrågorna, som ska vara besvarade tills onsdag morgon. :p Nu börjar snart Top Model :) Så ska göra te och stoppa något i magen, har inte ätit något ännu....

havet är djupt

Johan kom och hälsa på ikväll. :) Vi satt och prata, tittade på Disney-filmer och skrev ihop lite arga lappar och hängde i hissen och nere vid porten. :) Så nu hoppas jag att grannarna sänker sin bas på ljudanläggningen de spelar musik på om nätterna... Så att en liten Prinsessa som jag kan få sin skönhetssömn ;) hihi...
Johan åkte nyss, tycker lite synd om honom som måste åka hem i natten alldeles själv. Han ska upp tidigt på möte med jobbcoach, annars hade han fått sova på madrassen hos mig :P
En super mysig kväll vart det iallafall! ;) Både "Skönheten och Odjuret" och min favorit "Lilla Sjöjungfrun" hanns med :D Nästa gång blir det Snövit, tycker jag. Eller vad säger du Johan? :)

brand new

Väntar på att Cilla ska ringa igen och säga att de är här nere. Så ska vi några tjejer från klassen gå och äta middag, sedan gå tillbaka till mig och ha förfest :) Några till från klassen kommer då också. Så ska vi allihopa gå ut och dansa rumporna av oss :D Ska bli fett!

young and hopeless

Måste fixa med designen min här på bloggen. Känns som att den behöver fixas upp lite! Har ju haft samma bakgrund 4 ever liksom. Är dock inte riktigt säker på hur jag vill att den ska se ut. Så det kanske dröjer ett tag :p Haha, men jag lovar det kommer komma och ni kommer definitivt märka skillnad. :)
Nej, nu ska jag dra mig till Systemet tänkte jag, utgång ikväll. ;) Behöver ju ha något att förfesta på, hehe^^

never grow up

Chattade med Sandra igår. :) Det var skit kul, eftersom hon bor i Norrland så hör man inte så mycket från henne. Hon var super snäll och gick med på att hjälpa mig redigera en bild ;) Eftersom jag varken har eller kan använda PhotoShop och Sandra typ är en Gud på PS, aldrig träffat någon som är bättre än henne :) Så det kommer bli awesome!

Sandlah

close enough

Jag har bestämt att detta är en bra dag. Även om inte allt gått som jag ville, så har jag bestämt att detta är en bra dag! Det är en början på någonting nytt, någonting bättre. :) Det har jag bestämt!

att det kan vara så svårt

Jag ska göra det bästa av vad jag har.
Är evigt tacksam för Fatma Korkmaz! <3 Hon är underbarast i världen :) Finns ingen bättre vän än henne. Helt fantastisk :D Jag älskar henne oerhört!

dum av dig

Är väldigt inne på svenska musik på svenska just nu. Hur ljuvlig är inte Daniel Adams-Ray? :) Fast texten är jätte sorglig i hans senaste "Gubben i lådan", så kan man inte låta bli att bli glad :p hihi...

ps. Ogillar verkligen mina grannar som inte verkar förstå att andra kan höra deras musik! De har en ny ljudanläggning, med fetaste basen! Ska kuckelimucka ihop en lapp att sätta i trappen, och be dem som har och spelar musik med ljudanläggning att sänka basen lite ;) För jag störs lite av dunkandet av deras bas... :(

TRE SMÅ BARN HITTAS HUNGRIGA OCH NAKNA

“När Olle är tre år, Sara, fem och storasyster Lina, sju, hittas de av polisen. De är nakna och utsvultna och finns i den lägenhet där de bor med sin mamma. Olle bär en överfull blöja och i deras sängar finns varken madrasser eller sängkläder. Det råder kaos i lägenheten, som inte städats på så länge att stanken når ända ut i trapphuset. Barnen har misshandlats systematiskt under en längre tid, Lina har stuckits med glasbitar och rispats med spik och Sara berättar att hennes sår kommer från att mamman slår henne med sopborsten. De har varit inlåsta i lägenheten dygnet runt och varken gått till skola eller dagis...”

Detta är inledningen till ett av de fall där barn far illa och där UNICEF menar att utgången kunde sett annorlunda ut om barnkonventionen vore svensk lag.

 

Läs klart detta fall och en rad andra skrämmande historier på blog.unicef.se. Där kan du också skriva under för barnkonventionen som lag och hjälpa till att sprida kampanjen. Ju fler barnrättskämpar desto större möjligheter att påverka! 

Bitit av mig nästan hela pekfingret! Helsk...

img_0016 (MMS)

Bitit av mig nästan hela pekfingret! Helskotta också!!!  Fick besked från Försäkringskassan igår, kommer få 400 kronor i bostadsbidrag året ut, sen nästa år får jag 1000 kronor 

it's ok

Förstår verkligen inte hur jag kan vara så här hungrig hela tiden. Känns som att jag äter hela tiden, jävligt irriterande! När jag är hungrig är jag för frustrerad för att laga mat egentligen :p Så då lagar man liksom bara för just nu, men jag behöver ju mat till skolan och sånt med. Så idag kände jag mig ruskigt duktig och ställde mig och gjorde chili sin carne ;) Alltså chili con carne utan kött, hihi... Blev GUDOMLIGT gott! Så nu ska jag avnjuta en tallrik :) och lägga resten i matlådor.
PS. Eftersom alla skriver om snöchocken de fått, kan jag ju lugna er med att säga att det kommit lite snö här med... Eller snö förrresten, är inte säker på vad det är. :question: mer en blandning mellan snö, hagel och frost. Men det är kallt och blåser, och det ska snöa imorgon. Längtar till nästa helg då jag ska köpa vinterskor! Rejäla med mönster i sulan, så jag inte ramlar och bryter benen :o

Perfekta stället att lägga saker när man g...

img_0014 (MMS)

Perfekta stället att lägga saker när man går på toa ;)

God morgon på er där ute! Det blir allt k...

God morgon på er där ute! Det blir allt kallare ute för varje dag som går. Jag vill inte det. Har inte skor eller jacka för minusgrader, is eller snö! Och det är inte direkt gratis :( av erfarenhet kan jag säga att om en vinterjacka är snygg, då är den inte varm. :o och det är ju fett onödigt att lägga pengar på eller att ens ha en vinterjacka man bara fryser i.

sen får vi se

Hmm, klockan är bara 5 och mina ögon är helt cp. De gör på något sätt ont, samtidigt som jag vill stänga dem för att de är tunga. Men de vill inte stänga sig... Bra det egentligen ;) För om jag stänger ögonen, skulle jag fet däcka nu! Jag vill ju se "Svenska Hollywood Fruar" hihi^^. Så jag trycker i mig lite koffein och hoppas på det bästa. Ska bege mig till ICA nu också hade jag tänkt. För att lämna tillbaka filmen jag såg igår.
När jag kommer tillbaka skulle jag gärna läsa i boken jag började på i somras, men tror inte mina ögon skulle hänga med :(

you like this

Mikrobiologi kursen började idag. Lite knepig tycker jag allt att den är. Den handlar om mikroorganismer; bakterier, virus, svampar och parasiter. Hur de är uppbyggda och så :) Är trött, men inte så att jag kan lägga mig nu precis. Får hålla mig vaken tills 22 ialla fall ;) Annars sabbar jag ju bara min sömncykel ännu mer, onödigt liksom.


Igår på kvällen tittade jag på "Shutter Island", helt själv i sängen. Stört bra film! Leonardo DiCaprio är galet talangfull :) Blev skrämd och hoppa till några gånger, thihi. Sen vart det lite jobbigt att ta sig från säkerheten i sängen ut till toan och borsta tänderna :blush: hehe...

who you gonna call?

Nu är jag ensam igen. Jätte ledsamt när de åkte allihop ;( Fällde allt en liten tår, men tog mig samman :) Satte mig och gjorde en ny ringsignal till iPhone. Mando Diao's Long before Rock'n Roll spelas nu när folk ringer mig ;) Awesome! Detta är så Dagens Bästa!
Har ju bara haft standard signaler tills nu, och jag har missat samtal för att jag inte hör att det ringer! Så kan man ju inte ha det :p
(Gustaf's min på detta kort på minner om det på mig när jag är pytteliten och ser psykisktstörd ut på)

Imorgon börjar nästa kurs. Kvart över 10, lite skönt att det inte är 08:15 faktiskt. Jag och Jokke har ju legat vakna till 3-4 nu dessa två nätter han vart här :) Så jag är lite små död nu. Men det är den här helgen värd!

Tjo Mamma och Kalle kom imorse och hjälpte...

img_0007 (MMS)

Tjo Mamma och Kalle kom imorse och hjälpte mig sätta upp speglarna :) Skönt att få upp lite mer saker på väggarna, för som vi pratade igår, så har jag extremt mycket vägg! :o Vi satte även upp två tavlor, så det börjar ta sig nu :) Imorgon kommer de hit igen, Rebecca och Björn tar med sig Freja :) Längtar efter min gulliga Freja! Var på IKEA och köpte gardinstänger, så Kalle ska hjälpa mig sätta upp dem. Det finns som inga fästen till dem i köket eller vid balkongdörren...  Efter en shoppingrunda med Jokke (varför finns det så få butiker för killar att välja bland?) tog vi en välförtjänt sleepingtime ;) Ikväll blir det andra Narnia filmen och någon äventyrsfilm vi hyrde på ICA.

åt samma håll

Tentan gick bättre än jag trott :) Vet ju inget resultat än, men jag kunde svara på fler frågor än jag förväntat att jag skulle ;) Så det känns ganska bra ändå.
Ikväll kommer min underbara familj hit till Karlstad :D Freja ska vara hos Rebecca i helgen och Jokke hos mig. Kommer bli så kul. Skönt att jag inte behöver plugga när de är här. Hade ju dött av ångest då :P Det är bra med besök tycker jag, för då har man som en riktig anledning till att röja undan ;) hihi... vandrar omkring här nu och försöker plocka i ordning det som jag inte haft tid/orkat fixa tidigare i veckan :)

pro lover

Imorgon smäller det! Typiskt att den ska börja så tidigt också, tentan alltså :p Kvart över åtta ska vi sätta igång, så klockan är ställd på halv sju. Måste hinna göra en liten matsäck innan jag drar mot skolan. Ska bara äta middag och titta en timme eller så på tv, sedan blir det sängen :) Kul liv!

Baby goodbye

För att försöka hålla pluggandet uppe och humöret på topp kör jag EMD för fulla muggar :) Deras musik är ju glad, så då tänkte jag att det kan smitta av sig lite på mig ;) Har inte brytt mig om/orkat klå på mig, så det är underkläder, små sockskor och håret i toffs idag :p Känner mig super het! Eller kanske inte, nej...
Håret mitt sitter i toffs vid 8 olika tillfällen och de är när jag:
  1. Tränar, vill ju inte ha håret i ansiktet hela tiden ;)
  2. Bakar, ja inget hår i kakan tack!
  3. Lockar eller volymizar håret. Så jag kommer åt det understa håret lättare :P
  4. Pluggar, så jag inte sitter och pillar med håret. Plus att jag lutar mig över böckerna och då ramlar ju håret ner jämt!
  5. Städar, det är ju i vägen annars!
  6. Pysslar, vill ju inte få massor av hår i scrapbooken liksom ;)
  7. Tvättar ansiktet/borstar tänderna/sätter ansiktsmask. Håret kletar sig fast i produkterna annars.
  8. Har en sunkdag. Då man egentligen borde tvätta håret, eftersom det ser äckligt ut. Men man är ledig, så man ska ändå bara gå hemma där ingen ser hur håret ser ut :P Så man sätter upp det fort och tänker inte mer påt ;)

try your best

Alltså idag är jag ett vandrande lik. Vet knappt vad jag håller på med, ska idag läsa igenom anteckningarna jag har :) Samt läsa igenom gamla Naturkunskaps anteckningar om matspjälkningen och njurarna, då jag missade föreläsningarna om dem :( Så ser min dag ut...
Måste även befästa aktionspotential, muskelkontraktionen och hjärtatscykel. Så det sitter ordentligt. Sedan gäller det att lägga sig tidigt.
Tänkte se ifall iPhone klarar av att köra alarmet även om den är avstängd. Testade ju ifall den klarade i ljudlöstläge, det gjorde den. Men typ hela världen hade bestämt sig för att smsa mig, så jag vaknade ju av att mobilen vibrerade :( inatt behöver jag verkligen få sova... Fast jag kanske bara ska sätta mobilen i Flightmode istället ;) hihi^^

hands up

Hejsan på Er.
Nu är hjärnan mos, verkligen mos! Helt körd... Det är inte mycket som sätter sig nu. Bara en dag kvar, imorgon blir det innötning av mag-tarmkanalen :) Känns viktig ;) hehe...
Snart bär det av mot inhandling för mitt kvällsbak :) Ska bli väldigt mysigt!

Romeo

Hej Hå :)
Här kommer min lilla hunk-lista ;) Har säkert glömt någon, men ändå. Titta och njut :)
Fredrik Larsson (FreddeGredde)
Olle Hedberg
Adam Brody
Joe Manganiello
Alexander Skarsgård
Ed Westwick
Taylor Lautner
Gerard Way
Gerard Butler
Jackson Rathbone
Jeffrey Dean Morgan
Johnny Depp
Patrick Dempsey
Robert Pattinson
Ian Somerhalder
Eric Dane

fantasi

Hej, hej
Ville bara dela med mig av en printscreen jag tog för några dagar sedan... Det är inte ofta Facebook får en att skratta till, men den här dagen fnissa jag lite... Här är sidan inställd på Toppnyheter. Det rä inte varje dag Facebook säger att det senast hänt 1 uppdatering! 1, fatta det eller?! :P haha^^
(förlåt om någon tar illa upp för att jag inte blurrat bilden i övrigt...Klockan är 4 på morgonen, jag orkar fan inte görat bara :))

rain on my parade

Hej hopp :)
Behöver egentligen åka och handla, men har inte ork att lämna lägenheten igen idag. det är kallt, det regnar och jag är trött och frusen med huvudvärk.... Ultimata plugghumöret med andra ord. Eller inte! Men jag får nog änna ta och göra lite mat ialla fall. Känns som en bra idé tycker jag! :)
Ska försöka hinna göra ett hunk inlägg senare idag ;) Har lovat att visa vad för slags killar som catches my eye :P Så jag tänkte, vilket sätt är bättre än här på bloggen ;)

lite glädje

Tjenare Renare
Idag är första dagen man kan beställa Mando Diao's nya album :) Så det gjorde jag självklart, direkt när jag vaknade. Dubbel cd versionen så klart ;)

children of the grave

Hoj Hoj
I lördags på Halloweenfesten, så fick jag värsta ont i lårmusklerna. Bara på framsidan av låren, och båda två samtidigt. Knepigt tycker jag. Det bara slog till liksom. Sen försvann det och kom tillbaka när vi gick och la oss. Hela dagen igår var låren stenhårda på framsidan och gjorde ont! Idag är de inte hårda, men lite ömma och nu hittar jag flera blåmärken på dem :question: vad i helvete har hänt?! haha, lite läskigt tycker jag att det är... :p Men det vart ju trots allt Halloween ;)

Här kommer fler bilder från festen :)
Kan ju lätt säga att min outfit kommer repeteras igen på någon Halloweenfest i framtiden :) Av mig och människor all over the world som inspirerats av dessa bilder ;) hihi^^

negativa gatan

Jag visste det.
Jag visste med mig från början att jag skulle bli sån här. Nu på fredag är den STORA tentan och jag är inte alls förberedd. Får hjärtklappning ju, bara jag tänker på den. Men sånt här är livet antar jag... Allt sånt där, jag borde ha pluggat mera, börjat läsa tidigare och sånt hjälper ju inte till direkt. ;(
Fan i helvetes jävla skit också!

Tjosan Har testat att blogga från iPhone. ...

img_0001 (MMS)

Tjosan Har testat att blogga från iPhone. Det går inte! Eller så är det jag som är trög :p hoppas på det senare allternativet ...

back to the start

Hejsan Svejsan :)
I lördags fick jag min lilla älskling  :) En sprillans ny, alldeles egen iPhone 4! Jag är kär! :love: hihi... Kan ju lova att jag inte riktigt fattar allt man kan göra med den, men är super duper nöjd ändå ;) haha...

BTW, fick höra att Grabbarna Grus av Säffle döpt en bil efter min Kenny! :o Vad i helvete?! De säger att den heter Kenny 2. Jag försöker få dem att förstå att det bara finns EN Kenny och han är MIN! Han är ju döpt efter Kenny Starfighter, det finns en hel process till hans namngivning ju. Så kommer dem och bara SNOR mitt namn! HELVETE!
RSS 2.0