Paramore <3

Klockan 08:00 sticker jag och Jokke till Sthlm. Laddar upp en av mina absoluta favoritlåtar av Paramore, som är bandet vi ska se i Fryshuset ikväll.... "Misery Business" heter låten ialla fall =)

3e gången

På måndag morgon beger jag och Jokke oss upp till Stockholm för att gå på konsert. Vi skrev ut biljetterna idag, eller ah jag skickade filen till Jokke och han skrev ut dem eftersom min Mac inte är kopplad till skrivaren. Det ska verkligen bli så otroligt roligt att få se Paramore! Har inte hunnit lyssna så mycket på deras nya skiva, vilket är lite trist =( men jag har ju imorgon på mig också.
Läste precis ut "Twilight" för tredje gången i år =) Skönt att få läsa något som jag inte måste läsa för någon annans skull. Bara för att jag vill och för att det är roligt! Men jag har ju faktiskt lite kurslitteratur att läsa till på onsdag, samt några frågor att besvara. Tex ska jag berätta om ett stressfyllt tillfälle och utifrån kurslitteraturen se om jag kan hitta vilken coping-strategi jag använde mig av =P
Var en snabbis i Lidköping i eftermiddags. Handlade lite på Netto, så nu har jag sett en annan del av Lidköping än bara den stora rondellen vid McDonald´s =)


Dåligt väder

Ursäkta, men hur i hela friden får alla dessa "skräppost" avsändare min email adress? Sitter det någon liten praktikant jävel på hotmails kontor och mass-mailar ut allas mail adresser eller vad?
Får juh hur många reklam mail som helst varje dag! Har avanmält mig på typ 1000 olika sidor denna veckan. och det sjuka är att det fortfarande kommer reklam! Det är ju så man blir tokig! =P
Tror jag ska bränna en grym skiva och åka runt i bilen ett tag idag.... Behöver lite tanke-tid, speciellt nu när det är dåligt väder =(

2 timmars städning

Har lärt mig någonting idag. Jag har lärt mig att jag har oerhört mycket kläder! Vart faan kommer allt ifrån liksom?! Fattar det inte, jag brukar ju ha en gapande tom garderob.
Har haft tvättid idag, det är därför jag lärt mig denna viktiga information =P Har spenderat lång tid med att lägga in alla kläder i byrå och garderob.
Köpte en hyllgrej till mina tröjor när jag var på IKEA i torsdags. Nu ska det vara lättare att hålla ordning på allt, speciellt efter att jag rensat bort en stor papperskasse med kläder.

Är inte riktigt färdig städad, men orkar inte mer.
Fatta att detta är resultatet av en 2 timmars städning.... Kommer ta asigt lång tid att bli riktigt klar =/
Ni som vart hos mig vet att rummet är ganska mycket större än denna ytan... men den delen av rummet som inte syns i bild är faktiskt riktigt rent och fint =)
Måste få något i magen och sen läsa lite mer i "Twilight" =)

ringar under ögonen

okej :s kollade nyss statistiken på bloggen... Exakt lika många människor ha varit inn och läst i 5 dagar i rad! Creepy eller vadå?
Har varit riktigt dålig på att uppdatera känner jag, men har liksom inte haft tid. Den tid jag har räcker inte till till att göra det jag vill och det jag måste.
Har varit hos mormor och morfar och jobbat lite idag. Kul, men om jag hade kunnat så hade jag faan legat hela dagen isängen istället!
Har fått massor av flytta hemifrån grejer av mormor och morfar. Och när jag var klar hos dem, tog jag en avstickare till IKEA! Gud vad härligt =) IKEA är typ den enda affär (som inte är en mataffär) där det är okej att handla ensam! Såg även en mega söt kille där inne... GAY så klart =( But hey what to do?! =) Köpte lite kul saker, så min dag imorgon blir även den eventfull!
Längtar som faan till den 11e, vill klä upp mig, dansa och framför allt gömma mina bekymmer och framhäva livsglädjen med ett par (rejält starka) drinkar =D

vem har sagt att jag ser trött ut med mina ringar under ögonen?

Glasögon

Läste ut den ena av mina två kurslitteraturer som ska vara utlästa imorgon... Ska börja på nästa bok nu, den är drygt 200 sidor! Ska hinna träna och gå på bio ikväll också =) men jag behöver lite pause i läsandet alltså. Idag var min sista naturlektion =P Ska försöka åka dit imorgon och hämta mitt betyg...
Så för er som inte vet eller har glömt så har jag glasögon som börjat användas igen.... Behövs verkligen när man ska läsa 400 sidor på 2 dagar =P Mycket nöje =)

New Moon

Som jag redan sagt så var jag och Fatma på premiären av "New Moon". Den var verkligen hur bra som helst!
Jag och Fatma var och åt innan filmen och då sa jag "jag kommer säkert börja skratta när (speciell scen i filmen), eftersom jag är på fniss-humör".
Vem tror ni sitter och asgarvar när denna scenen kommer?! Jo, Fatma!
Jag höll pecis på att börja gråta och så börjar hon att hoppa av skratt brevid mig....
Kunde inte annat än att skratta med henne, det var ju så absurt!

HAHA, men jag fick allt gråta lite till filmen ändå, tex när Bella sitter i sin stol, när Bella satt i skolan, när Bella börjarde prata med sina kompisar, när Bella pratade med Jacob, när Bella pratade med sig själv, när Bella hoppade, när Jacob svarade i telefonen......
Ja, listan är lång och många, många tårar fälldes. Filmen var ju bara så känsloladdad och extremt bra!

lite lite lite vill jag joina "Team Jacob" efter att ha sett filmen, men varför joina ett loser team?

Yin och Yang

Ikväll blir det "New Moon"
Jag och Fatma Har myst i soffan med mat och "Twilight", har inte gjort så mycket idag annars. Vaknade värsta sent och fixade iordning håret, sen kom Fatma hem från skolan. Fick resultatet på mitt kemi-fysik prov imorse VG+
Självklart har jag min "New Moon" tröja 

Jag har valt sida, har du?

Jessie och Pussie

Gulligt =)


jag och Fatma


Lite Yin och Yang

avklarat

Nu är provet gjort. Hoppas och håller tummarna om att det gick vägen.
Nu ska jag lägga mig och titta på "Man on the Moon" och bara mysa =)
Sen ska det packas för ikväll drar jag till Örebro (vart annars?) Jag ska vara med Fatma =D
Imorgon kväll ska vi på premiären av "New Moon" =D Kan inte bli bättre än så =)


2 dagar

oj, oj, oj vad trött jag är. Satt uppe och läste i Naturboken till midnatt. Är så stressad att jag spänner sönder axlarna i sömnen! Åh Gud vad skönt det ska bli på lördag. Tänk er att precis ha sett "New Moon" och sväva på små rosa moln hem med Fatma och sedan få en oerhört god natts sömn på soffan! Jag längtar verkligen!
Ingen idé att göra en "detta måste jag göra" lista, för det är så himlans kuk mycket jag ska göra, så det kommer inte få plats! Men jag kan berätta att Mary skrev igår att vi möjligtvis inte ska labba idag, utan ha vanlig lektion. Jobbigt, eftersom jag räknat med att kunna plugga till typ halv 2 istället för 12. Aja, vi ska hur som helst komma dit vanlig tid och i så fall labba då, samt fråga Lazslo lite om provet.
Jag började nästan lipa igår när jag läste boken! Och då har jag inte läst igenom allt än. Förstår en 100 del av det jag läser! Panik, eftersom provet är om 2 dagar!

Uppdatering

För er som inte redan visste så har jag varit i Väternorrland nu i helgen. Jag, Karin, Daniel och Annie åkte upp till Sollefteå och hälsade på hos Sofia. Det var väldigt trevligt och kul, speciellt att träffa Sofia och se hur hon har det där uppe!
Resan ner var väldigt speciell... Speciellt när GPSen bara jävlades med mig och lädde mig mot Gävle! Någon av oss bara måste skriva den där skräckfilms berättelsen! Så jävla klockren =D
När de andra skickar sina bilder till mig kommer de läggas ut här på bloggen =)
Jag är typ klar med virkningen nu =) Kanske redan sagt det...? Men ialla fall riktigt glad, för den blev klar i tid och den blev riktigt bra! Ska ta med den till mamma nu i veckan och sätta dit de sista detaljerna =)
Daniel eller Karin vad bestämde ni om era halsdukar? Skulle Daniel få sin på Karins födelsedag eller hur var det? ;)
På torsdag är det kemi-fysik prov! Dumt nog bad jag att få göra provet tidigare så nu måste jag lära mig hela fysik delen själv på typ tre dagar! =O
Men det blir nog bra i slutet ändå, för Stresshanteringskursen kommer ta upp ganska mycket tid och då kan jag fokusera enbart på den =) Så då stressar jag nu i en vecka eller två för att få ordning på allt, sen är det bara disciplin och fokusering och kämparglöd fram till 7e januari. Piece of cake
PS: Tack Jokke-Pokke för att du skaffade Spotify till mig!!! Nu kan jag oxå öva Paramore´s nya till konserten =D TACK TACK TACK!!!

Puh

Virkade klart igår =) Känns skönt faktiskt. En sak avklarad, men jag köpte mer garn till den virkningen =( Måste gå och se om jag får byta färg.
Läste någonstanns att man blir gladare om man äter en söt frukost, så jag testar den teorin nu =) Gick upp 8 efter bara 6 timmars sömn. Hårt, men har ju så sjukt mycket att göra idag.
Vi ska ju åka uppåt ikväll, så jag måste:
  1. Städa ur bilen lite
  2. Handla färdkost
  3. Tömma källsorteringen
  4. Hämta min bilnyckel på bilfirman
  5. Tanka bilen
  6. Hämta mina skor hos mamma
  7. Packa kläder till resan
  8. Lyckas lirka in madrassen i bagaget
  9. Packa med lite saker till Fatma =)
Plus att jag har skola i 3 timmar idag! Fattar inte hur jag ska hinna allt!

Latte

Så idag blev man en stor tjej då. Började min första kurs på Högskolan, gick dit typ 35 minuter innan jag började för att vara säker på att hitta till salen. Det tog mig typ 5 minuter att hitta rätt =P
Kursen verkar jätte intressant, ärligt alltså (nada ironi). Kände mig träffad av flera saker läraren berättade. Lite grejer han pratade om har vi gått igenom på naturkunskapen =)
Läraren Lars pratar som pappan i Madicken och är värre än Jan på att ge ut papper! Fick fan en hel regnskog!
Vi avslutade med avslappning, höll verkligen på att somna då! Har suttit i två timmar i streck och tagit mig själv i ansiktet för att inte somna...
Kände mig extra utsatt och bra anpassad för kursen Stresshantering när jag på lunchen går och köper Chai LatteEspresso House och bara betalar och går! I dörrn kommer jag på mig och får vända och hämta Latten.
Hur stressad är man om man glömmer Latten man nyss betalat för?!

Högskolan

Gick upp 07:20 idag =) Duktigt duktigt! Ringde runt och fixade med Sollefte-resan igår kväll/natt, så nu är allt bestämt. Vi beger oss uppåt 17:00 på torsdag och övernattar i Örebro =)
Idag börjar min högskolekurs på 7,5 poäng. Den heter Hälsa, Stress och Stresshantering. Den håller på fram till 7e januari, varje onsdag 09:15-15:30. Det är en kurs som sjuksköterskelinjen läser, så när jag läst denna ligger jag före alla andra som söker till hösten.
Fick för mig att jag skulle söka in nu till våren istället, jag har ju inget att göra från och med 8e januari. Men Örebro universitetet har stängt sin sen anmälan till sjuksköterskeprogrammet =( Så det blir inget med det, men ska kolla upp kurserna som finns att läsa där =) Ifall det finns någon kul/bra att ha kurs....

HJÄLP

Nu tränad och frusen sitter jag här och funderar på att göra lite te. Ska sitta och virka en stund ikväll är det tänkt. Försöker låtsas som att jag inte är nervös inför morgondagens högskolekurs.... HJÄLP!

Knepigt

Helt otroligt! Klockan är 5 minuter över 9 på morgonen och jag är vaken. Knepigt. Jag måste ju börja gå upp tidigt typ varje dag för att orka vara på Högskolan 09:15-15:30 varje onsdag fram till vecka 2 =)

Hjältearmband

nu är jag vaccinerad mot svininfluensan A(H1N1). Sprutan gick jätte snabbt att få.
Trodde att det skulle vara jätte seg väntan, eftersom det var drop in.
Vi fick sitta i ett provosoriskt väntrum, som egentligen är lekhallen på lekterapin =)
Sprutan sved ganska mycket, för det var så mycket vätska som skulle in...
Fick mitt paket från Rädda Barnen idag, vad tycker ni om mitt "Hjältearmband"?
Nu sitter jag i soffan och ska lyssna på Sabinas radioprogram på Radio Trollhättan 90,6

Höjdar dag

Det borde inte vara möjligt att vara så här trött hela tiden. Okej, jag har typ sovit 9 timmar mellan fredag och söndag, men nu i natt så har jag sovit över 11 timmar och jag skulle kunna sova flera timmar till! Är inte det sjukt? När jag ändå ä inne på sjukt, så kan jag ju säga att mina ögon har ett eget liv när jag vaknar. Så fort de registrerar att jag är vaken för att kliva upp så ska cirka en halv liter vatten passera tårkanalen innan det är okej att börja se. Tokigt värre! Lite små irriterande också tycker jag.
Ska ialla fall till badet vid 1 och simma med Karin och Annie. Har sjukt ont i hela kroppen idag.
Måste även ringa Högskolan Väst och se om jag verkligen har fått en plats där och åka till NÄL och vaccinera mig mot svininfluensan =) Vilken höjdar dag...

Speciell helg

Helgen har varit speciell. Jag och Jokke skulle vara ensamma hemma, men jag hade så otroligt tråkigt, så jag ringde Fatma och begav mig (efter lite bilstrul) upp mot Örebro =) Kom fram runt 02:40. Vi hade super mysigt och pratade till typ 5, sen sov vi till 11.
Vi åkte in till stan och åt frukost på Donken, cheeseburgare och milkshake blev det för min del. Sen solade vi lite och köpte kaffe =) Så nu har jag åkt buss i Örebro också. Den staden växer i mina ögon för varje besök.
Lite jobbigt att få reda på att jag hade kommit in utan problem, om jag läst Natur B på gymnasiet. Har högre poäng och resultat på högskoleprovet än vad som krävdes nu i höst! Fan oxå!
I alla fall, vi hade ännu mysigare Fatma och jag igår kväll med mat och film. Satt uppe till typ 4 och jag gick upp kvart i åtta =) Härligt, eller inte....
Jag hjälpte Fatma baka bröd innan jag åkte hemåt för att städa och tvätta. Fick bitch-slappa mig för att inte somna! Det var en upplevelse =P
Började på en ny virkning i fredags, den förra blev skit!

För h****** dra!

Det är irriterande att försöka bli av med någon, som aldrig tycks försvinna!
Mest patetiskt att du ska klamra dig fast.
Stick någongång!
Kan du inte vara snäll och bara försvinna?

kiwi

Idag var det prov i naturkunskap igen. Genetik denna gången, det gick ganska bra tycker jag. Hade läst igenom mina anteckningar och boken en gång innan jag gick dit och skrev. Blev klar efter 50 minuter.
Så gick jag hem till pappa och hämtade lite saker. Tex mina nya Winnerbäck skivor som kommit från cdon =) Köpte "Söndermarken" och "Vatten under broarna". Sedan gick jag och handlade kiwi, har varit sugen på det sen jag använde kiwi som exempel hos Annie! Så nu när familjen äter glass till efterrätt tar jag fram mina kiwisar =)
Känner mig så duktig så, gotte-förbudet går nog rätt så bra ändå. Kommer väl börja drömma om choklad snart =P haha....
Virkandet går framåt, men den kommer bli så himlans mycket större än jag tänkt mig. Men det är ju inte jag som ska ha den på mig sen ;)

mys-pys

Nu har Daniel, Karin och Annie precis åkt. Vi har legat inne i Becks rum nästan hela kvällen, för jag har ingen taklampa och då är det så himlans mörkt! Vill ju kunna se dem när jag pratar med dem.....
Hur som helst är det prov imorgon, kan nästan ingenting, så det blir till att låtsas kunna svaren på frågorna. Är ändå glad över att vara jag och inte behöva vara Daniel eller Karin imorgon. Håller på er!

PS Har köpt biljetter till premiärdagen av "New Moon" nu =)

God Morgon-Onsdag

God morgon allihopa!
Nu är jag vaken och ska gå ner och äta något. Sedan är det dags att börja plugga inför naturprovet.
Känner mig så grymt opepp bara. Vill inte plugga =( Vill göra något kul,
som att fortsätta virka =D
Vet inte om jag håller på att friskna till eller bli sjukare...
Vi får vänta och se.
Idag släpptes biljetterna till "New Moon", självfallet ska SF ha problem med sin sida idag,
så jag kommer inte in och kan beställa biljetter åt mig och Fatma!
Ska testa att gå in från en annan dator och se om det går bättre...
Annars får jag be Fatma gå in till bion och prata med dem.
Men vill inte störa henne, nu när hon har hemtenta =)

så det kan bli

Okej, dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Kom på halvvägs till skolan att jag skulle komma försent,
så jag gav upp. Ringde Annie istället och så tog jag mig ut till henne.
Vi tog världens längsta promenad och sen mös vi med popcorn och Anastasia =)
Imorgon blir det plugg hela dagen, fram tills Daniel och de kommer hit.
Btw så börjar jag på högskolan nästa vecka.... Ska bli spännande.

virka

Känner svininfluensan komma krypande. Ska gå och kolla om jag har feber,
för tydligen kan man inte ha svininfluensan utan feber... Hoppas att jag inte har feber!
Ska egentligen spinna ikväll, men vet inte om min hals och näsa klarar det.
Tänkte gå till gymmet istället =) Smsade Annie precis och frågade om hon vill hålla mig sällskap.
Hoppas, hoppas!
Jag har börjat virka nu! Lite små knepigt, men det ska nog gå bra, för det har jag bestämt!

Haha

Ligger i sängen och pratar med Fatma =)
Faan vad kul man kan ha!!! Helt sjukt... Hon google:ade mig, och hittade typ HELA mitt liv!
Totalt jävla creepy! Allt står ju där... det vill jag ju inte =(
snart kommer väl alla stalkers och knackar på fönstret...
Haha eller inte kanske. Imorgon är första lektionen efter lovet, ska bli intressant =)

Första natten

Första natten/morgonen i min egen säng på typ 2 veckor. Min säng är tusan så skön!
Jag hade en Jocke-dag igår. Vi smsade hela jävla dagen, mådde så jävla pissit dåligt,
men det ändrade han på =) Kändes bra att få höra vissa av sakerna han sa,
andra kunde ju ha kvittat. Gillar verkligen inte när sanningar kommer fram,
speciellt inte om jag har hållts i mörker innan.
Hamnar ju i chocktillstånd av vissa saker!
Håller på att bli sjuk... Vill inte, orkar inte, hinner inte. Jag har ju redan varit sommar-sjuk och höst-sjuk. Måste jag bli vinter-sjuk nu också? Hostar som om jag har satt ena lungan i halsen och näsan väser!
Sovit i cirka 11 timmar och är fortfarande seg, trött, slö och utmattad.
Så jag har en stor kopp latte här med mig vid datorn.
Lyssnar på Westlife också, jag vet att det är ett stort steg bakåt i tiden, men jag vill se om jag fortfarande får den där känslan av att lyssna på deras musik. Men jag förstår inte vart alla mina skivor tagit vägen!
Hittade bara 1 och jag har typ 6 stycken!
Ville egentligen lyssna på "Allow us to be Frank" skivan med massa 50 tals musik,
men putts väck!
Ahja, idag blir det simning och plugg...
Har genetik prov på torsdag och har inte övat ett skit ännu!
Men det är ju inte så konstigt heller.
Vem fasen pluggar på lov?!
(oh yes har min Westlife tröja på mig=) men den används endast som pyjamas!)
RSS 2.0