ikke i trafikk

Var en sväng till Brgen, Norge i helgen :) Hälsade på världens bästa Agnes! Uppdatering och photo-chock kommer imorgon ;) Nu ska jag sova! Helt slut efter en res som startade 07:58 imorse, och var i min lägenhet 21:55... Ska sova på mage, suttit heeela dagen, så rumpan och ryggen vill inte riktigt leva längre ^^

Jag gillar inte att man skyller ifrån sig

”Dagispersonal anmälde inte misstänkt barnmisshandel: Vi tänkte anmäla men hann inte”.

 

”14-årig flicka blev våldtagen på skolan och trakasserades av elever. Skolan: Vi gjorde vad vi kunde”

Varje dag far svenska barn illa och vuxna skyller ifrån sig. Varför är det så? Det ska UNICEF ta reda på. Under en månad hårdbevakas Sverige – inga undanflykter accepteras. För att klara det behöver de vår hjälp: Tipsa UNICEF om undanflykter då barn far illa, ta ställning på Facebook och sprid filmen om undanflykter.

Och du som har en egen blogg, var med och blogga mot undanflykter!

24 oktober – 24 november är månaden då man inte får skylla ifrån sig. #undanflykt

Till Malin

Malin, först och främst kul att du hittat hit :) Ramen är köpt i en present butik i Säffle, Värmland. Men den jag fick var butikens allra sista... Den finns även på Gekås (Ullared) ;) Hoppas det hjälper? Ska även finnas i blått med texten "Prince" :)

2D

Idag är det egna studier :) Har som vanligt plockat i lägenheten :P Börjar bli satans less på det nu :( Men men, bara lite mer än en vecka kvar sen är lägenheten i toppskick :D
Men nu när d snart är dags att dra sig mot förfest, så måste jag speed packa inför resan till Trollhättan imorgon ;) Och få i mig lite mat :)

Riktigt bullbak! (photobomb edition)

Tror ingen missade kanelbullens dag förra veckan :) Var hos Louise och bakade MASSOR med smarriga bullar!
Jäsning pågår :)
Det blev en jävla massa bullar!
:D
Är inte lika bra på att kavla som Louise, men jag äger ju iallafall en elvisp ;)
Massa socker på, alla vill ju ändå ha den med mest socker på :)
väntar och väntar!
Busiga bakare ;)
Första bullen ska smakas, en halv bulle var ;)
Vi exprimenterade lite :) Vanliga kanelbullar, marzipan fylling och kardemumma deg!
Det är roligt att baka, men roligare att äta!
The bun that never was :(
Delade upp dem rättvist, dessa är Louise's bullar :)

I'll drink to that!

Nu har jag fått en såndär "nu jävlar i helvete ska jag ..." kick! :D Jag har skrivit en liten "att göra lista" som jag nu försöker pricka av lite från :) Det går ändå rätt bra! Okej, jag har en mini pause nu, men det är bara för att upplysa er lite ;) Haha... Hittills har jag:
  • Packat upp väskor i hallen, som innehållit två-tre saker vardera.
  • Slängt alla påsar som legat i hallen och köket :p Varför liksom?
  • Lagat två matlådor och middag ;)
  • Diskat, all disk utom ett glas som jag dricker ur just nu :D
  • Vikt in tvätten, tänker inte tala om hur länge den hängt på torkställningen :p
Nu back to work! :) Lyssnar på min aweomse spellista: USA

en nypa luft

Usch, vad jag stör mig på att jag inte lyckas hålla igång drivet tillräckligt länge! Det tar mig ju tusen år att göra något, nu är jag så trött på att inte ha ordning hemma :( Det går inte att städa för det är saker överallt! och kan inte lägga sakerna någonstanns för jag inte har några möbler... Har ju lovat pappa att fixa iordning till han kommer. Hoppas jag klarar av att hålla det :s
Ska nog skriva en lista på allt som bös fixas ;) Så kanske det händer saker!

let's get it...

Var med om en liten "incident" på Tempel när vi var där senast. Tyckte det var äldigt jobbigt först, men när den andre personen som var inblandad bad om ursäkt en miljon gånger, så tog vanliga Jessica över. Jag tänkte varför inte bli vänner :) Personen är ju kompis med folk jag känner. Kul med nya människor :) Det var kul i typ en vecka, nu är personen en värre bitch än mig när jag är som värst! Och dryg som fan. Som vanligt alla ni som känner mig, så har jag ju lyckats börja bry mig om personen, så när den skriver att den mår dåligt och är lite nere vill jag ju hjälpa till. Muntra upp lite, men det gick inte hem hos personen. Orkar inte med "coachning" fick jag som svar, nähä men varför skriva att du är nere då? Om du inte vill ha stöd eller uppmuntran? Jävla skit! Det som är jobbigast är ju att personen lyckats lista ut exakt hur den ska bete sig för att trycka på mina knappar! Blir galen!


Detta är också samma person som sagt att den säger ifrån om den inte orkar eller vill prata. Antingen är det jag som är väldigt trög, eller så är det personen som är dum i huvudt. För det har inte kommit nåt jag orkar inte prata just nu. Det har däremot kommit uppmaningar om vad den inte vill prata om och om hur jag ska bete mig. Jag tål inte när folk säger åt mig hur jag ska vara. Jag får väl vara som jag vill? Bara för att personen letar efter en viss sorts tjejer behöver inte jag passa in i den ramen. Och är man vänner så spelar det väl ingen roll om man passar in i en ram eller inte?
Galen säger jag. Jag blir galen!

10 orsaker...

Har haft vad som känns som världens längsta dag i skolan idag. Höll på att somna på riktigt! :s Inte så bra.  Men fick lämnat in alla papper och sånt som ska vara inne :) Så lite nytta har jag ju gjort ;) Gick hem och la mig i sängen och myste med "10 orsaker att hata dig" :) Och nu känns livet lite bättre igen ;)

Agnessica!

Saknar min lilla gumma Agnes :( Skypade idag, jätte länge! Jätte mysigt <3 och jättkul! :D

Benidorm

Jag har gått och tappat matlusten... Tror det är för att jag stressar för mycket. Att hostan inte vill släppa hjälper väl inte, men får ont i magen direkt nåt kommer i munnen :( Så på tre veckor har jag gått ner 5 kilo :/ Kan ju inte vara så där extremt bra, men är svårt att koppla av just nu. Massor med saker som händer hela tiden. Ingen rast och ingen ro :p
Fick ett ryck när jag kom hem idag :) Och bar ner grejer i källaren, städat lite och plockat i ordning lite :) Ser betydligt bättre ut! Ska bli så klar jag kan nu i veckan. Så det bara är att lägga in sakerna i bokhyllan och täckena i soffan :) Bara tre veckor kvar tills möblerna blir hit körda med pappas hjälp ;)
Imorgon blir det till att starta hemtentamen, va en sväng i Trollhättan och passade på att låna de böckerna som fanns på biblioteket där ;) Så slipper jag lägga en förmögenhet för att få ihop 7.5 poäng, eller om det är 5hp som tentan är... :S
RSS 2.0