Forever

Detta är sista veckan på praktiken. Ska bli skönt att slippa pendla till världens ände och tillbaka varje morgon klockan 05:40. Samt att slippa gå upp 04:40! Man blir depp av det... Och helt slut :p
Har inte kommit i ordning alls i lägenheten än... Lovar bilder när jag har det. Får hjälp om några veckor att köra hem möbler från IKEA och bygga lite ;) Ska bli skönt att kunna kalla detta hem så småning om :) Men har fått tvättat alla kläder nu och börjat få upp det som ännu ligger i lådorna på golvet :) Byggde en av luckorna till min tv-hylla. Så nu är en av flyttlådorna tomma, då alla skivor kommit på plats :)

Mamma, jag väntar till mitten av oktober på Lejonkungen, för att jag beställde den så fort det gick. Det rä den mest populära av alla Disney-filmer, den tar slut direkt! Så beställde, men såg inte då att den skulle ta sån tid. Och nu har jag ju betalat för den, så tänker inte köpa en till :) Sett reklam på tv m att den släpps på Blue-Ray och att man då får med en dvd upplaga... Men har inte spelare till blue-ray och det är dyrare med Blue-Ray. Tar mig typ aldrig ut till Maxi här... Och har inte sett den på Kvantum. Därför jag väntar ;) Ni får köpa den till Freja :) Tror hon är stor nog att se de gamla filmerna nu, de är läskigare tycker jag... De som kommer nu är mer färgglada och skojsiga...

var beredd

I mitten på oktober kommer ett paket komma ner i min brevlåda :) Ett paket jag väntat på sedan juni! Nämligen en av världens bästa, roligaste och mysigaste filmer någonsin: Disney's Lejonkungen :D
Behöver jag säga att jag längtar? ;)

girls on film

Jag har tänkt på det här med foton och förhållanden.
  • Vad hände med den eran då precis alla som var i ett förhållande bombaderade internet med bilder där de gjorde allt möjligt tillsammans?
  • Alla puss-bilder och hålla handen-bilder är ju som bortblåsta.
  • Vad är det som har hänt?
  • Är det helt plötsligt ute att foto sig med sin respektive?
Kan ju erkänna att efter ett tag blev man över-mätt på alla plutti-nutt bilder och det kanske är lite trashigt ibland. Men samtidigt kan jag ju säga att man vill ju skryta med att man är lycklig! Eller är det bara jag som känner så?
Eller är vi inne i en ny era, där man ska hålla sina förhållanden borta från internet? Jag håller med dem som tycker att man inte ska ha ett för offentligt förhållande, men någon statusuppdatering om att man ligger och saknar sin partner, att man lagar mat, ser på film eller är och handlar ihop tycker jag bara är gulligt :) Sedan finns de ju dem som inte vill bli fotade, men det är ju en annan femma ;)
Om inte annat vill man ju ha bilder från när man mådde bra, hade kul och var lycklig tillsammans :) Jag känner det iallafall, jag önskar liksom att någon hade suttit där med kamera och tagit bilder under vissa speciella stunder i mitt liv :)
Note to self: Måste bli bättre på att ta med och använda min nya kamera!

raise his voice

Här är kommentaren från FreddeGredde :)
Här är inlägget han kommenterade:
Romeo

Tempel of love

Redo för förfest och sedan vidare ut till Tempel

please excuse me

Igår firade vi pontus som fyllde 21 år :) trevlig kväll, men min hosta jag dragit på mig (inbillar mig att jag fick den från Kristoffer, sångaren i Melody Club ;) ) har blivit värre. Det är väl bra på ett sätt, för nä det blir värre så är det ju på väg att bli bättre :) Haha, om ni förstår den logiken?
Kände mig som en slagen hjälte då jag bara sovit 4 timmar, inte ätit så jätte mycket på dagen, men en riktigt god middag :) Tyckte själv jag hade mörka ringar ner till kinderna och så hosta på det! Fick ett flertal host-attacker, jävla påhitt det där med hosta alltså! Så gick hem vid 2 och slocknade direkt jag kom i säng, hur skönt som helst att få sova ut lite :)
Idag kanske det blir till att köpa en bokhylla, får se om min bärhjälp inte är alltför bakis idag ;) Behöver verkligen den där bokhyllan så jag kan få upp sakerna ur lådorna, så det ser bättre ut och blir lättare att komma fram! Så ska jag beställa min soffa sen, till början av oktober :) Det kommer bli super bra det här!

bad guys are out of luck

Hejsan Svejsan :)
Det har hänt grejer sen jag skrev sist, men orka med en sån uppdatering. Jag har helt enkelt inte haft tid eller inspiration till att skriva innan nu ;) Agnes har juvarit på mig lite om att jag MÅSTE uppdatera...
Jag har ju åter igen flyttat till ny lägenhet, jag vet jag är tokig. Har inte kommit i ordning ännu, men är på praktik nu så det är svårt att hinna med att plocka i allt. Har dock fått upp det viktigaste som kläder och diskmaskin ;) Hehe, ska hinna tvätta i helgen också hade jag tänkt. Får springa över till tvättstugan och se om det finns några tider. Måste erkänna att jag faktiskt inte ens varit till tvättstugan än, har snart bott här en månad :blush:
Alla kära Trollhättebor, ni vet ju vem FreddeGredde är! Han har hittat til min kära blogg :D Blev riktigt glad när jag såg hans kommentar;) Han är ju bara föööör snygg!
Och för er som inte vet vem jag pratar om så lägger jag in ett av hans YouTube klipp här, så titta, lyssna och framför allt NJUT!

RSS 2.0