get into position

Jag längtar tills mitt hår blivit längre. Jag vill ha en frisyr som denna som Tyra har. Enkel och snygg! Lite busig sådär :) Visst mitt hår kommer väl aldrig vilja bli så tjockt och fylligt, men ändå :p

feel something

Okej, sitter här i röran och försöker få ihop det sista :) Det går inte alls så effektivt som jag hade önskat. Hur mycket saker kan en människa ha egentligen?! Helt sjukt ju. Det tar ju seriöst aldrig slut. Försökte vara smart ibörjan och lägga saker som ska till ett rum i samma låda, men det finns för mycket små plock! Kommer nog lägga mig sent ikväll känner jag, bara för att hinna få ner så mycket som möjligt. Så får jag städa lite innan pappa och Jokke kommer och hjälper mig flytta allt. Inbillar mig att det inte kommer ta så lång tid att packa ner resten, men jag antar att jag har fel :p

they can end our happy days and put us in our graves, but never reach the Ochrasy

Många av er vet redan detta, eftersom ni har tillgång till min Facebook profil :P Men jag har helt glömt att säga någonting här på bloggen! Hur kan jag glömma någonting så viktigt? För precis en vecka sedan firade jag att jag klarat Anatomi och Fysologi tentan, med att gå och tatuera mig :D Jag hade skissat upp det jag ville ha och traskade med Fatma, som skulle vara mitt mentala stöd, till Red Rocket Tattoo i Trollhättan. När vi kom dit säger de först och främst att de stjärnorna jag ville ha var alldeles för små, så de tog jag bort! Sen visade det sig att de inte hade någon tid, det är drop in på fredagar så jag hade ju inte tänkt på att boka tid...
Jag och Fatma åkte och åt lite lunch, då ringde de och sa att de hade fått en öppning. SÅ då bar det av tillbaka och gaddades ;)
Tatueringen är inspirerad av Mando Diao, som ni vid det här laget borde förstått är mina Guld Pojkar! :) För er som inte är så insatta i Mando, så betyder tatueringen om man ska översätta det så normalt man kan "Nå Paradiset".
Det är vad meningen med livet är!

bag over my head

Idag startade inte dagen riktigt som jag ville. Hade ställt klockan, så jag inte skulle sova hela dagen. Vaknade med världens huvudvärk :( Jag ska ju vara på topp idag och packa ner HELA lägenheten! Vad fan ska jag må dåligt för då?
Åt resterna av mina nachos när jag vaknade, men tror jag behöver ett ordentligt mål med mat och massor med vatten! Halv 4 borde jag ju må bättre iallafall :) Jag har ju faktiskt flera lådor packade, så jag tänkte köra fram bilen in på gården och lasta så mycket som får plats och köra bort. Sen packa mera, för nu vet jag inte riktigt vart jag skulle göra av alla lådor om jag började packa mer... Jag borde kunna klämma in 4 lådor i Kenny, hoppas jag iallafall ;) Sen lite tavlor och typ filtar :) Ska tvinga mig själv att sätta fart nu. För imorgon vid den här tiden är det meningen att vi bara ska bära ner allt och köra bort. Vill ju kunna spendera lördag eftermiddag och söndag förmiddag med att städa den gamla lägenheten.
Måste komma ihåg att boka en flyttbil också :p

start a fire

Gud vad jag längtar till sommaren, sol och värme! Att kunna gå ut utan att behöva massor med kläder och grejer för att inte dö! ;) Ja, jag vet att det är ett bra tag kvar, men jag drömmer om att få resa på solsemester :) Det hade vart underbart. Jag vill ju allra helst till Grekland, men det är fan ingen som vill med dit. Vet inte vad folk har emot Grekland... Jag hoppas att det blir någon liten semesterresa iallafall.


Nu blir det middag framför The Big Bang Theory tror jag, möjligtvis lite Desperate Housewives istället :) Har börjat flyttstäda lite nu, inget super märkvärdigt, eftersom jag inte kunnat flytta mer än köksbordet ännu, då nya lägenheten inte är tom än :( Men fått besked om att den ska vara tom idag, så ska nog åka bort med åtminstone en låda ikväll :) Och sen köra det mesta imorgon på dagen, sen på kvällen ska jag fortsätta städningen här... Sen på lördag blir det flytt på riktigt, med hyrd skåpbil och bärhjälp :) Ibland önskar jag att Kenny var lite större, typ en kombi eller så :p För då hade jag kunnat köra mina små bokhyllor och mina byråer, men de får vänta till på lördag...

P!NK and Adam

När jag var hemma i Trollhättan hörde jag denna versionen av Adam Lambert's hitsingel. Blev lite besviken, då jag hade hoppats på lite mer PARTY-remix, då P!NK är med och sjunger... Men nu tycker jag den är väldigt bra! :)
Vad tycker ni?
Adam Lambert feat. P!NK - Whataya want from me

up the side

Testat alla kläderna som kom! Puh, det tog ett tag :) SKa skicka tillbaka lite och byta storlekar. Några kläder var TÄLT på mig och några klänningar som skulle vara hellånga gick till anklarna :( Så ska fixa det imorgon på väg till skolan ;)
Nu blir det mat håller på att svälta ihjäl just nu. Jävla spagetti som ska koka forever! Sen blir det packa inför flytten :) Vill bara sova, men jag måste få detta gjort innan lördag, då allt flyttas :D

Hämtade paketet från H&M! :D Massor med fi...

img_8906 (MMS)

Hämtade paketet från H&M! :D Massor med fina, söta och sköna klänningar. Denna är super skön! Och jävligt snygg ;)

put your hands up

Det var en tidig start på dagen idag :) Sen iväg till Lextorp och hämtade upp Fatma, vi gick ett ganska bra tag på mässan ändå. Fast det knappt var några där, men vi fick lämnat in två intresseanmälningar om att få jobba som Personliga Assistenter :) Jag kom på att jag ska kolla upp roliga/intressanta distans sommarkurser :) Så får man bidrag under sommaren. Fatma var på den idén, då kanske vi kan läsa ihop och hon får lite extra merit poäng till när hon ska söka Universitet senare! :D Awesome ju!

Helt störd i huvudet är jag för tillfället. Helt slut! Ska sova snart, skola 8:15-17:00 imorgon :( Hela handen är full av påminnelser till mig själv. Kommer glömma bort att andas om jag inte skriver upp det också känns det som. Ny termin, ny kurs, ny sal och nya lärare! Hoppas innerligt att det är en lite mindre råplugg termin, en rolig och intressant kurs, sköna stolar i salen och grymt bra lärare! ;)

kærligheden kalder nu i nat

Lekt med lill-skruttan idag :) Suttit och pratat en massa, busat lite och pärlat pärlplatta! :) Super mysigt. Lite ledsen över att jag inte kunde läsa saga för henne i kväll, var på Friskis & Svettis och tränade. Mådde skit dåligt efteråt. Trodde jag skulle spy. Ledaren kom fram två gånger och frågade hur det var och om jag ville ha en banan :p Väldigt snällt, och NEJ mådde inte dåligt för att jag "är så dåligt tränad". Mådde dåligt innan också, huvudvärk och så.... :( Men det känns bra i kroppen nu, behövde få ur mig lite aggression ;)
Nu blir det lite komedi-serier, sen sovtajm! Upp tidigt i morgon och gå på Rekryteringsmässa med Soulmate <3

hugs and kisses to my secret reader

Tack AjDdJc för dina värmande ord <3
Blev allt lite nyfiken på vem du är...




Du ska verkligen inte tycka illa om dig själv för att du "bara" är 160 cm lång! Verkligen inte. Några måste ju vara den längden, visst ska jag vara stolt över att vara lång, men du ska vara stolt över att vara 160cm lång du med! Det är inte lätt att acceptera det man har, men man får göra sitt bästa. Det var en riktig förbannelse att växa upp längre än alla andra tjejer, till och med längre än de flesta killar! Men vad gör det nu, visst det var en riktig PAIN att hitta kläder och speciellt skor som passade, det är fortfarande lite trixigt ibland, men jag har accepterat det. Jag tycker vi lovar varandra att försöka skaka av oss det onda och blicka framåt med en mer positiv syn på livet och speciellt en mer positiv syn på oss själva! <3

finaste jag vet

Jag vet att det går dåligt med att hålla ett någorlunda tempo här med uppdateringar och så. Men jag är ju faktiskt på lite semester nu :) Så då är det väl ändå lite tillåtet med hackigt uppdaterande av bloggen?
Jag körde en fuling, eftersom jag mått dåligt, sovit sjukt kasst mest på grund av min dumma höft som ska göra så ont att jag inte vet hur jag ska ligga för att kunna somna :( Så har jag inte kunnat gå på flera föreläsningar, så jag skippade detta tenta-tillfället. Känner mig ganska värdelös för det ibland, men samtidigt känner jag att jag behöver det här! En break och samla mig lite.
Jag vet att jag klarar det här, men ibland är vägen inte alltid så rak eller så tydlig som man hade önskat. Jag behövde komma hem och bara ta det lugnt, träffa min lillebror och dumma mig med honom, träffa min soulmate och spåna på framtiden, prata om drömmar och värderingar, umgås och krama om mina favorit pojkar Daniel och Andreas, dricka massor med kaffe och te. Prata med mamma och Kalle, och imorgon (eller ja senare idag) ska jag få krama om min ögonsten och skrutta Freja! Ska ta henne till dagis :D
Sen ska jag nog hämta henne också om allt går som planerat och möjligtvis åka till Biblioteket, så hon får leka med dockhuset där, hon gillar det! Precis som jag gjorde när jag var liten ;)
Längtar skit mycket tills hon vaknar, hon har ingen aning om att jag är här!

tortilla

Att det ska vara så lätt att fastna framför tvn då. :p Suttit och tittat på Bones, CSI Miami och nu Criminal Minds. Kommer vara super rädd sen när det är dags att sova! Det är för sånt här man ska ha en kille ;) Hihi, som kan hålla om en när man blir rädd :)
Imorgon är det Club Dag på H&M, ska försöka ta en sväng förbi där och se om de har nåt fint :)

jazz-hands

Det verkar som att jag får klara mig själv i frågan om nytt bloggnamn :p Jaja, om man ska få något gjort får man göra det själv heter det ju ;) Sov ut ordentligt idag, riktigt skönt! Min höft har spelat mig ett enormt spratt sen i jul :( Men nu i natt tror jag att det släppte :) Iallafall lite, enorm lättnad måste jag säga.
Precis kollat på veckans avsnitt av "Pretty Little Liars", blir så rädd efter varje avsnitt. :blush: Jag vet att det är mesigt att bli det, men det slutar alltid precis efter spänningsklimax! Kommer ju dö snart av all spänning ;) Hihi, appropå det förresten! Igår kväll satt jag och tittade på "Harry Potter and the Half blood Prince", så fins det en scen när man blir skrämd. Åtminstone första gången man ser filmen, jag kände att jag ville bli det, så jag koncentrerade mig värsta på stämningen och så FÅR JAG ETT SMS! Hoppade seriöst skit högt i soffan :p HAHA, sen precis efter det DÅ skräms jag av filmen :p Haha, lyckat! Blev ju iallafall skrämd ;) Thihi

you waste your life expectancy

Kära läsare.
Jag tror jag ger upp min "SuperBlogg", det kommer ta sån tid att lära sig den nya sortens kodning. Så eftersom den här bloggen har sina små buggar (bla. med kommentarstrul och att jag inte kan göra nya stycken!), tänkte jag starta en ny, här på blogg.se :)
Jag skulle vilja få tips av Er läsare på bloggnamn :) Nu heter den ju expectansy.se (felstavat med flit ;) då det ser mycket bättre ut tycker jag, ordet betyder förväntan).
Vad tycker Ni sidan ska heta? Inga förslag är dumma :) Jag är öppen för ALLT!

allting kommer ordna sig

Här om dagen ställde jag mig på vågen för första gången detta året. Jag ville se vart jag startar viktmässigt nu när jag har ett läsk-chips-godis-glass uppehåll till början på juni :) Vill ju kunna se förbättringen även på vikten :) Förstår ni vilken chock jag fick då när vågen visade dryga 6 kilo MER än vanligt!
HUR I HELVETE har jag lyckats lägga på mig så mycket bara över jul?! Herregud säger jag bara. Det är bra att jag gör denna omställning känner jag. Har ALDRIG vägt så mycket NÅGONSIN. Seriöst vad äcklad jag kände mig ;(
Men så ställde jag mig igen igår och idag och då väger jag 4 kilo mindre än min "fy fan vad tjock och äcklig jag är" dag. Så jag antar att det är bättre att väga sig på morgonen, när magen är tom ;) Hihi, tänker inte säga exakta vikten, vill egentligen inte erkänna den för mig själv heller :p Hihi^^
Men jag kan säga att jag väger över 80 kilo och mitt personliga mål är att komma ner runt 70 kilo :) Jag vet att man inte ska gå ner mer än 0.5 kilo i veckan för att det ska vara hälsosamt osv. Men jag menar att jag tänker fortsätta kämpa tills jag är nere på den vikten och sedan lära mig att hålla den :)
För jag orkar inte med all ångest över att vara så otränad och rund som jag är idag, det är på tiden att bli starkare, mer tränad och tonad och framförallt hälsosam och på köpet få lite extra självförtroende! Sluta vara den personen som alla bryter sina nyttiga vanor med, för då äter jag ju hela tiden!
Så hoppas vi alla på att huden ska bli bättre, sömnen bättre, att jag blir piggare och att brösten blir liiite mindre! ;)

never know

Näst nästa vecka ska jag på allvar börja packa ner lägenheten. Ska bli skönt. Hinner inte börja denna vecka med tanke på tentan och sen svängen hem. Så det blir till att packa den 26e. Men jag ska allt ta mig i kragen och hämta ner lite kartonger innan dess, så det bara är att börja sen. Eftersom tentan börjar 14:00 på lördag, kanske jag hinner upp på vinden innan och bära ner några :) För jag tror inte jag pallar att plugga då, bara några timmar innan. Kommer få panik då tror jag.
Nu blir det lite mat och sen blir det till att plugga lite på de svåraste delarna inför tentan, önska mig lycka till!

tusen nålarna

Ännu en sen kväll, men jaja. Ser ut som sju svåra år för tillfället. Blir en LÅNG dusch imorgon :) Ska bli så skönt! Ska även leta reda på vindsnyckeln. Tror jag vet vart jag lagt den, men är inte hundra. Jag måste ju börja packa nu liksom ;) Ska verkligen bli super duper skönt att komma i ordning i min nya fina underbara lägenhet :D

Pratade med Bredbandsbolaget i fredags. Ett rent helvete vart dt, för vissa av de som jobbar där har tydligen ingen aning om vad de säger! För jag och Systra Mi hade frågat om samma sak och fått samma svar av 2 olika kvinnor, men sen när jag pratade med en kille om att göra så som jag blivit informerad om, ja då gick det ju absolut inte att göra så. GAH! Blev så frustrerad! Men nu är det iallafall fixat! Skönt. Då är det "bara" samtal till Adressändring och försökringsbolaget som är kvar då... Gillar verkligen inte att prata i telefon om sånt, känns bättre att prata ansikte mot ansikte, blir lätt missförstånd per telefon ju :(

Sofia: Patofysologi är sjukdomslära :) Så vi lär oss om vilka sjukdomar vi kan få i respektive organ/system/vävnad och hur de kommer sig, samt vad det innebär...

Myslunch hos Cilla :) <3  Igår var det plu...

img_4791 (MMS)

Myslunch hos Cilla :) <3  Igår var det plugg, middag och Let's Dance i Karlskoga ;) hos Cillas syster. Sen tog vi en sväng till Cillas kompis Johan, väldig snäll och trevlig kille :) Satt där och prata ett bra tag innan det blev discobilen hem till Cilla i Kristinehamn. Idag pluggar vi förfullt för Patofydologi tentan om en vecka!

angel

Fick reda på mitt tenta resultat idag :) Jag klarade mig! :D Hur skönt som helst tycker jag. Blev ûber glad! Skrek nästan i telefonen när jag ringde mamma. Tentan är värd 12 högskolepoäng, så det känns enormt bra.
På lördag nästa vecka är det sista tentan för höstterminen (CP att höstterminen fortsätter efter jul!), så efter den åker jag hem till Trollhättan och bara chillar :) Leka med Freja, umgås med Jokke. På lördag kväll ska jag och pappa äta middag ihop, inte träffat honom sen oktober så det ska bli kul.

Jag måste bli bättre på att ta ut soporna. Jag är verkligen hopplös på det. Haha, kartongen som diskmaskinen kom i ligger fortfarande i hallen, ihopvikt men ändå :p Ska ta på mig och gå ner med sopor och köpa mjölk nu tänkte jag ;)

everybody needs a song

Tenta resultatet ligger fortfarande inte uppe! Det skulle egentligen kommit igår, men antar att det är okej för lärare att göra lite som de vill med sånt där! Elever kan ju inte direkt bestämma sig för att göra tentan dagen efter den är planerad. Taskigt av dem tycker jag.
Nu blir det att laga lite mat och printa ut anteckningar från lektionerna jag missade innan jul :p Funderar även på att skriva rent anteckningarna från resten av kursen, så blir det lättare att läsa på :)

from A to Z

Hej världen.
Vaknade vid 7 imorse och ville bara dö! Gick och la mig 23 i går och somnade onormalt fort för att vara jag. Själv tycker jag ju att 8 timmars sömn borde vara nog, men icke. La mig igen och sov 4 timmar till, hur skönt som helst. Men mår fortfarande inte riktigt bra. Vet inte vad det är, det är bara jobbigt. Känner mig ihålig om det låter vettigt? Ska göra lite ChaiLatte och på med glasögonen och plugga lite. :) Tentan är ju snart!

talk this way

Ni anar inte hur mycket gladare jag blir av era kommentarer :D SÅ underbart tycker jag!
Ja, det var ju seminarium i dag. Jag kan ju inte säga att jag inte var nervös, för det var jag. Tyckte inte jag var tillräckligt påläst, men det är ett krångligt ämne det där med HIV. Det gick iallafall hur bra som helst! Hade världens skönaste kvinna som seminarieledare, det gjorde väldigt mycket. :)
Ska duscha och sedan krypa ner i sängen. Är helt totalt sönder sliten. Har inte orkat göra något av det jag tänkt göra idag, men en skoldag från 8:15-17:00 är inte att leka med :p Puh liksom!
Imorgon ska tenta-resultatet komma, och vi ska ha föreläsning med den lärare jag gillar minst. Lite trist, men sen efter skolan är vi ett gäng som ska sitta kvar och plugga ett tag :) Ska bli kul.
Ser lite urholkad ut här tycker jag :( Man kan ju inte vara på topp jämnt ;)

faith

Är tacksam över att ha tagit med mig min väckarklocka från Trollhättan :) Iphone's Påminnelsefunktion gav ju med sig under årsskiftet, så det har vart lite sådär med att kliva upp i tid. Men imorse var första dagen på länge som jag använde den gamla hederliga alarmklockan. Kan ju säga som så att man verkligen vaknar till den! Vilket är bra :D Gillar att mysa kvar i sängen jag...
Idag var det lång dag i skolan. Jobbigt, men jag tog mig igenom den :) Vi fick sluta lite tidigare också då föreläsaren blev klar för fort ;) hihi sånt gillar vi! Är lite fundersam på vad han ska gå igenom imorgon :question: men det får vi se då. Imorgon är seminariet också, känns väl sisådär, det är så mycket att komma ihåg och jag minns bara typ halva :o Jaja, det får lösa sig och gå som det går helt enkelt! :)

Tv:n min kom idag :) Gött, en sak mindre att tänka på nu. Gick hem till Rebecca efter skolan, vi skulle se på Top Model ihop. Men hon mådde inget vidare när hon kom. Precis innan jag gick så tog jag med William ut på en sväng. Tror ni inte att hundrackarn smiter! Helt plötsligt har jag både koppel och halsband i handen och William springer iväg! Fick panik då vill jag lova! Men höll mig lugn och smög mig på honom efter en liten stunds jagande. Så han kom allt hem igen ;)
Nu ska jag printa en sammanfattning av de svåraste delarna till seminariet och sen sova :) Gott natt på er där ute!

she's so lovely

Jaha, så vart man ensam igen. Verkligen super jobbigt att Fatma åkte igen, grät lite när jag kom hem... :blush: Tror det beskriver vår relation ganska bra. Längtar till jag är färdig sjuksköterska, då ska ja flytta upp till huvudstaden och bo med min soulmate :D Fatma och hennes lillasyster Sabina ska flytta till Stockholm och sen kommer jag upp cirka ett år efteråt! :) Hur awesome som helst! Älskar både Fatma och Sabina, de är underbara. <3

Skrivit ihop och printat ut seminarieuppgifterna nu :) Skönt med en egen skrivare dessutom! Ska läsa igenom ikväll innan jag somnar. Har ju inte gjort skolgrejer på några dagar, så det är ju dags nu ;)
Just nu tittar jag på One Tree Hill på Kanal5, söndags mys! I nästa paus ska jag värma lite rotfruktssoppa.

Kvällen till ära har vi klätt upp oss och ...

img_5441 (MMS)

Kvällen till ära har vi klätt upp oss och ska nu fira Fatma's födelsedag the Jessica-way! <3

two more lonely people

Var uppe tills jag var för trött för att prata igår, vi tittade på TRON Legacy :) Tyvärr var ju 3D funktionen sönder i deras 3D salong, och sedan hade de bara bacon-snacks, jag skulle bjuda Fatma på bio och snacks som hennes födelsedagspresent. Haha, kändes som att allt bara sket sig för oss! :P Men till slut satt vi iallafall och njöt av filmen, som för övrigt var helt okej. Inte världens bästa, men ändå :)

Fatma hjälpte mig att köpa TV idag :) Den får ju tyvärr inte plats i bilen, Kenny är för liten :( Hihi, men det löste sig. Hemkörning blev det ;) Bättre det än ingen TV alls tycker jag! Fatma är lite som mitt samvete ibland. Jag sa blankt nej till försäkring, men hon sa att tänk om det händer något med den eller om den inte alls fungerar. Så det blev försäkring på den, med tanke på att jag ska flytta så kanske det blir strul med hemförsäkringarna som ska bytas och sånt. Oturligt om TVn ska gå sönder och så har jag ingen hemförsäkring för att de håller på och strula eller nåt. :p

Idag fyller Fatma 20 år! Hur awesome är inte det?! :D Sjukt kul, tycker jag. Nu fnns det inget vi inte får göra (jaja, 23 årsgränser då men...) :) Inget kan stoppa oss! Hihi. Kom in med glass i hjärtskål och ett glas juice och sjöng för henne i morse :) Måste låtit som helvete, min röst skar sig hela tiden :p Haha, men det är tanken som räknas ju.

I går klipptes det lugg :) Rätt nöjd själv faktiskt, men det känns rejält udda och ovant än så länge ;) Känner mig som ett litet busfrö! :D

Hemma hos Björn och hälsar på :) Nu bär de...

img_7399 (MMS)

Hemma hos Björn och hälsar på :) Nu bär det av mot bion ;) Ska bli gott med lite popcorn!

open my lungs

Alltså förlåt för att det går så dåligt för mig nu med uppdatering. Jag blir lite förskräckt själv faktiskt! Då jag aldrig kommer ihåg mitt lösen när jag ska logga in :( Haha, så det har hänt en del sedan sist ;)
På min födelsedag hade jag föreläsning 8:15, så jag gick upp 5 i sju och slog på mobilen. Då ringde pappa och grattade mig :) Sedan hörde jag en nyckel i dörren, så kom Systra Mi in och sjöng och gav mig glass med jordgubbar och en present :) En Eclipse filt :D Super mysig!
Kom lite sent till skolan, men det struntade jag i. Vi slutade vid 12, då åkte Cilla, Viola och jag hem till mig så hämtade jag de saker som Cilla sagt åt mig att ta med :) Tex, bikini och bra filmer. Vi hämtade upp Louise och sedan bar det av mot Degerfors. Där fick jag pannkakstårta, asgod middag och paket :) Thihi, en hammare med strass bland annat :) Och gröna spikar ;)
Det var verkligen en bra, mysig, rolig och spännande födelsedag :D Tusen tack till Er tjejer!

Igår kom Fatma hit :D Hur kul som helst! Känns alltid så overkligt med sällskap på nåt sätt :p Haha... Vi såg på film, pratade och myste igår. Idag var vi en sväng till stan, ikväll blir det middag och film :) Ska sitta med seminariumuppgiften medan kycklingen marineras ;) Effektivitet liksom! :)
Ska be Fatma om stöd att greja med Superbloggen senare! Lite tips och smakråd lär ju behövas!
På lördag blir det bio, TRON Legacy i 3D :p
Nu lite kaffe, för jag håller på att somna :o

mys och frys

Ja, då vart det ett nytt år igen. Imorgon fyller jag hela 21 år! Känns overkligt faktiskt om jag ska vara ärlig. Visst varje år får jag lite åldersnoja, men nu börjar det bli lite lätt jobbigt att fylla år. Det är inte lika kul längre, känner bara att jag önskar att jag var i en annan period i livet just nu, men man kan ju inte få allt man vill ha. :p

Anyway, Fatma och jag var i Göteborg dagen innan julafton :) Vi shoppade och gick på Jul på Liseberg :) Hur mysigt som helst! Smart av Fatma att vänta med att gå på Liseberg till eftermiddagen ;) Då var det mörkt och extra mysigt med alla lampor :D Hur som så här kommer lite bilder från Liseberg!
En riktigt mysig dag, med mat, fika, mys, kärlek och stelfrysna fötter ;) Helt perfekt blandning av livets goda!
RSS 2.0