don't make me show you

Befinner mig nu i Trollhättan igen :) Ruskigt skönt! Vart fem dagar i rad på praktiken. Idag var en riktig skitdag! Knappt sovit och bara räknade ner tills jag fick åka hem...
Silvana smsa att hon sett mitt ex på praktiken, så antar att deras period började denna veckan. Eftersom jag bara har typ två dagar kvar så hoppas jag slippa träffa honom :) Men jag tänker inte gå runt och vara orolig för utifall att. Då är det bara att säga hej och fortsätta med det man skulle göra ;) Funderar dock på att smussla en lapp med namn och nummer på åt städaren på avdelningen :) Han är lite snygg och väldigt charmig!
Nu blir det sängen och äta kyckling och paprika medan jag tittar på veckans avsnitt av Switched at birth! :D
Puss på Er!

the one that got away

I fredags var jag och tog min sista Twinrix spruta :) Så nu är jag skyddad mot Hepatit A och B på riktigt! Tog samtidigt ett PPD-test, för att se om jag varit utsatt eller vaccinerad för Tuberculos. De läste av testet imorse, negativt, kändes skönt! Så ska ringa dem på onsdag för att se om de fått in vaccinet och boka tid för vaccination :) För Er som undrar varför jag gör detta är för att det är krav på den avdelningen jag i sommar ska arbeta som undersköterska på ;)


Måste få göra en liten förresten folket! Jag tycker INTE att det är okej att göra planer som sedan rinner ut i sanden för att den ena personen inte håller upp sin ende av "avtalet". Att säga "jag hör av mig imorgon förmiddag" fast man vet att mna är upptagen till eftermiddagen och alltså inte kan höra av sig, det är inte okej! Och sen lägga över ansvaret på den andra personen, som att det inte alls är ens eget fel! FY FAN! Fattar inte hur folk orkar? hur de orkar ljuga och överdriva och skylla ifrån sig till höger och till vänster?! HUR?! Jag kan inte ens leva med mig själv när jag spelar musik med datahögtalarna, med basen lite för nära väggen. Detta för att 1. Överrösta grannens nästintill konstanta dunkande bas! 2. Göra så han hör min in till sig och fattar hur STÖRANDE det är... Men av erfaranehet vet jag att folk aldrig fattar "nu ska jag göra detta så de lär sig en läxa". Folk är helt enkelt för tröga för det ;)



Har blivit tipsad av en kille här i Karlstad om den gamla fängelseserien OZ. Så jag gav den ett försök. Om man bortser från alla nakna män :S  så är den helt okej :) Sett tre avsnitt in på första säsongen, tycker dock att avsnitten är lite långa. 55-60 min och då ser jag utan reklam! Den är väldigt 90-tal det gillar jag! :D
Gjorde en lista förra veckan på vilken dag jag kan se på varje serie jag följer. Och blev förskräckt när jag insåg att jag följer 21 serier! :o Så jag strök två direkt, men har ju nu ersatt en med OZ. Men tycker inte det räknas, för de andra går fortfarande på tv med nya avsnitt. OZ är färdigt och allt ligger ute :) Så det är liksom ingen press att se nästa avsnitt, inte på samma sätt som med de andra iallafall :p

make me come alive

Befinner mig just nu hemma i sängen. Ledig några dagar från praktiken, eller ja min handledare jobbade inte idag och vi bytte denna helgen mot nästa ;)  Har omtenta imorgon om vätskebalans och skallskador. Vi har haft två föreläsningar om det, gick på den ena, men orkade inte plugga till förra gången. Orkade knappt plugga till denna heller :/ Första gången var jag hemma för det var jul och mammas examen :) Och nu är det praktik samt att jag fick besked om att en släkting precis gick bort... Så kan ju inte säga att jag vart så jätte enormt taggad på att plugga.

Ska försöka se över terminen lite och lägga upp ett mer strukturerat pluggschema. Det blev lite struligt för oss då de flesta föreläsare blev sjuka den enda teroriveckan vi har denna terminen :( Så nu ska vi bli "inkallde" under tiden vi ska vara ute på praktik (jag vet att det egentligen heter VFU, men det är ingen här som säger det...), lite trist att förlora tid på placeringarna, men det verkar som att det är under min psykiatri-placering som vi ska in och ha föreläsningar. Bättre än att de tar från sjukhusplaceringarna. Är lite orolig för psyk. Blev inskickad på en psykavdelning på min praktik nu, för att hämta mediciner. Usch! Det är en låst avdelning, så de fick dra passerkort och slå kod för att öppna dörren för mig. Antar att de tittade på mig genom titthålet i dörren när jag ringde på :/ Hehe... När jag kom in var det som att kliva rakt in i sceneriet för filmen Gökboet! OMG liksom! Lång korridor, vitt, kod in överallt! :S iiiiiih!
Men jag har iallafall kollat upp att det är deprimerade jag ska jobba med och vart psyk ligger här i Karlstad ;) Haha, så lite förberedd är jag. Ska även se till att läsa lite i Psykiatri boken innan jag kommer till avdelningen så jag inte får total flipp och blir intagen som patient på psykosavdelningen eller nåt :p


Turn me on - David Guetta feat. Nicky Minaj

lösenordsskydd/ny ordbajs blogg

Hej gott folk!
Måste väl göra en del besvikna och säg att jag tänker lösenordsskydda min blogg från och med nästa vecka. Känner att jag vill det för denna bloggen är mest till för vänner och familj att hålla kontakten. Eventuellt att jag skapar en ny blogg för allmänt ordbajs. Vad tycker ni? Lösenord eller en till blogg mest för att skriva av mig allt jobbigt som gnager mig?
Men till mina vänner och min familj vill jag säga maila, smsa eller skriv på facebook så skickar jag inlogget till er ;)
Ha det fint allihop :)
RSS 2.0