Kick

Har varit en skit dag idag! Kunde inte sova inatt typ... Det var as kallt och kunde inte slappna av. Sen skola på det. Pratade med Fatma tills batteriet på mobilen blev tomt... Laddade den medan jag och Annie var på friskis och tränade. Faan vad dåligt det gick för mig idag! Det gick hur bra som helst i förra veckan, kanske borde lägga ner mentolen lite? Kände mig så otroligt opepp alltså. Lägger upp en låt som är med på passet....
Lite små mesig, kul och påminner så mycket om Arvika-festivalen!




ojsan

Låg och läste ikapp Blondinbellas blogg och hittade något underligt. Hon har svarat på läsar frågor ett tag nu. Uppfatta mig inte fel nu, jag gillar Blondinbella bloggen, man blir glad av alla självkänsla inläggen och självförtroende boostar!
Det jag hittade var i alla fall detta:


Vad anser du om kärnkraften?

"Ett bra miljövänligt alternativ som jag är positiv till tills vi kommer på en annan metod som är lika effektiv.I nuläget finns det inget bra alternativ."

Är det jag som fattat fel, eller är kärnkraft miljövänligt?! Jag trodde de hade problem med farligt avfall, som ingen ville ha och som är sjukt farligt!


Varför vara uppe

Det måste vara något fel på mig när det gäller att sova! Jag kan verkligen inte gå och lägga mig samma dag som jag kliver upp. Förstår inte ens själv grejen med det. Varför måste jag vara uppe till 2 på natten? Blir ju bara till att jag går upp sent och inte hinner med någonting alls sen på dagen.
I natt till exempel låg jag uppe och tittade på "Sveriges fulaste hem" och "Roast på Berns". Såg till och med ett avsnitt med "Roast" som jag redan sett! Ibland blir jag själv lite fundersam alltså.
Vaknade av att mobilen ringde, var för seg för att svara... Får ringa tillbaka när jag ätit frukost och är kapabel till att vara lite trevlig.
Ska gå ner och värma lite soppa nu. Ikväll blir det fika med Agnes och några till (vet inte vilka), kul att få träffa henne en till gång innan de far imorgon.

Strandgatan

Är det någon mer än jag som har lite problem med att välja rubrik till blogg inlägg? Känns som om flera dagar kan summeras till samma titel, som till exempel: en bra dag, jobbigt, mysig hemmakväll, mina älsklingar osv. Ibland väljer jag en rubrik som handlar något som hänt under dagen som jag på något sätt lyckas glömma ta med i inlägget.
Hur lyckas jag med det?
Var och fikade med Julia på Strandgatan. Känns bra att ha fått umgås lite nyktert med henne, speciellt när det är sista gången på ett år!
Har börjat rensa i mitt rum. Ångrar mig lite redan, då jag egentligen behöver lägga all ledig tid till plugg!
Hur tänkte jag där? Inte alls antagligen....
Känns ändå ganska bra att slänga saker, jag känner mig lite lättare när jag gör det. Onödigt dock att nästan alla mina förvarings lådor, burkar och askar nu är tomma....
Orka ha en massa lådor liggandes.

Jag är vaken

Alltså shit vad jobbigt det är med barn! Passade Freja i ett dygn. Jenny hjälpte till de timmar jag var hos Agnes och det, vilket var jätte snällt! Men att gå och lägga sig halv tre och sen vakna tjugo minuter efter sex på morgonen är ingen höjdare. Jesus Kristus liksom!
Faan vad jag hatade henne på morgonen, med sitt jag vill se på tv, jag vill inte se det hä, eller det här, jag vill se Blixten, jag vill ha mat. Jag vill ha pasta-makaroner!
Ville bara få tyst på henne! Sov från och till i soffan, hon väckte mig med nåt hon ville. Jobbigt, jobbigt, jobbigt! Förstår inte hur folk orkar.
Jag ska ialla fall inte skaffa barn förän jag är vaken!

Rånad McDonald

Nyss hemkommen från en 3timmars vistelse på Donken. Hur mysigt, kul och trevligt som helst.
Fick reda på av Martin att arbetslösa för simma gratis på Älvhögsborg! Så nu ska det börja simmas också. Har ju bara 4 månader på mig innan jag fyller 20 år och kroppen typ börjar dö ut....
Dagens roligaste, jag och Annie står och köper kaffe.
Annie: Tänk sen när alla handlar på kreditkort, då kommer ingen ha växel över till sånt (pekar på Ronald McDonald hus insamlingsburk).
Expectansy: Nej då kommer det finnas en kortläsare istället, så knappar man in själv hur mycket man vill ge.
Annie: Aah, så finns det en bugg så det dras 5x det du knappar in.
Expectansy: Aah eller hur, då blir det "Rånad McDonald" istället! XD

Barnpassning

Pratade med min älsklings Fatma i morse i flera timmar. Helt underbart, längtar så tills vi ses igen!
Vi åkte allihopa här till Maxi och handlade kvällsmys samt mat på Donken. Helt underbart att käka i vardagsrummet och titta "Peter Pan" med mina små syskon...
Ska snart fixa iordning mig för "hej då party" samt grillning av lipz kvällen. Så både insidan och utsidan måste slipas till max. Haha...
Kan inte alla bara chilla med allt "kommer han också ikväll, ta med honom ikväll". Räcker väl med att jag har lite små panik/ångest (pulsen leker med mig)?
Och som svar på allas frågor:
NEJ HAN KOMMER INTE MED IKVÄLL!
Eller ah jag blir jädrigt förvånad om han dyker upp ialla fall....

Bröllopsdag

Är vaken nu, alldeles för tidigt. Sitter nere och tittar på "Lilla Melodifestivalen" castingen. Ska passa Freja hela dagen, natten och tills imorgon kväll. Freja har världens energi! Vet inte riktigt hur det ska gå. Kommer vilja sova middag, något som hon har slutat med för länge sedan nu. Får halsa koffein-berikad dryck eller nåt för att orka. Vi ska titta på "Lilla sjöjungfrun" senare.
Kan inte fatta att det finns barn som inte sett den!

MMS bloggning

Hade en väldigt, väldigt bra kväll igår. Vanligt vis när det är Lipz så blir jag seg och trött och vill hem runt midnatt. Men igår ville jag bara frysa tiden och dansa hela natten. Ni som vet lite mer om kvällen, ni vet nog vilka två specifika tillfällen jag vill frysa...  Sånna kvällar/nätter är mer än välkomna i fortsättningen.
Kalle har visat några ackord på gitarr som jag ska försöka lära mig, så jag kan lära mig spela åtminstone en av Lasses låtar. Helst skulle jag vilja kunna spela "Kom änglar", för den är så fin. Knarkade den typ hela "Mänsklag historia" tiden. Kunde inte sova utan Lasse då. Nu blir jag för glad när jag hör hans stämma och vackra gitarr för att kunna slappna av och sova.
Nu är det nästan bestämt och fixat att jag och Sofia ska se Lasse i Örebro. Vi får bo hos Fatma som äntligen fått en lägenhet! Är så grymt stolt och lite avundsjuk på henne. Vi får ta och boka biljetter snart, Sofia!!!
Har varit hela dagen hos Karin. Pratat och umgåtts med henne, Sofia och Annie. Very nice! Träffar dem igen imorgon på Julia och Agnes "hej då grej"...
Tyvärr verkar inte min MMS-blogg funktion fungera längre.
Har skickat tre inlägg som inte publicerats än!

Strumpor

Hade en mycket mysig dag igår. Hämtade Karin och sen var vi hos mig hela dagen. Vi låg i Becks´ rum och pratade om allt mellan himmel och jord. Kollade upp lite tips på hur vi kan tjäna pengar. Man kan sälja sina använda trosor! Lite för kinky, eller vadå?
Tror jag ska satsa på att spara ut håret och sälja det till peruker och/eller extentions, känns lagom knepigt att göra för pengar, men betydligt bättre för självkänsan än att posera naken på internet!!!
Senare på kvällen kom Annie också och vi myste alla tre till "Idol" och "True Blood".
Fattar inte att ingen av dem har fattat grejen med vampyrer!
Inväntar fortfarande papprena från Försäkringskassan, så jag kan få mina pengar. Har jag inte fått dem i nästa vecka måste jag ringa runt och hitta nån som vet hur jag ska göra för att få papprena. Hoppas verkligen jag slipper det.
Idag fick vi sluta 40 minuter tidigare från Naturkunskapen! Vilken lycka jag kände när jag lämnade byggnaden. Sjukt vad glad jag kan bli över nåt så litet.
I övrigt känns livet rätt bra just nu. Jag har saker att se fram emot, saker att planera, saker att göra. Jag tränar, umgås och går i skolan. Livet går vidare oavsett vilka motgångar jag möter.
En skön känsla, om ni frågar mig.

Asien

Står nu i köket och lyssnar på Mando Diao =D Väldigt uppiggande, med tanke på hur lite jag sovit. Var hos tandläkaren och fick min nya bettskena. Den är väldigt vit! Haha, kommer bara ihåg min gamla som missfärgad och äcklig.... Fick en likadan burk av tandläkaren att ha den i, som jag fick av mamma när jag fick min första. Lite små kul faktiskt.
Bakar scones nu så jag får i mig lite frukost innan jag ska hämta Karin och gå på stan. Det var jätte kul hos Daniel igår. Snacka om att vara trötta när man diskuterar att kvinnor med mens på sjukhus i USA borde rida skettlands-ponnys (stavas)..... Men skratta så jag fick kramp i magen..!
Andreas påminde mig om att jag måste boka Mando Diao´s nya cd idag!!!!

Snooze

Hade önskat att jag kunnat snooza imorse, men hade tid till läkaren som sagt. 8:15 skulle jag vara där, kom precis hem. Har gjort te och ska lägga mig i soffan och plugga, sen ta en tupplur.
Glad över att mitt Hba1c är bra (nere på 6,5 nu).
Mindre glad över att läkaren poängtera ut att jag gått upp lite i vikt! Jag menar, vill någon höra sånt?
Kände mig jätte ful och äcklig där...
Inte hjälper det heller att han säger:"du kanske får ha lite mer koll på vad du stoppar i dig och att du rör mer på dig".
Som om jag inte redan gör det!!!
Jävla skit oxå!

Hemmafru

Det är lite som att vara hemmafru när jag bara går hemma och inte gör annat än att städa, tvätta och laga mat. Trist är bara förnamnet (skiter i vad "Anna Anka" försöker säga om det). Dagen börjar med att alarmet går och jag (helt död) går och klär på mig. Hivar i mig en liten talltik flingor (eftersom det bara fanns typ några matskedar mjölk kvar). Fixar iordning mig och drar med pappa till Annie. Hoppar bak i baksätet och sitter och tjötar med henne hela vägen till Landvetter flygplats. Seriöst vad vi måste sätta oss och skriva brevet till Reinfeldt! (ja jag googlade stavningen på statsministerns namn)
Efter att ha tagit oss från Göteborg sa jag hej då till Annie vid Almargärdet(?) och drog hem och utnyttjade min tvättid. Att tvätten aldrig ska lyckas bli torr innan tvättiden är slut, det är ett mysterium?!
Åkte till Jätten och handlade "Ben and Jerry´s" och Pepsi Max. Såg CJ´s (CJ är basisten i Mando Diao) kusin där, han jobbar nämligen på Jätten.
Hade världens längsta och mysigaste samtal med Fatma och sen har jag legat och tittat Wallander....
Önskar så att jag hade lite självdisiplin! Då hade jag övat på mitt prov vid det här laget....

Skönt

Idag var det faktiskt en till liten tjej som ville bli passad. Jag satt med Freja och tittade "Djungeldjuret Hugo" och Annie satt med den andre tjejen och målade. Efter vi jobbat åkte jag till mamma och bytte instick (det jag hade på mig var helt gross) och sen for jag till Annie och så cruisa vi runt lite.
Försökte hitta ett bra stjärnkikar ställe, typ nästintill omöjligt ju! Plus att jag fick höra att jag är helt wacko... Borde få en exorcism utförd på mig snart. Karin när är du färdig utbildad häxa och exorcist?!
Snart hoppas jag ialla fall!!!!
Nu är det till att äta nudelsoppa, och sen sussa kudde, för imorgon bitte ska jag och Annie köra pappa till Landvetter.

Lyxfällan

Har legat i sängen hela tiden sen jag vaknade. Kollade "Lyxfällan" på tv3´s web-tv. Älskar web-tv! Underbart att kunna bestämma själv var och när jag vill se! Och ett plus är att reklamen knappast märks. Mumsa mackor och blåbärssoppa i sängen, det är helg lyx det!
Snart bär det av till barnpassningen på Friskis.
Sitter nu och lyssnar "Mando Diao"De killarna är bäst!
Försöker piggna till och överrösta pappa som sitter och trummar där uppe...

It´s hard with heels

Hittade denna på youtube! Awesome!

Mysig Nostalgi

Annie kom förbi igår eftermiddag. Vi åkte och hyrde film, det blev "17 again" och "Dumpa honom". "17 again" var helt okej. Jag hade förväntat mig lite mer Matthew Perry, men den var kul. "Dumpa honom" var också bra, många bra tips och tänk värdigheter för singel människor. Tog åt mig ganska mycket.
Efter filmerna satt vi i min säng och pratade ända till halv fyra imorse! Helt sjukt, vi snackade mycket om alla som flyttat härifrån, att Trollhättan är värsta ligist staden och hur vi kunnat missa det under alla år. Men också mycket om gymnasiet, det var väldigt mysigt och nostalgiskt. Ändå var det inte så länge sedan allting hände, men när vi pratade lät det som om det var skit länge sedan.
Grät lite när vi deklarerade vår kärlek till Jan, saknar Jan´s lektioner!
Saknar mina lektioner, alla lektioner!
Vill helt enkelt tillbaka och göra allt igen...

Män som hatar kvinnor

Är egentligen väldigt skeptisk till svensk film. Men om Mikael Nyqvist är med i en film så brukar det bli underbart bra! "Män som hatar kvinnor" var en upplevelse. Mådde riktigt dåligt bitvis. Klarade inte av att kolla hela tiden, tittade in i soff-kudden ett bra tag. Men lyckades lösa fallet typ
3 sekunder in i filmen. Eller ah en del av fallet. Nu är min "Beck" bild förstörd.
Varför, varför, varför?!

God Morgon-Lördag

Yes, jag var både trött ch sleten igår. Men hade för jävla trist, så jag körde ut med bilen lite. Vet inte riktigt varför, men väl ute åkte jag till en liten hamnstad några mil bort. Väldigt mysig väg dit. Eftersom klockan var runt midnatt och det var en landsväg jag åkt, beslöt jag mig för att ta motorväg hem. Känns tryggare på nåt sätt.
Pappa blev sur igår för att det tydligen låg ett sugrör i baksätet. Och då är det ju självfallet jag som slängt de där. Jag sa att det var det inte och att han inte bara kan ta förgivet att det är jag! Då blev han ännu surare, så då gick jag därifrån. Orka bli sur över en sån sak!
Plus hur ska jag veta att någon lämnat ett sugrör i bilen, i baksätet, när jag aldrig sitter där bak?
Så fort jag ser honom nu när jag ska gå upp, kommer han hålla ett tal om hur tråkigt det är för honom att jag skräpar ner bilen, när han bara är snäll!

Okej...

Okej frukost sconesen blev en katastrof! Jag är duktig på att baka och laga mat, men detta recepten var dömt att misslyckas... Bara en massa mjöl! Smakade ren och skär skit! Blev leverpastej mackor istället.
Tittade på "Yes Man" på min gamla PC, förstår inte hur jag överlevde med den! Filmen var helt okej, inte det bästa jag sett. Lagomt förutsägbar.
Efter filmen kom Agnes och hämtade mig och så blev det Medel pass på Friskis.
Vi träffade Patte där oxå, kul! Har inte sett henne på ett tag. Hon har skaffat jädrigt snygga glasögon.
Kanske är ett måste inför Högskolan nästa år?
Vi åkte till Pizzeria och köpte med oss mat (sallad med kyckling för mig) och drog oss över till Julia och tittade Postkod Miljonären och Idol. Mysigt, mysigt.
Har kommit på att jag är lite mer kräsen än juryn!
De släpper förbi folk som egentligen borde öva lite och lära sig kontrollera sin röst.

Segis dag

Vaknade av sms imorse. Gud vad jag hatar sånt... Stängde inte av mobilen i natt som jag alltid gör annars, så jag får väl skylla mig själv. Tror jag börjar känna hösten komma, vilket betyder att mitt rum kommer förbli stökigt ett bra tag fram över. Orkar ju aldrig städa när man är deppig.
Klarar aldrig riktigt av hösten.
Det är för kallt och för långt kvar tills värmen kommer igen.
Behöver införskaffa lite mer förvaring till mitt rum hos pappa. Det ligger saker i princip överallt. Känner starkt att jag borde bli en mer ansvarstagande vuxen, ska ju fylla 20 (!) snart.
Ska nog ändå börja med att sätta upp alla mina tavlor, de flesta ligger ju bara på golvet någonstanns och tar plats.
Bästa vore ju om de hoppade upp själva, men får ta någon timme nu under helgen och fixa detta, så de utför sitt syfte här i världen.
Nu ska här bakas frukost scones.

On Demand

Nu blir jag snart tokig! När ska folk fatta att Mac äger PC? Och när ska hemside-skapare lära sig att säga till om deras tjänst inte funkar på en Mac. Blir ledsen, har hyrt filmen "Yes Man" från cdon´s on demand. Men när jag ska sätta på den, då säger min dator att "det är windows baserade program" som vill startas som inte jag har!
Skit oxå! Får bli att jag ser på första avsnittet av "Svenska Hollywood fruar" istället.
Gratis och fint.

Disikera

Idag var det disikera som gällde på lektionen. Vi var 4 stycken på varje lamm hjärtslag. Det var väldigt intressant, men lite äckligt samtidigt. Var tvungen att sätta mig ner efter ett tag. Kände mig ypperligt pantad, eftersom jag inte pluggat nåt till disikerar lektionen.
Så Laszlo fick berätta VÄLDIGT mycket för oss, men ingen annan i gruppen visste nåt heller. Plus att vi är ju i skolan för att lära oss saker, så det känns nog egentligen inte så dåligt.
Var nyss på gymmet med Agnes. Vi ska på ett medel pass imorgon 17:00.

Fin Fint Väder

-a18469935c514c154159ef8e4664ce2.png

 

Ute och dräller efter en disikerings lektion. Klart att de lägger ny asfalt, så jag står och väntar...

Men jag måste bara få säga att jag älskar det fina vädret!

 

Europe Music Awards 2009

Just nu pågår röstningen för att nominera till kategorin "Best European Act" för årets "EMA". En självklarhet för alla som gillar musik är att gå in och rösta .
Självfallet faller min röst på den underbara bandet från Borlänge, Mando Diao.
Kom ihåg att du får rösta hur många gånger du vill!
Så rösta rösta rösta!

Äntligen!

"True Blood" avsnitt 4 är slut nu. Den blir bara bättre och bättre. Sjukt bra är den ju nu när Alexander Skarsgård äntligen var med! Skrek som en liten tjej när jag såg hans namn i introt!!!
Ah ja... nu ska jag börja läsa "Alkemisten".


Jävla vägarbete!

0-613c506910d021fdd61364e4b4c4cea2.png

 

Jävla vägarbete! Bråttom hem till 'True Blood' vad händer inte då? Jo, det blir rött ljus precis när jag kommer fram... Är sjukt kisse nödig! Ibland önskar man att svt hade reklam...

 

Så klart

Känns som om det inte är meningen att jag ska se på "17 again". Var på Jätten för att hyra den, de har inte ens fått in den. Då åker jag in till Hemmakväll, men där är den uthyrd.
Tänker:" Ja, men jag kan hyra den från cdon!" De har inte heller fått in den!
Vad är det världen har emot mig och denna film?!

Dåliga nyheter

Smsade Agnes igår, för att få reda på när deras avskedsparty är. Så klart är det den lördag jag dumt nog lovat mamma och Kalle att jag ska passa Freja över natten. Det är deras bröllopsdag och de vill vara ensamma, vilket jag förstår. Men det suger ganska hårt ändå! Att missa "hejdå partyt". Jag får helt enkelt hålla Agnes på hennes ord om att ha en liten egen "hej då fest" med bara mig! Hihi...
Försöker hitta en bra "going away" present, eftersom de bara får ha med sig 20 kilo var och det prioriteras kläder, skor och väskor.

Ensam mys

Idag är en sån där dag då jag vill vara ensam. Tänkte snart hoppa in i bilen och åka till Ica Maxi och handla lite Pepsi Max och sedan bulla upp mig bland kuddarna i soffan och se på "17 again" på min lilla Mac... Tänkte testa "on demand" hyrningen på cdon.se Ikväll ska jag passa en sovande Freja igen, funderar på att baka scones när mamma och Kalle åkt och mysa lite med nybakat till "Idol".

Dagens musik är: Paramore-Ignorence


Lyx frukost

5f1ccd681278ed79a2f8a3331535e0ff.png

 

Lyx frukost
Ibland är det extra kul att vara jag! Som till exempel när jag har tid att göra en hejdundrande god frukost på morgonen. Vanilj latte med skummad mjölk och blåbärssoppa:) mums mums

 

Lär mig att mms blogga;)

0-62cd65e126857d2994322df9ba8b0cda.png

 

Lär mig att mms blogga;)

 

Konsert-höst

NU har jag bokat biljetter åt mig och Jokke. Så 30e november står vi på Arenan i Stockholm och vrålar Paramore låtar! Jippi!
Eftersom Annie dissar vår "True Blood" tradition imorgon, tänkte jag att jag skulle passa på att röja i mitt rum för typ miljonte gången sen vi flyttade hit i oktober förra året. Förstår verkligen inte vart allt kommer ifrån, eller vart jag ska göra av allt! Tycker jag slänger och slänger men på något sätt kommer det bara mer skit att hålla reda på.
Hur bär sig folk åt för att ha det fint hemma?
Funderar på att åka upp till Sofia och se Winnerbäck med henne i december...
Han är verkligen grymt bra!
Tack Andreas för att du "visade" mig Lasses musik!

Träna

Nu bär det av till träningen. Spinning på Friskis. Spinning är sjukt jobbigt, men oxå lite små trist. Man gör ju som samma sak hela tiden. Ser fram emot att vara färdig tränad, för när jag kommer hem igen så ska jag köpa biljetter till Paramore´s Sverige spelning. Det är jag och Jokke som ska gå! Helt underbart!
Behöver lite sånt att se fram emot, nu när det snart är prov i Naturkunskapen....
Måste göra ett fint plugg-schema till det oxå. Men det får bli nån annan dag....

Tisdag

Nyvaken sitter jag och lyssnar Mando Diao på mobilen och har precis duschat. Idag är det skola som gäller. Sen måste det handlas lite mat innan jag ska iväg på spinning tjugo i sex ikväll. Egentligen är jag väl inte så peppad, men om jag vill bli starkare i kroppen så måste jag pallra mig dit.
Såg den underbara filmen "The secret life of Bees" igår kväll! Den går inte att beskriva i ord, så fin och bra var den. Grät så jag hade svårt att andas. Försökte gömma ljudet i täcket, men gick inte så bra.
Alla bara måste se den!

Knapra, knapra

Idag har jag inlett ännu en av min mammas "deals". Denna går ut på att jag inte ska äta godis eller kakor på 2 veckor, om jag klarar det ska jag få en ny träningstopp. Underbart!
Lite läskigt då jag är sjukt godis sugen....! Detta är ju faktiskt första dagen! Eftersom jag inte gör så mycket på dagarna, har det liksom blivit tradition att ligga med en Marabou på kvällen eller morgonen, eller... Ah ni fattar. Har insett att det inte fungerar att leva så, hur mycket jag än vill så är jag inte en av dem som kan smälla i sig vad som helst, när som helst, hur som helst utan konsikvenser! Därför ska jag nu titta på en "Dakota film" och knapra morötter, paprika och sötmandlar.
Önska mig lycka till!

Arbetsförmedlingen

nyss hemkommen från arbetsförmedlingen. Är nu inskriven i "Arbetsgaranti för ungdomar". Sen bar det av hem till pappa och hämtade cv och åt blåbärssoppa. Lämnade in cv:et till Jätten och hoppas att jag gjorde ett enormt grymt bra intryck så det vill ha mig i kassan :)

Ska nu efter att ha ätit tacos och läst lite Mando-nyheter, iväg till Friskis och träna lite.

Mixpod

Skaffade en liten mixpod till bloggen. Hur kul som helst. Bästa musiken EVER. Om någon vet hur jag gör för att få den att vara ovanför "blogg-menyn" istället för under, säg gärna till!

Friskis

Idag jobbade Annie för första gången på Friskis. Det var likadant som sist ett barn kom ovh ritade en teckning. Sen ville han spela Kina Chack med mig.... Annie satt och målade medan jag läste saga för Freja som somnade hos mig på en gigantisk sköldpaddekudde. Det var mysigt, men känns lite onödigt att vi typ bara sitter där, ska maila vår "chef" och säga att de borde promota oss lite mer....

Göteborg tur och retur

Vaknade 07:45 och duschade, man mår inte bra av att sova så lite! Kom ner för att äta frukost och hittar en lillasyster i sackosäck sugandes på sin egen stortå! Hur vig kan man vara?
Som vanligt var pappa sen imorse, men han kom till slut och då fick jag köra till Göteborg via Uddevalla... Hade räknat med att kunna sova ipå vägen dit ner. Men men... Vi tog en snabb fika på Landvetter
innan jag körde med Lasse i högtalarna hela vägen hem och hyrde lite filmer... Ska nu fixa iordning mig för min andra dag som barnpassare på Friskis.

Vaken

Ligger fortfarande vaken... Pappa kommer och hämtar mig 8:30 för att jag ska köra bilen hem från Göteborg. Får ha bilen hela veckan om jag gör det, och let´s face it; livet är mycket lättare om man har en bil att glida runt i. Om man inte har någonting att göra överhuvudtaget, då ligger man på mage i sängen när klockan är kvart i ett en lördag natt och spelar Mando-Marbles... Man försöker slå rekordet som är på över 300.000 poäng... Man lyckas få ca. 14.000 poäng innan man inser att man inte blir så mycket bättre även om man skulle kunna ligga vaken hela natten...
sedan lägger man upp en bild på Marbles scoret :)

Mehmed Jakic

det är typ jämt med killar med lite "Jesus" look över dem i idol nu för tiden... och de är alltid suveräna. Kan man annat än älska Mehmed?

Funkis dag

Vaknade klockan 8 idag. Ja,jag vet att det är lördag, men det var utbildnings dag för funkisarna på Friskis och Svettis. Vi fick lyssna på någon föreläsare, han var kul, men kommer inte ihåg vad hanheter elle vad meningen var med hans "mental tränings tal". Maten vi fick var jätte god. Imorgon ska jag göra mitt andra pass som barnskötare på friskis. Hoppas det komme lite fler barn än förra gången bara.

Good news

Fick nyss lite goda nyheter! Det amerikanska bandet Paramore kommer till Sverige för 1 spelning nu i höst. Jag som gått och surat i sommar för att de bara spelar i USA och Japan, och så kommer de hit. Biljetterna släpps idag läste jag nånstanns... Men hittar ingenstanns att köpa dem, så om nån hittar ett ställe som säljer SÄG TILL MIG!
Hur som helst spelar de på Arenan/Fryshuset i Sthlm den 30e november.
Paramore är totally awesome!

Mando Diao

mando_banner.gif
Klicka på den, ge mig poäng och passa på att bli en Mando Diao citizen

Väldigt mysig dag

Cyklade ner och mötte Julia på Överby igår. När vi åkte ner för att kolla cykellås till mig, ropade Mimmi på oss och gick med oss ett tag. Det var väldigt trevligt, har inte träffat henne på ett tag. Vi kollade även dator åt Julia.
Mimmi och Julia

När Mimmi åkte gick vi och åt, sen inhandlades lite Madagaskar 2 godis, Pepsi Max och en film. Sen bar det av hem till mig och titta på "Blonde Ambition" och "Muriel´s bröllop". Efter filmerna kröp vi upp i varsin fåtölj och tittade kvällens avsnitt av idol och sen drog vi ner och mötte Agnes, Emma och Maria på Strandgatan. Väl hemma igen la jag mig på sängen och sms-chattade med Säffle-Jocke, samt piffade till bloggen lite. Vad tycks om min nya bloggdesign?
Julia och jag chattade över facebook och jag tittade idol auditions.

En dag med Julia

Idag ska jag umgås med Julia. Det var länge sedan vi bara hängde och inte gjorde något speciellt, bara ha riktigt ruskigt kul! Funderar på att bjuda tok-fian på fika när vi träffas på Överby klockan ett. Får se hur det blir. Måste fixa iordning mig för att cykla ner snart.

True Blood kväll No3

Som tidigare nämnt var Annie här igår och bakade scones och lagade tomatsoppa. Det var tänkt att vi skulle laga enligt recept från Julia och Sofias studentkokbok, vilket vi i och för sig gjorde (till en början). Men när det visade sig att vi inte hade någon buljongtärning, började vi exprimentera lite... Så det blev basilika, tacokrydda och timjan i stället. Väldigt gott och mysigt blev det. Satt och åt tills mamma och Kalle kom hem, då vi satte oss och kollade idol med Kalle tills klockan var 22 och det blev dags för TRUE BLOOD.
SVT visade någon kort film innan TB, som vi blev lurade av och fick lite panik.
"Det ska ju vara True Blood nu, på 1an, som vi har på"


Myskväll

Nu har Annie kommit och vi ska sätta i gpng med scones bak och soppkokning. Bilder från det kommer senare ikväll, eller imorgon bittit.

En tradition bildas

ikväll startar min nya tradition. Varje onsdag ser jag och Annie på True Blood ihop. Vi ska vara varannan gång hos mig varannan gång hos Annie, umgås äta middag och titta på veckans avsnitt. Eftersom jag lovat att passa Freja ikväll, medan mamma och Kalle tränar på Friskis, ska vi vara hos mig. Vi ska laga tomatsoppa efter receptet i Julia och Sofias student kokbok. Hoppas på en lyckad kväll... samt lite Alexander Skarsgård i rutan.

 

lilla jag

Vill hälsa mig själv välkommen till blogg.se
RSS 2.0