dancing with myself

Fikade med Andreas idag :) Hur kul som helst! Det är alltid roligt att umgås med honom, och väldigt lättsamt :) Hoppas vi stöter på varandra inne i stan vid raketerna imorgon kväll ;)
Imorgon blir en stressig dag. Ska fika håret och smink, sedan skära upp en herrans massa gurka till nyårsmiddagen. En liten tripp till Systemet blir det också ;) Inget firande utan lite bubbel :p Thihi! Baltema på nyårsfesten :) Så blir att snoffsa upp sig ganska rejält ;) Tänkte ta med pappas kamera, så jag för engångsskull har lite bilder att visa er :)
Nu blir det "Wild Child" :p

Dude, that's freaking awesome!

Jag vet att många har undrat när fan min riktiga hemsida ska komma. Det har stått "Coming Soon" sedan juli liksom. Ja, det är dålig stil, jag vet, men är faktiskt på god väg :) Äntligen! När jag tagit kontroll över situationen själv, utan "hjälp" från okunniga, och enbart awesomeness från awesome people, så är jag nu halvvägs ;) Jippi!
You gotta know the right people and you gotta know who to trust! <3

Shout it

Var med Fatma idag :) Vi hyrde skräckfilm och mös i mitt rum hos mamma. Var tvungna att titta på datorn, eftersom vi inte har någon dvd på övervåningen :( Men det gick bra ;) Hihi, ligger nu och tittar Glee, för att bota min post-horror-movie rädsla :p Vill ju faktiskt kunna sova ikväll :)
Behöver chilla lite nu känner jag. Min kropp skriker "ta det lugnt" för jag mår illa och magen typ tar kol på mig, hugger till hela tiden :( Och tror ännu en förkylning är på gång... GREAT!

Jag själv har ingen aning om vad jag gjort...

img_3822 (MMS)

Jag själv har ingen aning om vad jag gjort men har en läskig röd prick i ögat :p Haft den i 1dag nu... Hoppas det inte är farligt bara.

Idag hängde jag med Agnes till stan. Inför...

img_9911 (MMS)

Idag hängde jag med Agnes till stan. Införskaffade mig en locktång :) Sedan mötte jag upp Daniel på lunch och kaffe ;) Jätte kul att få träffa min lille guldpojke igen!  Hemma hos mig sen fick jag en diskborste i julklapp/födelsedagspresent :) Han kom ihåg att jag babblat om just en sån borste i typ 3an på gymnasiet ;) Blev jätte glad! <3 Nu blir det Twilight-maraton på Brors begäran :)

Typiskt! Det trådlösa internetet hos pappa...

Typiskt! Det trådlösa internetet hos pappa har gett upp :( Försökte fixade men har inte så mö med teknisk kunskap... Så för tillfället ser det mörkt ut med uppladdning av Lisebergs bilderna. Ska försöka imorgon igen ;) Känner mig lite som en tant! Är super trött, sov ett tag vid 17 idag och igår somnade jag flera gånger under Kalle Anka :o Vad i helvete liksom? Jag hoppas innerligt att det går över snart. Kan ju inte sova bort hela livet heller ;) Vill bara slå ett slag för pojkvänskläder på tjejer! :) Hur mysigt är inte det? I och för sig kanske man inte kan kalla det pojkvänsklädsel när jag är singel, men har världens snyggaste och skönaste GANT tröjan på mig :) Varm och skön :) Fått komplimanger för den till och med ;) Funderar nästan på att "råka" få med den till Karlstad, men bara nästan :blush:

Här är vår julgran. Det är julgransbrist i...

img_5484 (MMS)

Här är vår julgran. Det är julgransbrist i år pga vädret :( Så kan ju säga tur att vi bor i skogen ;) hihi, som ni ser på bilden är det VÄLDIGT mycket snö ute! Upp till stjärnan i fönstret :o

Här är vår julgran. Det är julgransbrist i...

img_5484 (MMS)

Här är vår julgran. Det är julgransbrist i år pga vädret :( Så kan ju säga tur att vi bor i skogen ;) hihi, som ni ser på bilden är det VÄLDIGT mycket snö ute! Upp till stjärnan i fönstret :o

Best Christmas Ever!

Får erkänna att jag inte har någon julstämning alls :( Värsta tråkigt jag vet, men finns som inget jag kan göra åt saken direkt. Men dagen har vart riktigt mysig! :)
Dagen började vid 9, då jag vaknade av alarmet och hoppade in i duschen. Fixade i ordning mig för dagens festligheter innan jag gick ner. Blev satt i arbete direkt, då jag är längst (Jokke låg och tjuvsov) så fick jag linda granen med glitter, hihi. Sen frukost och hämta Jenny. Var och handlade också, strumpbyxor för min del, julklapp till mormor och morfar samt kaffe för Kalle's del :p Verkligen sista minuten shopping ;)
God Jul smsen har nästintill haglat in :D Riktigt kul! Fick bara bra saker av Tomten i år :) Så har nog vart ovanligt snäll ;) Thihi...
  • Diskmaskin
  • Väggalmanacka med spalter för planering (så slipper jag missa Sommar och Vintertiden ;) )
  • "Låt den rätte komma in" i Poket bok :) Mamma som valt "Den hade varulvar i" sa hon när jag öppna ;) haha!
  • Pengar, Pengar, Pengar!
  • Hello Kitty t-shirt :) Från Systra Mi så klart!
  • Ett par örhängen
  • En tygpåse med Lady Gaga på
  • Termometer för inomhus/utomhus temperatur, med en liten tjej på som visar hur mycket kläder man bör ha på sig för att inte frysa/svettas ute ;) hihi!
  • Det bästa av allt! Både Mulan och Hercules på DVD :D Awesome!

Måste bara få säga att jag tycker det är en smärre skandal när Jenny frågar mig vad ChaiLatte är! :o OMG! HUR har man lyckats missa det?! Speciellt när man hänger på EspressoHouse också! Jösses alltså! Men nu har hon pulver och en bra ChaiLatte mugg ;) Så nu lär hon sig allt vad det är! :D
PS. Lovar bild på vår EXTREMT mobbade gran :) och imorgon kommer bilderna från Jul på Liseberg ;)

Är hemma i Trollhättan nu :) Jag och Systr...

img_4168 (MMS)

Är hemma i Trollhättan nu :) Jag och Systra Mi körde hit i tisdags. Då var det först julgröt till middag och sedan fick vi julklappar av Rebecca, för igår flög hon mot USA. Sedan åkte vi till mormor och morfar och hälsade på alla vi Majlövs barn :) Mysigt och kul! Åkte till Agnes och åt, pratade, tittade på film, visade bilder på mina Karlstads människor ;) Haha, varav en föll henne i smaken ;) Sedan sov vi i Julia's svinkalla rum! Trodde jag dött när jag vaknade för det var seriöst kallare än i graven :o   Igår åkte jag och Bror och handlade julklappar på Överby, det var värsta kön. Så en resa som egentligen tar drygt 10 minuter tog typ 50! Trodde jag skulle få ett spel, men det gick bra. Efter julklapparna åkte mamma och jag på cirkelfys :p Fick beröm av tränaren för det var min första gång och det gick riktigt bra :D Fast mådde lite dåligt efteråt :s Hihi beach 2011, here I come! ;)

one love

Hmm, okej jag kan inte packa klart. För jag måste ju sminka mig och borsta tänderna. Men annars så har jag necessären och datorn att packa bara :) Och imorgon ska jag sätta på en disk när jag går till skolan, så det är rent när jag kommer hem :)
Sitter nu ch dricker en ChaiLatte :) Jag som är lite laktoskänslig... Lika delar vatten och mjölk, men mjölken går ut idag så måste ju dricka upp den. Känns extra lyxigt när jag har så mycket mjölk som jag visar på bilden... resten upp var vatten ;) hihi!

fall tonight

Det slog mig att inatt är sista natten i lägenheten för i år. Lite konstig känsla ändå :p Håller på att packa och städa. det går segt som fan! Vill bara bli klar nu :(
Imorgon ska det skrivas kontrakt på nya lägenheten :) Kommer bli SÅ skönt att få flytta!

how lovely you are

Det är med denna underbara kille jag sjunger duett varje dag nu :) Så underbar röst han har! Får nästan gåshud varje gång jag hör hans två låtar på Spotify. Can't wait for his album! Olle Hedberg för alltid i mitt musik-älskande lilla hjärta! :love:

Vad tusan! Jag visste att jag inte lämnat ...

img_7217 (MMS)

Vad tusan! Jag visste att jag inte lämnat väskan sådär i hallen! Då har de vart här och bytt mun frys :) Tjosan, tack tack. Men lite läskigt att folk vart här i min lägenhet utan mig...

runaway

Ojoj, vad tiden flyger förbi. Börjar känna mig stressad nu bara. Så mö jag måste hinna med innan jag ska åka till Trollhättan på tisdag. Och har lite tidsångest. Jag har inte städat, inte tvättat, inte diskat och inte packat! Jag är inte heller klar med julklappsköpen  :o PANIK!
Imorgon/senare idag ;) Så är det föreläsning 8:15-15:00, men jag kan inte vara med på hela den :( Har tid till Studenthälsan 9:30, så jag ska smita från lektionen då. Sen 14:00 ska rörmokaren komma och installera min nya toalett :) Så jag måste smita då med...
Efter rörmokaren vart här, ska jag sätta mig med seminariefrågorna. Ska sitta kvar en liten stund på tisdag med min grupp. Men ska hem på tisdag, så jag kan inte stanna mer än 1 timma, men vi ska ju bara prata ihop oss, så det borde gå bra. Vad jag vet så är jag den enda i gruppen som inte bor i Värmland eller precis på gränsen till det ... Några bor ju i Åmål liksom :p Visst det är en bit, men jag kan ju inte bara hoppa på en buss när som liksom, jag och Systra Mi ska åka ihop i Kenny och vi har en tid att passa. Stress, stress, stress! Ska iallafall lyckas köpa en resväska imorgon, så jag har något att packa i ;)
Nu blir det sängen!

dåliga överraskningar

Måste ändå säga att jag tycker det är läskigt när folk man inte gett nummer eller mail till kontaktar en :o Jag gillar inte sånna överraskningar, en sak är ju om man känner varandra värsta bra. Eller åtminstone ganska bra, om någon gammal klasskompis skulle höra av sig så hade jag ju blivit positivt överraskad :) Men ibland blir man mörkrädd alltså! Eftersom man inte kan se vem som läser bloggen, så kan jag ju inte skriva vem det är som är lite störande, som gör att jag får jobbig hjärtklappning när mobilen ringer, eller plingar till... Får se vad som händer :p

darken

Det ser lite mörkt ut på festhumör sidan, tror jag ska satsa på att plugga istället. Det är ju fest imorgon också liksom ;) Har lite kvar att gå igenom, innan jag med gott samvete kan vila ner mig och sen sova.
Men kom på att jag glömt mina hudtabletter och mina omega 3! Katastrof! Så ska på vägen hem från mataffären ta vägen förbi mig och hämta dem :) Kan inte klara mig utan dem så länge! Mot mataffären som kanske har hudtabletterna, då jag behöver köpa nya om typ två dagar ändå :p

promise this

Bor hos Systra Mi i helgen :) Det är ju tenta imorgon och folket i mitt hus är väldigt högljudda, så jag är här där det är tystare. Syster och William är ändå i Värmskog, så lägenheten är tom, och en klasskamrat som bor i samma trapp har julfest ikväll :) Så tänkte titta förbi en snabbis senare. Nu blir det råplugg! Vill ju klara tentan, så jag kan gå och göra min tattuering sen ;)

on and on and on

Det blir inget besök i helgen. Trist :( Men men, det blir heller ingen fest hos mig utan i en klasskompis korridor :) Gött! Tror jag ska passa på att fira sista tentan med att äta sill och potatis :) MUMS! Man drömmer om det man inte har hemma helt enkelt. Och just potatis, riktig vanlig hederlig potatis är något jag suktar så enormt efter.
Diskmaskinen är nu up and running! :D Hur skönt som helst, och killarna som kom var super trevliga och roliga :) Den ena hjälpte mig putta in frysen igen. Han kom in i köket och bara "Finns det en anledning till att frysen står så långt ut?" Jag sa att Bovärden vart här och tittat men inte puttat in den och jag inte var tillräckligt stark för det där... Vips så var den inne och han låg på golvet och satte tillbaka lite bös som Bovärden tagit bort. :D Awesome! Jag måste hitta mig n händig kille alltså, haha är ju helt dum när det gäller att vara händig! :p Han nämnde även att de har bytt delar på frysen, satt dit saker som egentligen inte passar! Inte undra på att saker och ting går sönder då! :o Jaja, snart flyttar man ju, så det är väl lite skit samma med det där ;) thihi

Diskmaskins installation under process :)

img_9934 (MMS)

Diskmaskins installation under process :)

white knuckle ride

Jag tänker att jag kan inte direkt vara ensam med att ha problem med torr hy, nu när det är så in i norden kallt! Igår hittade jag lösningen på problemet :) Natusan's Baby Oil, tvätta ansiktet, dutta på lite olja med bomullsrondell på torrt eller fuktigt ansikte. Sedan masserar du in oljan lätt i ansiktet, med rena händer. :) Detta ska ju då göras på kvällen/natten ;) Jag köpte en olja som hette Natusan Bedtime Baby Oil, som ska hjälpa en att sova bättre :) För den luktar så mysigt att man bara somnar! Hur skön som helst och nu morgonen efter är huden len, mjuk och fin. Helt perfekt!
Hatar torra fläckar i ansiktet, som sedan syns igenom sminket, eller som man måste smöjra på morgonen och så blir det alldeles glansigt! :( Usch för sånt! Jippi för Natusan! :)

call waiting

Nu längtar jag verkligen till helgen! Först och främst kanske jag får besök hemifrån :) Hade vart så kul :D Sedan är det fest hos Louise, som bor i Systra Mi's hus, så jag kan komma in efter 20:00 om jag vill, eftersom jag har nyckel! ;) thihi... Sen så är det ju sista tentan innan jul på lördag :) Så skönt! På nåt vänster har folk lyckats fixa fest på lördag, en sista tentafest/nu åker alla hem för jul och nyår fest! Roligt, roligt :) Bara en liten detalj, att de lyckats få att den är hos mig! Haha, vette fasen hur det gick till, men jaja. Bara att hets städa på torsdag eller fredag här, så att jag kan ta emot gäster.
Imorgon blir det mera plugg, samt seminarie handledning :) Seminariet är i januari, men vi ska få reda på hur vi ska presentera vår diskussion vi ska ha om HIV. Efter 14:00 imorgon så kommer jag få ett samtal, en kille kommer ringa och säga: Nu är jag 30 minuter bort, kom hem! Så ska han installera min diskmaskin! TJOHOOO! :D

364 vardagsdagsdagar! Men bara 1 födelsedag!

Idag har jag vart jätte duktig :) Obligatorisk närvaro i skolan, med obduktionsfilm :p Lite gross, men inte så farligt. Sedan satte vi oss och körde anatomi-plugg i biblioteket ;) Satt där tills 18:20. Imorgon blir det ett längre pass, ska möta Cilla i skolan 09:15 och köra mer plugg, sedan lunch med en tjej från vårt Nollningslag och efter föreläsningen ska Oscar komma och förklara njurarna för oss. Super snällt verkligen! Mina människor här är helt underbara! <3

Blev en tripp till Bergvik för att leta julklappar till Freja och Becks. Köpte lite till Freja :) Skit fina saker! Åh, tänk att vara så liten som henne och kunna ha tröjor med Prinsessor på, utan att det är konstigt ;) Underbart det hade vart.... Ska mysa ner mig i sängen med risgrynsgröt och vörtbröd med russin och leverpastej :D MUMS!
Och så senaste avsnittet av Vampire Diaries på det ;) Perfekt avslut på denna fina Luciadag!
PS. STORT Födelsedags Grattis och kram till Elina som fyller 21 idag :)

underground nivå

I'm still alive! :)
Natten mellan lördag och söndag spenderades hos Björn i Kasernhöjden :) Han har typ världens finaste lägenhet! Inte alls avis eller så :( Igår hände inte så mycket, chillade mest :) Chillade och pratade i telefon. Fick sms av syster på kvällen, så gick över och bakade kladdkaka och tittade på Scream Queens på MTV, det var faktiskt bra :)
Idag börjar nya delkursen Patofysiologi :p Obligatorisk närvaro nu fram till tolv, efter det ska jag och Cilla leta efter ett grupprum i Biblioteket och plugga lite till tentan på lördag....

one sheep two sheep, sheep

Tentan äntligen gjord! Nu ska jag sova middag :) Blev inte mycket sömn inatt, med grannar som skrek och bråka in på små timmarna :( Men efter julbord på IKEA med Cilla, Silvana och Natalie så däckar vi en stund, sedan full fart mot förfest och tentafest! ;)

pretty women

Julfesten igår var riktigt mysig. Mycket prat, skratt och dryck :) Avslutade kvällen med varm choklad :D På puben! Hihi, inte varje dag de serverar sånt.
Bovärden var ju här idag :) Två stycken killar var det som sprang runt och grejade. Fixade fönster, skruvade upp elementen (de var inte på max, men man vart tvungen att ha nåt verktyg och skruva med tydligen) :) De skulle fixa porttelefonen på väg ut ;) De fick en extra nyckel till mig att kunna ge toalettkillen och frysmannen, för jag ska få ny toalett och frys! :D JIPPI! Den ena (snyggare killen ;)) skrek av panik när han kom in på toan och kände lukten. Han bara "FY FAN!". Och han var förkyld, så det säger en hel del tycker jag ;)

build me up

Så himla typiskt! Var in på H&M i morse, hittade klänningen till slut. MEN så klart har jag för stora bröst för klänningen! ;( Så den passade inte.... Fan också! Däremot har det hänt massor med annat bra idag :) Dagen har vart lite konstig faktiskt... När jag tänker efter liksom. Min dag:
  1. Vaknade med världens illamående attack. Trodde jag skulle spy upp mina inälvor och dö.
  2. Nya ANTI-IS sprayen fungerade sådär.... Fick stanna på vägen till stan och istället skrapa insidan av sidorutorna! :bigeyes: Jösses!
  3. Sen åker jag till stan för klänningen, på nåt vänster lyckas jag strosa inne på H&M i typ 45 min, så parkeringstiden gick ut :o Så fick skynda mig till bilen.
  4. Jag glömmer helt bort att jag hade ett ärende till RUSTA, så det blev världens omväg dit.
  5. De har inge fönsterputs eller säkerhetsnålar på RUSTA, så det blev in på närmaste mataffär, som inte heller hade.
  6. I bilen kommer jag på att kolla RUSTA-kvittot och då ser jag att de tagit 49 kronor för en grej som kostar 15 kronor!
  7. Så fönsterputs jakt på ICA, där det inte heller fanns någon. De hade dock säkerhetsnålar, så det bidde några sånna :)
  8. En till visit till RUSTA för mina pengar tillbaka :P Rätt ska va rätt! MER för pengarna säger de ju på reklamen ;)
  9. Hem igen, då ringer Bring it Karlstad, (eller vad de heter) om att min diskmaskin kommer idag! :D
  10. Iväg till Coop, efter att ha skruvat av vattenkransmunstycket i köket. De fattar inte vad jag frågar om, så jag köper nån pryl, som jag hoppas är rätt :p
  11. Glömmer köpa förlängningssladd, så det blir att springa runt byggnaden, (fattar inte varför utgången är på fel jävla sida!) Och köpa en sladd :p Killen i kassan skrattade åt mig och tyckte jag kunde komma med hela kundvagnen på en gång ;) Funderar på att skaffa COOP kort, bara för att han var så trevlig!
  12. Under tiden jag är och letar sladd, ringer Bring it och säger att de står nere vid mig. SHIT, jag som inte är hemma!
  13. När jag väl kommer hem får jag guida killen till min port och han lastar in diskmaskinen i hissen, fast innan han får in den i hissen dunkar han den i golvet! WTF?! Men ja, det var ju inte med flit (hoppas jag!) :p
  14. Det slog mig att jag inte köpt maskindiskmedel, men man fick med två stycken tabletter i maskinen ;) Tack Bosch! Men eftersom jag inte har nån riktig grej på slang och kran, går det inte att sätta på den :( Så det blir ut och leta imorgon ;)
Nu lagar jag dagens första riktiga mål mat! Höll på att kollapsa när budkillen var här, not good!
Och ja, Bovärden ringde och frågade om han kunde komma imorgon klockan 10 och kolla läget ;) Ja tack! Så jag har tagit bort tejpen från fönstren, så han kan känna hur kallt det är :) Jag är ju inte dum heller ;) thihi!

belle

Gudars vilken natt jag haft! Drömt massor med konstiga saker om hur vi pluggat på bakterier :( En orolig sömn, om jag säger så. Vaknade för en timme sedan ungefär, mådde skit dåligt! Men nu så har jag ätit lite, tänkte klä på mig och ta mig in till centrum. Fixa mina glasögon som sitter lite konstigt. Samt att H&M's klubbdagar börjar idag, så tänkte köpa den där klänningen jag spanat på ett tag :)
Jaja, bäst att sätta fart :) SÅ det blir gjort fort, så jag kan komma tillbaka och plugga ett bra tag, innan det bär av ill sjuksköterskernas och ingenjörernas julfest ikväll :)

procent

Tack Sofia och Karin :) Jag gillar också den nya färgen på bloggen. Kändes som att det var dags för lite förändring ;) Har ju haft samma grunddesign i över ett år!
Och för att svar på din fråga Sofia, så ja vi behöver mer % för godkänt på tentor. Vi ska ha 60%, inte 50% :(

oooh, baby baby

Ingen kan säga att jag inte försöker iallafalla. Ligger på golvet i sovrummet och konstruerar små pluggkort :) På ena sidan namnet på bakterien, på andra vad den orsakar, symptom, hur den smittas, var den finns och gramfärg, syreanvändning och form. Försöker att inte tänka så mycket på att jag måste göra samma sak med parasiter, svampar och virus. :p Lever i nuet! Kisspaus och ska göra mer te :)
Exempel på mina kort ;)

Hämtade ut mina nya brillor i förra veckan...

img_1296 (MMS)

Hämtade ut mina nya brillor i förra veckan :)  Vad tycker ni om dem?

kallt, kallt, burr, burr, burr

Åh, vad det inte är kul att vara förkyld :( Tror hela tiden att jag håller på att bli frisk, visst det är bättre nu, eftersom jag inte har konstant huvudvärk. Men det är långt ifrån bra. Systra Mi har ju lunginflammation, är rädd för det. Alltså är egentligen inte rädd för att få det utan är i största allmänhet rädd för sjukdomen :p Så jag testar flera gånger om dagen att ta sjukt djupa andetag, för har man inflammation ska det göra ont. Men jag har bara ont i halsen, fyser, trött som en idiot och snuvig.... Just nu är Otrivin min bästa vän ;) Funkar alltid!

prayer of the refugee

Som lite break i pluggandet (som inte är så effektivt ännu) beställde jag lite nya kläder från bubbleroom :) Tycker jag är värd lite nytt, bland annat köpte jag klänningen på bilden. Tänkte ha den på julafton :) Om den hinner komma innan torsdag (hoppas, hoppas), tänker jag ha den på Bamse/Cura julfesten ;)

I won't let you murder it

Jag trodde att bovärden skulle höra av sig idag och boka in besök i lägenheten. Ack så fel man kan ha då :( Blir så less på det här. Jag vill ha:
  • mina fönster kittade
  • en toalett som spolar ordentligt varje gång utan att spolkolven fastnar!
  • en toalett som inte luktar kräkning/gammal pizzasallad/möglig lök
  • en fungerande porttelefon, så jag slipper springa ner och öppna när folk kommer och hälsar på.
  • en ordentligt monterad ugnslucka, så inte varmluften rymmer ur ugnen.
  • ett stycke hel kökslåda, som går att stänga och så att jag kan öppna den lådan under den trasiga.
  • en frys som inte låter så högt att jag tvingas sova med stängd dörr, samt stör vid plugg, tv-tittande, sovande och besök!
Ska det vara så svårt att ge mig det, när jag betalar drygt 4000 kronor i månaden för lägenheten UTAN el, vatten och tvättstuga? :p
Hmm, ja tydligen är det fler som har problem med sina lägenheter. Annars hade de väl kommit redan idag ;) Ska titta lite på Hyresgästföreningen, vad de kan hjälpa en med och vad det kostar att vara medlem. Kan vara bra att veta.
jag just nu :) Älsklingens gamla mysbyxor och min Twilight t-shirt ;) MYS <3

knocks you down

Ny dag, ny vecka :) Betyder något så kul som nya tag med pluggandet. Kul som var kul! Eller kanske inte så jätte roligt, egentligen. Imorgon blir det upp tidigare, dels för att vända tillbaka dygnet, men också så att jag kan gå till arkivet och köpa gamla tentor. Arkivet stänger på fredag och öppnar igen typ 11e januari eller nåt, så det blir både mikrobiologi- och patofysiologi tentor. Jippi! :p Helst vill jag gå i myskläder och bara va, men man kan ju inte alltid få som man vill. Jag måste ju klara tentan och det betyder att sitta och nöta in typ 1 miljon bakterier, en halv miljon virus, några tusen svampar och parasiter...
Först ut är att steka lite pyttipanna. Utan mat i kistan går det inte att koncentrera sig! ;)

med andra ord

Håller på att rensa i mitt liv lite :) Ut med det som är dåligt, det som sinkar mig, får mig att må dåligt och in med nytt fräsch, må bra, skratta tills du gråter saker :) Så jag ber lite om ursäkt för den dåliga och lite lätt trista uppdateringen på senaste :p
Tänkte ge er tillfälle att önska lite :) Är det något speciellt ni vill att jag skriver om? Tema kanske, eller någonting ni undrar om mig? :p Bara att skriva och fråga, tipsa erbjuda :) Inget är tabu ;)

dirty world

Åh, vad jag bara vill ligga i sängen hela dagen idag. Då det är tenta på lördag, så går ju inte det :( Helvete! Det blir stenhårt plugg tills fredag kväll. Jaja, finns inte mycket mer att säga om det. Hade ju vart kul om kursen handlade om något roligt, men nej självfallet inte :rolleyes: Sånt är livet. Bäst att dyka ner i böckerna kanske, men först lite mat :)

you don't really

Sov bort ganska mycket av dagen, men jag är ju stört trött hela tiden. Imorgon blir det bestämda tag och alarmväckning som gäller, inga undantag! Måste ju knö in en massa info till tentan som är om en vecka :( Har suttit lite nu idag, så känns helt okej att åka till Grums nu och hälsa på Becks och Björn ;) Men först måste jag skicka felanmälningsrapport till Bovärden!

driving 'round town

Den här låten är så catchy och bra! :) Varje gång den spelas tänker jag på när Annie var här :) och självfallet tänker jag på Annie då ;) hihi^^ Låter kanske konstigt, men vi diggar den här båda två, så det är absolut inget elakt med det :D
Cee Lo Green - Fuck you

take a stand

(Oscar, jag och Cilla på Oscar och Jenny's fest :))
Igår bar det av till Kristinehamn med Cilla. Det var en höjdarkväll verkligen! Plugg, god mat och som vanligt massor med skratt :D Störtskönt! Träffade både Cilla's syster och pappa, trevligt :) Hihi, sen var vi med om äventyr in i natten och i eftermiddag med... det ena bättre än det andra ;)
Tack för den otroligt nödvändiga och extremt uppskattade pushen vad gäller Byggare Bob, Cilla du och Silvana är BÄST! <3

TOPPENKVÄLL I KRISTINEHAMN! :D

img_0066 (MMS)

TOPPENKVÄLL I KRISTINEHAMN! :D

bringing sexyback?

Är det bara jag som blir irriterad av det här? På Facebook har de annonser till höger på startsidan och sånt... Där finns en annons om någon dejtsida eller whatever :P Det jag stör mig på är den pyttelilla bilden de använder, går ju inte att få större och killen ser ju ut att vara hur söt som helst! Men det kommer man ju aldrig få reda på :( För bilden kan bara vara så här stor:

Del 1

Så jag såg "Hotell Gyllene Knorren", det var faktiskt helt okej :) Kan förstå varför folk jämfört det med Greveholm, men ingenting slår Greveholm! Ingenting!

heliga natt

Grattis på 1:a december! Eller vad man nu ska säga :) Idag öppnades första luckan i min super-söta Hello Kitty chokladkalender :D Jag hoppas innerligt att den har rätt om att detta kommer bli the "Best Christmas Ever"!
Ska nu titta på första avsnittet av årets julkalender... :p
PS Alla f.d MÅG:are, läste på Facebook att årets elevkår höll i visning av de 2 första avsnitten av "Mysteriet på Greveholm" idag i aulan! WTF?! Varför kom ingen på det när vi gick där? ALLA 90:or är ju MPG nördar! ;)
RSS 2.0