Första dagen sen "sommarlovet" började som...

img_8525 (MMS)

Första dagen sen "sommarlovet" började som det är bra väder :) Ätit frukost ute i bikini ;) Riktigt skönt att känna D-vitaminet bildas :)

formell inbjudan

God morgon :)
Idag är sista tentan för denna terminen :) Egentligen har vi ju "sommarlov", men jag har inte gjort tenta i denna kurs innan, så jag får lov efter den ;) Sedan är det värsta festen ikväll på Campus! Då vi ska säga hej då till varandra! Kommer vara skönt att vara hemma i typ tre dagar, sen kommer jag sakna allihop och våra påhitt här :(
Funderar på att ladda upp ett litet popurri av bilder från det gångna skolåret :) Vad tycker ni om det?
Ska in till centrum snart och möta Silvana för pre-tenta lunch :)

queen of everything

Jag antar att alla har märkt att det vart ett uppehåll här nu... Så onödigt att nämna det mer än så :)
Seminariet gick utan problem, kändes bra! Vi blev godkända utan komplettering, super skönt. Nu är det bara slutklämmen kvar :) Reser hemåt på lördag 13:10, vet inte vad jag ska ha med mig hem eller nåt. Men det löser sig, det gör det alltid. Ska läsa klart min bok och göra de två uppgifterna på den idag. Sedan är det plugg inför omtenta på fredag. Det kommer bli fint detta :)
Lite ångest har jag över att jag behöver städa (lägenheten ser ut som ett bombnedslag/krigsfält in action), diska (har ju inga rena gafflar kvar!!!), tvätta (så jag har kläder att ta med hem ;) ). Får boka tid till onsdag kväll eller nåt att tvätta iallafall ;)
Håller på att laga mat, varmt som satan! Termometern säger att det är 29 grader inomhus :o SVETTIGT!
Var hos Rebecca och lånade hennes Izzard dvder ;) Så nu ska stämningen livas upp :D
RSS 2.0