Floppad utekväll

Sett fram emot att gå ut nu när uppsatsen snart är ett minne blott :) Kör en cider innan vi åker in till stan för att fixa sista pusselbiten innan vi kan börja Parta!

Kvällen blev en total flopp! En kille jag halvt spanat på ett tag hör av sig och ska till samma ställe som vi för en gångs skull... Musicquizet vi gick på var inte så kul som jag trodde :( Strumpbyxorna gick sönder innan vi ens hann in till klubben. Sen blir en kompis för full, så på folks förfest får vi ta hand om denne. Fick till slut med personen hem till en annan kompis efter mycket om och men. Ska om 1 timme och 10 minuter sitta på tåget upp till Stockholm... Kommer bli en jobbig dag, sovit dåligt natten till torsdag och har inte somnat än :/

Vad hände?

Började gå samma väg som jag gick igår på min powerwalk. Men när jag närmade mig slutet av slingan hade jag knappt gått 3 kilometer! Vad hände där?! Igår sa Runkeeper att jag gick 11km den vägen! Så fick ta en omväg hem... Och gick inte ens 5 km. Men det tog längre tid att gå idag, är lite seg efter dagens plugg, plus att jag känner av gårdagens promenad lite i vissa muskler :p

Uppsats

Sitter i skolan på vad jag hoppas är en av de sista dagarna med c uppsatsen! :)

Runkeeper

Just nu är jag inne i en bra period. Så tänkte ta vara på det och försöka komma ut och röra på fläsket lite ^^ Laddade ner appen runkeeper, så jag vet hur långt jag går på mina powerwalks :) Gick en sväng, bara på måfå, mitt lokalsinne är ganska bra ändå. Iallafall när jag bara får gå och inte tänka så mycket :p
Hur som helst så gick jag i 38 min och gick lite mer än 11km! Hur skönt som helst! :D

Hobby

På Universitetet var det Sex & Sånt dag. Eftersom jag är "ledig" till fredag så gick jag dit och lyssnade på föreläsningen av Olle Waller, ni vet han som har programmet "Fråga Olle" :) Han är så himlans bra! Har lyssnat på honom förut och det är alltid lika bra :)
Det händer inte så mycket i livet just nu. Spenderar mest tiden med att vara ensam, ensam och åter ensam. Hatar att vara ensam hela tiden. Visst ibland kan det vara skönt att vara på egen hand, rå om sig själv lite. Men inte så här mycket eller ofta! Borde skaffa mig en ordentlig hobby! Någon som har tips på någon bra hobby?

Rastlös och uttråkad

Under terminen hittills har jag gått på högvarv i effektivitet! Gjort hemtenta och kompletterat den efter att 70% av klassen fått tillbaka och behövt komplettera. Jag har gjort två omtentor, väntar på svar på den senaste. Klarade den första med fem poäng från fullpott :) hehe... Jag har jobbat på Studentpuben, gått på någon fest eller två.

Förutom det så har jag massagekurs, en heldag varannan vecka. Allt detta arbete på högvarv har gjort att mina känslor är all over The place. Är orkeslös ena sekunden, hyperaktiv nästa! Det enda som är konstant är att jag är rastlös. Nästan så det kryper under skinnet på mig. Vet inte vad jag ska göra. Helt sjukt! Allt är typ tråkigt också... Har dock börjat rensa här hemma ordentligt. Köpte sopsäckar idag, redan slängt en fullproppad säck!

Äntligen!

Idag satt vi med uppsatsen från cirka tio i nio till tio över sex! Vid lunch visade det sig att när vi tryckt på spara knappen hade inte min skrivpartners dator sparat den... Så vi fick sitta från lunch till sex för att göra om allt det vi gjort på förmiddagen :( Suck! Men vi gjorde det. Känner mig stolt över arbetet. På fredag får vi kommentarer från handledarna, vi måste tills dess lista ut vad som blivit fel i dokumentet... För det går inte att sätta styckena där de ska vara! Allt bara hoppar omkring när vi försöker flytta något annat... :/ Jaja, men vi är ett kick ass team jag och Josefin! :D Visst vi har haft motgångar och sånt, men vi har tagit oss igenom dem :) Känns skönt att kunna ta det hyfsat lungt några dagar nu :)

Det föll en glimt av

Försöker få lite ordning i kaoset som råder både i hemmet och i livet just nu. Det tar på krafterna ordentligt detta uppsatsskrivande :( Hittade multivitamin tabletter i apoteksskåpet hemma, så äter nu en om dagen. Det hjälper faktiskt! Är inte alls lika trött, iallafall inte på samma sätt. Så det rekommenderar jag verkligen till er som känner att ni behöver en boozt! :)

Idag har jag vikit in tvätten som jag tvättade för alldeles för många dagar sedan för att jag ska erkänna när det var. Rensar lite smått i lådor emellanåt :) Känns skönt att bli av med lite överflödiga saker. Kommer bli både lättare att städa och lättare att flytta till sommaren sedan^^

Vilad förbannelse

Börjar allt mer inse att det vilar en förbannelse över mig. Det är inte i mitt öde att jag ska bli kär och inte heller att någon ska falla för mig. Måste utsöndra något ämne som får folk att skingras när de känner den.
De killar som jag öppnar mina ögon för har alltid något "fel" på sig. Det händer aldrig att någon väljer mig, kanske ska ta och skriva en relationsbok eller nåt. För jag vet vad alla andra ska göra för att hitta någon, men dessa knep funkar inte för mig typiskt nog. Mina problem i detta område är:
  • Killen jag spanar på faller för min kompis
  • De killar som visar intresse är sliskiga och allmänt otäcka
  • När jag satsar på en kille så visar det sig att han "bara vill vara vänner"
  • Försöker man närma sig någon ny, så är de känslomässigt otillgängliga och vill bara vara KK, finns de som bara vill vara KK för att samtidigt kunna spana vidare men om de inte får ragg så har de någon säkrad
  • De killar som lyssnar mycket på "skvaller och rykten" från osäkra källor, som överdriver ens känslor så de blir rädda och lägger benen på ryggen
Samtliga av dessa killar gillar att lägga skulden för hur relationen löpt ut på mig. Det är mitt fel att jag antog att de var intresserade när de betedde sig som att de var det. När de talar om för en hur mycket man betyder för dem, så menade de det inte på ett "sådant seriöst sätt" som jag tagit det på. Som om man kan ta det på fler än ett sätt?!
 
Ville bara dela med mig av detta i hopp om att det finns fler som upplever samma missöden som jag. Fats jag antar nästan att jag är ensam, då Facebook svämmar över med kärleksförklaringar, relationsuppdateringar, förlovningar och årsdags firanden...

Flummigt värre

Hej och hå!
Var i skolan och jobbade med uppsatsen idag i 9 och en halv timme :p Är så slut och flummig att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Fryser som en liten gris :( tänt nästan alla ljus för lite värme, mysigt är det :)

sweet sweet

Insåg precis att jag inte uppdaterat sedan i maj månad. Visst jag är ingen storbloggare, gör det enbart för min egen skull och vid det här laget tror jag knappast att det är en endaste läsare kvar... Men ska börja igen nu, tycker att jag behöver det :) Behöver lätta på trycket lite och just nu så är det inte så mycket till socialt liv här hos mig. Sitter mesta delarna av dagarna med c-uppsatsen som alla i min termin skriver nu. Påbörjade resultatet igår och tycker det går rätt så bra nu. Vi har haft en del motgånger nämligen jag och min skrivkamrat :/ Men det vara bara att bita ihop och köra på. Jag har även lyckats komplettera en hemtenta, göra två salsomtentor, ha massagekurs, gå på seminarium, föreläsningar samt vara sjuk samtidigt som jag jobbar med uppsatsen. Tror nästan detta kommer bli min död! Håller tummarna för att jag har fel ;)
RSS 2.0