you got me losing

Vart vaken till 02:50 och fixade. Blev ju inte helt 100% klar, men tillräckligt! Tog ut soporna imorse innan skolan, men lite kartonger och papperspåsar finns kvar. Gömde dem och alla tomma flyttlådor i klädkammaren ;) Var väldigt skrattig i skolan sen :p Hihi...
Efter lektionen så gick jag, Natalie och Anton hem till mig :) Oscar och Louise kom sen med, så började jag baka scones. Oscar hjälpte mig sätta upp tavlor i köket, för de ville inte sitta på krokarna när jag försökte :blush: Anton hjälpte mig stänga fönstret i vardagsrummet ;) Om ni läser detta, så tusen tack igen! :D Vi fikade lite scones och te, så kom Viola, Sabina, Silvana, Cilla och Louise B också. Av dem fick jag en super fin tavla, i inflyttningspresent! Av alla tjejerna alltså ;) Vi prata och skratta ett tag, innan alla skulle gå igen, så nu är det tomt!
Mitt under bakandet kom mitt nya kylskåp! Skönt ;) Louise fick med sig lite scones till Alex som skriver tenta :) Jag håller på och väntar in att ett avsnitt av Grey's Anatomy ska buffra klart.... Så blir det bubbelbad, med nåt nytt bös jag köpte på ICA :p Ingen aning om vad det ska lukta, men det hette nåt med relax och love ;) Så det kör jag på nu när det är Alla hjärtans Dag och allt :)
Bild på tavlan kommer senare ;) Nu ska jag chilla i badet!

Kommentarer
Namn

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress
Kommentar

Kom ihåg mig
RSS 2.0