bed of fire

Hej, Hej :)
Nu har Annie åkt igen, känns lite ensamt faktiskt. Har verkligen vart skönt att ha någon här. Någon att prata med liksom. Annars är det ju tyst hela tiden! :p Vi skulle ju då på premiären av filmen vi medverkat i, men då visar det sig sen att den typ bara går i Stockholm och Göteborg ;( Fett dåligt! Vi hade ju värsta kollat upp när den hade premiär och att den gick i Karlstad och sånt... Helvetes SF-hemsida som är missledande!

Så det blev att vi gick på "The Last Airbender" istället. Det verkar som att ALLA vet att den baseras på Mangaserien Avatar, men jag hade ingen aning om det förän efter vi sett filmen :p haha, för jag tittar inte på manga. Vi såg den i 3D, fett bra! Filmen var jättecool och bra! Älskar att Jackson Rathbone är med :D Kul att se honom som någonting annat än Jasper ;)

En film som denna fick en att tänka på om man själv hade haft kraften att kontrollera ett element vad hade det vart då. Jag och Annie diskuterade lite efter filmen. Mitt tankemönster gick lite som såhär:
Eld måste ju vara det sugigaste elementet att kunna kontrollera, då du inte kan starta eld utan bara kontrollera den. Men de som är firebenders tycker själva att de är bäst, de är lite som USA. De tycker de ät störst och bäst och att de ska styra alla. Men de är ju inte alls bäst, eftersom om de skulle battla med vatten, så vinner ju vatten. Battlar de med vind så vinner ju vind och jord kan sätta upp en skyddsvägg av jord, så de förlorar ju mot alla! Men då detta bara var Book one:Water, så fick vi liksom inte se så mycket av earthbenders. Men liksom om de ska battla vind, så skulle de ju bara få jord i ögonen :p hihi^^ Är det två som battlar mellan vatten och jord, så lär det ju bara bli geggamojja :p och vem kontrollerar gegga liksom?! Vi kom fram till att valet står mellan vatten och vind. Det är ju dock svårt att döda folk med vind, men inte omöjligt, medan det är lätt att döda folk med vatten. Men om man har kontroll över vinden kan man ju flyga! :D Så jag hade lätt valt att vara en airbender! ;)
Vad hade ni valt?

Kommentarer
Annie säger

Hahaha johan drog med sig sin mac och det visade sig att det finns internet på det minililla hotellet vi nu befinner oss på xD

Waterbending ser ju så fint ut, men det får nog nästan bli airbending för mig också, flyga liksom! x) tack för ett par jättemysiga dagar!! :) KRAM!

2010-10-23 @ 17:37:50
Namn

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress
Kommentar

Kom ihåg mig
RSS 2.0