Princess-Moments

Tjing :)
Ja, alltså det vart ju inget House idag :( Det var en fett onödig fotbollsmatch istället. Nej, jag tittade inte på den! Men såg lite på eftersnacket, när det var pause på kanalen jag tittade på ;) Vad har hänt med svenska landslaget?! Vi suger ju tydligen mer än någonsin. Jaja, tur att man inte hejar på dem då :P hihi... Men jag tycker fortfarande att det är fel att spela fotboll när det är så här kallt! Okej, nu vet inte jag vart de spelade någonstans, men när kommentatorn behöver ha halsduk på sig, tycker jag det är dags att gå över till hockeysäsong!

Blir till att masa mig upp ganska tidigt imorgon. Massor av saker jag måste få avklarat innan skolan :) Diska, packa och kanske till och med städa lite ;) Man vill ju komma tillbaka till ett rent hem! Ska ialla fall orka ta med soporna ut när jag far :) Det kan gå riktigt illa annars...

Berättade jag att jag fixat iordning mina Princess ramar? Fick ju en rosa Princess-ram och köpte en vit i Luleå i somras :) Satte mig och pysslade ihop dem, så nu sitter de uppe. Fett fint, om jag får säga det själv :D
Älskar dessa bilder! Framkallade dem speciellt för den här ramen :) Det är käraste Fatma som tagit bilderna, under två av våra Photoshoot dagar hemma hos pappa!



Ja, det är bara gamla bilder i denna ramen. Men det är från riktiga Princess-moments ;)
Högst upp till vänster är från den kvällen för 2 år sedan då jag var höggravid, gift och drack sprit ;) hihi, under den är en bild från Skottland 2006, med min första Starbucks :) Bredvid den är oxå 2006 när jag och en kompis var i min pappa's jobblägenhet i Gbg över en helg för att handla julklappar och dricka cider :) Och högst upp tillhöger är från nu i våras :)

Kommentarer
Namn

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress
Kommentar

Kom ihåg mig
RSS 2.0